koreafilm

HAPPY BIRTHDAY, SCHEDULER!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , ,

Screen-Shot-2012-07-05-at-8.43.43-PM

Published on septembrie 09, 2012 with 19 comentarii

de Anca Plavu


Născut pe 9 septembrie 1987, Jung Il-Woo nu a fost deloc tipul studios, întrucât nu simțea nevoia să se ducă la școală. Însă, a reușit să parcurgă cursurile Universității Hanyang timp de 5 ani.

Jung Il-Woo a început să cunoască celebritatea o dată cu rolul din „Unstoppable High Kick” (2006), unde l-a jucat pe motociclistul Lee Yoon Ho și pentru care a fost și premiat: New Star Award și Drama Star Award (Mnet 20’s Choices Awards) și Best New Comer (MBC).


În 2009, a schimbat puțin registrul, interpretându-l pe celebrul Iljimae în ”The Return of Iljimae” bucurându-se de critici foarte bune.


Tot în 2009, a jucat alături de Yoon Eun Hye, Yoon Sang Hyun și Moon Chae Won în ”Take care of the young lady”, o comedie romantică spumoasă ce merită a fi vizionată.

În ultimii 2 ani, Jung Il-Woo a realizat numeroase proiecte. Astfel, în 2011 a jucat rolul Programatorului (Scheduler/Song Yi Soo) în serialul de succes ”49 days”, împreună cu Lee Yo Won, Nam Gyu-Ri, Bae Soo Bin și Jo Hyun Jae.

Într-un interviu, Jung Il-Woo a recunoscut că tremura când vedea la TV acest serial, de teamă că fanii nu vor fi de acord cu interpretarea sa. Însă, a fost bucuros să afle că fanii au fost mulțumiți; de altfel, după difuzarea primul episod, l-au sunat bunii săi prieteni, Lee Min Ho și Kim Bum, ca să-l felicite. Jung Il-woo a mărturisit că se identifică cu personajul Programatorului, ambii find direcți și sinceri; a spus că nu-i este frică de moarte, important este să-ți trăiești viața fără regrete.





Un alt serial important din 2011 a fost ”Flower Boy Ramen Shop”, unde a jucat rolul fiului arogant și sexy al unui director de lanț de restaurante din Coreea.



Anul 2012 i-a adus rolul prințului Yang Myung din serialul ”The Moon embraces the Sun”, binecunoscut în întreaga lume.


Fiind atât de carismatic și plăcut ochilor, popularitatea sa a crescut foarte mult și in China, fiind chiar pe primul loc în topul de pe portalul local Baidu. Totodată, el a câștigat premiul ”Actorul asiatic al anului” în China.




Probabil că nu mulți știau, dar el este foarte bun prieten cu Lee Min Ho (se cunosc din copilărie) și Kim Bum (pe care îl iubește ca pe un frate mai mic).

Despre  Lee Min Ho: ”Nu este nevoie nici să vorbim. Am fost într-o situație de viața și de moarte împreună și asta ne-a apropiat și mai mult” (se referă la momentul din august 2006, un serios accident de mașină, în care Lee Min Ho a fost grav rănit)

Despre Kim Bum: ”Mereu când am avut momente grele, el a fost acolo lângă mine și invers. Ne vizităm și chiar mergem la saună împreună.”

Așadar, un călduros ”La Mulți Ani!” îi urăm și noi, fanii din România, și mult succes pe mai departe!

Surse: wikipedia.com, facebook.com, dramabeans.com

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

19 comentarii

There are currently 19 comentarii on HAPPY BIRTHDAY, SCHEDULER!. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. la multi ani!
    e un actor tare simpatic… rolurile serioase nu i se potrivesc deloc… in return of Iljimae l-am vazut doar putin, dar nu mi se pare ca a fost cea mai buna alegere pt el :)
    sa speram ca il vom vedea in viitor in multe alte roluri. bafta multa!

    • Nici mie nu mi s-a parut ca i s-a potrivit rolul in the return of iljimae :D in celelalte insa joaca excelent :)

  2. Tare simpatic actorul!
    In serialul Flower Boy Ramyun Shop, pe care l-am vazut destul de recent mi s-a parut tare amuzant( mai ales la faza cu oul). E o persoana talentata si demna de urmarit. La multi ani!

  3. La mulţi ani! Lam văzut doar în Return of Iljimae şi puţin în 49 days şi e tare simpatic şi chipeş, mult succes în continuare :D

  4. La multi ani!. L-am vazut in Flower Boy Ramyun Shop, arogant si cu zambet strengar. Simpatic tare, recunosc inca nu am vazut 49days….. Îi urez multa succes si cat mai multe roluri bune… Deci sa intelegem ca cei trei mushetari – Lee Min Ho, Kim Bum si Jung Il Woo- vor chefui astazi nu gluma.. :))

  5. La multi ani,Scheduler!(chiar am de gand sa-i zic asa, ieri am terminat 49 days, am plans un pic, dar mi-a placut ff mult de el in acest serial)

    • Da, stiam ca sunt foarte buni prieteni cei 3 muschetari ai nostrii.
      Multumesc pt.articol,Anca!

  6. La multi ani! :D L-am vazut doar in 2 drame, dar eu l-am descoperit in 49 Days. Imi place atitudinea lui!

  7. La Multi Ani, JIW!!!!…este unul dintre actorii mei preferati…l-am urmarit in 4 seriale dar rolul din “Flower boy” i s-a potrivit cel mai bine. LA MULTI ANI si din partea mea:*:*:*!!!!

  8. Eu m-am indragostit de el in 49 Days :X E un superb si un haios! Ador penultima poza :>

    Saengil Chukhae! :)

    • Whoaaaaaaaaaaa Lorena!!!!
      Mie imi place si acea poza, nu zic nu, dar imi place si ultma…imi plac cam toate, am salvat tot ce se putea.

  9. O seara buna , dragul nostru Scheduler!!!!

  10. Cand ma uit la ultima poza, rad fara sa vreau.hihihi….

  11. Oppa, sa te distrezi de minune,da?

  12. la multi ani si mult succes :)

  13. La multi ani! Nu stiam ca e asa de popular printre chinezoaice. E un actor simpatic, desi am si eu rezerve in legatura cu el in roluri mai serioase ca cel al lui Iljimae.

  14. HAPPY BIRTHDAY, SCHEDULER!:))))

  15. La multi ani, Jung Il Woo! Este un dragut, chipes, si bun actor, si un adevarat clovn…nu demult i-am vazut o poza pe net purtand haine de epoca si ochelari de soare :) Mi-a placut foarte mult in toate rolurile in care l-am vazut (TMETS, Intoarcerea lui Iljimae si 49 days). Hti doresc sa pastrezi si mai departe aceasta lumina in suflet. Multumesc pentru recenzie Anca!

  16. La multi ani,eu l-am vazut in mai multe filme,mai nou este un strajer al noptii! Tinerel,frumusel !

Leave a Comment