koreafilm

Prinţesa Ja Myung – Episodul 12

Written by koreafilm. Posted in Ja Myung Go, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

ja myung12-13

Published on octombrie 02, 2012 with 8 comentarii

de Dana Ivancea


Soţia fratelui lui Ja-Shil vine însoţită de câţiva oameni de încredere şi după ce practic dă buzna în curtea generalului Chae-Ri, plesnind-o peste faţă pe Mo Ha-So, aflându-se în faţa lui Ja-Shil, îndreaptă spre aceasta o săgeată cu foc, prinzându-i o mânecă de unul din pilonii de lemn ai casei. De la acest incident, se extind flăcări peste tot, rănind mulţi oameni, printre care şi pe micuţa Ra-Hee care împreună cu Mo Ha-So încearcă s-o scoată pe Ja-Shil din mijlocul flăcărilor.


Regele Dae Mu-Shin încearcă din răsputeri să găsească soluţii pentru a cuceri Nangnang, şi singura care-i vine în minte este de a-l căsători pe Prinţul Ho-Dong cu Ra-Hee. Cei din trupa de circ sunt tot mai debusolaţi pe zi ce trece din cauza a tot mai multor oameni care vin să întrebe despre doi copii găsiţi într-o barcă, acum zece ani, şi efectiv nu ştiu ce sa mai răspundă. Dacă e bine sau rău că nu spun adevărul, dacă primesc sau nu recompensă pentru aceasta, dacă au sau nu de câştigat mai mult de pe urma copiilor dacă ei rămân în trupă… toate li se par neobişnuite.


Ja Myung supărată că Il-Poom este bolnav doreşte să-l ducă la doctor, şi cum Mi-Cho nu vrea acest lucru din cauză că nu are bani, fata răscoleşte prin toată casa dorind să găsească acul de păr pe care i l-a dat Ja-Shil cu ocazia spectacolului, şi astfel printre alte lucruri găseşte şi bluziţa pătată de sânge în care era îmbrăcată micuţa, întrebându-se de ce oare păstrează Mi-Cho asemenea lucruri? Pe drumul spre doctor, Il-Poom se trezeşte şi discutând cu Ja Myung despre părinţii care i-au abandonat, fata îi spune răspicat că ea nu mai vrea să-şi găsească părinţii deoarece pentru ea, Il-Poom este şi mamă şi tată. Disperată Regina Mae Sul-Soo bea tot felul de leacuri pentru a-l induce în eroare pe Mu-Hyul, care trebuie să creadă că Regina nu mai poate avea copii.Ra-Hee supărată pe Mo Ha-So, îi mărturiseşte totuşi iubirea şi dorul faţă de ea, întrebând-o din nou dacă ar trebui să salveze pe una din ele, dintre Ja-Myung şi ea, pe care ar alege-o? Ştiind deja răspunsul, printre lacrimi îi mărturiseşte lui Mo Ha-So că dacă ar fi să salveze pe una singură dintre mama ei naturală şi ea, ar prefera să o salveze pe ea,….. şi Mo Ha-So rămâne profund impresionată de sentimentele şi sufletul lui Ra-Hee.


Regele Dae Mu-Shin deja începe să facă pregătiri privind nunta Prinţului, pentru care l-a delegat pe socrul său, să meargă la funeraliile generalului Wang, şi cu această ocazie să-i propună generalului Chae-Ri căsătoria Prinţului Ho-Dong cu Ra-Hee, dar că nu acceptă niciun eşec din partea socrului care va fi responsabil pentru tot. Ierburile Reginei Mae Sul-Soo se pare că îi fac din ce în ce mai rău, căzând pe jos chiar în camera de consiliu unde o chemase Regele Dae Mu-Shin pentru a pune la punct detaliile privind căsătoria Prinţului Ho-Dong. Arsurile lui Ja-Shil sunt foarte serioase, dar ea nu acceptă să nu mai fie cea de altădată, cea mai frumoasă femeie din Nangnang, aşa că Ra-Hee se oferă să o ajute şi să aibe grijă de ea, eventual s-o îmbărbăteze.


Între timp Mo Ha-So merge la închisoarea nobililor unde se afla soţia generalului Wang, deprimată şi cu lanţuri la mâini ca să nu poată să se sinucidă, pentru a-i duce mâncare şi băutură. Toţi oamenii de încredere şi de arme ai generalului Chae-Ri îi cer acestuia să o decapiteze pe văduva lui Wang, deoarece este un pericol pentru toţi, chiar şi Ja-Shil îşi face apariţia în sala unde se discutau probleme politice, se dezgoleşte cât să i se vadă rănile în urma arsurilor şi cere vehement uciderea lui Mo Yang-Hae. Aceasta doreşte ca Mo Ha-So să-i facă o favoare, şi anume, să aducă un călău bun ca ea să nu sufere mult. Servitoarea lui Ja-Shil află despre cei doi copii şi îi spune stăpânei sale care decide că dacă Ja Myung nu a murit pe râu unde fusese abandonată barca, atunci nu este timpul trecut ca ea să moară acum.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Prinţesa Ja Myung – Episodul 12. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Na belea,sant prima!

 2. Chiar daca nu aprob modul de razbunare al Amazoanei dodoloate,sant de acord cu ea! Alintatura ,nici ea nu mai stie la ce masa sa cante ca sa primeasca un strop de atentie si dragoste,cu doua mame si nu primeste aproape deloc ! ehei ,aici nu mai e valabila zicala cu mielul bland,dar nici ea nu e mieluta ci o capra nebuna!

 3. Soching,grasunica ,scapa de orice acuzatie dar cum?Incredibil de simplu dar foarte greu ,prin pretul salvarii!

 4. Multumim, Dana! Mare figura Mae Sul-Soo, nu stie ce sa mai faca sa-l prinda pe Muhyul! Daca ar fi fost mai putin veninoasa si nu ar fi fost fiica capeteniei de trib, ar fi avut mai multe sanse. Dar cum e in stare de orice pentru a avea un fiu….

 5. Ah,medicina asiatica i-si face din nou treaba,iar efectul deja s-a vazut,te pui cu fimeile! Pe langa dorinta acerba de a avea un prunc,mai este si razvratirea femeii din ea ,adicatelea ce eu nu mai sant buna si frumoasa ? sant o marioneta care nu naste pasiuni? Pipita asta tanara e mai disteapta ca mine? Si alea, alea!

  • Adevar graiesti, Livia!

 6. Ja-Shil e distrusa? Prinţului Ho-Dong doreste sa fie rege, iar Ra-Hee a devenit si mai rea!

 7. Buna seara.
  Multumesc pt. rezumat, Dana.
  Ja-Shil isi merita soarta.

Leave a Comment