Ramona J. [KF]

7th Grade Civil Servant- kdrama(2013)

Written by Ramona J. [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Level 30

Published on ianuarie 21, 2013 with 12 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Pe data de 13 noiembrie 2012 s-a dat startul oficial al dramei 7th Grade Civil Servant, prin citirea scenariului de către actorii principali care vor juca în această dramă. Această întâlnire a avut loc la MBC Dream Center. Se pare că în acest serial vom vedea o altă faţă a lui Joo Won , cu mult diferită de cea din Bridal Mask, în care personajul interpretat de el a fost unul suficient de dramatic încât să-i facă pe privitori să plângă sau să sufere alături de el (pentru acest rol fiind răsplătit cu un binemeritat premiu), însă de data aceasta vrea să smulgă zâmbete şi de ce nu hohote de râs celor care vor urmări acest serial.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Regizorul Kim Sang-hyeob a spus întregii echipe:„Aici sunt tineri şi deci este şi multă pasiune. Vă rog să-mi spuneţi orice idee pe care o veţi avea. Haideţi să facem o treabă bună împreună şi un proiect pe măsură”.
Choi Kang-hee, care va interpreta rolul Kim Seo-won declara :„Sunt fericită să joc în această dramă cu oameni pe care îi respect şi pe care i-am respectat pentru munca lor”.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Joo Won, care va interpreta rolul lui Han Gil-ro a adăugat: “Ştiu că am încă multe carenţe, dar sunt bucuros să joc în această dramă şi am de gând să învăţ cât pot de mult de la seniori şi de la ceilalţi colegi de platou”.
Image and video hosting by TinyPic
Atmosfera a fost destinsă de către actorii de vârsta mijlocie şi anume de Ahn Nae-sang, care va interpreta rolul lui Kim Won-seok, spion al Agenţiei Naţionale de Informaţii (care crede că munca făcută acasă este mult mai grea decât munca pe care o faci atunci când lucrezi pentru ţară), care şi-a “înfricoşat” juniorii săi cu o voce puternică, dar şi actorii Lee Han-wi şi Kim Mi-kyeong, cei care vor interpreta rolurile părinţilor lui Kim Seo-won, care au imitat atât de bine un accent provincial încât toată lumea a izbucnit în râs.
Image and video hosting by TinyPic
Lee Han-wi şi Kim Mi-kyeong au mai jucat împreună în urmă cu 6 ani în drama produsă de KBS 2TV „Hearts of Nineteen”, cei doi vor fi părinţii agentei Kim Seo-won, oameni din provincie, doi scandalagii care cauzează mereu probleme sau se ceartă întotdeauna cu fiica lor, pentru diverse motive ridicole.Vor vorbi dialectul specific zonei Chungchung-do cu nişte feţişoare inocente şi mândri nevoie-mare că fata lor este agent secret.
Image and video hosting by TinyPic
Lee Han-wi a declarat : “Abia aştept să încep această dramă, deoarece va fi foarte amuzantă, am imitat diferite dialecte, însă de data asta va fi mai nostim.”
Dok-go Yeong-Jae şi Im Ye-jin vor interpreta rolul lui părinţilor lui Gil-ro.
Image and video hosting by TinyPic
Rolul tatălui, este menit să creeze conflicte şi neînţelegeri între acesta şi fiul său Gil-ro, care n-are niciun chef să preia afacerea lui, vrând doar adrenalină la maxim şi să scape de o viaţă plină de plictiseală. Bineînţeles că tatăl n-are nicio idee cu ce anume se ocupă fiul său iar că munca acestuia implică sintagma de “securitate naţională”.
Image and video hosting by TinyPic
Doamna Ko Soo-ja, mama lui Gil-ro, interpretată de către Im Ye-jin îşi doreşte foarte mult să scape de “blestemata” de maşina de curse pe care o conduce fiului său, să-l vadă aşezat la casa lui , căsătorit şi să preia afacerea tatălui său, însă se pare că fiul său îi cam dă de furcă şi este de nestăpânit pentru că nu este prea docil aşa cum şi-ar dori ea. Im Ye-jin a declarat :“Aştept cu nerăbdare să interpretez rolul unui doamne din înalta clasă socială. Am un mare respect pentru scenaristul Cheon Seong-il şi regizorul Kim Sang-hyeob.”
Image and video hosting by TinyPic
Kim Min-seo o va interpreta pe Shin Sun-mi, un agent novice, care mai degrabă ar muri decât să arate vreun semn de slăbiciune, care visează să devină o “femeie de elită feroce”. Trăsătura ei principală fiind : zero-sfială. A crescut între fraţi, ceea ce a făcut-o să-şi “ascută” instinctul de supravieţuire (sigur cele care au avut fraţi mai mari cunosc senzaţia asta când trebuie să devii un pic mai şireată decât ei, ca să poţi supravieţui cu aşa santinele şi cheiţe –lol-). De asemenea, ea va avea întotdeauna o „faţă sau mină”serioasă, fiind mereu dedicată persoanelor în care are încredere şi la care ţine mult. Ca proaspăt venită în rândurile Agenţiei de Informaţii, se va apropia mai repede de agentul Gil-ro, nou-venit ca şi ea în Agenţie, decât să se apropie de agenta Kim Seo-won, care este o agentă experimentată. Iar când Kim Seo-won se va îndrăgosti de Han Gil-ro (care să recunoaştem nu-i urât defel), ne vom aştepta la o rivalitate între cele două agente.
Image and video hosting by TinyPic
Agent al Forţelor speciale Kong Do-ha interpretat de către Hwang Chan-seong, la citirea scenariului, a interpretat piesa celor de la 2PM „Put Your Hands Up” şi a stârnit un ropot de aplauze. El a declarat:“Voi da tot cei mai bun ca şi actor Hwang Chan-seong încercând să mă detaşez de statutul de membru al trupei 2PM”.
Image and video hosting by TinyPic
Pentru primele sale scene din serial a trebuit să plece în Tailanda. Bineînţeles că mulţi fani 2PM au fost să-l incurajeze şi să-l susţină pe agentul începător Kong Do-ha de la Forţele Speciale.
Regizorul a declarat că: „În confruntea dintre rebeli şi Forţele Speciale, există o scenă importantă în care Do-ha, pare a fi derutat şi confuz, astfel că ne-am concentrat mai mult pe tensiune decât pe o secevenţă turnată la scară mare”. Inteligentul şi durul Kong Do-ha, este îndrăgostit în secret de agenta Seo-won, se pare că inima lui începe să se înmoaie chiar dacă trupul i-a fost călit în războaie crunte.
Image and video hosting by TinyPic
Jang Young-nam o va interpreta pe Jang Yeong-soon, un agent de elită, înzestrată cu frumuseţe şi abilităţi excelente, însă este neştiutoare sau începătoare atunci când vine vorba de dragoste. Motivul decepţiei în dragoste a fost chiar meseria ei şi anume că este agent al informaţiilor secrete. Ea va ascunde acest fapt, înfăţisând celorlalţi o femeie disciplinată care critică mereu dragostea şi căsătoria.
Image and video hosting by TinyPic
Prima secvenţă a serialului a fost turnată în 23 noiembrie 2012, având ca locaţie Changcheon-dong, Seodaemun-gu, o cafenea din Seul .
Scena îi înfăţişează pe Jin-joo (Ha Shi-eun) şi Gil-ro (Joo Won).
Jin-joo fiind cea care a aranjat o întâlnire oarbă între Gil-ro şi Seo-won (Choi Kang-hee). Gil-ro se simte umilit de faptul că Seo-won nu a catadisit să-şi facă apariţia la întâlnire (întâlnire la care nici el nu a avut chef să vină însă se pare că a trebuit să-i facă mamei pe plac), aşa că acum îi cere lui Jin-joo numărul de telefon al lui Seo-won, spunându-i pe un ton nu prea drăguţ :„Dacă am să o prind, n-am să o las să scape aşa de uşor.”
Image and video hosting by TinyPic
Regizorul Kim Sang-hyeob n-a ezitat să le dea sfaturi actorilor şi a avut grijă el însuşi de recuzită.
După terminarea primei scene Joo Won a spus: “Prima scenă turnată este întotdeauna plină de anxietate şi nesigură. M-am bucurat că a fost doar prima scenă. M-am simţit liniştit şi confortabil”.
Image and video hosting by TinyPic
Întâlnirea dintre cei doi eroi va fi bineînţeles palpitantă şi nu doar o simplă întâlnire plictisitoare. Pentru turnarea acestei scene Choi Kang-hee şi Joo Won au petrecut 4 zile de filmări, scena fiind turnată pe o pistă pentru curse de maşini situată în munţii Taebaek. Gil-ro pune pariu pe maşina lui cea nouă iar Seo-won se urcă „din întâmplare” în maşina lui, chiar înainte ca acesta să înceapă cursa.
Image and video hosting by TinyPic
Seo-won ţipă, foloseşte toate blestemele şi injuriile posibile, vorbind cu un accent specific zonei din care provine dar şi tăios, pentru a-l face pe Gil-ro să se oprească din cursa nebunească pe care a început-o, însă toate acestea par să nu-l afecteze deloc pe Gil-ro, care o ignoră, concentrându-se pe câştigarea cursei şi implicit al pariului.
Image and video hosting by TinyPic
Pentru cursa de maşini au fost pregătite mai multe maşini. Toţi din echipa tehnică fiind atenţi la cel mai mic detaliu, fiind pregătite diferite structuri metalice şi recuzită, pentru a face cât mai reală cursa.Cu toate acestea, de multe ori au trebuit să aştepte să se potolească viscolul pentru a nu distruge toată recuzita şi structurile metalice.
Image and video hosting by TinyPic
Însă, în ciuda acestor circumstanţe dificile, Choi Kang-hee şi Joo Won au continuat cu feţe vesele şi plini de viaţă.
Choi Kang-hee a declarat :“Toată lumea a avut de tras din cauza zăpezii, cu toate acestea, scena trebuia să iasă amuzantă mai ales că am muncit din greu la ea”.
O altă secvenţă îl înfăţişează pe Joo Won purtând o vestă anti-glonţ, ţintind ceva aflat la distanţă, cu o privire ageră şi ascuţită ca cea a unui vultur.
Image and video hosting by TinyPic
Scena îl surprinde pe Gil-ro la o sedinţă de tragere, acesta fiind hobby-ul său chiar înainte de a deveni agent secret. Referitor la acestă scenă Joo Won declara:“M-am simţit o persoană determinată, îmbrăcat în această vestă. Sper să pot exprima în acelaşi timp atât seriozitatea cât şi amuzament.”
Image and video hosting by TinyPic
Eom Tae-woong va avea o apariţie specială în serial. El va interpreta rolul lui Choi Woo-hyeok, un spion cu o inteligenţă de geniu, al cărui chip este necunoscut. El va fi într-un conflict permanent cu Han Gil-ro. Aceasta este pentru prima dată în 8 ani de la “Public Enemy”, când actorul Eom Tae-woong va interpreta rolul unui personaj negativ (l-am putea numi bad guy).
Image and video hosting by TinyPic
Apariţia specială a actorului Eom Tae-woong în acest serial, a fost cunoscută de foarte puţini membri ai staff-ul tehnic. El a turnat secvenţele în care apare personajul său în acţiune, în Tailanda, în mare secret.
Eom Tae-woong a declarat:“Am decis să apar în această dramă pentru al sprijini pe dragul meu junior Joo Won şi deja mi-a dat un sentiment plăcut chiar dacă am început pe ascuns, am de gând să dau tot ce-i mai bun.”
Image and video hosting by TinyPic
Bineînţeles că va fi şi o scenă binecunoscută filmelor de spionaj, când cei doi spioni vor fi prezenţi la o recepţie importantă şi vor dansa împreună, însă ei sunt acolo nu pentru distracţie ci pentru a-şi face datoria, în timp ce alunecă uşori pe ringul de dans în paşi de vals, privirile lor scrutează împrejurimile pentru a afla informaţii despre diplomaţi, terorişti sau alţi spioni aflaţi în acea încăpere şi de ce nu pentru a-i prinde “ pe băieţii răi”.(deci să înţeleg că la şcoala de spionaj îi învaţă şi să danseze, ăsta da un lucru bun – lol-)
Image and video hosting by TinyPic
7th Grade Civil Servant este un serial vesel, despre stilul de viaţă şi muncă al unui cuplu de agenţi sub acoperire, care trebuie să-şi păstreze identitatea lor secretă atât de restul lumii dar şi între ei.
Drama va păstra în linii mari, premisa de bază a filmului My Girfriend is An Agent (cei doi spioni îşi ascund identitatea lor unul faţă de celălalt). Eroul principal Gil-ro, decide încă din tinereţe că vrea să devină spion, după vizionarea unui film cu James Bond.Tatăl său care devine repede bogat îi va asigura tot confortul şi bunăstarea încă de mic copil, iar de aici până la a fi rebel nu este decât un singur pas însă va fi un tânăr răzvrătit, elegant şi rafinat.
Image and video hosting by TinyPic
Gil-ro va deveni în cele din urmă agent secret însă nu va fi un agent secret aşa cum sunt agenţii veterani (cei din vechea gardă). El va gândi şi se va comporta ca cei din noua generaţie, de aici va veni şi comicul situaţiei deoarece va face multiple greşeli care vor cauza bineînţeles şi conflicte. În privinţa asta, personajul lui va aduce un pic cu cel interpretat de Kang Ji-hwan din filmul My Girfriend is An Agent (care a întotdeauna făcea gafe de tot hazul la locul de muncă, apoi reuşea să întoarcă situaţia în favoarea lui şi să crească în ochii celorlalţi ca mai apoi să gafeze din nou), însă asemănarea se va opri aici, personajul Gil-ro va fi un personaj diferit de cel interpretat de către Kang Ji-hwan.
Image and video hosting by TinyPic
Scenariu va fi realizat de Cheon Seong-il, care a scris şi scenariul pentru filmul My Girfriend is An Agent (asta nu înseamnă că va trebui să ne aşteptăm la o copie fidelă a filmului). Regia va fi semnată de Kim Sang-hyeob.
Va avea 20 de episoade şi va avea premiera pe 23 ianuarie 2013 pe canalul MBC după terminarea serialului Missing You.
7th Grade Civil Servant are ca subiect principal prezentarea unei organizaţii naţionale, realismul Serviciului Naţional de Informaţii va fi portretizat sarcastic. Puterea, corupţia, dreptatea sau nedreptatea dar şi greşelile de investigaţie vor fi amplificate prin intermediul acestei drame, de asemenea fiind abordate şi tratate diferite nereguli ale sistemului.
Image and video hosting by TinyPic
Deja suspansul îşi spune cuvântul după cum au declarat şi cei din echipa de producţie:”Şi noi suntem curioşi cum va crea Joo Won un personaj comic după toate rolurile serioase pe care le-a interpretat până acum”.
Image and video hosting by TinyPic
Deci numărătoarea inversă a început.V-am făcut curioşi în privinţa acestui serial? Dacă da, atunci nu pot decât să vă urez vizionare plăcută.

Surse: HanCinema, dramabeans, asianwiki.com

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on 7th Grade Civil Servant- kdrama(2013). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Interesant. Sa vedem cum va fi primit de public.

 2. Dupa rolul din Bridal ,asta chiar e floare la ureche!

  • Da, rolul din Bridal Mask a fost complex… Si in King of Baking Kim Tak Goo a facut un rol bun. Sa vedem acum in rol de comic desi am inteles ca se descurca bine in 1N2D (show-ul de TV) unde apare si Eom Tae-Woong care dupa cate am vazut este pus pe şotii mereu :))

 3. Pare interesant cu o poveste frumoasă, sper să aibă succes şi să îl difuzeze şi la noi într-o zi :)

 4. Multumim frumos,Ramona!
  Pare a fi un serial interesant, eu sper doar sa aiba succes si sa il vedem si la noi intr-o zi, mai ales ca pe Choi Jang Hee am vazut-o in Secretara Perfecta si as vrea sa o vad si intr-un astfel de rol.

 5. Abia astept sa inceapa! il ador pe Joo Won, sper sa rad cu pofta!

 6. Excelenta recenzie. Il ador pe Joo Won si abia astept sa il revad. Am urmarit cu sufletul la gura Bridal Mask si am ras cu pofta la Ojakgyo Brothers. El e un actor care reuseste sa ma surprinda placut de fiecare data.

 7. E serialul in care ar fi trebuit sa joace cumva Kim Tae Hae? Imi amintesc despre articolul “Agent Kim Tae Hae la datorie”, pe care l-ai postat mai demult.

  • Da, din pacate nu mai joaca Kim Tae Hae insa si Choi Kang-hee este o actrita buna, mai ales in roluri comice, o cunoastem din Protect the Boss :)

   • Da, stiu ca nu mai joaca ea, insa nu eram sigura daca e vorba despre acelasi serial :) Eu oricum nu cred ca am sa-l urmaresc, nu sunt fana nici unui actor din distributie…

 8. Nu stiu daca ma voi uita la el ca deja lista e fooooaaaarte lunga, dar trebuie sa te felicit, Ramona, pentru stilul jucaus in care l-ai prezentat. In ton cu atmosfera din film :). As vrea sa-l vad pentru actorul din Gaksital.

Leave a Comment