koreafilm

Războinicul – episodul 4

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Warrior Baek Dong Soo

Tagged: , , ,

ScreenShot2011-07-28at74108PM

Published on iunie 11, 2012 with 9 comentarii

de Dana Ivancea

Pe când prinţul Sado se lupta cu asasinii trimişi să-l ucidă, să rămână în viaţă, şi să iasă din capcana care-i fusese întinsă, în târg, Yeo-Woon, Dong-Soo şi Jin-Joo au prins hoţul care-i furase domniţei Yoo Ji-Seon banii. Deşi prinţul nu mai avea ce să facă deoarece oricum era în inferioritate numerică, întâmplarea face că prin zonă trece Dong-Soo care vede ce se întâmplă şi încearcă să-l ajute pe prinţul deja rănit prin faptul că se aruncă într-o fântână care avea un tunel de corespondenţă undeva în râu.

Crezând că umblă fără rost, şi deja se făcuse seară, când ajunge acasă Dong-Soo este pedepsit de Sa-Mo care crede că băiatul îl minte prin ceea ce-i povestise. Prinţul Sado va fi găsit până la urmă de omul său de încredere, Im Soo-Woong, pe marginea râului, zăcând aproape inconştient, deşi regele este foarte supărat pe el deoarece nu participase la şedinţele palatului şi ameninţase de faţă cu toţi miniştrii şi demnitarii că dacă a doua zi la Concursul de tras cu arcul nu va fi prezent, prinţul va fi dezmoştenit şi trecut în rândul oamenilor de rând.

Cel care dorea cel mai mult acest lucru era chiar socrul prinţului Sado, Hong Pung-Han, care era şi conducătorul facţiunii Noron, cei care căutau şi ei „Cartea de război a expediţiei de nord”, pentru a o preda Împăratului din Qing. Dar surpriza concursului de tras cu arcul constă în apariţia prinţului Sado, teafăr şi nevătămat. Im Soo-Woong, omul de încredere al prinţului Sado, va veni să stea de vorbă cu Sa-Mo, şi aşa va afla că Dong-Soo l-a ajutat pe prinţ, dar Im Soo-Woong îi va arăta lui Sa-Mo şi jumătatea de monedă, pe care prinţul o posedă să-l întrebe dacă ştie semnificaţia celor două cuvinte, dar Dong-Soo neastâmpărat cum era, vine lângă ei, ia moneda, o priveşte şi-şi aminteşte casa de unde ieşise domniţa Yoo Ji-Seon, şi chiar îi va duce acolo pentru a se convinge, pentru că acolo, deasupra porţii era o tăbliţă care avea scris chiar aceste cuvinte.

Sa-Mo îi va duce pe băieţi la tabăra militară condusă de Jang Dae-Po, pentru a se antrena în arte marţiale şi a deveni luptători de nădejde. Dong-Soo va face cunoştinţă cu Yang Cho-Rip pe care în situaţii limită îl va ajuta în calitate de prieten. Prinţul va merge acasă la Yoo So-Gang, descendent al lui Yoo Sang-Do, şeful Gărzii regale, cel care se presupune că avea în păstrare cartea aceasta specială căutată de prea mulţi oameni. Yoo So-Gang îi va spune prinţului că fiica sa, Yoo Ji-Seon va fi numai a lui, şi că nu va putea să refuze deoarece acest lucru făcea parte din înţelegerea cu regele. De asemeni îi va spune că va pleca să aducă cartea de la templul Chong Am.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Războinicul – episodul 4. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima şi aici!!! Mulţumim de rezumat fetelor Dana şi Ana. Oare o să apară şi Yi San mai târziu? Sper că da, oricum îmi place f f mult acest serial!

  • Da, va aparea si Yi San, dar aici se va numi Printul Heir… ciudat lucru. oricum mai avem de asteptat pana va aparea ;)

   • Heir?? Adica mostenitor probabil :)

 2. Multumim pentru rezumat! Imi place din ce in ce mai mult acest serial, ma bucur ca m-am apucat de el :) Personajele sunt interesante si ritmul e destul de alert. Jin Joo e simpatica foc si ii sta tare bine in rol de razboinica.

 3. Aşa e, Jin Joo e atât de simpatică şi drăguţă în rol de războinică :)

 4. …fuse cam scurt rezumatul…ca actiunile eroilor nostri au fost putine…dar prelungi……in schimb imi place ce poze a postat Ana….cea cu printul Sado…nu stiu ce am …dar tot timpul cand urmaresc seriale pe anumiti actori i identific foarte bine cu personajele interpretate de ei…cum e acest actor ce-l interpreteaza pe printul Sado…cred ca nu as fi putut vedea un alt actor in acest rol…sau de acum inainte nu as putea sigur vedea un alt actor in acest rol….merge manusa

 5. Norocul meu ca l-am urmarit anul trecut pe net, cand se difuza in Coreea de Sud, iar acuma citesc doar rezumatele. Dar din pacate nu l-am terminat, asa ca ma abtin de la comentarii, astept episoadele sa se difuzeze si sa ajunga la episoadele unde am ramas eu.
  Vizionare placuta!

 6. Superba coloana sonora, as tot asculta-o… :)
  http://www.youtube.com/watch?v=WClfal-IjIY&feature=related

 7. Eu azi am vazut episodul in reluare…:)

Leave a Comment