koreafilm

Regele Gwanggaeto cel Mare – Episodul 21

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Regele Gwanggaeto cel Mare

Tagged: , ,

8.sacrifice

Published on octombrie 09, 2012 with 5 comentarii

de Dorinela Popa

“Aşteptarea e dureroasă. Neglijarea e dureroasă. Dar să nu şti cum să faci e cel mai dureros.
Paulo Coelho

Prinţul Damdeok este anunţat de către un servitor al Prinţului Dammag că în Palat s-au infiltrat asasini, aceştia având ca ţintă omorârea fratelui său.
Damdeok fuge împins de destin spre a-şi salva fratele, dar într-un moment de pură inerţie, cei doi şi-au încrucişat săbiile. Dammang părea din ce în ce mai distant, ajungând să îşi suspecteze propriul său frate pentru incidentul de atunci.


Prinţul nostru simte că îşi pierde fratele, şi încearcă din răsputeri să găsească o rezolvare la această situaţie ce nu conteneşte a se agrava. Camarazii săi încearcă să îi deschidă ochii lui Damdeok, dar acesta nu poate accepta faptul că tocmai el este suspectat de atentarea la viaţa fratelui său…

Acolo unde există putere, se găsesc şi oameni care să o dorească.”
Hwang Hoe

La Curtea Gogurye-ului, panica se întrezăreşte pe chipurile oficialior, care nu înţelegeau motivul pentru care Dammang a fost atacat. Prim Ministrul este cel însărcinat să descopere adevărul, iar primul său suspect este nimeni altul decât Damdeok.

Ga Raji, mâniat de cele întâmplate, pleacă spre hanul unde Seol Doan şi Fengba îl aşteptau, spre a le cere explicaţii în legătură cu incidentul în care a fost implicat Dammang. Înfuriat peste măsură, acesta îi ameninţă pe cei prezenţi, dar Fengba îi reaminteţte că ţinta lor este Damdeok, nu Dammang.

La scurt timp după incident, un altul avea să se întâmple, dar de această dată nu prinţul Dammang era cel vizat, ci chiar Damdeok. Totuşi, acum era diferit, căci atacatorul său se dovedeşte a fi nimeni altul decât fratele său.
“Ai încercat să mă omori, aşa că şi eu fac acelaşi lucru.” Cuvintele acestea au fost ca un pumnal înfipt în a sa inimă măcinată de durere.
Dammang este surprins de gărzile Prinţului, dar Damdeok ordonă oamenilor săi să nu spună nimic despre ce s-a întâmplat.

Damdeok nu renunţă la a-şi recupera fratele, implorându-l să îl asculte, pentru că el ar renunţa la tot pentru binele său, chiar şi la viaţă. Prinţul nostru ia sabia şi, cu ochii îndureraţi, îl roagă pe Dammang, să devină un rege bun pentru popor.
În ultimul moment, Damdeok este oprit de către însăşi Maiestatea Sa, care îi mustră pe cei doi fraţi pentru comportamentul lor infantil.Ko Mu încearcă să îi facă să revină cu picioarele pe pământ, dar se pare că asta a funcţionat doar în privinţa lui Damdeok, căci Dammang nu mai aude şi nu mai vede nimic.

Damdeok decide să părăsească Gungnaeseong dis de dimineaţă, pentru a sta departe de fratele său, şi pentru a nu-i crea probleme, dar acest fapt este aflat şi de Seol Ji, sora lui Seol Doan. Aceasta este descoperită însă chiar de Doyeong, care poposeşte la tavernă, acolo unde erau Prinţul şi fratele său.


Acţiunile lui Ga Raji erau din ce în ce mai suspicioase, acesta din urmă făcând tot posibilul pentru a face rost de un cal, dar în secret.
Cei trei conspiratori se reunesc pentru a-i da lovitura finală lui Damdeok…

Oare cum vor decurge lucrurile?

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Regele Gwanggaeto cel Mare – Episodul 21. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima… Mulţumim pentru rezumat Dory :) Dammang e cam naiv după cum am mai spus, ar trebui să aibă mai multă încredere în fratele său nu în Ga Raji :)

 2. Multumesc pentru rezumat,Dory!
  Un episod plin de suspans, pot sa zic….astept si vremuri mai bune pt printul nostru, desi stiu ca mai e mult pana atunci.

  O zi minunata va doresc sa aveti!!! Va pup si va imbratisez pe toti!

 3. Hello. Se pare că word-ul îmi joacă feste iar…:(

 4. Nu trageţi concluzii pripite.:D
  Veţi vedea de ce spun asta.:D

 5. Chiar vor urma nişte episoade greu de suportat…:(

Leave a Comment