koreafilm

The Duo – episodul 28

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, The Duo

Tagged: , ,

THE DUO28-1

Published on iunie 21, 2012 with 19 comentarii

de Dana Ivancea

Dong-Nyeo va veni acasă la nobilul Kim pentru a se achita de datorii faţă de el, însă acesta experimentat şi matur cum era, ghicise adevăratul motiv pentru care domniţa dorea să fie independentă, şi să nu mai fie o povară pentru nobil, …..astfel sec îi spuse nobilul fetei, că Gwi-Dong nu este fiul lui adevărat, …..la care fata îi răspunde că ştie despre aceasta, şi hotărâtă se ridică şi pleacă, că nici măcar la ceaiul propus de soţia nobilului nu a mai dorit să rămână. La unitatea lui Gwi-Dong, generalul se sfătuie şi hotărăşte, să se facă schimbul de ostatici, răspunzător pentru aceasta fiind desemnat Gwi-Dong. Toţi cei din gruparea Arae se antrenau de zor pentru cazul în care schimbul de ostatici va eşua, să fie pregătiţi pentru a-l elibera din închisoare pe poliţistul Lim, chiar aveau şi noi adepţi pe care îi antrenau în lupta cu arma sau cu sabia.

Două lucruri diferite, dar totuşi comune, vor afla cei doi tineri ai noştri despre nobilul Kim, şi anume,……. lui Chun-Doong i se va prezenta o listă a oficialilor corupţi, (care era cumva denumită cartea morţii), şi care a aparţinut fostului lider Kang Po-Soo, la care s-a mai adăugat între timp câte cineva, ……..în care primul trecut era nobilul Kim Jin-Sa…….pe când lui Gwi-Dong îi va spune chiar unchiul său, fostul magistrat, că e aproape sigur că nobilul Kim l-a ucis pe Jo Seon-Dal pentru documentul bancar. Acum probabil încep să se întâmple şi minunile mici, deoarece Gwi-Dong trecând prin târg, după ce a aflat de nobil, a cumpărat nişte mere şi prăjituri de orez de la unchiul său, pe care i le-a dus mamei lui, Mak-Soon. În timpul acesta la Dong-Nyeo în vizită vin negustori chinezi care se pare că nu ştiu nimic de Chun-Doong, c-ar fi ajuns în Qing, şi neliniştită, agitată şi preocupată de chestiunea în cauză, ea va merge să-i întrebe pe la negustorii din târg cam ce marfă a cumpărat Chun-Doong de la ei. Deoarece toţi îi dau răspunsul că nu a cumpărat nimic, trece pe la unitatea lui Gwi-Dong să-i spună acestuia ce se întâmplă.

În desfăşurarea acţiunii de schimb de ostatici, Gwi-Dong va trebui să lucreze împreună cu căpitanul Gong, care-i propune un târg, să uite că mama lui este o prezicătoare şi să nu spună nimănui,…….. iar despre documentul bancar să nu mai insiste cu ancheta şi investigarea deoarece pe Jo Seon-Dal, nobilul Kim l-a ucis, cu ajutorul oamenilor lui de încredere. Degeaba, Gwi-Dong va striga la căpitan, că nu-i adevărat, în sufletul lui ceva se petrecea, era a doua oară când auzea lucruri oribile la adresa nobilului. Se va reuşi schimbul de ostatici, numai că primii atacaţi de echipa căpitanului Gong, vor fi membrii grupării Arae, însă şi aceştia vor fi pregătiţi pe măsură şi nu vor ceda. În acelaşi ritm al acţiunilor de până atunci, membrii grupării Arae, vor pândi momentul când îl vor putea ataca pe nobilul Kim şi pe escorta acestuia formată din oameni ai Gărzii imperiale. Ar fi a doua oară în viaţa lui Chun-Doong, când pus faţă în faţă cu tatăl său natural, va fi sau nu va fi în stare să-l ucidă, aşa cum se dorea.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

19 comentarii

There are currently 19 comentarii on The Duo – episodul 28. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Bună dimineaţa prieteni. Mulţumim pentru rezumat Dana, o să fie un episod plin de aventuri, abia aştept săl văd!!

 2. Multumesc pentru rezumat Dana! Of, eu sunt totdeauna in urma cu episoadele, de o saptamana ma uit numai la reluari, de aceea nu am mai comentat. Dar sper ca diseara pot sa ma uit la timpul potrivit, un astfel de episod chiar merita!

 3. Sper sa nusi ucida tatal, nobilul Kim ar merita o pedeapsa. Multumesc pentru rezumat.

 4. Şi eu sper să nu facă o prostie, în curând cred că va afla adevărul Chun doong despre originea lui, dar vom vedea!

 5. acum sa vedem daca nu simte ceva ,cum ca Kim e tatal sau,chiar daca inca nu stie … ..poate simti . Deabia astept episodul acesta . Chiar va fi interesant

 6. Da, si eu sper sa nu-si ucida tatal. Apropo, am o intrbare: Avem un nr. limitat de comentarii pe care le putem posta? Aseara am incercat sa mai postez cateva si nu am reusit, iar problema nu era in niciun caz conexiunea la net.

  • draga mea Andreea poti posta comentarii cate vrei tu…nici eu nu am avut probleme cu reteaua …dar totusi a mers ca melcul…….si cu intreruperi…din cauza caniculei…..tu scrie in continuare si posteaza…..cu multumiri insa din partea mea personal ca te preocupa munca mea, care se reduce la aceste rezumate si niste poze …..

   • Lasa-ti sante-ti prea modesta!,,Danela” sa sti ca faci un lucru minunat,nu te bate gandul sa faci rezumat si la DRT?Atunci cu SIGuranta nu vei scapa de mine asa usor si ieftin!hi hi hi!

    • Livia, la DRT vom face eu si Clau rezumatele :)

     • Ma gandeam io dar parca era prea frumos ,stiind ca esti cam ocupata!

     • Chiar daca-l faci tu eu tot am sa fiu prezenta la datorie! Multumesc de pe acuma!

     • Cred ca o sa fie putin cam greu, dar impreuna cu Clau, sper sa reusim :)

   • Si eu iti multumesc Dana, pentru raspuns si pentru munca minunata pe care o faci.

   • Scuze ca am postat comentariul mai jos si sa stii ca tot iti multumesc.

 7. Multumim pentru rezumat!O seara frumoasa tuturor!

 8. Eu iara nu l-am vazut. :(

 9. Mor de cutiozitate! Acum chiar ca s-au incurcat itele. Sper inca intr-un final fericit pentru cei 4 protagnosti si sa apuce, asa cum zicea nobilul Kim Jin sa, o lume fara coruptie asa cum viseaza…
  Doamne, de am apuca si noi lumea aia! …

 10. Si eu…cand ma gandesc ca mai sunt doar 4 episoade..

 11. Nobilul Kim isi va omara fiul? Nu cred, dar episodul se termina cu nobilul Kim, aproape sal raneasca pe Chun Doong.

Leave a Comment