Carina T. [KF]

Rooftop Prince (2)

Written by Carina T. [KF]. Posted in K-drama, Recenzii, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , , ,

1

Published on mai 07, 2012 with 128 comentarii

01. After A Long Time

În urmă cu ceva vreme v-am prezentat Rooftop Prince (kdrama, 2012), serialul care rulează în prezent la SBS, în zilele de miercuri şi joi. Serialul se bucură de mare succes, fiind la mare concurenţă cu „King 2 Hearts” care rulează în acelaşi timp la MBC.

Personaje

Yi Gak / Tae-yong by Park Yoochun
1. Este Prinţul Moştenitor al dinastiei Joseon Dynasty, cu 300 de ani în urmă. El este ager şi aprig ca un tigru, dar singurătatea lui este imensă. Prinţul Moştenitor Yi Gak, care a fost călătorit în timp 300 de ani şi a aterizat în mijlocul Seulului, în secolul 21,
este absolut stupefiat!


2. El avea inima frântă de când iubita Prinţesă Moştenitoare murise. Într-o zi el va putea în cele din urmă afla întreaga povetse a morţii Prinţesei Moştenitoare. Până atunci însă, el aterizează de nicăieri printr-un acoperiş din Seul…

Zgomot îngrozitor, lumini orbitoare, este viaţa de apoi…?

Totul este necunoscut şi înfricoşător. Mai mult decât atât, nimeni nu ascultă chiar şi atunci când el strigă: “Eu sunt Prinţul Moştenitor al Joseon-ului!” El pare doar a fi un snob care nu e în stare să se întreţină, este lipsit de informaţii, dar acţionează ca şi cum el ştie totul.
El trăieşte cu Bak-ha, pentru că nu are unde să se ducă. Încet-încet în sufletul Prinţului Moştenitor, ale cărui emoţii erau îngheţate, se strecoară Bak-ha. În cele din urmă, are curajul să-i declare iubirea.


Bak-ha by Han Ji Min
1. Ea este un comerciant muncitor, frumos şi nevinovat, care se mută de colo-colo cu toneta prin pieţe. Bak-ha trece prin tot felul de greutăţi, atât în Coreea, cât şi SUA, dar este mereu veselă şi optimistă. Deși pare puternică, e slabă în interior… și plânge în secret. Este o șoferiță care conduce un camion de o tonă cu păru-i drept și zâmbetul drăgălaș. Devine implicată în multe probleme minore din cauza gândurilor sale împrăștiate. Dar acestea nu-i aduc niciun prejidiciu. Nu poate face două lucruri în același timp. A căzut pradă fraudelor de mai multe ori din cauză că are încredere în oameni. Când Bak-ha a împlinit patru ani, a căpătat o nouă familie cu o mamă și soră vitrege, întrucât tatăl ei s-a recăsătorit. Însă, curând a dispărut de acasă. Mai târziu, s-a mutat în Statele Unite ale Americii cu familia adoptivă. A început să se simtă singură deoarece mama ei vitregă s-a recăsătorit cu un american. A lucrat din greu visând să locuiască fericită împreună cu adevăratul ei tată și a devenit cunoscută drept „legenda angajatei cu jumătate de normă” prin restaurantele din New York. Simte fluturași în stomac când vorbește în engleză pentru că a învățat această limbă din meniuri. E atât de strângătoare încât banii care-i intră în buzunar rar au ocazia să fie cheltuiţi.


2. Într-o zi, află despre tatăl său și se întoarce în Coreea după 20 de ani. Dar descoperă că acesta decedase deja. Deși nu are cu cine semăna, este o bucătăreasă iscusită cu bun gust. Cu toate că nu are prea multe cunoștințe din cauza lipsei educației, ea poate să selecteze cu îndemânare provizii de hrană de sezon și să le livreze restaurantelor.
Într-o zi, ceva incredibil se întâmplă în fața ochilor săi. Apare un bărbat cu un moț care folosește cuvinte din drame istorice zicând: „Eu sunt Mama, ba nu, Prințul Moștenitor al Joseon!” Prințul e tot timpul mofturos, iritat și furios pe Bak-ha. Poate că ea s-a atașat de acest om enervant. Vrea să-l vadă când acesta se întoarce și se gândește la el oridecâte ori închide ochii. Ba chiar se simte pustie când nu o agasează… Acum, nu își mai poate imagina lumea fără el.


În vremurile moderne, cei doi se îndrăgostesc unul de altul, dar iubirea lor trebuie să facă faţă la multe piedici…

02. Hurt


Yong Tae-mu by Lee Tae Sung
1 Arată ca un fotomodel. Femeile care lucrează în companie îl numesc „fabulosul director” sau „fashionista”. Deși este un gentleman cu maniere extraordinare, are o aură în jurul lui care-l face destul de inabordabil. Și-a dat toată silința să fie recunoscut prin competența sa, după ce l-a văzut pe tatăl său Yong Donman, care a trăit ca director adjunct pentru că era copilul unei concubine. Tae-mu era în fruntea întregii școli când Tae-yong era abia în topul clasei sale. Tae-mu a studiat administrarea afacerilor când Tae-yong a plecat la New York să studieze arta. Oricât de mult ar încerca, e numai ca să realizeze că nu poate să-l învingă pe vărul său, Tae-yong.

2. Deși pare fericit, se simte singur. Încearcă să fie perfect și suferă de lipsă de afecțiune. Are un șoc atunci când Tae-yong, de care crezuse că a murit în New York, se întoarce și apare în fața lui. Tae-mu se simte stingherit când Tae-yong îi ocupă funcția.
Într-o zi, începe să aibă impresia că acest bărbat nu este adevăratul Tae-yong și să se îndoiască de identitatea sa reală.


Hong Se-na / Prinţesa Moştenitoare by Jung Yoo Mi
1. Sora vitregă a lui Bak-Ha. Este drăguță și atrăgătpare; cu toate acestea, este lacomă și vrea mai mult decât ceea ce deține. Nu i-a plăcut nimic, începând cu tatăl ei vitreg și continuând cu micuța Bak-Ha, atunci când s-a recăsătorit mama sa. Oare să fi fost din pricina acelui motiv? A sfârșit prin a o „pierde” pe Bak-ha când a ieșit în oraș cu ea. După ce a devenit secretara Președintelui Yeo, a început să se întâlnească în secret cu Tae-mu, nepotul Președintelui Yeo, exagerându-și bazele educaționale și familiale. Îl ajută pe Tae-mu, care îl va succeda pe Președintele Yeo.

2. Tocmai când credea că are totul sub control, sora ei pierdută Bak-ha revine.
Se-na se teme să nu fie descoperită că a mințit în legătură dispariţia lui Bak-ha. Un lunatic o urmărește în permanență. Devine confuză când află că lunaticul care locuia cu Bak-ha pe acoperiș este Tae-yong, nepotul dispărut al Președintelui Yeo. Va deveni cumva Tae-yong succesorul Președintelui Yeo în locul lui Tae-mu? Radarul Se-nei începe să se îndrepte spre Tae-yong în locul lui Tae-mu.


Yong Tae-mu şi Hong Se-na formează un cuplu cu mult timp înainte de „aterizarea” Prinţului în prezent. Cei doi se aseamănă din punct de vedere al caracterului: amândoi sunt ambiţioşi şi fără scrupule.

Park Jaebum – Happy Ending


Song Man-bo by Lee Min Ho
1. A intrat printr-o angajare specială în Biroul Educațional care se ocupă de pregătirea Prințului Moștenitor. Este ofiţer de rang 6. Este capabil să memoreze toate numerele, scrierile și desenele pe care le vede pe loc. El îl ghidează pe Prințul Moștenitor Yi Gak cu judecăți drepte și cu o cunoaștere vastă. Caută tot timpul o cale de a se întoarce în Joseon.

2. După ce ajunge în secolul al XXI-lea, devine mai deștept pe zi ce trece întrucât citește toate cărțile legate de știință, istorie, artă și alte domenii. Cu toate acestea, îi face pe ceilalți să se simtă sufocați din pricina lipsei sale de versatilitate și abilitaților de socializare.


Do Chisan by Choi Woo Sik
1. A intrat printr-o angajare specială în Departamentul de eunuci. Este ofiţer de rang 6. Îl slujește cu totul pe Prințul Moștenitor, de parcă ar fi mâinile și picioarele acestuia. Folosește trucuri mărunte și stăpânește înțelepciunea lumească foarte bine.

2. Orice loc devine zgomotos când Do Chisan este prezent. Are abilități foarte dezvoltate de comunicare cu femeile. Uneori se îmbracă asemeni unei fete și adună informații.


Woo Yongsul by Jung Suk Won
1. Rangul 6, Ikchan din Garnizoana Gărzilor Prințului Moștenitor. Are peste 1,80 m cu un o musculatură bine-lucrată. E un bărbat înflăcărat. Este cel mai bun spadasin în Joseon care e mai iute ca vântul.

2. El, care trăia zicând „Numai loialitate! Eu sunt Bărbat”, începe să cunoască dragostea când o întâlnește pe domnița Mimi în secolul al XXI-lea. Este un om masiv, dar drăguțel, care roșește în fața iubirii sale.

Surse: SBS, soompi, hancinema

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

128 comentarii

There are currently 128 comentarii on Rooftop Prince (2). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. daca n-ati urmarit pana acum serialul, va invit sa-l vedeti… chiar merita… sunt traduse deja primele 12 ep in romana

 2. Eu inca nu l-am inceput, nu stiu de ce, dar am o retinere….poate o voi face totusi intr-o zi. Multumim pt prezentare!

  • mie imi place.. are foarte multe momente comice… mai ales in primele episoade, dar si momente mai dramatice.. oricum actorii joaca f bine :)

 3. :)). Ce draguta e povestea… Chiar vreau sa ma uit.
  Ma gandesc acum ca daca asta era primul film coreen pe care l-as fi vazut as fi fost total pierduta, cu schimbarile de vestimentatie si schimbarile de la trecut la prezent. La inceput identificam actorii dupa costumatie (bine ca in istorie aveau uniforme si aratau cam la fel =)) ).
  Multimesc, Carina. Frumoasa prezentare. :)

 4. Eu il urmaresc, il recomand, cel putin in primele 5 episoade radeti bine, apoi lucrurile devin putintel mai serioase, ca abia la jumatate sa fie mai putine momente comice si mai multa seriozitate. Evident ca sunt si scene trase, prelungite, anumite detalii nu sunt observate de anumite personaje si etc. Dar e bun serialul. Nu pot sa spun ca mai bun decat TK2H, dar nici mai prejos si pt mine e interesant schimbul de locuri in pozitia ratingului dintre cele 2 seriale.
  @ Carina: Deci tu il urmaresti si pe acesta! :)

  • da… din anumite puncte de vedere, e mai bun decat TK2H… cel putin ca umor :)

   • E o comedie romantica. Eu cand il urmaresc cei care fac traduceri scriu Pak Ha. Dar oficial este Bak Ha. Un pic ii ciudata fonetica pt europeanul din mine. :P

    • Da, normal, in coreeana numele Park se scrie 박, adica Bak, dar si Pak si Park, in traducere, sunt ambele corecte.

     • Tu faci ore de coreeana de stii asa de multe? Multumesc pt raspuns si pt lamurire. :)

     • Incerc sa invat cat mai mult :) Imi place! N-ai de ce :)

 5. Sunt doua seriale total diferite…nu cred ca se poate face comparatie intre ele.

  • Eu am mai spus la THK2H ca serialele acestea au subiect diferit si actorii si tot, insa datorita faptului ca sunt la acelasi orar, lumea le compara, pacat, pt ca amble sunt bune pt segmentul lor. Evident ca eu urmaresc ThK2H mai ales pt Ha Ji Won, insa la ambele seriale sunt goluri, care se vad si in ratinguri, mai ales dupa The Moon de pe Mbc care a avut 40%. Eu vreau ca lupta pt locul 1 si locul 2 sa fie din nou intre aceste 2 seriale si nu The Equator Man. Sunt enorm de curioasa de ce vor aduce scenaristi.

   • Asa este, sunt diferite, dar inevitabila comparatie vine de la faptul ca sunt difuzate simultan, deci exista aceea concurenta intre ele. Ce ma intriga pe mine e faptul ca ratingurile au scazut mult la King2Hearts, si nu inteleg de ce…bine, exista goluri, exista greseli, ca in orice serial, dar totusi…Moon a avut ratinguri de 40% chiar daca au existat greseli grosolane.

    • Eu nu l-am urmarit pe The Moon, dar am urmarit rezumate si imagini din serial, nu ma atrage si nici nu il voi viziona, numai daca il da Tvr-ul. Si eu ma mirata de faptul ca Tk2h a cazut pe 3. De aceea ziceam ca astept din nou batalia dintre aceste 2 seriale. Eu vreau actiune si comedie, chiar suspans de la ambele seriale si sa nu se mai “piarda info’ in presa.

     • Mie mi-a placut ft mult, mai ales pt ca avea aceea latura mistica, magie, samanism, a fost super :)

     • Care este topul acum? Daca King2h este pe 3, cine este inainte? Rooftop si TMETS?

     • TMETS nu e in topul asta ca s-a terminat deja… probabil e alt serial care se difuzeaza acum… caut si iti spun

 6. Eu sunt la zi cu Love Rain ( superb serial!!!!, trebuie sa il vedeti) si pentru ca uitasem de el (si multumesc pentru articol ca mi am adus aminte :X :X :X ) il voi incepe in seara asta! :D HUGS ALL! :D

  • …adica voi incepe in seara asta Rooftop Prince :))

  • Prima data m-a captat ideea si subiectul luI Love Rain, insa lipsa timpului m-a facut sa nu-l vad si dupa anumite pareri si poze din episoade, nu stiu cand ma apuc de el.
   Sa ne spui Lorena daca iti place Rooftop Prince!

  • am auzit ca Love Rain e cam trist, asa e? Inca nu l-am vazut

   • @ Cecilia- nu te lua dupa raitinguri ( f scazute sau pareri defavorizante). Eu l am inceput saptamana trecuta si am ajuns cu el la zi, adica ep 12. Maine apare 13 =)). ESTE GENIAL. Nu stiu, imi place mult, imi plac actorii. Primele 4 ep se desfasoara in anii ’70, apoi revine in contemporanitate. Actorii din ’70 au devenit acum maturi, iar unul dintre ei este procurorul din Dong Yi sau regele din Kingdom of the Winds. M-am bucurat sa-l vad modern, arata si joaca excelent :X. Apoi si generatia tanara, Jang Geuk Suk si Yoona sunt superbi in rol modern, se tachineaza si isi traiesc amandoi prima dragoste. Pe mine m-a prins total si il recomand cu draga inima!

    • Stiu ca e paralela intre 70/azi si de asta vroiam sa-l vad, poate voi reusi la vara, ca m-ai convins tu. :)

     • Da, primele 4 ep sunt in anii ’70. Senzatie, baietii au pantaloni evazati =)))))))))) Se asculta insa muzica de calitate, si este si putin inclusa tema comunismului ( putin mai mult chiar). Cand ajungem in modern cei din anii ’70 sunt adulti, iar povestea continua atat cu ei, cat si cu copiii lor :X

    • @ Carina – da, serialul pleaca de la o idee trista- o dragoste neimplinita din copilarie, si cosmarul amintirilor pe tot parcursul vietii celor care in timp, devin adulti. Este intr-adevar coplesitor sa nu poti merge mai departe, datorita unei iubiri ce-a fost si…inca e :) Dar, spre fericirea mea, cei doi adulti se regasesc si vor incerca, dupa 20 de ani, sa si continue povestea.
     In ceea ce priveste pustii, este plin de amuzament si comicarii. Asa ca totul se imbina perfect. Si cum maine va fi ep 13 (cand da, incepe sa se strice treaba) nu mai e mult si o sa se termine serialul, dar sper ca cu happy ending pentru toti! :D

     • o sa-l vad si eu cand ma intorc din concediu :)

     • poate face cineva o prezentare a serialului :)

     • Daa…asa ar afla mai multi despre serial :D Daca nu se gaseste nimeni din echipa KF, as putea sa va trimit si eu un rezumat :)

 7. Tocmai ieri am inceput sa ma uit la el . Este genial serialul <3

 8. Cred ca m-ai convins,cate episoade are?

  • 20, exact ca si TK2H.

  • la inceput poate o sa ti se pare cam tampitei Printul si oamenii lui, dupa ce aterizeaza in zilele noastre, dar sunt amuzanti :)

   • Eu m-am prapadit de ras in primele 2-3 episoade. :))=)) faza cu apa din toaleta sau cu periuta si pasta de dinti.

    • sunt “criminali” oamenii… dars e adapteaza repede…

  • sunt si persoane inocente in serial, dar si unii foarte rai… Pea locuri, daca analizezi caracterul personajelor, o sa sesizezi asemanari cu Pasarea spin

   • cel putin mie asa mi se pare

   • Mie imi pare bine ca mama lui Pak Ha, cea naturala, isi da seama ca Se Na si iubitelul ei incearca sa o traga pe sfoara. Va fi interesant rolul directorului din Hong Kong de acuma inainte.

    • sigur asa va fi pt ca Tae-mo o prezinta ca fiind fiica ei pierduta, iar ea stia ca Se Na e cealalta fiica

 9. Gata, eu nu mai spun nimic ca dau din casa. :(;p

  • nu dai din casa… noi comentam serialul… ca doar nu s-a terminat :))

 10. sunt tare curioasa sa vad cine o omorase pe Printesa si daca Printul isi da seama de rautatea Printesei lui… poate afla cumva ca practic cea care trebuia sa-i fie sotie era sora ei…

  • Stii ca unii dintre oamenii Majestatii au spus ca Printesa era rea, mai ales ca se zvonea ca si-a ars sora. Si eu cred ca sora a murit, nu printesa. Numa ca “printul” din NY traieste intr-un spital din Chicago. Amu se mai complica situatia.

   • eu nu zic ca a murit sora.. ci vreau sa vad cum afla ca cea care trebuia sa-i fie sotie era sora si nu actuala, daca nu o ardea pe fata

   • da, se complica… numai ca Tae-young adevaratul si-a pierdut memoria asa ca trebuie sa vedem cum se intoarce in Seul… poate intre timp se intoarce si Printul in Joseon… dar cum ramane cu Pak-ha?

   • face Printul o vraja si o ia si pe ea in Joseon? hahaha

    • Nu stiu ce sa zic. De ce s-a sinucis printesa mostenitoare, din cauza faimei surorii? Ideea e ca ciclul trebuie sa se incheie, sa existe “justitie divina’ si in joseon si in Seulul de azi. IS curioasa cum se va termina.

    • Printesa se pare ca fusese otravita… deci cineva s-a razbunat stiind probabil adevarul

     • Am uitat ca a fost otravita. Cine a otravit-o? Clar ca nu sora ei. Interesant, dar faza e ca niciodata nu s-a aratat fata femeii din apa, doar imbracamintea, e posibil sa fie si Pak Ha, nu stiu, ideea e ca de acuma inainte se ca dezlega misterul, cel putin asa a spus producatorul.

     • pai si daca era Pak-ha, atunci Printesa ce facea? nu are logica… zic eu

     • Nu stiu ce sa zic. Eu astept sa vina episoadele si sa vad ce va prezenta scenaristul.

     • eu n-am inteles cum l-a descoperit Tae-mo pe varu-sau in spital in New York

 11. mie imi plac si melodiile din serial

  • Da, sunt frumoase. Cea a lui Jay PArk cu “happy ending” e tare optimista.

   • asa e :)

  • mai ales Ali- Injury…woooww suna extraordinar ca sa nu spun “cutremurator”….:)

   • Si aceea imi place. E trista, dar frumoasa.

    • o s-o urc si pe aceea… :)

 12. Carina T. [KF]

  gata am urcat si celelalte doua melodii de care ati amintit :)

  • multumesc frumos pt.melodia Hurt… :)

   • cp… am vazut ca i-au schimbat denumirea, dar melodia e aceeasi… se pot si descarca de le blog

  • Multumim! :)

 13. Daa…asa ar afla mai multi despre serial :D Daca nu se gaseste nimeni din echipa KF, as putea sa va trimit si eu un rezumat :)

  • Scuze, asta era pentru Love Rain :)

  • da… trimite…

 14. Topu era cam asa la ultimul ep
  The Equator Man – 15,7%
  Rooftop Prince – 14,3 %
  The King 2 Hearts – 12,3%

 15. MY GOD, ce actori joaca!!!!!! :O Yushin, scz, Uhm Tae Woong =))), procurorul din City Hunter :X :X :X Hmm…..ma tenteaza =))

  • Da, si printesa din Regatul Vanturilor, sora lui Muhyul :) Si printesa din Seo Dong Yo :)

 16. Multumim pt prezentare, Carina. O poveste ce pare interesanta, m-ar tenta, bine-ar fi sa gasesc si timpul necesar pt cate as vrea sa urmaresc :)

 17. Multumesc Carina! Am citit recenzia de doua ori, m-am uitat atenta la vestimentatia lui Han Ji Min (in plac rochiile de amandoua feluri, si cele moderne, si hanbokurile de printesa!)…si apoi am descoperit melodiile postate! Eu, cum sunt pur si simplu INNEBUNITA dupa OSTuri, am observat numai la sfarsit, cand am citit comentariile! Rusine!! Toate-s descarcate si un mare KAMSAHAMNIDA!

  • daca imi lasi id-ul tau de mess, pot sa-ti dau tot ce am
   si eu le colectionez :))

   • scuze… il am deja :)

    • :-)))

 18. Mie imi plac si desenele care mai apar la sfarsitul episodului si care prezinta o alternativa la serial, dar in ultima vreme nu au mai aparut. :(

 19. scuze ,stiu ca nu are legatura cu ce a fost prezentat dar ma poate ajuta cnv sa gasesc Tree With Deep Roots toate episoadele subtitrate?

  • Le gasesti in engleza pe dramacrazy.net, stiu ca cei de la asiacinefil.com l-au tradus si in romana,dar nu stiu site cu traducere in romana.

 20. Am citit cu mare placere toate comentariile voastre si ma bucur ca nu sunt singura innebunita dupa serialul asta :)) eu abia astept weekendul sa vad urm episoade, in engleza, ce-i drept… Dar subiectul e f captivant, plus ca sunt multi actori pe care i-am mai vazut si in alte seriale, iar soundtrackul e superb :D
  E melodia aceea a lui Jay Park, mereu o fredonez in gand, pt ca imi da o stare de buna dispozitie :) Abia astept sa vad ce se va intampla cu personajele…

  • Si mie imi plac Happy Ending. Dar incepe sa ma enerveze intrigile Senei si a iubitelului si sper o evolutie, vreau sa aflu dezmodamantul misterului din Joseon.

 21. Pare foarte interesant…si complicat.Mi-as dori sa-l pot viziona.

  • Nu e asa de complicat Maria! E chiar relaxant, nu iti inima in loc cum face The King 2 Hearts, de exemplu.

 22. Fetelor, santeti de belea cu filmul vostru,m-ati corupt,deja sant la ep 4!

  • Ma bucur ca iti place, dar sper ca nu ai uitat de The King 2 Hearts!!!

   • Eu am vazut azi ep 15 :) Din King!

 23. Ador acest serial, mereu ma uit sa vad daca a aparut urmatorul episod. Este o adevarata tortura pentru mine ca trebuie sa astept asa de mult:))) Iubesc acesti actori, subiectul, totul. Urmaresc si King 2hearts dar aceiasi poveste, nu sunt toate episoadele si …….pierd sirul povestii. Sunt dementiali acesti coreeni la capitolul subiecte:))) Nemaivorbind despre actori, frumosi, talentati, superbi…..muahnhhh

 24. Super dragalasi si haiosi acesti patru pustani veniti din vremuri demult apuse,abia am terminat episodul 15!

  • eu sunt la 18, dar nu spun nimic :D

 25. He,he ,li se cam infunda celor doi care au contract cu diavolul in ale rautatilor,abia astept sa-i vad la inchisoare si sa-si revina adevaratul CEO,ca sa razbune moartea bunicii!

 26. Si eu, mai am doua episoade!

 27. Eu l-am vazut si pe acesta pana la final. Of, astetpt sa terminati si voi iar apoi vom putea discuta/schimba impresii. :)

  • eu eu euuuuu l-am terminat saptamana trecuta :X :X :X ESTE GENIAL :X il ador pe Yoonchun :P

  • eu ma bag la discutii ca l-am vazut netradus, direct la tv :))
   aveam program mircuri si joi, in fata televizorului :)

 28. Ce baftoasa esti! si eu mai am un episod si-l dau gata!

 29. Ma gandesc ,daca nu se pupau ,oare el mai ramanea in prezent? In cateva secvente din ep 20 am vazut ca baietii gospodari papau la restaurantele lor antice dar beau ,bere la cutie! hi hi hi!

  • daca nu se casatoreau, cred ca nu se intorcea in Joseon
   practic ea ii fusese destinata si inainte
   acum trebuia doar sa afle adevarul

 30. Mai am un ep aici si doua la K2,dar mai am inceput Dr .Jin si Chil Woo si DRT si KGW si Lobbyst si cam gata !

 31. vezi ca DRT nu e tradus tot si nici nu cred ca il continua… asa ca va trebui sa-l vezi in en

 32. Stiu,am sa incerc sa-l urmaresc in Co, ca de maine asta fac!

  • bravo!

 33. am terminat Rooftop Prince.. asa ca putem comenta… cine se baga?

 34. Io ,ca l-am terminat,dar nu prea am vazut agitatie pe aici!

  • cum ti s-a parut finalul?

 35. pana la urma cu cine crezi ca a ramas: cu Printul sau cu Tae Young?

 36. Ce teleportare spectaculoasa,drept in cotetul gainilor!Baietii ,intreprinzatori,si-au deschis linie de fast -food ! Dar frumoasa Floare de lotus nu putea sa ia farfuria cu totul? Macar uricioasa de sorsa putea sa-i puna farfuria in brate si s-o dea afara. Alea erau smochine nu curmale.

  • a fost bestiala si scena cu ketchupul la gura… sa creada urmaritoriii ca e mort :))

 37. Inclin sa cred ca CEO s-a trezit din coma,iar regele din final era in imaginatia ei!

  • cam asa zic si eu… desenul lasat in usa era facut de Tae Young, nu de Print… de altfel, el spusese ca reincarnarile celor doi erau destinati sa fie impreuna, daca nu intra Tae Young in coma :)

 38. Chiar asa exista in realitate ,pravalii unde se fac tot feluri de sucuri naturale?

  • da.. exista… sunt niste pahare de juma de litru cu multa, multa gheata :)
   eu o scoteam cu lingurita pe o parte pt ca imi inghetau dintii :))

 39. Cred ca sant delicioase!

  • da… diverse arome

   • Dar chiar sant naturale?

    • ei asa zic

 40. Interesanta mi-sa parut casuta postala ,scri azi si destinatarul o citeste peste 300 de ani!

 41. Cred ca fara ajutorul celor 3 baieti ,printul nu ar fi avut nici o sansa,au fost atat de haiosi !

  • ce-ar fi fost sa-l duca la Palat imbracat in costum si tuns :))

 42. Mai am un episod din K2,am inceput Ice girl,Dr Jin, Chil Woo,si asta nu e tot!

  • wow…

 43. Cand ne mai povestesti despre aventurile tale!Sa ne spui ce ai mancat ,ce ai baut. Daca nu ai s-o faci cat mai repede am sa vorbesc cu fetele sa te prindem,sa te legam si sa te torturam asa cum vezi in filme ,ce zici? Nu ma lasa inima sa fac asa ceva ,mai ales pe asemenea caldura!

  • am niste treburi gospodaresti zilele astea si cand termin o sa incerc sa ma adun ca e tare greu… :)

 44. o sa incep un jurnal… sa-l fac asa, pe zile… o sa ajungeti sa va plictisiti :))

  • sI ASA NU NE PLICTISIM?

 45. Ma duc sa-mi desenez si eu o cafea si sa-mi iau colon help-ul (am reteta daca o vrei ,te costa ~ 50 RON,APROAPE 1KG DE PRODUS FINAL SI ESTE EXACT LA FEL!! Revin!

  • da… sa-mi zici despre ce e vorba

 46. eu o sa ma duc la treburile gospodaresti… revin mai tarziu

 47. e FA-BU-LOS serialul asta <333! desi lucrurile sunt complicate chiar de la inceput si se complica si mai mult mi-a ajuns la inima :DD

  Park Yoo Chun (de cand a devenit asa frumos??!) si Han Ji Min formeaza un cuplu asa de dragut si haios! plus ca le sta bine impreuna! *^^*

 48. Cel mai tare film ! Imbina comicul cu tragedia :))) Si imi plac mult actorii mai ales cei pozitivi :))) Dar nici Hong Se -na nu este de lepadat:D

Leave a Comment