koreafilm

The Duo – episodul 18

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, The Duo

Tagged: , ,

THE DUO18-3

Published on iunie 06, 2012 with 12 comentarii

de Dana Ivancea


Dong-Nyeo se va da drept un membru al grupării „Arae”şi va încerca să-şi răzbune tatăl împuşcându-l pe fostul magistrat, dar nu va reuşi decât să-l sperie foarte rău dându-i cu pistolul peste faţă. Cum era de înţeles datorită felului său de-a fi, Soe-Dol fuge de lângă cea pe care Mak-Soon o cumpărase pentru a fi soţia lui, şi merge să-i povestească toată tărăşenia lui Chun-Doong care nici el nu prea este de acord cum a procedat Soe-Dol, părăsind-o pe femeia aleasă, în felul acesta. Mak-Soon aştepta cu nerăbdare momentul când va primi partea ei de moştenire. Foarte mult se vorbeşte de vânătorul Kang Po-Soo cum că ar trăi, şi astfel găsim două tabere, unii încearcă să-l găsească iar alţii încearcă să-l ajute să nu fie de găsit. Vor fi forţaţi cei din gruparea „Arae” să-şi schimbe locul, pentru a li se pierde urma.

Fostul magistrat merge la unitatea lui Gwi-Dong şi-i povesteşte că a venit acasă la el şi l-a ameninţat un membru „Arae”, o femeie, dar pentru faptul că a pus întrebări legate de asasinarea profesorului Sung, amândoi se gândesc că aceasta ar fi nimeni alta, decât fiica acestuia, Dong-Nyeo. O întâmplare neobişnuită şi stranie îl vor duce pe Chun-Doong la căpitanul Gong care sub un pretext pueril îl va aresta, îi va lua toate bunurile pe care le avea la el printre care şi cecul primit ca moştenire, chiar dacă va spune că este fiul nobilului Lee. În timpul acesta, Dong-Nyeo îşi va face griji mari pentru faptul că Chun-Doong nu a venit acasă, şi-şi va trimite omul de încredere să afle unde este, deoarece va motiva ea, tânărul avea asupra sa cecul primit ca moştenire.

Nobilul Kim îl va chema în camera sa pe Gwi-Dong şi-l va găsi că nu arată prea bine, dar acesta după ce-i răspunde că nu-l deranjează nimic îi cere totuşi o favoare nobilului, şi anume să nu mai existe nicio promisiune că Dong-Nyeo va deveni nora lui, deoarece va spune el, lui Chun-Doong îi place de mult timp de ea, aproape de când erau copii, şi-n plus de asta Chun-Doong nici măcar nu a luat în calcul propunerea nobilului aceea de a da examen pentru a lucra ca militar sau ca oficial civil, deci îi place să stea în preajma lui Dong-Nyeo, şi-n plus ei sunt un Duo în toate, sunt mai mult decât parteneri şi buni prieteni. Cu această idee este şi nobilul de acord şi-i spune lui Gwi-Dong că-i va respecta dorinţa. Chun-Doong va fi tratat cu o cinstită de bătaie, dar dimineaţă când Gwi-Dong se va prezenta la unitate, îi va ieşi în cale femeia de la poliţie care servea ceaiul, şi-l va informa că prietenul lui pe nume, Chun-Doong este arestat. Acesta, deja nervos şi agitat de ceva timp nici nu va sta la tocmeală şi-l va provoca pe căpitanul Gong la un exerciţiu militar din care va încasa câteva bătăi de la Gwi-Dong. În aceeaşi zi, nobilul Kim, nedumerit şi confuz privitor la semnul din naştere văzut pe gâtul lui Chun-Doong merge la taverna lui Mak-Soon şi-o întreabă al cui copil este Gwi-Dong, deoarece el şi-a dat seama de tot.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on The Duo – episodul 18. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Se-ncurca treaba ! Era si cazul, cat credea Mak-soon ca o sa tina smecheria ?? Multumesc pentru rezumat.

 2. Mulţumim de rezumat!

  • Nobilul Kim se pare că şia dat seama că Chun doong e fiul lui. Şefei îi cam place de Seo dal sper să rămână împreună se potrivesc :)

 3. Buna dimineata, multumesc pentru rezumat. Nobilul Kim a aflat adevarul. Ce va face? Cand este Razboinicul in reluare?

  • Vom vedea ce va face nobilul Kim acum că a aflat adevărul, şi eu sunt curioasă! Războinicul e în reluare la ora 15:00 ziua următoare difuzării episoadelor! :)

 4. nu cred ca nobilul Kim il va pedepsi pe Gwi Dong, el nu prea e de vina

 5. o ador pe dong nyeo

  • tii minte ca era impotriva a tot ce venea din partea lui Gwi-Dong, ….acum daca nu are in plan vreo razbunare…..i-a cam venit randul sa sufere……imi pare rau de ea…..

 6. Eu sunt curioasa ce o sa faca nobilul Kim, dar si cum o sa se rezolve situatia de la potera cu nesimtitul de Gong… Sa ceara asa 5 taeli, apoi 300?!?
  Ce coruptie era pe atunci… seamana cu ceva… autohton…

 7. Imi pare rau ca nu pot comenta acum…mereu pierd episoadele in ziua difuzarii, asa ca ma uit la reluari :(

 8. Ce teama mi-a fost sa nu ramana Chun Doong in inchisoare o vreme, fara sa stie nimeni de el.
  Oricum ar fi nu ii e usor bietului Gwi-Dong,se lupta cu sine dupa ce a aflat cumplitul adevar, se lupta cu sistemul …nedreptatile si lasitatea celor din jurul lui. Sunt tare curioasa care va fi punctul culminant.

 9. Sper sa se termine cu bine.

Leave a Comment