koreafilm

Secretara perfectă – episoadele 1 şi 2

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Secretara perfecta

Tagged: , ,

protect-the-boss-lead-casts

Published on iunie 09, 2012 with 24 comentarii

de Anca Plavu

Episodul 1
Serialul începe cu o scurtă prezentare a vieții ”tumultoase” a personajului nostru principal, No Eun Seol (Choi Kang Hee). În anii de liceu și de facultate, a fost o persoană luptătoare, la propriu și la figurat, neputând să stea cu mâinile în sân atunci când cineva suferea o nedreptate. Acum, ea este în căutarea unui job, participând la numeroase interviuri, dar fără succes.


De cealaltă parte, ne este prezentat Cha Ji Heon (Ji Sung), al doilea fiu al președintelui unei mari companii (Cha Bong Man), ce are probleme de sănătate, dar pe care nu vrea să le recunoască (fobia de a vorbi în public, atac de panică, fobia de microbi), încercând fel de fel de tratamente. Deși este fiu de director, nu se implică aproape deloc în business.


Între timp, Eun Seol este anunțată că a fost angajată; Ji Heon ajunge la ședința companiei unde este nevoit să țină o prezentare, însă simptomele fobiei sale se resimt, nefiind capabil să mai continue, iar tatăl său se enervează și țipă la el (este o persoană mai colerică ce-și iese repede din fire). Discursul este continuat de vărul lui Ji Heon, Cha Moo Won (Kim Jaejoong), un băiat descurcăreț, util în firmă, ce-și dedică tot timpul muncii.

Eun Seol participă la o mică petrecere cu noii săi colegi de muncă, însă aici are parte de un întreg scandal din cauza șefului ei, motivul fiind hărțuirea sexuală; șeful pune bodyguarzii pe urmele ei. În aceeași locație, se întâmplă să fie și Ji Heon, care dă peste Eun Seol, scăpându-și telefonul pe jos. Încep și ei o mică ceartă, dar vin bodyguarzii, pe care Eun Seol îi ”rezolvă” imediat, Ji Heon fiind simplu spectator. Ea reușește să fugă, lăsându-și pantofii la locul faptei, dar Ji Heon este bătut. El jură că nu se va lăsa până nu o va găsi pe acea fată, păstrând pantoful ca amintire.Eun Seol se destăinuie bunei sale prietene din liceu, Myung Ran, sperând că într-o zi va fi și ea angajată de o mare companie. În familia lui Ji Heon, bunica sa îi ia apărarea în fața tatălui, cerându-i să fie mai blând cu el. Bong Man vede că băiatul lui este rănit, fiind supărat că a fost bătut de o femeie. În urma cercetărilor făcute, Bong Man dă de bodyguarzii mafioți.
Secretarul lui Ji Heon se îmbată la un restaurant, scăpând detaliul privind legătura lui Bong Man cu mafioții, fiind auzit de un reporter. La o ceremonie a companiei, Bong Man se întâlnește cu cumnata sa (mama lui Cha Moo Won), care îi reproșează că, dacă soțul ei n-ar fi murit, compania ar fi fost în mâinile altcuiva. În presă, apare știrea că Bong Man folosește mafia pentru a se răzbuna pe cei care i-au bătut fiul.


Secretarul îi dezvăluie lui Ji Heon că el a fost sursa informației, dându-și demisia; Ji Heon pleacă în străinătate. Tribunalul îl pedepsește pe Bong Man cu 2 ani de închisoare cu suspendare, obligându-l la ore în folosul comunității, el apărând în fața tuturor într-un scaun cu rotile, sub pretextul unei boli.
Eun Seol ajunge să aibă interviu de angajare tocmai la compania lui Ji Heon, însă nimeni nu o întreabă nimic, pentru că nu are experiență profesională. Ea le reproșează angajatorilor de faptul că nu o tratează la aceleași standarde, că fiecare are talentul lui și că este îngrijorată de viitorul țării din moment ce companiile se iau doar după experiență, plecând val-vârtej.


Cha Moo Won era și el printre angajatori, se uită pe CV-ul lui Eun Seol, văzând în ea o persoană curajoasă, directă și sinceră. O angajează, spunându-i că este timpul pentru o schimbare pentru Ji Heon. Eun Seol se confruntă cu diverse bârfe din partea celorlalte secretare, spunându-se că ar fi amanta lui Moo Won.

Ji Heon se întoarce în țară, de unde este luat direct de bunica lui pentru a se duce la lucru, contrar voinței sale. Ajuns la birou, el își întâlnește noua secretară, No Eun Seol.

Episodul 2

Ji Heon protestează împotriva noii secretare, spunând că este un spion al lui Moo Won. Eun-Seol intervine între ”cearta” celor doi veri, spunând că își va da toată silința în munca sa, Ji Heon rugând-o să plece. Eun Seol e determinată să nu renunțe, mai ales acum că are un job normal.

Câteva zile la rând, Ji Heon își ignoră secretara, până când se hotărăște să-i dea o șansă. O pune la curent cu regulile sale pe care ea trebuie să le respecte întru totul, cea mai importantă fiind ”șeful, tatăl și profesorul sunt una și aceeași persoană”. La început, șeful îi face zile fripte lui Eun Seol, ajungând obosită acasă. La o ședință a firmei, Moo Won ține o prezentare despre angajați, Ji Heon nefiind atent și făcându-se de râs.Bong Man îi spune lui Moo Won că ar fi vrut ca fiul lui să fie la fel de capabil, însă nu renunță la ideea de a-l numi pe băiatul său succesorul companiei, spre dezamăgirea nepotului lui. De asemenea, are o discuție și cu Eun Seol cu care se înțelege destul de bine și îi ordonă să vină a doua zi dimineață la el acasă pentru a-l aduce pe Ji Heon la lucru, chiar dacă va fi nevoie de forță fizică.
La casa șefului, se întâlnește cu bunica, neștiind că ea este capul firmei; secretara reușește să-și aducă șeful la serviciu; ea își recunoaște pantoful-lipsă în camera lui, amintindu-și de scandalul cu bodyguarzii, dar nu spune nimănui nimic. Ji Heon chiar îi cere să găsească persoana-problemă, promițându-i că o va angaja permanent.

În lift, Ji Heon și Eun Seol dau peste director și secretarul său; tatăl și fiul au parte de o ceartă zdravănă, în urma căreia Eun Seol își protejează șeful și ajunge să fie pălmuită din greșeală de director. Acesta se simte vinovat, pentru că niciodată nu bate femeile, oferindu-i în schimb bani în plus.

Ji Heon este impresionat de curajul secretarei sale, luându-i și el apărarea în fața celorlalte colege de birou și tratându-i rana cauzată de palma directorului. Între timp, fostul secretar îl anunță pe Ji Heon că a găsit femeia de la club pe care o căuta, Eun Seol făcând tot posibilul ca acesta să nu afle. În urma unei vizite la magazinul companiei, Eun Seol își dă seama de problema de sănătate a șefului ei, încercând să găsească niște remedii. Și Moo Won află de această boală, rugându-l pe vărul său să se ocupe de un proiect prin care să-și demonstreze calitățile, dar el refuză. Până la urmă, la insistențele tatălui, acceptă provocarea.

Eun Seol își ajută șeful la conceperea discursului pentru aniversarea companiei, dar, din nou, nu este capabil să vorbească la văzul fostei sale prietene Seo Na Yoon (Wang Ji Hye), dându-i secretarei sale sarcina de a citi în fața publicului. Eun Seol își găsește șeful în camera de acasă și îi ține de urât, luându-i apărarea în fața directorului care voia să știe motivul comportamentului său.Na Yoon îi spune lui Moo Won că vrea să fie din nou împreună cu fostul iubit. Ji Heon hoinărește noaptea pe străzi, fiind urmărit îndeaproape de Eun Seol; neavând nici portofelul, nici mobilul, secretara hotărăște să-și găzduiască șeful pentru o noapte la ea acasă, Ji Heon mulțumindu-i. În acel moment, el reușește să observe exact pantofii femeii-problemă de la club.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

24 comentarii

There are currently 24 comentarii on Secretara perfectă – episoadele 1 şi 2. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. foarte interesanta actiunea personajelor colaterale ale acestui serial……abia astept sa le vad(daca am timp!!!!)este o problema pentru mine timpul asta!!!!!ah…ah….ah) aceste doua episoade sunt inceputul erei ilarice!!!ce bine!…….multumim pentru rezumate Anca P…..dar mai exact la ce ora le difuzeaza euforia?…ca asta chia nu mai stiu….sunt asa de ametita…….ca am si eu ceva treaba pe aici si nu prea mai sunt la curent cu orele de difuzare …si cu ce seriale noi urmeaza sa inceapa……dar oricum imi place ce ai scris…am inteles ca este comedie?….hahahaahhahahh….da!da!da!…….sa mai si radem……

  • Din pacate Eufori difuzeaza acest serial la 17:30 in timpul lui The Duo. Eu ieri m-am uitat fiinca cei de la TVR 1 nu au dat filmul.E un fil foarte haios.

 2. Ce ma bucur ca faceti si la acest serial rezumat.E un film foarte bun si amuzanr in aceelasi timp.Merita vazut.Multumim pentru rezumat!

 3. Pacat de ora…

 4. CEL MAI funny serial pe care l-am vazut vreodata! Din 60 si cv de minute cat are un episod 58 au fost de ras demential =)) E extraordinar serialul!
  *Kim Suro* al nostru are o evolutie de exceptie aici! Iti vine sa il mananci pe pe paine nu alta! Unul din favoritele mele. Daca treceti prin momente nu pre

 5. prea placute vi-l recomand. Adica il recomand cu mareeee caldura tuturora. Nu veti regreta nici macar o secunda! Acum urmaresc RTPsi este la fel de comic! Dar cum sunt doar la ep 2…mai astept =))

 6. Euforia chiar difuzeaza seriale foarte bune…

 7. Din pacate nu-l pot vedea…dar poate o voi face candva online :) Multumim pt rezumate!

 8. L-am vazut online si nu mi-a parut rau. E un serial amuzant si usor de urmarit, iar Ji Sung e adorabil in rolul Cha Ji Heon..

 9. Multumim si pentru rezumatele la acest serial! Imi pare bine ca se difuzeaza si la noi, m-as uita cu drag daca as putea… Probabil si eu tot online cand se va putea.

 10. Cu placere, fetelor! Intr-adevar este o comedie foarte buna, iar actiunea are cap-coada, ceea ce m-a incantat :) Plus ca actorii au fost alesi perfect pt roluri; este deja a 3a oara cand il vizionez, si tot ma amuza

 11. Cum se numeste serialul in engleza? C a pe baza traducerii lui ,nu cred ca am sa-l nimeresc!

  • Protect the boss.

 12. euforia difuzeaza seriale minunate , dar foarte foarte prost traduse.Am stiu asta , pentru ca am vazut mii de seriale.

  • Asa este, din pacate, traducerile sunt ft proaste…:(

 13. E foarte comic serialul si foarte interesant.Cum s-a mai spus,pacat de ora la care este difuzat,chiar nu as putea renunta la The Duo.Sper sa ma pot uita online..:)Despre Ji Sung ,ce sa mai zic..i se potriveste de minune rolul lui Cha Ji Heon..Multumim pentru rezumat!

 14. KFFF, sa faceti rezumate si la SUNGKYUNGWAN SCANDAL, care incepe de luuuni, va rooog :D

  • Tot pe Euforia incepe Sungkyungwan Scandal?Nu l-am vazut inca si as vrea sa ma uit.

 15. iar in ce ii priveste pe cei din acest serial, sunt minunati, am reusit sa vad si eu ep2 :D

 16. Am o intrebare…mai faceti si la celelalte episoade rezumat…mi se pare un serial foarte interesant si daca nu pot sa-l urmaresc mi-ar placea sa citesc rezumatele…Multumesc!

  • Imediat vom posta rezumatele, din pacate aici este vina mea pt ca am fost prinsa si cu sesiunea, dar fac tot posibilul pt ca voi sa le puteti citi :)
   Kamsahamnida!

 17. si pe ce site l-ai gasit?? pt ca si eu il caut si nu il gasesc:(.

  • Paiii..eu l-am vazut la inceputul verii si era pe Peteava..dar din pacate de pe acest site au fost sterse toate videoclipurile mai mari de 10 min, asa ca din pacate..
   Incearca, poate gasesti subtitrat in engleza ca in romana nu cred ca mai este:D

   • l-am gasit si am vazut sezonul 1 si a fost super:x… o sa apara si sezonul 2 oare??…sper ca da :).

Leave a Comment