koreafilm

The Duo – episodul 7

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, The Duo

Tagged: , ,

THE DUO7-11

Published on mai 22, 2012 with 33 comentarii

de Dana Ivancea


Îngrozit la vederea acelui bărbat, care fusese însoţitorul profesorului Sung, Chun-Doong fuge în camera vânătorului Kang şi-l cheamă repede afară, spunându-i că un om aproape mort întreabă de el. La ordinele vânătorului Kang, Chun-Doong împreună cu Dal-Yi se vor ocupa de ştergerea urmelor de sânge, iar acesta îl va lua pe bărbatul mort în cârcă şi-l va lăsa undeva departe, în pădure. Tot în timpul acesta, magistratul însoţit de câţiva soldaţi îl caută pe profesor peste tot, pentru a găsi petiţia. La oficiul magistraturii, nobilul Kim varsă lacrimi la vederea cadavrului fostului său prieten, profesorul Sung. După ce îi dă o mare palmă magistratului şi-i aduce injurii la adresa comportamentului său şi a faptului că făcuse până atunci o mulţime de probleme grave, punând în primejdie şi relaţia lor de familie, nemaifiind nimic de îndreptat din toate răutăţile făcute de magistrat, nobilului Kim nu-i rămâne decât datoria morală de fost prieten al profesorului să intervină pentru cruţarea vieţii fiicei profesorului, Dong-Nyeo, ţinută la temniţă sub învinuirea de a fi fiica rebelului Sung.

Când se luminează de ziuă, Chun-Doong ia urma rănitului şi astfel găseşte pantofii dăruiţi maestrului său, pantofi ce nu parcursese decât câţiva paşi. Sufletul lui plânge cu lacrimi amare ţinând pantofii profesorului la pieptul său, pentru că i-a fost luat un suflet drag lui. Cu ură, va urma sfatul de despărţire a vânătorului Kang”Învaţă cum să te lupţi cu sabia dar să nu ucizi, ci pentru salvarea oamenilor de la rău”. Soldaţii care vin să-l aresteze pe vânător se poartă brutal cu cei trei rămaşi acasă, şi în schimbul eliberării copiilor, bunicul Hwang le cere soldaţilor să-l aresteze doar pe el, astfel Dal-Yi şi Chun-Doong rămânând singuri.

Venind acasă puţin cherchelit, nobilul Kim este întâmpinat de soţia sa pe care o împinge la o parte din faţa lui şi mai apoi o dă afară din camera lui, şi de asemeni este întâmpinat de Gwi-Dong căruia îi spune despre moartea profesorului, acesta plecând a doua zi răvăşit la casa maestrului pe care o găseşte într-un dezastru total, iar într-una din camere îl găseşte pe Chun-Doong care-i plânge dispariţia, şi cu care are o discuţie în contradictoriu, referitor la motivul asasinării. Responsabil pentru o grămadă de lucruri, Chun-Doong se duce la Kuk-Ji pentru ajutor. Negociază pentru un împrumut de bani ca să continue producţia de pantofi, şi să-i împrumute nişte cerşetori care să-l ajute la înmormântarea profesorului, timp în care, după toate acestea îşi plănuieşte cu ură răzbunarea.

Întâmplarea face că Do-Gab încearcă să câştige bunăvoinţa fostei sale victime căreia îi furase pantofii, fiica nobilului, Geum-Ok, şi grăbindu-se aceasta îşi scrânteşte glezna, Chun-Doong fiind pe urmele lui Do-Gab mai mereu îl ceartă pe acesta, şi văzând rana fetei hotărăşte să o care în spate pe domniţa rănită din cauza lui Do-Gab, dar în drum spre casa nobilului Kim, fata vede semnul de pe gâtul lui Chun-Doong. Aşa află şi de semnul din naştere al nobilului asemănător cu al fiicei sale şi cu al lui, dar nu dă mare importanţă, deşi pentru o clipă gândul său parcă zboară aiurea.

Este timpul ca Gwi-Dong să afle de la hoţul de pui cu care rămase în cârdăşie, că fata profesorului, Dong-Nyeo a fost dată la o casă de gisaeng. În acest timp la casa pantofarului este jale mare, Dal-Yi plânge într-una de ce i se întâmplă bunicului său şi parcă i se frânge inima de durere şi de mila lui că nu-l poate ajuta.

Într-o zi, magistratul iese în târg spre a inspecta dar şi cu gândul de intimidare a oamenilor. Dacă Dal-Yi aflase deja de planul de răzbunare al lui Chun-Doong, şi neputând crede în realizarea lui, acum însă, era ziua când ea i-o luase înainte trăgând un glonţ spre magistrat, care-l umplu de sânge, iar soldaţii înnebuniţi căutau făptaşul. Cu pistolul ascuns sub haine Dal-Yi, scapă necontrolată şi reuşeşte să fugă. Astfel în târg se crează un vacarm de nedescris.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

33 comentarii

There are currently 33 comentarii on The Duo – episodul 7. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Buna dimineata. Multumesc pentru poveste. Sa aveti o zi de marti minunata.

 2. Prima! Mulţumim de rezumat Dana. O să fie un episod trist :)

  • Se pare că sunt a doua :)

 3. Magistralul a murit? Sper ca a murit…

  • Magistratul…

 4. O zi minunata sa aveti.

 5. Cred ca la nimerit bine pe magistral.

 6. Buna ziua
  Astazi incepe usor , usor sa rasara o raza de speranta si pentru Chun-Doong(adevăratul fiul al nobilului) Raza de speranta este Semnul din nastere pe care-l observa fata .

 7. Buna seara tuturor…

 8. Buna seara!

 9. Cum e vremea la voi?

 10. Ati vazut serialul luna care umbreste soarele?

  • E vorba de Luna care imbratiseaza Soarele :) L-am vazut!

 11. Wow, ce final de episod…cat de curajoasa a fost Dal Yi sa-l ucida chiar ea pe magistrat, dar decizia a fost una buna, zic eu, pt ea a fost mult mai usor sa traga cu pistolul, si sa se faca nevazuta, dar pt Chun Dong ar fi fost ft greu, poate chiar imposibil sa il ucida cu sabia.

 12. Cred ca magistralul a murit. Mabucur ca a murit…

  • Se numeste magistrat, nu magistral.

 13. Ai dreptate, scuze pentru gresala.

  • Nu-i nimic :) Doar putina atentie la cuvinte, sa nu facem confuzii :)

 14. De la mgistrala la magistrat.

 15. Imi pare rau pentru Dong-Nyeo.

 16. Si eu ma gandesc ca a murit magistratul, asa ar fi logic, a fost impuscat in gat.

 17. Ce parere ai despre serialul Luna care imbraciseaza Soarele de la mbc.

  • Mi-a placut foarte mult!

 18. Pana la urma nobilul Kim nu era chiar asa de ticalos…a regretat sincer moartea invatatorului…Numai prostia magistratului a dus la inflamarea tensiunilor din targ…

  • Magistratul e cam sarac cu duhul…si nobilul Kim are totusi parti bune in el. Se pare ca l-a apreciat ft mult pe fostul sau prieten din copilarie. Pacat insa ca n-a facut nimic ca sa-l salveze, stia ce ganduri are cumnatelul sau…

   • Cred ca nu si-a inchipuit vreodata ca cineva poate sa fie asa de prostovan….Kim a acceptat sa-l sprijine pe cumnatul sau, in numirea in functie, mai mult de gura sotiei sale.
    Maine se intrevede un episod foarte tensionat…Tinerii au luat in mainile lor rezolvarea problemelor create de adulti..

    • Probabil…cu siguranta ca l-a sustinut de dragul sotiei, dar acum sper sa regrete…
     Tinerii sunt mult mai curajosi ca adultii :))

 19. Macar so salveze pe fica prietenului din copilarie.

 20. De la soarta pe care o are in prezent.

 21. De Carina ce mai stiti??

 22. Abia astept episodul urmator.

 23. Astept…

 24. Noapte buna, vise placute.

Leave a Comment