koreafilm

Intâlnire Braşov, 26 mai

Written by koreafilm. Posted in Despre KoreaFilm, Despre noi, Evenimente, Evenimente & Proiecte, Noutati KF

Tagged: ,

P1020577

Published on mai 29, 2012 with 12 comentarii

Dragi prieteni,

Sâmbătă, 26 mai, am ignorat ploaia care parcă se încăpăţâna să nu ne lase şi am avut o întâlnire a grupului de la Braşov. De fapt suntem de toate vârstele, de la grupul K-pop, Shine, cei care se regăsesc constant la comentariile de pe Koreafilm şi nu numai. Pas cu pas echipa se leagă, ne bucurăm mereu că ne regăsim, că putem vorbi liber despre ultimele descoperiri legate de Coreea, că ne împrietenim şi pur şi simplu, persoane de toate vârstele, de la patru ani în sus, ne întâlnim. Atât de diferiţi, uniţi de aceeaşi pasiune. Şi abia aşteptăm fiecare lună pentru a mai povesti. De data aceasta adresăm mulţumiri speciale doamnei Ioana, o doamnă din Coreea, cu suflet braşovean pentru noi, un om de o frumuseţe sufletească rară care ne-a primit în casa ei ca pe nişte prieteni şi ne-a oferit o sâmbătă de neuitat. Ne-a primit cu bucate tradiţionale şi ne-a explicat câte puţin din tainele bucătăriei coreene. Am degustat şi am aflat lucruri noi. Iniţial ne-am propus să nu stăm mai mult de o oră jumătate. În final s-au facut trei ore. Care au trecut cât ai clipi! Pozele cred că vorbesc de la sine.

Aşa că am decis fie soare, fie ploaie să încercăm să ne mobilizăm în ultima sâmbătă a lunii pentru a fi împreună. Vom încerca să fim aproape lună de lună şi să vedem ce va ieşi. Următoarea întâlnire în data de 30 iunie. Unde şi ora le vom anunţa până la jumătatea lunii iunie. Dacă va fi vreme bună ne dorim o ieşire la iarbă verde. Oricum pe 30 iunie vom stabili detaliile următoarei revederi.

O zi frumoasa tuturor!

Marinela Debu/Julia 79 – AIRC Braşov

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on Intâlnire Braşov, 26 mai. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ce frumos!:*

 2. Julia, Ramona, imi pare foarte rau ca nu am reusit sa ajung, dar asta e, nu pot sa fiu prezenta in doua locuri odata :(( Multumesc pentru fotografii si sper ca pe 30 iunie ne intalnim (asa se pare ca voi fi libera…)

 3. Mirela, Lorena a intrebat pe FB daca in Brasov oare sunt si fani KNG…

 4. Am vazut fotografiile inca de ieri pe FB,am gandit eu ca actiunea se desfasoara intr-o locuinta mai spatioasa,ce bine ca se pot aduna mai multi fani K si pot face lucruri frumoase interesante si utile in acelasi timp!

 5. A fost aşa de frumos şi ne-am simţit aşa de bine încât nu ştiu cum a trecut timpul….n-aş mai fi plecat de acolo…fetiţa mea a fost super încântată mai ales când s-a îmbrăcat în hanbok….a spus că este cea mai frumoasă rochie…sincer deabia aştept următoarea întâlnire….
  Liliko să vii şi tu..nu ne-am mai văzut de mult…pe care FB a scris Lorena?…pe Koreafilm…..că nu am văzut…

 6. Buna ziua tuturor,

  Sunt multe poze, insa am selectat pentru site doar cateva, care sa va faca macar sa va doriti sa ne intalnim cat mai multi. Unele nu le-am pus din motive lesne de inteles, mai ales ca e vorba si despre copii.
  Eu zic ca la Brasov devenim pas cu pas o mare familie care se bucura de fiecare data cand reuseste sa se stranga, sa imparta impresii…
  Sunt tare bucuroasa de tot ce se intampla si cred ca ne ajuta si Dumnezeu sa fie bine. Mie desi imi era tare rau, m-am hranit aproape cu fericirea revederii si am uitat de toate. Pentru astfel de clipe merita! Poate avem noroc si pe 30 iunie vremea buna va tine cu noi si ne vom putea bucura in sfarsit de o iesire in aer liber.

 7. Ce frumoooos! Ma bucur pentru voi. Sa aveti multe iesiri in care sa va simtiti bine si sa va cunoasteti. Sper sa se intample asta si in Cluj cat de curand.

 8. Sa spunem ca doamna Ioana si-a ales acest nume pentru romani dar pe ea o cheama Lee Myung Ja … Imi pare rau ca la urmatoarea intilnire dinsa nu va mai fii prezenta dar dupa iulie …Abea astept sa o revad <3

Leave a Comment