Ana-Maria Ruse [KF]

Hong Ah Reum

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

Hong_Ah_Reum_romancing_Kim_Bum_in_Dream_17072009192614

Published on ianuarie 16, 2013 with 21 comentarii

Hong Ah Reum (홍아름) născută pe data de 28 martie 1989, este una din actriţele din noua generaţie, al cărei debut în televiziune a avut loc acum 6 ani, când a fost aleasă să joace în serialul In Soon is Pretty (Kbs), ca versiunea adolescentă a personajului interpretat de Kim Hyun Joo.

Un an mai târziu primea un rol principal în alt serial produs de Kbs, My Precious Child, dar şi în filmul A Light Sleep, despre care puteţi citi aici.

În 2009 juca alături de Jo Jin Moo, Kim Bum şi Son Dambi în Dream (Sbs) şi în I’ll Give You Eerything (Kbs), serial de 150 de episoade.

Alături de No Min Woo juca în 2010 într-un mini serial documentar de 4 episoade, (Rock, Rock, Rock), despre viaţa legendarului chitarist Kim Tae Won, produs tot de Kbs, iar anul trecut i s-a oferit un rol extrem de interesant în drama istorică God of War (Soldier), produs de Mbc.


***rolul ei in serial este unul aparte, care poartă amprenta regizorului Kim Jin Min, dar nu pot spune mai multe, pentru că risc să fac spoiler***

Cel mai recent serial al tinerei actriţe este Sam Saeng, care a debutat din 7 ianuarie pe postul Kbs2, şi va fi un serial cu 120 de episoade, al cărui acţiune se va petrece în Seulul anilor ’70. Hong Ah Reum va interpreta rolul lui Suk Sam Saeng, o doctoriţă naturistă.

Pe lângă actorie, domnişoara cochetează şi cu modellingul. Pagină personală de twitter: https://twitter.com/ahreum1004

Surse: Asianwiki, MBC oficiall site, Naver

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

21 comentarii

There are currently 21 comentarii on Hong Ah Reum. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ana, multumim pentru recenzie! Vaai, cat e de draguta!!! Adorabila!!Pozele sunt superbe! Nu am urmarit-o (de fapt o urmaresc) decat in God of war, dar imi place foarte mult de ea!!!Superba! :)

  • Da, foarte simpatica :) Doar in God of War am urmarit-o si eu!

 2. Nu e Wola din God of War?

  • Nu o recunosti? :) Sigur ca ea e!

   • doar ieri am vzut episodul din serial, ca ma uit la Ghost…..va trebui sa il vad online

 3. Multumim pentru prezentare,Ana!
  E o actrita frumoasa, eu nu am avut ieri serialul de pe Euforia , asa ca m-am uitat la God of War, si e foarte draguta si acolo, insa pacat ca nu o sa reusesc sa vad intregul serial.

 4. doar ieri am vazut episodul din serial, ca ma uit la Ghost…..va trebui sa il vad online

 5. Vaiiii ce draguta eeee!!!!:*…e atat de naturala, parca ar fi inca un copil!! Imi plac ochii ei inocenti! De fapt, tot imi place la ea! Si eu o urmaresc in God of war si mi se pare adorabila! Multumim mult pentru recenzie! Chiar ma bucur ca am aflat mai multe infirmatii si am vazut mai multe poze! Multumim mult!!!:*:D

  • Ai dreptate, asta am remarcat şi mia plăcul la ea prima oară când am văzut-o, chipul ei de copil şi ochii ei inocenţi :)

 6. Mulţumim pentru recenzie Ana, e Wola din God of War, nu-i aşa? Am recunoscut-o imediat, eu acum o urmăresc în God of war şi e foarte talentată. E atât de drăguţă şi frumoasă, nu-i de mirare că face şi modeling la cât de frumuşică este :)

 7. Da, o papusica :)

 8. Si mie i-mi place inocenta si puritatea pe care le emana! initial am crezut ca este DY sau fatuca din Y San ,seamana atat de tare cu ele ,incat am ametit caut-and informatii.

 9. *mi-a plăcut

 10. eu am vazut-o doar in rock rock rock si cred ca o voi mai vedea daca reusesc sa urmaresc god of war intr-un viitor apropiat. oricum ea este foarte draguta si simpatica si mi se pare ca ochii ei exprima o persoana plian de vise si sperante, ceea ce mi se pare foarte frumos(sper sa si fie asa:) ) Multumesc mult pentru recenzie si reimprospatarea memoriei :D

 11. e superba!!!! Imi este foarte draga. Foarte inocenta si finuta, imi aminteste de han ji min. :x

 12. Foarte talentata si frumusica.

 13. LA MULTI ANI,HONG AH-REUM!!!!!!!!!!!

 14. La Mulţi Ani, Hong Ah Reum!!

 15. La multi ani!!! :)

Leave a Comment