Claudia B. [KF]

Copacul cu rădăcini adânci – episodul 11

Written by Claudia B. [KF]. Posted in Copacul cu radacini adanci, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

lanscape

Published on iulie 13, 2012 with 29 comentarii

Ga Ri On, acum Jung Ki-Joon, îl urmează pe Mu-hyul până la un deal de lângă Universitatea Sungkyunkwan. Este de-a dreptul şocat atunci când constată cui avea să aducă carne de la măcelărie. Cel care îl aștepta în taină este nimeni altul decât regele Sejong.

Sejong, foarte calm, spre deosebire de Ga Ri On, se așează jos şi se oferă să-i toarne de băut.

Sejong îi dezvăluie lui Ga Ri On că locul în care se află este același cu cel unde unchiul său, Jung Do-jun, cunoscut şi ca Sam Bong ținea prelegeri în primii ani ai Sungkyunkwan. Studenții înca vin să aducă câte un omagiu în cinstea sa.
Jung Ki-Joon se întreabă adevăratul motiv pentru care a fost chemat și care va fi porunca care i se va da, iar în cele din urmă Sejong îi spune că va trebui să pregătească toate cele necesare pentru efectuarea unei autopsii, autopsie efectuată pe un cadavru uman șI nu un animal, așa cum se aștepta Jung Ki-Joon. Ga Ri-on/Jung Ki-Joon singur pe deal, se întreabă dacă Regele se află în toate mințile și dacă va duce la bun sfârsit ideea autopsiei. Disecţia unui organism este împotriva convingerilor neo-confucianist, iar Sejong cu siguranță ştie asta mai bine decât oricine, însă nu pare a fi de oprit.

Pe de altă parte, un om misterios șovăie în faţa palatului, el îi spune şefului de gardă, Jung, că a venit să-l vadă pe Chae Yoon, dar în cele din urmă este răpit de Pyung. Chae Yoon urmărește urmele lăsate de el şi într-un târziu reuşeşte să-l găsească, dar nu îi poate salva viaţa.

Chae-Yoon îl întreabă pe Jo Mal-saeng despre aşa-zisul Legământ MilBon care se dovedeşte a fi de fapt testamentul lui Jeong Do-jeon. În discuţia celor doi apare numele lui Lee Bang Ji, fostul său maestru de arte marţiale.
Lee Bang Ji fusese cel mai bun luptător din perioada Joseon şi, nu întâmplător, garda de corp a lui Jeong Do-jeon.

Jo Mal-saeng nu ştie de ce garda de corp a dispărut în noaptea în care Jeong Do-jeon a fost omorât de oamenii răposatului Taejong, însă un lucru este cert…Pergamentul care avea atâta semnificaţie pentru gruparea Rădăcina Secretă a dispărut odata cu el, în acea noapte. Ceea ce nu ştie Chae-Yoon este faptul că acel testament se află chiar în mâinile sale…

La adunarea secretă a membrilor grupării Milbon, după discursul susţinut de Jeong Do-jeon, Lee Shin-juk dă lovitura de graţie şi aminteşte de acelaşi testament care i-ar putea oferi legimitate şi autoritate lui Jung Ki-joon.

A doua zi, în piaţă, pe pereţi apare un mesaj lăsat de Chae-Yoon, mesaj pe care îl văd atât So-yi, cât şi Jung Ki-joon. În mesaj apare şi acel săculeţ norocos (bokjumeoni)…

Despre Claudia B. [KF]

Claudia B. [KF]

Claudia B. s-a născut în 1980, în oraşul Constanta. Licenţiată în Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”, Bucureşti, a participat la diferite workshopuri şi seminarii formative în acest domeniu. Pasiunea pentru Coreea, ca ţară şi tot ceea ce reprezintă aceasta ca un întreg a venit odată cu serialele difuzate la televizor.

Browse Archived Articles by Claudia B. [KF]

29 comentarii

There are currently 29 comentarii on Copacul cu rădăcini adânci – episodul 11. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima?

 2. E prima data cand sunt prima la DRT! Dar sunt tare suparata, nici NU POT SA CRED!!! S-a intrerupt curentul! Mai au o ora si jumatate sa-l repare, daca nu :((( pierd definitiv episodul 10!

 3. neatza fetelor . deci sunt primul baiat .

 4. Da, prima si primul, liliko si alexandru :))). Eu incerc sa nu citesc ca mai trebuie sa vad si episodul de ieri si nu vreau sa stric suspansul…

  • Nici eu nu am citit Cris…acum ma uit la reluare (zeul technicii a fost pe partea mea causi putin :) ) Vizionare placuta si tie!

   • Gomao. Eu am reusit abia aseara sa vad ep 11. E din ce in ce mai interesant :).

 5. Dar mai trec pe aici sa vad ce ziceti…

 6. Claudelu,buna recenzia,pot pleca linistita la job,pacat ca azi nu pot vedea nimic!

  • Claudia B. [KF]

   Multumesc Livia, eu am ratat ieri ep. 10 si am pierdut si reluarea…asta e, recuperam noi ^^

 7. Mulţumim pentru rezumat fetelor…

 8. Multumesc pentru rezumat! Trebuie sa recuperez…

 9. Multumim pentru rezumat.Abia astept episodul.

 10. Eu cred ca pierd azi episodul :(

 11. Ga ri on asta e nebun. Zau ca e nebun. Un scrantit. Nici macar nu lupta pentru popor , ci pentru nobili. Din cauza unor oameni ca el care reusesc sa creeze conflicte interne atatea nenorociri s-au intamplat.

 12. Radacina nu este Regele sau nobilimea ci poporul!

  • Din vechi timpuri au existat si nobili si popor,intrebarea e cine a fost primul,oul sau gaina?Regele a aparut mai tarziu.

 13. Si mai terminati cu primul sau prima,sa nu va arat la ce ora se trezeste un pensionar si care mai si urmareste si filme koreene pe internet.

  • Imi pare rau daca v-am suparat Parintele Mihai, asta e un joc vechi aici pe blog, cine prinde cel mai repede rezumatul publicat. Daca vreti, puteti sa fiti si dumneavoastra :)

  • Mosule,ia lasa fetele-npace ca si eu stau la tira cand am timp,este o joaca nevinovata!

 14. Stoica ai mare dreptate, poporul e principal el e rădăcina :)) Părinte ne pare rău dacă team supărat, dar noi mai glumim cu primul sau prima. Bunicul meu e pensionar şi se trezeşte cam devreme, pe la 6 sau 7 şi se uită doar la Tv, nu are internet… :))

  • Nu pune-ti la suflet fetelor ca este un galatean hatru de-al meu!

 15. Este baiat OK!

 16. Multumim pentru rezumat!Deci,am fost socata la aflarea vestii ca Garion este Jung Ki Joon defapt…ce bine s-a stiut preface…:)

 17. Cum spunea si Jung Ki Joon, cea mai buna ascunzatoare e printre oameni. Daca te integrezi in societate ca un om simplu, poti reusi sa iti pierzi urma…

 18. DA (un nobil poate face asta?)…

 19. ep 11 l-am ratat si eu,dar luni e reluare,inafara de mine mai este vreun fan/fana din arges?este o intrebare care voiam sa o pun mai de mult. . .

 20. Filmul m-a prins ! Recunosc faptul ca la inceput am fost un pic sceptica, dar e ok acum.
  Imi place mult actiunea si sincer in momentul de fata imi e cam greu sa imi dau seama cine este personaj negativ,respectiv pozitiv. Imi place ,cum am mai spus, regele. E o personalitate uluitoare din punctul meu de vedere. Pasiunea cu care lupta pentru a da oamenilor sai o identitate culturala, un alfabet… este de nemaintalnit.
  As dori sa vad cand le va fi dezvaluit continutul scrisorii celor din Radacina….sau mai bine zis, daca o vor gasi.

  • Ma bucur ca iti place. Stiu ca e un pic altfel dect jumong sau dae jo yeong sau king gwangeto, dar mie imi place enorm de mult. Regele e extraordinar. A fost si in realitate. Este cam neclara delimitarea dinte cine sunt “good guys” si “bad guys”, dar asta face parte din farmec dupa parerea mea.

 21. CEL MAI TARE FILM DUPA JUMONGO DOI BARBATI PT O SOARTA ……..

Leave a Comment