koreafilm

Hey You, Jung Yong Hwa, Happy B-day!!!

Written by koreafilm. Posted in Actori, K-Pop, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , ,

juniel-jung-yonghwa-fool-sbs-inkigayo-120610-cr-gogox2-12

Published on iunie 22, 2012 with 15 comentarii

de Oana Mereuţă

Cariera muzicală
Jung Yong Hwa s-a născut în Seul, în 1989. Familia lui constă în parinţii lui şi fratele lui mai mare cu 4 ani decât el. S-a mutat în Busan în 1991 şi a stat acolo până la sfârşitul liceului, unde a început pentru prima dată să compună muzică. După ce a trecut examenul de intrare la colegiu, s-a mutat înapoi în Seul unde s-a alăturat companiei FNC Music şi a început pregătirea în tehnologie bass la Academia F&C.

Jung este acum lider, vocalist, şi chitarist al trupei CNBLUE. Pe data de 25 mai 2010, un reprezentant FNC Music a anunţat că Jung a fost diagnosticat cu noduli la corzile vocale şi laringită acută. Jung a fost spitalizat pentru a primi tratament, din data de 24 mai până pe 27 mai, 2010, existând şi posibilitatea unei operaţii. Pe 14 ianuarie, 2011, Jung a realizat primul lui single solo, “For First Time Lovers (Banmal Song)”. Pe 20 August, 2011, Jung şi membra SNSD, Seohyun, au interpretat această melodie împreună ca un duet la “K-POP All Star Live in Niigata”, în Niigata, Japonia.

For First Time Lovers

După ce CNBLUE şi-au făcut comeback-ul cu melodia “Hey You” de pe noul mini-album “Ear Fun”, pe 26 martie, au fost programaţi pentru promovări timp de 4 săptămâni.

Hey you

Recent, toboşarul Kang Min Hyuk joacă în drama “My Husband Got a Family” şi chitaristul Lee Jong Hyun joacă în “A Gentleman’s Dignity”, care este pe SBS şi a fost mult aşteptată, mai ales datorită marelui actor Jang Dong Gun şi a comeback-ului său după 12 ani .

Jung Yong Hwa va lua o pauză de 2 luni pe durata activităţilor individuale ale celorlalţi membrii. De la debut şi până acum, rar au luat pauză de la programul lor, având activităţi atât în Coreea, cât şi în Japonia. Mai mult, Jung Yong Hwa a fost ocupat cu apariţii în diferite show-uri precum “We Got Married”, pe MBC şi pe SBS, la “Night after Night”.

We Got Married

Jung Yong Hwa a clarificat, “În timpul celor două 2 luni de vacanţă nu voi avea vreun program oficial şi mă voi concentra doar pe muzică”. A mai adăugat, “Depinde de rezultat, sper ca melodiile mele să fie incluse pe următorul album.”
Compania lui a spus că, “Din moment ce Jung Yong Hwa este capabil să îşi compună propriile melodii, îl vom susţine.”

Între timp, noul album al celor de la CNBLUE, “Ear Fun”, primeşte multă iubire şi atenţie şi s-a vândut în peste 70,000 de copii .

Cariera de actor
La începutul lui 2009, Jung a jucat primul său rol ca şi Kang Shin Woo, în drama SBS “You’re Beautiful”, care a fost difuzată din 7 octombrie până pe 26 noiembrie 2009. Deoarece serialul este despre viaţa unui grupului de muzică, Yong Hwa a jucat rolul chitaristului trupei fictive A.N.Jell, alături de colegul său Jang Geun Suk, în rolul de lider al grupului fiind Park Shin-hye şi Lee Hongki de la FT Island.

You’re Beautiful

Al doilea contract TV al lui Jung a fost pentru programul “MBC’s Sunday Night Korea Ecosystem Rescue Centre: Hunters”, care includea şapte celebrităţi ca MCs, printre care şi Kim Hyun Joong, ieşind să captureze urşi. Emisiunea a fost premiată pe 6 decembrie, 2009 dar a fost forţată să înceteze prematur în mijlocul lui ianuarie 2010, din cauza protestelor făcute de grupurile care protejau drepturile animalelor.

Yong Hwa a continuat ulterior ca unul din MCs ai emisiunii înlocuitoare “Eco House”, care se confrunta cu schimbarea climei globale. În februarie 2010, Yong Hwa a făcut pereche cu Seohyun de la Girls’ Generation, ca parte al cuplului virtual, căsătorit pentru populara emisiune de la MBC , “We Got Married”. Aceştia au filmat ultimul lor episod al emisiunii pe 15 martie 2011.

We Got Married

Jung a fost ales pentru personajul principal al dramei “Heartstrings”, alături de Park Shin Hye, o veche colegă din “You’re Beautiful”. Heartstrings a fost prima dată difuzată pe 29 iunie 2011.

Heartstrings

Apariţii ca MC
Yong Hwa a fost MC la primul “Melon Music Awards”, desfăşurat pe 16 decembrie 2009, împreună cu actriţa Lee In Hye. Alături de Kim Hee Chul şi Park Shin Hye, Yong Hwa a fost MC pentru ceremonia de premiere “Gayo Daejeon”, SBS, care a avut loc pe 29 decembrie 2009.

Yong Hwa le-a înlocuit temporar pe Tiffany şi Yuri de la Girls’ Generation ca MC pentru “MBC’s Show! Music Core”, episod ce a fost difuzat pe 29 mai 2010, împreună cu Min Sun Ye şi Kim Yoo Bin de la Wonder Girls. În iunie 2010, a fost, de asemenea, MC pentru “Music Core” alături de Yuri şi Seohyun de la Girls’ Generation.

În cele din urmă, pe 18 iulie 2010, Yong Hwa a fost oficial una dintre noile gazde ale “SBS’s Inkigayo” împreună cu Sulli de la f(x) şi Jo Kwon de la 2AM. Acesta a încetat să mai fie gazdă la “Inkigayo” pe 13 martie 2011 din cauza programului său încărcat.

Şi câteva lucruri interesante despre Jung Yong Hwa:
1. Secretele corpului său – un punct roşu pe braţ.
2. Are o poreclă de când era tânăr, “Yong Yong”.
3. De obicei, bea o ceaşcă de cafea, de îndată ce se trezeşte dimineaţa.
4. Motto-ul vieţii: “Power of positiveness.”
5. Prima iubire a lui a fost în primul an de liceu.

6. Yong Hwa a spus că atunci când este obosit ascultă CNBLUE, melodia “One time”.
7. Pentru Yong Hwa, cel mai fericit moment din viaţa sa este de fiecare dată când are un spectacol live.
8. Una dintre melodiile preferate ale lui este Bon Jovi “It’s my life”.
9. El a spus că dansul este greu! – “Îmi place să dansez, dar nu pot să o fac bine!”
10. Yong Hwa: “Aş vrea să fiu prieten cu toată lumea pe care am intalnit-o.”

Dragul nostru Jung Yong Hwa, La mulţi ani!!! Să fii fericit, să ne încânţi pe micile ecrane şi să ne compui melodii frumoase!!!!!!!!!

Surse: allkpop.com, cnblue.co.kr, www.soompi.com

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on Hey You, Jung Yong Hwa, Happy B-day!!!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. La multi ani, pustulica!
  Bafta si in muzica si in actorie :)

  • “pustiulica” =)))))))))))))))))))))) lui YSH (act principal din warrior cum ii mai spui?!)

 2. La multi ani! Abia astept sa facem cunostinta ,inca nu te cunosc,sper sa aud numai de bine!

 3. La multi ani tanarului yoong!
  L-am remarcat in dramele you’re beautiful si hearstrings, dar m-a captivat cu adevarat prin activitatea sa ca si solist al trupei cn blue.abia astept comebacku lor(din martie parca) sa vad ce surprize ne mai rezerva yonghwa. Mi s-au parut interesante gusturile sale in materie de muzica si film( si le-a manifestat indeosebi in we got married, unde, din cate am vazut este o persoana destul de timida dar si foarte amabila)
  Multumim pentru prezentare!

  • comebackul din august*. abia acum am vazut ce prostie am zis:))

 4. sa-i dea cel de sus tot ce-si doreste

 5. La multi ani, Jung Yong Hwa!
  Desi nu l-am vazut jucand, pot spune ca CN BLUE e formatia mea prefearata dintre cele coreene. Imi place de ei mai ales pentru ca au stilul rock. Melodia lor de debut, “I’m a loner” e superba. Abia astept sa vad ce o sa compuna in pauza de 2 luni.
  http://www.youtube.com/watch?v=VTP13Nx2bV8&feature=fvwrel

 6. Este mai mult decat H O T in penultima poza =)))))) imi place mult. Eu l-am urmarit in You re beautiful… si mereu am stat pe ganduri daca sa incep Heartstrings sau nu…inca nu m am decis :P

  • Daca nu ai vazut heartstrings TREBUIE sa il vezi!

  • e placut serialul :)

 7. Dragul nostru Jung Yong Hwa ! iubesc actorul ,iubesc vocea lui :)La mulţi ani!!!!Să fii fericit si să ne încânţi pe micile ecrane multi,multi ani de acum incolo si de ce nu poate un concert in Romania :) cat de curand :*
  Multumim pentru prezentare!

 8. 3 filme ,cam putine,in care joaca,de ce oare,e un actor superb,canta bine si in filme,si cu C.N.blue,chiar nu inteleg standardele din Coreea,oare studiaza si nu are timp…………..??sau investitorii lipsesc cu desavarsire………oh

 9. HAPPY BIRTHDAY,Jung Yong Hwa!!!

 10. Happy birthday, Jung Yong Hwa!

Leave a Comment