koreafilm

Războinicul – episodul 25

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Warrior Baek Dong Soo

Tagged: , , ,

ScreenShot2011-10-10at45815PM

Published on iulie 17, 2012 with 15 comentarii

de Dana Ivancea

După ce lupta dintre fostul şi actualul lider al grupării Hoksa-Chorong se finalizează cu străpungerea tăioasă şi puternică a lui Yeo-Woon, ca un asasin profesionist îi aplică lovitura de graţie ca un artist al mânuirii sabiei, lui Cheon, cel care l-a adoptat ca succesor al său,…. după ce replicile lor s-au întrepătruns mai puţin decât privirile, în sfârşit parcă lumea s-a schimbat pentru cei doi. Cheon porneşte la un drum fără întoarcere, însă Dae-Ung crezând că Jin-Joo este fiica lui, o ia ostatică pentru a o determina să se întâlnească cu Cheon doar ca ministrul Hong prin intermediul oamenilor săi să scape pentru totdeauna de asasinul negru, însă ce nu ştiau aceştia este că luptele grele pe care acesta le purtase înainte îi slăbise de tot puterile, şi parcă aievea sau ca un laitmotiv, Jin-Joo este din nou cea care trebuie să asiste neputincioasă la prăbuşirea definitivă şi pentru totdeauna a marelui asasin, Cheon, pe care din milă şi bunătate nu-l abandonează până în ultima lui clipă.

După un timp, Jin-Joo se alătură iarăşi afacerii lui Ji-Seon, iar Yeo-Woon şi Dong-Soo, doresc să-şi continue pregătirea în artele marţiale, în maniere şi stiluri proprii, Dong-Soo rătăcind pe drumuri chiar încearcă să-şi depăşească maestrul prin continuarea cărţii despre poziţiile şi tehnicile din artele marţiale, carte începută cândva de maestrul său, Sabie Sfântă, la comanda prinţului Sado. Dar liniştea aceasta nu durează mult, deoarece din ambiţia prostească a ministrului Hong de a-l ucide pe prinţul Heir, o ghicitoare răspândeşte zvonul cum că prinţul ar trebui omorât ca ţara să se poată dezvolta, şi de aici o serie de incidente stranii au loc la palat, totul culminând cu îmbolnăvirea regelui. Pentru aceasta, pictorul Kim şi vicele Hong pornesc în căutarea lui Dong-Soo pe care-l întâlnsc la o tavernă şi-i povestesc toate aceste grozăvii. Printre toate aceste veşti aflăm că Jin-Joo merge la clubul de lupte, care aparţine ministrului Hong, dar nu în calitate de spectator cum s-ar bănui, ci în cea de luptător.

Yeo-Woon doreşte dezbinarea grupării Hoksa-Chorong cu ajutorul lui Gu-Hyang, şi a doi maeştri ai artelor marţiale din alte regiuni, Baekmyung Juh-Saeng şi Jang Tae-San, luptători pe care Cheon nu i-a putut ucide. Toate descoperirile pe care le fac cei din tabăra lui Dong-Soo duc inevitabil la ministrul Hong, care se pare că deţine supremaţia şi încă plănuieşte uciderea prinţului Heir, sub auspiciile reginei şi ale tatălui acesteia. Planurile reginei şi ale ministrului Hong sunt zădărnicite chiar de rege care insistă să fie chemat prinţul Heir spre a-i aduce la cunoştinţă, să se pregătească pentru preluarea guvernării. Motivul pentru care ministrul Hong s-a întâlnit cu oficialii militari a fost pentru punerea la cale a unei lovituri militare, totodată testându-i pe aceştia prin trimiterea unui sigiliu regal fals. Toată acţiunea interesantă se va petrece la clubul de luptă, unde printre luptători se vor afla Jin-Joo şi Dong-Soo, iar printre spectatori ministrul Hong însoţit de Yeo-Woon şi japonezul Kenzo.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on Războinicul – episodul 25. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. PRIMA!!!Super filmul,dar din pacate nu il urmaresc….:(

 2. A doua… Mulţumim pentru rezumat fetelor :))

 3. A treia…hihihi. Din pacate aseara nu am reusit sa vad episodul , sper sa-l vad azi in reluare , dar nu stiu daca pot ca mai e si Scandalul si sunt destul de ocupata.
  Oricum, sper sa vad astazi episodul la tv.
  Multumesc pt rezumat, fetelor!
  O zi excelenta va doresc!!!

 4. Ce serial incepe dupa Razboinicul?

  • Din cate am inteles niciunul. O sa reia Impartul Marii, dar nu mai dau seriale noi, cel putin o vreme.

   • Of… Imparatul Marii l-am mai vazut o data, nu zic ca e rau sa vezi un serial ca asta, e frumos din punctul meu de vedere, dar totusi, mi-ar fi placut sa fie ceva nou.

   • Nu mai dau niciun serial nou? Nuuu :((( oare de ce? Miar fi plăcut să deie King Gwanggaeto sau un alt serial istoric… Împăratul mării lam mai văzut, e drept nu toate episoadele, dar miar fi plăcut să dea ceva nou. Dar se pare că emisiunile lor regizate cu scandaluri dau cât de multe dar un serial coreean nu vor să deie… Nu mai spun nimic că mă enervez mai rău…

    • Fii calma, draga Ionela. Supararea nu face bine asa ca nu te supara, nici mie nu-mi place dar asta e…

     • Mi-ar fi placut sa dea The Moon that embraces the Sun, dar cred ca serialul asta va fi difuzat de cel de la tvr sau de cei de la Euforia.

 5. Cu cat se apropie de final, cu atat creste in intensitate acest serial. Ce sa mai zic de sfarsitul lui Cheon…foarte foarte trist! Multumesc pentru rezumat si o zi frumoasa tuturor.

  • Da, chiar foarte trist este…

 6. O sa se termine frumos serialul… dar pacat de Yeo Woon :(.

 7. Ce draguta e Jin Ju in calitate de luptator. Ma bucur ca mai zambeste si ea un pic, ca dupa ce si-a pierdut mama si tatal…
  Dar de ce Dae Ung crede ca Jin Ju e fiica lui?Asta chiar a innebunit de tot?

 8. Dupa acest film v-or difuza imparatul marii…..23:15….reluare 12:15

 9. Cheon a murit… Îmi pare rău de el, chiar dacă a fost un asasin a avut onoare şi a ţinut enorm de mult la Jin Ju pe care a protejato până la sfârşit cu propria lui viaţă… :( Jin Ju era atât de drăguţă ca luptătoare îmi place de ea, mai ales cum luptă :) Miaunel nu se lasă de prostii, încă nu şia învăţat lecţia… Bietul prinţ câte are de tras din vina reginei şi a ministrului Hong care e un nemernic, fără supărare, la fel şi fiul lui care e la fel de enervant :)

Leave a Comment