koreafilm

Războinicul – episodul 2

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Warrior Baek Dong Soo

Tagged: , , ,

rec

Published on iunie 06, 2012 with 22 comentarii

de Dana Ivancea

Warrior Baek Dong Soo OST – BMK – 야뇌 (versiune instrumentală)


Soţia lui Baek Sa-Geong dă naştere unui băiat care va avea malformaţii şi va trebui să poarte atele de bambus. Numele lui va fi Baek Dong-Soo şi va fi dat în grija lui Sabie Sfântă, care va fi arestat şi pedepsit deoarece a ţinut sub taină familia rebelului Baek Sa-Geong, dar la rugămintea prinţului moştenitor Sado, va fi iertat de rege printr-un edict. Dar acesta va cere în schimb şi salvarea de la moarte a copilului lui Baek Sa-Geong fiind de acord să i se taie un braţ.

Kim Kwang-Taek va pleca împreună cu copilul lui Baek Sa-Geong pentru a fi departe de oamenii care doresc să-i ucidă, însă prea departe nu ajunge deoarece aceştia sunt pe urmele lor şi cu ajutor din partea lui Ga-Ok se refugiază într-o grotă pentru o noapte, dar spre dimineaţă Sabia Sfântă are presimţirea că cineva este prin preajma lor şi ascunzând copilul pe o stâncă pleacă să se lupte cu aceştia. Numai că la întoarcerea sa, copilul nu mai este la locul unde-l lăsase el şi pleacă debusolat să-l caute. Cel care a găsit copilul l-a adus lui Heuk Sa-Mo care-l va creşte. După doisprezece ani îl găsim pe Dong-Soo mai mare dar corpul lui este ţinut captiv de atelele de bambus.

Toţi copii râd şi-şi bat joc de el că nu se poate mişca, Dong-Soo ca să le demonstreze că este în stare şi el de ceva, face tot felul de încercări să le demonstreze contrariul, numai că dă greş mereu. Dar fata celui care l-a găsit pe Dong-Soo, se pare că devine cea mai sinceră şi bună prietenă a lui, Hwang Jin-Joo, şi încearcă împreună cu ea să ţină pasul cu toţi tinerii de vârsta lor, aceasta luându-i chiar apărarea când este bătut sau luat peste picior. În timpul acesta un alt tânăr se tot antrenează în arte marţiale, ele este fiul lui Yeo Cho-Sang care se pare că crede într-o superstiţie, aceea cum că fiul său s-ar fi născut cu destinul stelei ucigaşe, şi într-un moment de nebunie pe când era prunc a vrut să-l ucidă dar soţia acestuia s-a interpus între el şi copil şi acesta a ucis-o. De atunci o ţine cu băutura, neamaiavând nici un raţionament, îi interzice chiar băiatului, Yeo Woon, să practice arte marţiale, dar acesta nu renunţă şi printr-un concurs de împrejurărri ajunge copil de suflet al lui Chun, conducătorul grupului de asasini Hoksa Choron, care-l va instrui pe băiat până la perfecţiune, şi care-l va pune pe Yeo Woon să-şi ucidă tatăl.

Dong-Soo va excela însă în a citi şi a învăţa despre alte lucruri interesante din cărţi aduse de Sa-Mo, care face acest lucru pentru a-i putea găsi băiatului o ocupaţie şi în acelaşi timp pentru a-l face să se simtă util.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

22 comentarii

There are currently 22 comentarii on Războinicul – episodul 2. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Mulţumim pentru rezumat!

 2. Rezumatul e bine facut.

 3. Multumim pt rezumat! Ce soarta trista are Dong Soo, inca de la nastere a fost chinuit si se pare ca il asteapta multe greutati care il vor face insa puternic. Frumos si palpitant :)

  • Aşa e, are o soartă tristă, dar sunt sigură că va trece peste toate greutăţile şi va deveni mai puternic!

 4. E reluarea episodului de ieri cumva azi? De la ce ora?

  • Da Ana este de la ora 15:00 !

 5. Vreau sa ma uit la reluare, dar nu merge Nationalul…:((

  • Ce pacat! Pt ca este chiar interesant…cel putin primul episod promite :)

   • Daa, pai il voi cauta probabil pe net…mai tarziu, ca acum am examen de la ora 17.

    • Multa bafta, Ana!

     • Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    • aaaa……MULTA BAFTA!!!!!…de ce nu mi-ai spus ca ma ocupam eu o perioada………..daca tu aveai de invatat…….cand crezi ca nu poti imi spui si mie……cam cu doua zile inainte….

     • Stai linistita Dana, ma descurc :) Multumesc tuturor, a fost bine la examen, astept nota, care sper sa fie maxima :P

 6. Multumim pentru rezumat!Eu am plecat sa dau colocviu la Romana.Va pup!

  • Si tie la fel, Dory :)
   BAFTA multa tuturor celor care au examene in aceasta perioada!

 7. Succes şi baftă la examen Ana şi Dory succes şi baftă la colocviu şi ţie şi tuturor ce au examene perioada asta :)

 8. Ce serial la incepe la euforia numit scandalul??

 9. He,he ,au aparut ,Miaunel si Lordul Intunericului!,O chestie foarte ciudata,actorul care-l interpreteaza pe acel oficial rau si arogant,i-mi este foarte ,foarte drag,dar aici joaca rolul de rau cu atata naturalete incat nu-mi vine sa cred !

  • Miaunel asta nu se dezminte nici aici, are cam acelasi stil inconfundabil si ciudatel… ar fi putut veni si el cu ceva nou totusi.

 10. Vizionare placuta la ep 2!!

 11. Ce m-am bucurat sa-l vad pe dragul nostru Mopalmo! :D Pacat ca rolul lui a fost atat de scurt :(

Leave a Comment