koreafilm

The Duo – episodul 27

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, The Duo

Tagged: , ,

THE DUO27-1

Published on iunie 20, 2012 with 40 comentarii

de Dana Ivancea


Mak-Soon află de la doi clienţi că Jo Seon-Dal fusese găsit înjunghiat noaptea trecută, iar aceasta agitată pleacă de la tavernă direct acasă la bunicul Hwang pentru a-l chestiona pe Soe-Dol despre ce făcuse şi unde fusese noaptea trecută. Când aude că acesta a stat cu bătrânul şi au băut împreună, se mai linişteşte, dar tot este curioasă să afle cine ar fi putut să-i vrea răul celui care cândva fusese omul ei drag. Pe lângă toată tevatura care se instalase la unitatea de poliţie a lui Gwi-Dong, privind găsirea trupului neînsufleţit al lui Jo Seon-Dal, şi alergătura într-o parte şi-ntr-alta a lui Mak-Soon, ca să investigheze cine ar fi putut să-l ucidă,…… cei de la unitate, mai aveau o problema,….. şi anume,….problema poliţistului Lim, desconspirat ca fiind membru sau chiar lider al grupării Arae, care deşi fusese torturat în fel şi chip, nimeni nu reuşise să scoată de la el un cuvinţel despre ceilalţi membrii, şi eventual să spună locul unde se ascundeau aceştia.

Fostul magistrat, unchiul lui Gwi-Dong va veni la unitatea acestuia pentru a vedea cadavrul, iar Gwi-Dong îl va întreba despre documentul care conţinea suma de bani, dată de Soe-Dol lui Jo Seon-Dal, pentru a o lăsa în pace pe Mak-Soon. Nobilul Kim va veni acasă la Dong-Nyeo să o întrebe despre afaceri, dar şi dacă are vreo veste de la Chun-Doong. Aceasta îi răspunde că are o scrisoare trimisă de el, că a ajuns în Qing cu bine, înmânându-i şi nobilului acea scrisoare. Dar acesta extaziat îi va spune lui Dong-Nyeo de căsătoria ei cu Chun-Doong, însă fata nici nu va vrea să audă una ca asta, şi nobilul înfuriat şi dezamăgit va pleca trântind uşa camerei în urma lui. Uciderea lui Jo Seon-Dal va fi investigată şi de Gwi-Dong, care nu numai că va dori să ştie cine l-a omorât pe bietul om, cât doreşte să cunoască ce s-a întâmplat cu documentul care atesta suma de bani, ce urma a fi ridicată, ….şi care era destul de mare, greu şi dificil de scos banii,…… document care dispăruse cu totul.

Dar Gwi-Dong încăpânat şi insistent va căuta cu orice preţ să afle adevărul pe care il va spune în faţă şi căpitanului Gong, încrezător în forţele sale proprii,…… dar asta nu va dura mult pentru că norocul este de partea lui Gwi-Dong, care descoperă până la urmă ce traseu a avut acel document important pentru el. Deşi nobilul Kim îi interzisese lui Gwi-Dong să o mai viziteze pe Dong-Nyeo, ajutorul în găsirea acelui document, tot de la domniţă a venit, şi ei s-au întâlnit, din nou, vorbind atât despre traseul actului cât şi despre relaţia lor. Însă în timpul serii, comandantul lui Gwi-Dong va răpit de membrii Arae cu ajutorul simpaticei şi curajoasei Dal-Yi. Chun-Doong va cere un schimb de ostatici prin intermediul unui bilet trimis de o săgeată, comandantul în schimbul poliţistului Lim.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

40 comentarii

There are currently 40 comentarii on The Duo – episodul 27. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Wow! Apriga pistolara se face Kisaneg!!! Abia Astept sa vad :)

  • In sfarsit am fost si eu primaaa :P

 2. Abia astept :) Dar eu trebuie sa vad si reluarea de ieri.

  • Si eu… Acusi acusi incepe :P

 3. Buna dimineata! Multumesc pentru rezumat. Vreau sa stiu cine e ucigasul… Gwi Doong si Dong Nyeo se potrivesc, nobilul Kim a devenit putin enervant.

  • si eu sunt de aceeasi parere a innebunit-o pe dong-nyeo cu dorintele lui si cred ca cheon-dong o iubeste pe dal-ee si sunt mai potriviti

 4. Buna dimineata! Multumesc pentru rezumat. Vreau sa stiu cine e ucigasul… Gwi Doong si Dong Nyeo se potrivesc, nobilul Kim a devenit putin enervant.

 5. Stoica, eu zic sa te hotarasti cu ce nume scrii comentariile, ne derutezi pe toti…

 6. Parola sau numele de utilizator este gresta… Dar vad ca a mers.

  • Pai nu stiu, dar incearca sa lasi comentarii cu acelasi nume, daca ti-l tot schimbi de atatea ori, s-ar putea ca site-ul sa nu ti le mai accepte, si sa-ti apara in asteptare.

 7. daa, exact ca si eu am patit acelasi lucru dar acum am rezolvat!
  Vad ca atata lume ( din film) stie despre cheon-doong si gwi-dong , oare cand va afla cheon-doong??? Sper sa nu mai continue cu * inspectorul * , s-ar putea sa-i faca rau tatalui sau.. Vom afla curand

 8. Fetelor am si eu o intrebare : In serialul Scandalul joaca actrita Par Min Young?Mie asa mi s-a parut cand am vazut anuntul la Euforia tv, dar nu sunt sigura.

 9. Si eu mi-am schimbat numele de ieri, adica,..cred ca e mai bine asa.Voi ce parere aveti?

 10. Puteti sa vi le schimbati, dar nu o faceti atat de des…

  • E pentru prima data si oricum vreau sa ramana asa.

 11. Mai am o intebare: Stiti cumva ce serial va incepe la Euforia tv dupa Secretera perfecta?Stiu ca e cam devreme, dar sa ma anuntati si pe mine daca aflati.Va rog…

  • Nu Scandalul incepe? Sau asta e de la alta ora?

   • Secretara perfecta e de la 17:30.Rolul principal il joaca actorul Ji Sung,iar rolul feminin principal il are actrita Choi Kang Hee.

    • Stiu asta, eu intrebam de Scandalul, nu acesta incepe dupa Protect the Boss?

     • Nu , Scandalul incepe in locul serialului Si maine ce va fi?,adica de la ora 16:00.Asa stiu….

     • Am inteles :)

 12. Acum va las putin, vreau sa vad ce se mai intampla si cu Razboinicul.

 13. Ana,am o întrebare.De ce nu mai merge să îmi schimb numele? Am dat mail celor de la Koreafilm,dar lipsă răspuns.

  • Nu stiu, tine de partea tehnica a site-ului, noi nu prea avem cum sa stim.

 14. Abia astept sa vad episodul :X

 15. Si pe mine ma cam enerveaza nobilul Kim

 16. Mulţumesc de rezumat Dana. Se pare că nici nobilul Kim nu e ,,uşă de biserică” am o întrebare, pot sămi schimb numele fără sămi fac un nou cont? Abia aştept să văd episodul!

  • Nu cred…dar ce v-a apucat pe toti acum de vreti sa va schimbati numele?? :))

 17. Gwi Doong isi recunoaste mama…

 18. Sai plateasca datoria! Ce vrea sa spuna?

 19. ..Abia astept sa vad ce-o sa spuna Dong-Nyeo…mi-a placut tare mult episodul asta :X…..

 20. Oare la DRT o sa avem rezumate? Ar fi pacat sa nu! Un film premiat si cu mare priza la public cred ca va face sute de comm-uri,mai ales ca nu foarte multa lume a fost binecuvanta-ta cu vizionarea lui!

  • Ne straduim :)

   • Pe ce pot urmează DRT?

    • post.scuze,

    • Pe Tvr, Dory!

 21. Multumim pentru rezumat!Sper ca in final nobilul Kim sa fie de acord cu casatoria dintre Gwi Dong si Dong Nyeo,iar Chun Dong sa ramana cu Dal Yi..:)

 22. Ce frumoasă era Dal Yi în costum de gisaeng, cred că Chun doong începe să simtă ceva pentru Dal Yi , sper să fie aşa şi so uite pe Dong Yeon!

Leave a Comment