koreafilm

SISTAR: Fete imprevizibile pregătite să se maturizeze

Written by koreafilm. Posted in K-Pop

Tagged: , , , , ,

1

Published on august 15, 2012 with 8 comentarii


Fete imprevizibile pregătite să se maturizeze, dar nu prea repede

Din momentul în care fetele de la SISTAR s-au aşezat pe canapelele din cabina lor din culisele emisiunii săptămânale de k-pop difuzată de canalul SBS duminica, era izbitor felul atât de confortabil în care arătau, în ciuda prezenţei unui reporter pe care nu îl mai întâlniseră înainte.
Prima care s-a aşezat la locul ei, Soyou, a cerut perna ei pufoasă Rilakkuma şi a ţinut în braţe personajul japonez reprezentat de un urs.

Soyou

A fost un cadou de la un fan”, a punctat ea. ”Îl iau cu mine peste tot pe unde merg.”
Bora, cea mai bătrână, la vârsta de 22 de ani, stătea în stânga ei, îmbrăcată impecabil şi având un machiaj perfect, în timp ce Dasom, în vârstă de 19 ani, cea mai tânără dintre cele patru, se întorcea în grabă din pauză şi s-a aşezat pe partea opusă lui Soyou, ochi scânteietori. Hyolyn, centrul de putere vocal al grupului, stătea tăcută în faţa oglinzii în timp ce stiliştii îi pieptănau frenetic pletele.

Erau staruri cu o serie de hituri numărul 1 în discografia lor, dar nimic din purtarea lor comodă şi veselă nu denota vreo atitudine de divă.
Suntem populare în străinătate?” au spus Bora şi Soyou la unison, când au fost întrebate despre locul lor în hallyu, sau valul coreean.
Grupul de fete se apropie de încheierea apariţiilor săptămânale la TV pentru promovarea ultimului lor cântec “Loving U”, şi se pregătesc acum zi şi noapte pentru primul lor concert, în septembrie. Melodia a fost lansată împotriva unor materiale de la nişte nume mult mai bine cotate precum 2NE1, T-ara, BoA şi After School, dar cântăreţele însăşi au fost suprinse de urcarea vertiginoasă în topurile de vânzări de luna trecută.

Era atât de multă presiune exercitată asupra noastră”, a precizat Soyou. “Dar sub nicio formă nu credeam că vom fi fruntaşe în topuri. În acest fel, a fost o uşurare.
Eram atât de entuziasmate de faptul că devenisem numărul 1”, a zis Bora, ”Am iubit acest lucru.”

Bora

Cântecul lor anterior, “Alone”, a fost un hit chiar şi mai mare, succesul său datorându-se şi mişcărilor şi hainelor care erau mai sexy ca de obicei. “Loving U” a reprezentat întoarcerea la fata energică, “sănătoasă” pe care membrele SISTAR consideră că o ilustrează.
Oamenii care nu ne cunoşteau înainte de asta ( în timpul promoţiei lor pentru “Alone”) credeau că suntem mult, mult mai în vârstă decât suntem cu adevărat!” a menţionat Soyou, chicotind uşor nemulţumită. “Nu cu un an sau doi, ci mai mult.”

Nu erau pregătite să se maturizeze mai repede decât fetele de vârsta lor, au spus în acelaşi timp. Ce v-ar plăcea să faceţi acum, mai degrabă, dacă vi s-ar da o vacanţă? Visau la evadarea într-o locaţie îndepărtată – “Mi-ar plăcea să dorm toată ziua”, a zis Bora – sau la Las Vegas, pe care l-au vizitat recent pentru a filma un videoclip.

Toate acele lumini puternice ce îmi intrau în ochi…” a spus ea, în timp ce îşi amintea şi uită să termine propoziţia. “Suntem atrase de acele lumini puternice,” completă Soyou.
Despre dragoste ce ne puteţi spune? “Vreau să mă întâlnesc cu o persoană ce este un pic mai în vârstă, un gentleman cu o inimă caldă, care să mă facă să râd fără să mă pot opri, de la care să am multe de învăţat” spuse Dasom, rupând perioada îndelungată de tăcere.

Dasom

Hyolyn a destăinuit că îşi doreşte un “bărbat adevărat”, un tip mare care să o protejeze la nevoie.

Hyolin

Dar nu avem timp, au spus ele, suspinând individual, în special datorită viitorului lor debut (în rândul concertelor) de pe data de 15 septembrie la Olympic Hall din Bangi-dong, sud-estul Seulului.
Ştiţi, zilele astea am ascultat numai cântecele noastre” a dezvăluit Bora.
Hyolyn a destăinuit că oamenii vor fi capabili să descopere o cu totul altă latură- sau laturi multiple- a SISTAR, latura pe care nu au mai văzut-o înainte.
Nu vreau să dezvălui prea multe, dar nu va fi trupa puternică, sexy, energică pe care aţi cunoscut-o în apariţiile televizate. Sper ca mulţi oameni să poată veni şi să se bucure de muzică noastră,” a concluzionat ea.

Cine sunt SISTAR?
Grupul coreean pop de fete SISTAR este binecunoscut pentru hituri precum “Push Push”, “Alone” şi “So Cool”. Grupul de patru fete a fost fondat de cătreStarship Entertainement în 2010. Membrele lui sunt: Soyou – 20 de ani, Bora – 22, Dasom – 19 şi Hyolyn – 21.

Şi-au făcut debutul cu succes în iunie 2010, odată cu melodia “Push Push”. Cel mai recent videoclip de vară pentru “Loving U”, lansat în iunie, a atras atenţia publicului şi a media prin îmbrăcămintea provocatoare pe care o purtau; un look marin şi de plajă care părea adecvat pentru sezonul vacanţei de vară.

Noul lor material discografic cuprinde 7 cântece, 5 dintre ele fiind variantele remixate ale melodiilor inclusiv hiturile lor. Grupul de idoli a cântat şi peste ocean. SISTAR a fost ales drept unul din cele 8 grupuri, printre care 2PM şiGirls Generation, care să cânte în cadrul showului marca KBS2, “Music Bank”, ce s-a ţinut în Paris, în februarie anul acesta. Au fost de asemenea invitate să încânte audienţa în Thailanda, cu ocazia concertului k-pop organizat de MBC anul trecut.
Grupul de fete este foarte ovaţionat, lucru arătat de numeroasele premii care le-au fost accordate începând cu 2010 şi anume: Rookie of the Month la Cyworld Digital Music Awards în 2010, Best Newcomer la 20th Seoul Music Awards în 2011 şi20’s Sexiest Performance la Mnet 20’s Choice Awards în 2012.

Articol preluat din Korea Times
Traducere: Anca Barba

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on SISTAR: Fete imprevizibile pregătite să se maturizeze. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. parca imi amintesc de Spice Girls

  2. Cam alintate fatucile,maine poimaine au fitze de Lady Gaga!

  3. ‘Alone’ e singura melodie de-a lor, care imi place…chiar imi place mult :) Despre ele chiar nu stiam absolut nimic. Multumim!

  4. Bora si Dasom sunt cele mai frumusele :)

  5. Multumesc pt. prezentare, Anca!

  6. Nici eu nu stiam nimic despre ele. O sa ascult de curiozitate ceva cantece.

  7. SISTAR e trupa mea favorita din Coreea de Sud.Ma bucur ca a-ti scris despre ele.HyoRin e preferata mea si are o voce incredibila.A participat si la Immortal Song 2 cu o melodie incredibil de grea si cu note foarte inalte: http://www.youtube.com/watch?v=y-OkjWJWENY . Minutul 3:28 e crucial.Merita sa vedeti pana la sfarsit.Oricum mult succes fetelor in continuare le iubesc. <3

Leave a Comment