koreafilm

Secretara perfectă – episoadele 8-12

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Secretara perfecta

Tagged: , ,

1

Published on iunie 26, 2012 with 7 comentarii

de Anca Plavu

Episodul 8
Eun-Seol se ceartă cu Ji-Heon, spunându-i că s-ar putea să nu mai fie secretara lui, cea care are grijă de el tot timpul, ca de un copil. Ji-Heon o urmează până la locul de întâlnire cu Moo-Won, rugând-o să nu demisioneze. Moo-Won îi propune lui Eun-Seol să nu-i îndepărteze pe el și vărul lui, având răbdare până când va face alegerea dintre ei. Eun-Seol recunoaște că, atunci când îl vede pe Moo-Won, îi bate inima foarte tare, dar cu Ji-Heon este o situație mai specială.

Ji-Heon și Na-Yoon îi așteaptă pe cei doi să plece, iar grupul fetelor se desparte de cel al băieților, fiecare ducându-se să bea. Eun-Seol este nevoită să aibă grijă de Na-Yoon, Ji-Heon și Moo-Won să ajungă în siguranță la casele lor, întrucât toți erau beți. Părinții celor trei dau vina pe Eun-Seol pentru comportamentul lor.

Ji-Heon se ceartă cu tatăl său din cauza lui Eun-Seol, spunându-i că ea este singura care-l acceptă așa cum e și nu-l judecă. Eun-Seol se întâlnește din nou cu cele două mame, dar bunica lui Ji-Heon intervine și le cere să nu o mai deranjeze. De altfel, ea o întreabă pe Eun-Seol pe cine iubește cu adevărat dintre cei doi, secretara răspunzându-i că este secret. Ji-Heon se gândește la cuvintele lui Eun-Seol și începe să facă singur exerciții de vorbit în public. Între timp, directorul vrea să o transfere pe Eun-Seol, ea cerându-i să o facă angajat permanent, indiferent de locul unde va lucra.


Secretara vede un video de la Ji-Heon prin care el îi spune că începe să se descurce și singur, dar tot mai are nevoie de ea, nedorind să plece. Moo-Won și Na-Yoon se confruntă cu mamele lor, avertizându-le să nu o mai deranjeze pe Eun-Seol. Ji-Heon îi cere lui Eun-Seol să aibă puțină răbdare până când devine un bărbat pe care să se bazeze și să-l lase s-o iubească în continuare. La rândul ei, Eun-Seol mărturisește că Ji-Heon a rămas blocat în capul ei, dar nu știe exact motivul (fie pentru că îl vede ca pe un bărbat, fie pentru că depinde de ea ca un copil). Ji-Heon o roagă să-și dezvăluie sentimentele și o sărută.

Episodul 9

Eun-Seol este confuză, dar Ji-Heon îi spune că va avea răbdare și o va aștepta. Bunica ia cina în familie cu Bong-Man și Sook-Hee; cei doi cumnați sunt îngrijorați de comportamentul băieților. Lui Na-Yoon îi este frică să mai dea ochii cu mama ei după ce a confruntat-o și i-a luat apărarea lui Eun-Seol. Întoarsă acasă, Na-Yoon se ceartă cu mama ei fiind avertizată că va fi sub strict supraveghere. Rămasă pe străzi, Na-Yoon se mută cu Eun-Seol și Myung-Ran în apartamentul lor.


A doua zi, Eun-Seol îi convoacă pe Moo-Won și Ji-Heon și le spune că nu poate fi cu niciunul dintre ei, preferând să iubească o persoană obișnuită. Tatăl lui Eun-Seol ajunge la companie și dă peste Sook-Hee, care-și scapă telefonul. El discută cu Bong-Man despre relația copiilor lor, făcându-l ”gangster”. La finalul întâlnirii, îi înmânează telefonul lui Sook-Hee; managerul Park sună, neștiind că vorbește de fapt cu directorul și spune că poate cumpăra în liniște acțiuni, punând la cale preluarea companiei. Bong-Man își dă seama că este trădat.

Mama lui Na-Yoon află că fiica ei stă în aceeași casă cu secretara, nemaiavând ce să facă, pentru că sunt apărate de tatăl lui Eun-Seol. Bong-Man află de problemele medicale ale fiului său și este profund afectat. El îi dezvăluie lui Eun-Seol că fobia lui Ji-Heon a început din ziua în care mama lui i-a părăsit, iar el a căutat-o în parc. Fratele lui a fost singurul care l-a înțeles și îl făcuse bine, dar când și acesta a murit, Ji-Heon a leșinat în public, iar fobia a revenit. Bong-Man o roagă cu lacrimi pe Eun-Seol să rămână alături de băiatul lui, nemaivrând s-o transfere. Directorul e decis să cumpere toate acțiunile lui Sook-Hee, pentru ca poziția lui Ji-Heon să nu fie amenințată.

Eun-Seol îl convinge pe șeful ei să lucreze ca simplu angajat la o cafenea, pentru a aduna singur informații utile pentru deschiderea unui lanț de cafenele. Na-Yoon este obligată de mama ei să meargă la întâlniri pe nevăzute cu diverși bărbați, dar Moo-Won o ”salvează”.


Ji-Heon simte o schimbare în bine în comportamentul tatălui său, când îi spune că va avea o slujbă part-time. În drumul ei spre cafenea, pentru a-l verifica pe Ji-Heon, Eun-Seol este asaltată de fel de fel de cadouri-surpriză, crezând că șeful ei face toate astea. De fapt, Moo-Won este cel care-și exprimă dragostea în acest mod.

Episodul 10

Eun-Seol și Moo-Won ies la întâlnire, dar doar ca prieteni, ceea ce îl face gelos pe Ji-Heon. Bong-Man se duce la cafenea să vadă cum se descurcă băiatul lui, dar l-a surprins tocmai când avea o dispută cu un client, întristându-l. Na-Yoon îi reproșează mamei ei să nu-i mai controleze viața, amenințând-o că va divulga presei toate ilegalitățile pe care le face. Mama lui Na-Yoon o sprijină pe Sook-Hee în preluarea companiei, dar ele află că în cursă mai intră o altă firmă, TJ Group. Bong-Man se întâlnește cu președontele TJ Group pentru o mai strânsă colaborare.


Moo-Won se decide să o sprijine pe mama lui în cumpărarea de acțiuni, spunându-i că vrea să schimbe lumea în care trăiește, gândindu-se la cuvintele lui Eun-Seol. Na-Yoon se desparte oficial de Ji-Heon. Bong-Man îl anunță pe fiul său că este de acord ca Eun-Seol să-I fie soție, dar trebuie să fie pregătit pentru ce va zice lumea.
Tatăl lui Eun-Seol se întoarce la casa lui din munți, sfătuind-o să se hotărască pe cine iubește și să-și asculte inima. Moo-Won îi cere lui Bong-Man să nu intervină în achiziția de acțiuni, directorul reproșându-i că mama lui este cea care trădează. Ji-Heon se ceartă din nou cu tatăl său, spunându-i că nu este de acord cu tot ce face; Bong-Man este certat și de propria mamă, dar și de Sook-Hee, cumnata lui.

În timpul cumpărării de acțiuni, Moo-Won îi cere mamei sale să nu crească prețul și să nu aibă încredere în mama lui Na-Yoon, dar nu-l ascultă și câștigă în cele din urmă; mai are nevoie de bani pe care-i împrumută de la mama lui Na-Yoon în schimbul unor acțiuni ale companiei. Ji-Heon îi spune tatălui că nu este deloc interesat de preluarea conducerii firmei.
Ji-Heon o aduce acasă pe Eun-Seol și o întreabă dacă poate intra el în lumea ei, în cazul în care ea nu vrea să trăiască în lumea lui. În acel moment, apare Moo-Won care spune că nu este nevoie, pentru că el vrea să schimbe lumea lui, pentru ca Eun-Seol să fie fericită.

Episodul 11

Eun-Seol spune că se simte sufocată de atenția acordată de cei doi băieți și îi refuză, fiind o persoană total diferită de ei. Moo-Won o întreabă pe mama sa dacă l-a trădat pe director, ea răspunzându-i că doar l-a făcut pe managerul Park spionul ei.


Eun-Seol se decide să își trăiască viața așa cum era înainte de a fi secretară; de asemenea, Ji-Heon îi cere să fie mai voioasă, văzând că și-a mai pierdut din spiritul ei viu. Moo-Won își cere scuze față de director pentru comportamentul mamei sale, dar îi spune că îl va da în judecată pentru că a intervenit în cumpărarea de acțiuni. Eun-Seol află de la Bong-Man că managerul Park este un trădător. Directorul și secretara iau masa împreună, el spunându-i că o acceptă ca viitoare soție a lui Ji-Heon, dar trebuie să mai lucreze la educația ei.

Ji-Heon îi promite lui Eun-Seol că va acorda beneficii angajaților part-time, atunci când va ajunge directorul companiei. Na-Yoon îi cere mamei sale să-l susțină pe Moo-Won în demersul său, amenințând-o că nu va mai veni deloc acasă. Și Moo-Won o întreabă de ce parte vrea să fie, a directorului sau a lui. Bunica îi spune lui Sook-Hee că o va ajuta cu bani pentru acțiuni, dar, în același timp, le transmite celor din conducerea firmei să susțină pe cine cred mai capabil, Ji-Heon sau Moo-Won.

Ji-Heon ține un discurs în cadrul ședinței, în fața tuturor, despre angajații din cafenele și cum ar putea fi îmbunătățite condițiile de lucru și se descrucă excelent. Moo-Won află că Eun-Seol a făcur cerere de transfer într-un alt department. Află și Ji-Heon acest lucru de la tatăl său. Moo-Won o roagă pe Eun-Seol să-și retragă cererea, dar nici ea nu știe ce este mai corect de făcut. Ji-Heon îi surprinde pe cei doi îmbrățișându-se în fața casei ei.

Episodul 12

Ji-Heon nu-i întrerupe pe cei doi. Na-Yoon și Moo-Won au o mică dispută, dar se împacă, ducându-se la karaoke. Eun-Seol îl întreabă pe șeful său dacă vrea să preia conducerea firmei, dar el spune că nu-l interesează, nu-i place competiția. Moo-Won se îmbată iar și este dus acasă de vărul său.

Ji-Heon o angajează în locul lui pe Myung-Ran la cafeneaua unde el a lucrat și îl alege pe colegul său ca beneficiar al bursei DB Group. Bong-Man îi face o surpriză lui Eun-Seol și îi cumpără o mulțime de haine, distrându-se împreună și fiind surprinși de mama lui Na-Yoon care repede o informează și pe Sook-Hee. Moo-Won se ceartă cu Ji-Heon, mărturisind că nu o poate lăsa pe Eun-Seol să plece așa ușor.


Ji-Heon, Eun-Seol și Myung-Ran ies împreună la cină, fiind acompaniați și de Na-Yoon și Moo-Won. Bong-Man decide să o trimită pe Eun-Seol la cursuri de bune maniere. Moo-Won discută cu mama lui și îi spune că vrea să dezvăluie toate neregulile și fondurile private ale companiei, pentru a fi totul corect. Sook-Hee și mama lui Na-Yoon primesc rapoarte despre fondurile ilicite ale companiei, discutând despre momentul oportun de a dezvălui aceste secrete.

Eun-Seol este chemată în biroul directorului, dar vede pe masă exact raportul despre fondurile ilegale. Este prinsă de secretarul directorului, care o întreabă ce a reușit să vadă, în acel moment intrând și Bong-Man.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Secretara perfectă – episoadele 8-12. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. E frumos serialul,dar din pacate nu prea am cum sa-l urmaresc la tv.Multumim pentru rezumat!:)

 2. Multumim pentru rezumat! Eu am terminat serialul si mi-a placut foarte mult.

 3. Multumim pentru rezumat! Din pacate il vad pe sarite intre episoadele de la The Duo. E o comedie spumoasa. Are unele faze foarte haioase ca lingurile din frigider contra ochi umflati sau Ji Heon si Eun Seol pe saltea si el o imbratiseaza si ea ramane fara aer…

  • Dar sa stii ca faza cu lingurile reci o stiam demult, adica chiar au efect… si eu mai fac asta din cand in cand :))

   • Adica da, comprese reci… dar sa pui linguri in loc de comprese… :))
    E inovativ… O sa tin minte si eu alternativa de acum sigur :P.

 4. Va multumesc pentru sfat fetelor.Intr-adevar, acest serial este o comedie spumoasa,dar mai are si parti putin triste pe aici pe colo.Eu mai am 3 ep,il vad la tv,si astept cu nerabdare finalul, desi cred ca va avea un happy end…nu stiu sigur..vom vedea..

  • Asa cum ai spus si tu, vom vedea… asteptam cu sufletul la gura :D

Leave a Comment