koreafilm

Regele Gwanggaeto cel Mare – Episodul 27

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Regele Gwanggaeto cel Mare

Tagged: , ,

11.mistery

Published on octombrie 18, 2012 with 10 comentarii

de Dorinela Popa

“Răzbunarea este întotdeauna plăcerea unui suflet mic, slab şi fără vlagă.”
Juvenal

Propunerea Prinţului cu Inimă de Leu trece de votul nobililor, spre disperarea Prim Ministrului, care doreşte mai mult ca oricând să scape de Damdeok.
Acum, lupta dintre cei doi titani se accelerează, anunţându-se o furtună cumplită la Curte ce tinde a dezbina Goguryeo… Oare cine va câştiga?

E ziua Dongmyeongje în Goguryeo. Oamenii se bucură de minunatele bucate, iar voia bună este la ea acasă. Printre localnici s-au strecurat Doyeong şi Damju, care vor să se bucure din plin de această zi. Întâlnirea lor este amuzantă, plină de zâmbete colorate… ce nu aveau cum să prevestească ce urma să vină.
Un grup de atacatori vor să o omoare pe Prinţesa Damju, dar, apare un misterios luptător ce o salvează din ghearele morţii. Lupta ca nimeni altul, secerând fiecare adversar ce îi venea în cale… Deşi rănit, acesta îşi întoarce privirea şi pleacă, nepăsându-i de faptul că cea pe care o salvase era o Prinţesă a acestui regat.Damdeok află de nefericitul eveniment, şi ordonă oamenilor săi să întărească paza mamei şi a surorii sale, căci adevărata lor ţintă este chiar el… Cine să fi plănuit asta şi, mai ales, de ce Damju?
Vom vedea…
Urmează o discuţie aprinsă între Gae Yeonsu şi fiul său, Ko Un. Cel din urmă este suspicios în privinţa comportamentului tatălui său, iar asta îl face pe Gae Yeonsu să fie şi mai mâniat pe Prinţ, căci în opinia as, el e un rău ce trebuie înlăturat, iar pentru asta va călca pe oricine în picioare, nepăsându-i că va lupta cu propriul său fiu.

Fengba nu stă pe gânduri şi doreşte cu orice preţ să se răzbune pe Goguryeo pentru umilinţa îndurată atâta timp, plecând în Khitan. spre a-l convinge pe conducătorul lor, Tadar, să atace Goguryeo.

Mişcările de la graniţă îi îngrijorează pe oficialii de la Curtea Goguryeo-ului, Prim Ministrul găsind ocazia perfectă de a scăpa de susţinătorii lui Damdeok, trimiţându-I la luptă. Cel ce s-a oferit a fost Ko Mu, care nu pare atât de îngrijorat de mişcările lui Gae Yeonsu.

Prinţul Damdeok doreşte să-l cunoască pe salvatorul surorii sale, dar nu în orice mod, ci prin testarea capacităţilor sale. La auzul faptului că cel din faţa sa este nimeni altul decât Prinţul Moştenitor, misteriosul luptător îi întoarce spatele dând dovadă de o aroganţă fără limite. Totuşi, Damdeok nu renunţă, dorind să îl aibă aproape pe acest misterios luptător.
“Un om devine mai puetnic atunci când are ceva de protejat…
Trebuia să îmi apăr ţara aşa că am devenit puternic. ”


Lupta de la graniţă se intensifică, aşa că trebuia trimis sprijin, dar Gae Yeonsu refuză categoric această variantă, spunând că Goguryeo arr rămâne descoperit. Totuşi, Prinţul este cel care doreşte să meargă să pedepsească pe cei vinovaţi de crimele comise Goguryeo-ului.
Prim Ministrul vede acest fapt ca pe o ocazie potrivită în a-l ucide pe Prinţ, trimiţând un asasin pe urmele sale…


Prinţul pleacă la luptă, mânat de grija sa pentru popor … Adevăratul război abia acum începe.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Regele Gwanggaeto cel Mare – Episodul 27. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima… Mulţumim pentru rezumat Dory :)

 2. A doua… Multumesc, Dory!

 3. Multumim mult, Dori! Intr-adevar acum incepe adevarata actiune, abia astept :)
  Si ce selectie de poze, de colectie, nu asa :)) O sa va placa acest nou personaj misterios!

  • Cum sa imi placa de cineva care vrea sa-l ucida pe print?

   • Uita-te si vei vedea, nu te increde in aparente.

 4. Ahhhh, de ce fac tot timpu’ greşeli de scriere??? Parcă am uitat limba română.:(((((

  • Da, Dory. Ai mai făcut câteva greşeli, dar să ştii că te înţeleg.

 5. Mulţumesc pentru rezumat,Dory!
  O zi minunată să aveţi! Pupici!

 6. Foarte frumos acest episod! V-a placut razboinicul misterios?

 7. Si avem din nou un “print incoronat” in caz ca va era dor =))… mi se pare tare ciudat sa tot vezi “printe incoronat” de fiecare data cand i se adreseaza cineva.
  Partea buna e ca, in sfarsit, s-a auzit muzica de pe fundal, sa speram ca n-a fost doar o intamplare.
  Noapte buna!

Leave a Comment