koreafilm

The Duo – episodul 19

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Warrior Baek Dong Soo

Tagged: , ,

the duo19-9

Published on iunie 07, 2012 with 26 comentarii

de Dana Ivancea


Nobilul Kim află exact cum au fost evenimentele legate de schimbarea celor doi copii, şi o ocărăşte pe Mak-Soon cum nu se poate mai rău, dar cu lacrimi în ochi îi face mii de reproşuri despre atrocitatea pe care a fost în stare să o facă celor doi tineri. Gwi-Dong merge împreună cu Chun-Doong la o tavernă şi-i dă de mâncare spunându-i de ce nu a fost în stare să le zică celor care l-au arestat că este prietenul său. După aceasta îl va conduce acasă pe Chun-Doong însă va refuza să stea la un ceai cu el, şi de asemeni vor mai discuta despre strania veste care se răspândeşte ca fulgerul, cum că vânătorul Kang Po-Soo trăieşte. Ajuns acasă este îngrijit de Dong-Nyeo, dar discută în contradictoriu despre darea de mită şi despre monumentul pe care-l face împreună cu nobilul Kim, pentru comemorarea profesorului Sung, şi enervată fata iese din camera lui Chun-Doong.

După discuţia cu Mak-Soon referitoare la fiul său natural, nopţile nobilului Kim se transformă în coşmaruri şi se trezeşte asudat, strigându-l pe Chun-Doong. Ieşind afară să ia aer, într-una din seri, o găseşte pe Geum-Ok care se plânge tatălui său că fratele ei, Gwi-Dong o urăşte, că vrea s-o căsătorească cu fiul nobilului Min, iar când discută de Chun-Doong devine nervos, şi că acum aproape că nu o mai priveşte în ochi şi nici nu mai vorbeşte cu ea. Nobilul Kim însă ştia adevăratul motiv, drept pentru care încearcă s-o liniştească pe Geum-Ok, dar ajunge prin a fi urât la rându-i de fiica sa.

Casa bunicului Hwang va fi supravegheată de poliţie, dar Dal-Yi îşi dă seama şi-şi ascunde îmbrăcămintea şi armele cu care a participat la asasinarea lui Wang, dar va avea o discuţie şi cu bunicul său despre aceasta. Mergând în patrulare, Gwi-Dong este atacat de oamenii lui Wang, iar când se va prezenta la unitate să raporteze ce s-a întâmplat pe timpul nopţii, superiorul său nu-i va da dreptate, iar generalul îi va spune superiorului lui Gwi-Dong să-l avertizeze pe Wang în legătură cu acest lucru ca pe viitor să nu se mai întâmple aşa ceva, deoarece acesta reprezintă legea. Însă Gwi-Dong îl va suspecta pe căpitanul Gong de acest atac asupra sa, şi-i va spune direct în faţă.

Căpitanul Gong îi va aresta pe Dal-Yi şi pe bunicul Hwang, pentru a-l găsi pe vânătorul Kang Po-Soo. Aceştia vor fi torturaţi de căpitan pentru a mărturisi unde se află Kang Po-Soo. Chun-Doong va veni dimineaţă foarte devreme acasă la Gwi-Dong pentru a-i spune cele întâmplate, iar acesta va merge la unitate pentru a afla în ce stare sunt cei doi, va presupune însă că din cauza vânătorului Kang au fost arestaţi. Gwi-Dong nu se lasă şi insistă pe lângă general că se face o greşeală cu arestarea celor doi, şi-l convinge până într-un final să-i elibereze, deoarece nu existau niciun fel de probe sau martori. Când va veni acasă de la servicu, Gwi-Dong îl va găsi pe nobilul Kim aşteptându-l pentru a-i mărturisi adevărul, că nu este fiul său.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

26 comentarii

There are currently 26 comentarii on The Duo – episodul 19. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Primaa! Mulţumim de rezumat Dana. O să fie un episod interesant!

 2. Sunt tare curioasa sa aflu ce se va intampla dupa ce Chun – doung va afla adevarul. Fain rezumat !

 3. Buna dimineata, multumesc pentru rezumat. Astept cu nerabdare episodul la TV.

 4. annyeonghaseyo!!!
  Mi-am schimbat id din “Mihaela” in “Mihaela E”, pentru ca am vazut ca ca mai este cineva cu acelasi id..:)
  ..Dinspre partea schimbului de copii,de acum 25 de ani,se pare ca lucurile s-au (mai) calmat…dar alte provocari ii asteapta pe eroii nostri….:)

 5. Nobilul Kim a actionat ciudat, cumpatat.

 6. Chiar nu stiu de ce comentariile mele sunt in asteptare…Stie cinevaaaa???

 7. Se pare că Gwi dong încearcă săşi răscumpere vina pe care crede că o are trăind viaţa prietenului său deşi e nevinovat dânduse la o parte şi lăsândo pe Dong nyeo să fie cu Chun doong deşi ea îl iubeşte pe Gwi dong!

 8. Ziua buna tutuor. Si multumim pt. rezumate.
  Am o intrebare, poate ca voi ma puteti ajuta. Am tot incercat sa gasesc un rezumat pe episoade(toate episoadele)pe internet , in engleza si nu am gasit.
  Cunoasteti un asemenea site? Nu vreau sa vizionez inainte, dar mi-ar placea sa citesc rezumatul episoadelor Multumesc.

 9. Pe asiacinefil.com sunt rezumate mai scurte la mai multe seriale inclusiv la The Duo şi sunt în română, şi mie îmi mai place să mai citesc rezumate, sper să te ajute informaţia asta Roxana :)

 10. Astepta cu nerabdare fiecare episod dar pana luni…

 11. Toate temerile si incertitudinile legate de schimbul copiilor au trecut..dar noi provocari ii asteapta pe eroii nostri
  Mi-am schimbat id din mihaela in mihaelaE, pentru ca mai toate cometariile mele ramaneau in asteptare..sper ca de-acum sa fie ok

  • stai linistita,….iti apar toate comentariile……probabil ca se misca mai greu fata de ce suntem noi invatate……imi pare bine ca scrii …doar sa nu desconspiram ……din episoadele viitoare……apropo!…care personaj te incanta mai mult…..sau cate personaje te incanta si care sunt acelea??……

 12. Multumesc Ionela. Weekend placut tuturor.:) De azi incep meciurile, pacat ca nu se difuzeaza serialul.

 13. Pana la urma nu da astazi episodul…

 14. Intr-un fel ma bucur ca pot sa ma uit la Protect the boss.

 15. Multumim pentru rezumat!Se complica lucrurile..Mi-e mila si de Gwi Dong si de Chun Dong.Vor avea mult de suferit…Sper ca va fi totul bine pentru amandoi! :)

 16. Sper sa fie totul bine, sa ramana prieteni in continuare.

 17. Eu sunt sigura fa nobilul si-a dat seama ca Gwi dong si-a dat si el seama de ce s-a intamplat cand a vorbit cu fiica lui. Atunci a stiut ca el stia ca nu e fiul lui adevarat, ci Chun doong si de aceea nu vrea sa ii lase pe cei doi frati de sange sa se casatoreasca fara sa stie ca sunt frati.

  Abia astept episodul de luni :).

  • niciodata nu ti-am multumit ca scrii des…….ca vii mereu la palat ca orice angajat civilizat si serios pentru a orandui treburile ce-ti intra in atributii, intri mereu pentru a face comentarii pertinente si pline de savoare……sper ca ai sa ma ierti ca nu pot intra mai des sa pot comunica cu tine dintre voi……dar iti sunt vesnic recunoscatoare……pentru ca existi si esti alaturi de mine, de noi, pentru consecventa ta, pentru perseverenta ta fata, ….de curte, de printi, de regi, de cavaleri, de generali, de carturari, de rebeli, de curtezane, de oameni simpli….tu negustorasul cel viteaz te-ai abatut din drumul tau pentru a poposi la palatul nostru……..multa consideratie……si pupici

   • erata…….am scris prostii……am vrut sa scriu….”sa pot comunica cu tine, cu voi…..”….

    • Kamsahamnida, jeomal kamsahamnida! 정말 감사합니다!
     Pentru mine e o placere sa intru aici sa retraiesc episoadele sau sa citesc ce am pierdut din ele, sa vad pozele, sa discut cu altiii. Este si regretul meu ca nu pot intra asa de des pe cat as vrea. Te inteleg perfect. Daca ai timp liber ti-l dedici rezumatelor si ramane si mai putin pentru a sta prin palat la o poveste, dar stiu ca gandul tau e aici nu noi tot timpul.
     Cum altfel ar putea fi daca tu ti-ai pus o parte din suflet in rezumatele pe care le scrii? Te felicit, multumesc inca o data pentru aprecieri si te pup :*.

 18. o sa fie foarte interesant si episodul de luni….pot spune ca eu am stat cu sufletul la gura….au loc acolo nist actiuni remarcabile…si niste personaje care se vor infrunta …..chiar daca din priviri…dar oricum sunt demne de luat in considerare ca nu stiu ce iese mai departe…….cred ca scantei….

  • Ma abtin cu greu sa nu citesc comentariul intainte de serial :P. Nu vreau sa stric surpriza :).

   • * rezumatul vroiam sa zic… acu m-am zapacit si eu :P.

 19. Nobilul Kim nu poate da timpul inapoi, chiar daca si ar dori. El este viclean si inteligent? Astept derularea actiuni serialului….

 20. Pe dramasub.com nu este serialul Jumong!!!

Leave a Comment