koreafilm

Secretara perfectă – episoadele 3-7

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Secretara perfecta

Tagged: , ,

Boss3avi_001623323

Published on iunie 22, 2012 with 19 comentarii

de Anca Plavu

Episodul 3

Ji-Heon găsește proprietarul pantofilor. Eun-Seol își cere scuze pentru scandalul creat la club, spunând că a fost mereu sinceră, dar șeful ei nu o crede și pleacă din apartament, însă se întoarce imediat, văzând că nu poate face față lumii ”reale”. Tatăl lui Ji-Heon e îngrijorat de comportamentul fiului său.

Aflăm că între Na-Yoon și Ji-Heon a existat un moment greu; atunci când ea trebuia să plece din țară, Ji-Heon a primit un telefon ce i-a schimbat complet viața, inclusiv sănătatea (acesta fiind unul din motivele atacurilor sale de panică).
Ji-Heon și Eun-Seol cad de acord să nu-i spună președintelui despre scandalul creat de ea la club, dar apar bârfe în firmă și toată lumea află. Managerul Park (șeful departamentului de secretari) îi cere lui Eun-Seol să-și dea demsia. Dezamăgită fiind, Eun-Seol se duce la tatăl ei care locuia în munți, pentru a-și descătușa nervii, crezând că Ji-Heon a dezvăluit secretul.


Se pare că Ji-Heon începe să simtă ceva pentru secretara sa. BongMan își încurajează fiul să lucreze mult pe viitor, pentru a fi succesorul companiei. Deși toată lumea încearcă să-i spună despre incidentul din club, BongMan nu vrea să mai audă nimic, dorind să reia relația cu fiul său de la zero, Eun-Seol fiind și ea surprinsă de reacția lui.
Moo-Won nu acceptă demisia lui Eun-Seol, spre mulțumirea lui Ji-Heon. Na-Yoon se va ocupa de promovarea companiei; așa aflăm că ea și Moo-Won au fost împreună pentru o vreme. În ședință, președintele anunță pe Ji-Heon ca succesor al său; practic, se declară ”războiul” dintre Moo-Won, susținut de mamalui, Sook-Hee, și Ji-Heon. Na-Yoon încearcă să-l convingă pe Ji-Heon să fie din nou împreună, dar nu reușește.

BongMan află în cele din urmă că Eun-Seol este cauza incidentului de la club și îi spune lui Ji-Heon să scape de ea, dar el nu vrea, începând să țină la secretara lui. Eun-Seol și Ji-Heon inspectează parcul de distracții al firmei pentru a realiza un plan strategic de vânzări, depănând amintiri din copilărie.

Eun-Seol se distrează, în timp ce șeful ei stă cuminte ca un copil și o privește. Na-Yoon îl informează pe Moo-Won că părinții lor vor să-i căsătorească, el vrând totuși să aibă un cuvânt de spus. Cei doi se întâlnesc în parcul de distracții cu Ji-Heon și secretara sa.

Episodul 4

De la o simplă înghețată, Eun-Seol și Na-Yoon pornesc o întreagă ceartă, la care Ji-Heon și Moo-Won asistă neputincioși. Moo-Won îi mărturisește vărului său că noua lui secretară este chiar drăguță, ceea ce-l enervează pe Ji-Heon și se comportă ca niște copii.

Moo-Won și Eun-Seol devin mai apropiați, simțindu-se bine împreună; ea chiar îl vede ca pe un Dumnezeu. Bong-Man își întreabă fiul dacă s-a împăcat cu Na-Yoon, dar el îi spune că n-a avut timp de ea, ocupându-și toată ziua cu responsabilitățile de serviciu. Moo-Won și mama lui cad de acord asupra faptului că toată lumea trebuie să afle de incapacitatea lui Ji-Heon, pentru a nu mai ajunge succesor.
La companie, Ji-Heon și Eun-Seol sunt înconjurați de reporteri în urma anunțării succesorului. Secretara își apără ”cu dinții” șeful, îngrijorându-l pe Ji-Heon. Managerul Park și Sook-Hee complotează pentru a-i convinge pe acționari să-l susțină pe Moo-Won la șefia companiei. Secretarele încep să bârfească despre relația dintre Ji-Heon și Eun-Seol, dar ea le spune că nici măcar nu-l vede ca pe un bărbat, ceea ce-l înnebunește pe Ji-Heon.

Eun-Seol și Myung-Ran se reântâlnesc cu fostul secretar al lui Ji-Heon, devenind prieteni. Bong-Man este tare mulțumit că fiul său își dedică tot timpul muncii și convoacă o nouă ședință, la care participă și bunica, încă având un cuvânt greu de spus. Directorul anunță că-l va susține pe Ji-Heon și, dacă nu se va descurca, îl va concedia personal, spre exasperarea mamei lui Moo-Won.
Ji-Heon și Eun-Seol pregătesc raportul pentru parcul de distracții, lucrând zi și noapte. Ji-Heon îi surprinde pe Moo-Won și Eun-Seol luând masa împreună. Șeful își ia secretara, avertizând-o că vărul său complotează împotriva lui. Na-Yoon se plânge mamei sale că niciunul din cei doi băieți nu-i acordă atenție, fiind înnebuniți după ”secretara aia”.

Întrucât în următoarea zi trebuia să susțină un discurs la ședință, Eun-Seol își încurajează șeful scoându-l în oraș, dar el se îmbată, mărturisindu-i că o piatră cosmică l-a lovit în centrul creierului. La ședință, Ji-Heon se arată în fața tuturor printr-o videoconferință.

Episodul 5

Ideea videoconferinței i-a venit lui Eun-Seol în urma discuției la telefon prin camera video cu tatăl ei, trezindu-l din somn pe Ji-Heon. Discursul a avut succes, Bong-Man fiind mândru de băiatul lui și tachinând-o pe cumnata sa. Moo-Won o invită la masă pe Eun-Seol și i se destăinuie, mama lui fiind cea care îl împinge de la spate, devenind copilul-model. Eun-seol îl scoate și pe el în oraș, distrându-se împreună.

Ji-Heon este sunat de Eun-Seol să-l ducă acasă pe vărul său beat, Sook-Hee fiind șocată de comportamentul fiului ei adorat. Ji-Heon îi mărturisește lui Eun-Seol iubirea sa, nevenindu-i să creadă acest lucru, dar secretara îi refuză sentimentele. Întors acasă, Ji-Heon spune că nu se va lăsa până nu o va cuceri, ba chiar amenință că nu se va mai duce la lucru.

Secretarul Kim este reangajat pentru un proiect online. Ji-Heon îi spune tatălui său că vrea să plătească toate impozitele către stat înainte de preluarea companiei, spre amuzamentul directorului. Managerul Park îi înmânează lui Sook-Hee un raport secret despre acțiunile firmei. Văzând că mama ei îi va dezvălui lui Sook-Hee ce fel de persoană este Eun-Seol, Na-Yoon ia atitudine și se întâlnește cu ”rivala” ei spunându-i să stea departe de Ji-Heon.

În urma unui scandal de hărțuire sexuală în autobuz, Ji-Heon plătește cauțiunea pentru Eun-Seol, închisă pe nedrept, el luându-se și la bătaie cu agresorul. Eun-Seol își convinge șeful să revină la lucru, el oferindu-i cadou o mașină de serviciu, care era de fapt a bunicii lui. Sook-Hee vede pozele oferite de mama lui Na-Yoon care îl arătau pe Moo-Won împreună cu Eun-Seol, fiind șocată.
Moo-Won îi spune lui Na-Yoon că nu vrea o căsătorie lipsită de iubire; dacă îl va convinge s-o iubească, atunci se va ma gândi. Văzând-o plângând, Moo-Won îi promite că, atunci când va renunța la Ji-Heon, o va primi cu brațele deschise, sărutând-o. Ji-Heon o invită pe Eun-Seol la el acasă pentru a-i spune mai multe despre fobiile lui, dar, inevitabil, cei doi se sărută.

Episodul 6

Na-Yoon îl refuză pe Moo-Won. Ji-Heon îi cere scuze lui Eun-Seol pentru sărut, simțind că inima îi bate foarte tare, dar nu din cauza fobiei, ci din cauza ei. Directorul îi surprinde în cameră, tachinându-l pe Ji-Heon.


Moo-Won o surprinde pe Eun-Seol la birou și o invită la masă, discutând despre viețile lor complicate. Asupra lui Ji-Heon revin amintiri din copilărie, când era singur în parc, plângând în mijlocul oamenilor; are un atac de panică și o sună pe Eun-Seol și-i răspunde Moo-Won, spre disperarea sa. Eun-Seol este hotărâtă să ia cursuri de engleză, lucrează și ca voluntar la un workshop de vorbit în public, unde ia lecții de depășire a temerilor.

Sook-Hee și mama lui Na-Yoon plănuiesc să facă public incidentul lui Ji-Heon cu acel agresor. Na-Yoon află de această intenție, dar nu este de acord. Moo-Won află și el și încearcă s-o convingă pe Eun-Seol să o transfere în altă parte, dar ea refuză. Eun-seol face, în sfârșit, cunoștință cu bunica lui Ji-Heon, cerându-i scuze că a considerat-o o simplă servitoare.


Eun-Seol și Ji-Heon se duc la jogging, unde secretara își pune șeful să cânte în public. Bong-Man află de intenția lui Sook-Hee de a dezvălui incidentul în presă și o roagă să nu facă asta; în schimb, ea îi cere să anuleze evenimentul pentru celebrarea celor 25 de ani de activitate ai companiei, directorul fiind de acord. Sook-Hee se ceartă și cu fiul ei, care îi spune că îi este rușine de ce se întâmplă, iar acest sentiment l-a învățat de la Eun-Seol.
Ji-Heon îi surprinde pe vărul lui și Eun-Seol la masă; Moo-Won îi mărturisește secretarei că vrea să fie un simplu bărbat, mai aproape de ea.

Episodul 7

Moo-Won îi dezvăluie lui Eun-Seol sentimentele sale, cerându-i o șansă; Eun-Seol este confuză și pleacă, lăsându-i pe cei doi să discute, dar este îngrijorată că se vor lua la bătaie, ceea ce se și întâmplă. Clienții din restaurant îi filmează, dar Eun-Seol și ceilalți secretari rezolvă situația. Bong-Man află si el de incident, crezând că băieții s-au bătut din cauza lui Na-Yoon.

Directorul ia masa împreună cu băiatul lui, Na-Yoon și mama ei. Ji-Heon spune că nu vrea să se căsătorească cu Na-Yoon pentru că îi aduce aminte de ziua morții fratelui lui. Până la urmă, Bong-Man își dă seama că fiului său îi place de Eun-Seol, dar este și mai șocat când află că și Moo-Won o iubește.

Eun-Seol îi promite directorului că nu simte nimic pentru Ji-Heon și că nu vor avea acel gen de relație. Eun-Seol îl duce iar pe șeful său să vorbească în public, unde el spune despre piatra cosmică ce l-a lovit, care este chiar secretara lui; nu poate face nimic dacă Eun-Seol nu este alături de el.


Moo-Won plănuiesc să iasă la cină. Bong-Man îi cere lui Ji-Heon să nu se mai bazeze atât de mult pe secretara lui, dar el refuză și iese din mașina în care erau, fără portofel și chei. Eun-Seol e sunată de director și o roagă să-l găsească pe Ji-Heon. În timp ce Moo-Won așteaptă ore întregi la restaurant, Ji-Heon și Eun-Seol se întâlnesc din nou, el fiind fericit când o vede.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

19 comentarii

There are currently 19 comentarii on Secretara perfectă – episoadele 3-7. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Da , si tu faci un lucru frumos Anca.Eu vad serialul de la primul episod, insa tot imi esti de ajutor.Bravo, si sa continui si cu celelalte episoade.

 2. Prima..in sfarsit…de cand doream si eu sa fiu prima si uite ca mica mea dorinta s-a implinit.Sper sa mai comenteze si altii…adica, sunt sigura ca vor face acest lucru.

 3. Buna, tuturor! Voi continua si cu urmatoarele episoade, scuze de intarziere :) Nu puteam sa las un asemenea serial sa nu aiba rezumate :))

  • foarte bine…asa sa faci…chiar daca intarzii….nu-i o problema..important este sa mergi mai departe…aici nu este un concurs…ci ne desfasuram o parte din suflet…….aici este pasiunea noastra a tuturor….bravo!!!frumos!!!…eu nu am prins niciun episod….pentru ca sunt la serviciu…dar am inteles foarte bine…pacat ca pierd fazele comice…..multumim Anca P…..

 4. Eu mai vad fragmente incainte in pauza si dupa The Duo… Rezumatele tale ma ajuta sa imi structurez mai bine actiunea. Spor in continuare si kamsahamnida, Anca!

  • Va multumesc pt sustinere!! Chiar imi dati putere sa merg mai departe, sunteti fenomenali :)))

   • Eu am “”renuntat” la The Duo pentru serialul asta, adica ,am zis ca mai bine il vad pe asta la tv si The Duo il voi vedea in pauzele acestui serial sau din rezumate , dar nu regret de alegerea facuta, e o comedie spumoasa ce merita vazuta.

 5. In cazul in care sunteti interesati si nu ati aflat pana acum, dupa terminarea acestui serial va incepe un nou serial care se numeste”Minte-ma frumos”(3 iulie).

  • Am vazut reclama, dar nu am auzit nimic de el pana acum. Stii tu amananunte?

   • Nu, dar cand o sa am timp o sa ma interesez si o sa va spun.

 6. Mulumesc pt rezmat. Mi-a placut ca spre deosebire de alte k-drame aici fata e cea indiferenta si puternica si el e cel care are nevoie de ajutorul ei.

 7. Eu fac invers, ma uit la Protect the Boss si in pauze la The Duo :P E fff cill&nice serialul, imi place de toti 4 :))

 8. Eu astept maine, la 16.00 Sungkyungwan Scandal!!! UITATI VA SI VOI! Merita!

  • unde incepe? vreau sa-l revad, mai ales dupa ce am vizitat universitatea :))

   • tot pe Euforia, la ora 16

   • awww, Carina, e un must! fffff bun serialul! Maine, la 16 pe Euforia.

    • mersi

  • abea astept si eu…nu mai am rabdare!!!!

   • Si eu vreau sa il vad :).

Leave a Comment