koreafilm

The Duo – episodul 30

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, The Duo

Tagged: , ,

THE DUO30-7

Published on iunie 25, 2012 with 28 comentarii

de Dana Ivancea


Duelul dintre cei doi parteneri de altădată, se transformă într-o luptă adevărată, în timpul căreia Gwi-Dong îi va spune lui Chun-Doong că tatăl lui natural este nobilul Kim, ci nicidecum nobilul Lee. Însă lupta se înteţeşte şi Chun-Doong are noroc cu sosirea membrilor Arae, însoţiţi de Dal-Yi, care-i vin în ajutor, dar pe care Chun-Doong nu-i lasă să-l captureze pe ofiţer, ci le spune făţiş că el este cel care l-a salvat pe fostul lider Kang Po-Soo din închisoare, drept pentru care îi sunt datori cu viaţa, şi-l lasă să plece. Gwi-Dong nu se va mai duce acasă, ci va sta alături de mama sa, Mak-Soon şi de Dong-Nyeo, timp în care nobilul Kim îşi trimite omul de încredere, pe domnul Park, să-l caute şi să afle despre el. Dar după Gwi-Dong va veni, Geum-Ok, care va dori să vorbească cu acesta, însă o va ignora total.

După discuţiile din timpul luptei cu Gwi-Dong, amintirile copilăriei privind identitatea sa îl năpădesc pe Chun-Doong, care-o va căuta pe Mak-Soon cu ajutorul lui Soe-Dol, pentru a confirma cele spuse de Gwi-Dong, şi pentru a-i reproşa toate relele şi păcatele făcute împotriva lui. După toate acestea, pentru a medita la cele întâmplate până atunci, Chun-Doong va hoinări fără ţel pe aleile pădurii, şi toţi nervii, toată ranchiuna şi tot răul, şi le va vărsa pe o biată ţintă, pe care-o va ciurui într-o clipită de gloanţele armei sale. Sub imperiul măcinării şi trairilor sale intense că a fost minţit şi înşelat îşi va promite că va continua cu ce şi-a propus până acum, fiind mai hotărât şi mai sigur ca niciodată că va continua lupta împotriva corupţiei, răului, perfidiei, aroganţei şi sărăciei. Astfel, atacurile Arae se vor succeda unele după altele, că vor fi în timpul zilei sau la miezul nopţii, această grupare va câştiga tot mai mult teren, ţinta lor vor fi oficialii corupţi şi avari.

Într-o seară, nobilul Kim îi face o vizită lui Dong-Nyeo, pentru a-i cere să-l ajute să se întâlnească cu Chun-Doong, însă la întoarcerea spre casă, nobilul vede un grup de asasini care se lupta cu un ofiţer şi mergând într-acolo, observă că era chiar Gwi-Dong, ce era rănit grav, fiind atacat de oameni puşi de căpitanul Gong, pentru a-l elimina din calea sa spre ascensiunea lui profesională. Nobilul Kim îl va aduce acasă la Dong-Nyeo într-o baltă de sânge. La Dong-Nyeo vine şi căpitanul Gong sub pretextul de a-i aduce câte ceva şi de a se informa despre starea de sănătate lui Gwi-Dong, cât şi pentru a afla mai multe despre Lee Chun-Doong, cândva partenerul de afaceri al domniţei, dar odată intrat în camera unde zăcea tânărul ofiţer Gwi-Dong, acesta îi şopteşte căpitanului că persoana cea mai deplorabilă pentru el, este chiar el, căpitanul Gong, asta însemnând că tânărul realizase cine trimisese oameni ca să-l ucidă.

Nobilul Kim va merge la unitatea unde lucra Gwi-Dong pentru a-i cere generalului să-l elibereze pe cel capturat, care făcea parte din gruparea Arae, şi odată ajunşi departe de oraş, undeva în desişurile pădurii, îi înmână acestuia o scrisoare pe care să o predea personal liderului Arae. Deoarece Mak-Soon va fi de negăsit, căpitanul Gong îl va aresta pe Soe-Dol, fiindcă şi acesta îl cunoştea pe Chun-Doong, şi le-ar fi fost de folos informaţiile obţinute. În urma primirii scrisorii, Chun-Doong va merge să se întâlnească cu nobilul Kim, dar tânărul îi va spune plin de reproş, că-i este ruşine cu un aşa tată corupt.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

28 comentarii

There are currently 28 comentarii on The Duo – episodul 30. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Dana, multumesc pentru rezumat. Il asteptam cu nerabdare.

 2. Dana ,acuma vad eu de ce nu ai stat prea mult la petrecere cu noi,ai fost harnicuta!

 3. cred ca miercuri e ultimul episod.sa vedem ce se va intampla cu banda arae:-)

  • Liviu ti-am lasat raspunsuri la ep 29!

 4. Chun Doong a aflat in sfrsit cine este tatal lui adevarat! Iti multumesc pentru efortul depus… Cand apare recenzia despre serialul Dr. Jin?

 5. Probabil ca azi,asa a spus Ana si eu o astept,pentru ca am vazut deja doua episoade si m-a prins!

  • Si eu astept. Si astept cu nerabdare si episodul de azi. Acum cam toate secretele se vor scoate la iveala si mai ramane doar sa vedem deznodamantul luptei dintre bine si rau :)… Ca in basme, nu, Livia?

   • Nu prea,mai degraba ca in viata reala!

    • Da, ca in viata reala… Faceam referire la comentariul tau cu basmele de acu 1-2 episoade.

 6. Mulţumim de rezumat Dana, Chun doong a aflat adevărul… Se pare că amândurora băieţi le e ruşine de nobilul Kim pentru că e corupt!

 7. Asta cam asa e,dar cel mai tare e faptul ca si el are un simtamant de vina! Na, ca am dat din casa!

  • Era deja clar de ceva vreme. Si acum ca stie ca fiul lui e capetenia Arae… eu zic ca se simte si mai vinovat. Mai stii, poate intra tot in banda pana la urma :)

 8. Multumim pentru rezumat!In sfarsit adevarul iese la iveala …Sunt curioasa sa vad deznodamantul.Ce repede a trecut timpul!Mai avem doar doua episoade si incepem o noua aventura la care sper sa avem din nou aceste rezumate frumoase.O zi buna tuturor!:)

 9. Stiti cumva ce serial va fi difuzat dupa The Duo?

  • Buna…din cate am inteles cred ca va urma “Copacul cu radacini adanci”.

  • Deep Rooted Tree. Un film foarte bun, cu actori exceptionali. Merita vazut.

 10. Ce bine ca in sfarsit a venit vacanta.Dana, vreu sa-ti multumesc pentru tot efortul depus pentru a face aceste rezumate…esti geniala!!!Chiar daca nu am mai comentat sa stii ca am urmarit rezumatele. Pacat ca se termina inca un film frumos, dar vine un nou inceput. Te felicit pentru toate rezumatele!

 11. Se termina un serial frumos dar cu siguranta va incepe altul ,care probabil va fi si mai interesant… Deabia astept DRT ( deep rooted tree )

 12. ce mila mi-a fost de Chun-Doong dupa ce a aflat adevarul..bine ca macar o are alaturi pe Dal Yi care il mai incurajeaza..ma bucur pt Gwi-dong ca le are alaturi pe mama lui si pe femeia iubita si sper ca o sa se impace si cu Chun-doong..asteptam si vedem :D

 13. Deep Rooted Tree e genial, sunt convinsa ca o sa va placa la nebunie :) Am vazut deja reclama la Tvr :)

  • Si eu am vazut. Si m-am uitat si la inceputul primului episod pe net. E palpitant. Jang Hyuk analizeaza asezarea oficialilor la urmatoarea sarbatoare si posibilitatea de a-l asasina pe rege :).

 14. Cat despre The Duo, imi pare rau ca cei doi nu mai sunt un duo acum, jakpae, cum isi zic ei…off, ambii imi sunt atat de dragi.

  • Si mie imi pare asa de rau… Cel mai rau imi pare pentru prietenia lor. Sper sa reinnoade relatia.

 15. seara lume.sfarsitul pare interesant,daca lafel ar fi fost si restul episoadelor,era altceva. . .oricum a fost un film in genul negustorul lim sang-ok,cu mici diferente.

  • Au unele lucruri in comun ca de exemplu ca nu se invarte tot un jurul palatului si prezentarea filosofica si profunda asupra vietii si motivatiilor actiunilor oamenilor, dar si a evolutiei lor in timp.
   Im schimb actiunea aici a fost mult mai alerta si pe mine personal “m-a prins” mai mult decat Negustorul.
   Oricum, Deep Roote Tree se intoarce cu actiunea in palat, in vremea lui Sejong cel Mare (care nu degeaba a fost numit asa).

 16. Buna dimineata!!! Rasare soarele… Azi am vazut ep. 16 din Hur Jun… “Cand un doctor vindeca un pacient se vindeca si pe sine.”

 17. La mine inca nu a rasarit soarele…

Leave a Comment