koreafilm

La mulţi ani, Seo Do-Yeong!!!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

SEO8

Published on aprilie 14, 2012 with 24 comentarii

de Dana Ivancea

Astăzi 14 aprilie, aniversăm unul din cei mai promiţători şi frumoşi actori sud- coreeni, şi anume pe  SEO DO-YEONG. Născut sub auspiciile celebrelor flori de primăvară , într-o superbă zi cu soare blând şi călduţ, bucuria naturii şi-a făcut simţită prezenţa prin revărsarea curcubeelor de culori ce renasc odată cu aparţia primelor fire de iarbă, redându-i odată pentru totdeauna copilăria naivă şi fără pereche ale tânărului visător şi fermecat de natură şi frumos, ce-şi urmează calea spre absolut.

Dacă datorită frumuseţii sale a ajuns să fie un nelipsit manechin de pe podiumurile de modă, atunci datorită talentului şi perseverenţei a ajuns un căutat actor, într-o lume plină de artişti, unde cei buni primează, şi unde cei lipsiţi de expresivitate sunt detronaţi de cei carismatici, energici şi plini de vitalitate, aşa cum este şi SEO DO-YEONG.

Însăşi înfăţişarea lui vibrează a primăvară, privirea pătrunzătoare îţi dă fiori reci ca o adiere plăcută de care nu vrei să scapi, totul în mişcările lui îţi dă impresia de siguranţă şi plenitudine, zâmbetul,….ahhh!zâmbetul are aroma unui cântec care-şi pierde ecoul treptat spre un infinit nescris,… încă.

Cât priveşte jocul lui actoricesc, nu contenim a savura replicile sale ce curg ca un râu care trebuie să-şi ducă la înplinire misiunea scrisă de ceruri. Aici, pe acest tarâm al exuberanţei şi paradisului artistic, acest tânăr frumos, acest bărbat superb, cu ochii licărind steluţe, doritor de joc, zburdă pe meriadianele cunoaşterii împins în extrem de curiozitatea şi visul unui elev eminent. Da! El a visat mereu să fie actor. Şi această dorinţă şi-a îndeplinit-o ca nimeni altul. Avantajele au fost de partea lui, cum altfel? Ne bucurăm când râdem şi când plângem alături de el, cînd suntem exuberanţi şi misterioşi, când urâm şi când iubim….toate parcă fac parte din fiinţa sa. E natural.E felul lui de a fi. E stăpân pe el. E romantic şi aventuros. E perseverent şi cuminte. E extraordinar. Acesta e SEO DO-YEONG.

Puţine s-au scris până acum despre acest îndrăgit actor sud-coreean, dar timpul ne spune că nu-i totul….şi că să avem răbdare,… că el le va rezolva pe toate, până şi pe cuvinte le va pune la locul lor, să se aştearnă pe hârtie ca un pastel, şi să rezolve dilema noastră, a tuturor, despre faptele, minunile şi aşteptările pe care sperăm că ni le va aduce SEO DO-YEONG.

Se mai ştie că pe lângă aptitudinile sale într-ale artei cinematografice şi modelling, mai are una,…. aceea că de fiecare dată când cineva strigă după ajutor, îşi donează o parte din inimă,….. chiar o face cu lacrimi în ochi că nu poate ajuta mai mult, deşi ar trebui să o facem noi, toţi.(cu referire la donaţiile acestui artist din veniturile fimului “Thorn Birds”,către cei năpăstuiţi în urma tsunami-ului din Japonia).
Şi cum toate cuvintele sunt sărace şi puţine pentru a caracteriza un suflet atât de nobil şi pur, sper ca acest mic gest al nostru să ne încălzească tuturor inimile şi să fim alături de el la aniversarea celor 31 de anişori pe care îi împlineşte azi 14 aprilie.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

24 comentarii

There are currently 24 comentarii on La mulţi ani, Seo Do-Yeong!!!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. frumoasa prezentare.
  felicitari, Dana!
  la multi ani si lui SEO DO-YEONG si mult succes in cariera!

 2. La multi ani Seo Dong Yo!!!

 3. La multi ani!!!!

 4. LA MULTI ANI!!!!ii zic si eu …si ma alatur voua tuturor…..si de asemeni….nu stiu daca astazi cineva din familia koreafilm isi sarbatoreste ziua de nastere sau din cei care ne citesc …insa doresc sa le spun cu caldura si draga inima ……cele bune sa se adune …cele rele sa mearga la casa lor…..hahahhhahh…deci…”La multi ani!!!!tuturor celor de care stim si de care nu stim ca sunt aniversari astazi…..la fel ca SEO DO YEONG….si mai avem un aniversar….la fel ca acesta este si OH JI-HO…..dar despre care voi scrie acolo….la el

 5. frumos actor,talentat,i-mi plac aparitiile lui,am vazut si citeva filme in care a jucat…poate o sa-l vedem in Romania…o cariera stralucita ii doresc,LA MULTI ANI SEO DO-YEONG.

 6. l-am vazut doar in Thorn Birds, unde nu l-am remarcat si nu l-am prea luat in seama fiind un personaj secundar… la multi ani SDY:)

 7. Saengil chukha hamnida!!! :D

 8. Eu l-am vazut doar in God of War, in care a fost garda de corp a domnitei interpretata de Soo Ae :)

  • Ups, am vrut sa zic Sea God :)))

 9. Foarte frumos..Felicitari…Este nascut in aceeasi zi ca si mine…Numai ca are cu vreo 10 ani mai mult!..Happy Birthday to us:))

  • La multi ani si tie ^^

  • La multi ani Alexa!

 10. La multi ani! Este un actor care promite multe, eu l-am vazut in Yaksha, Thorn Bird si Sea God… as vrea sa-l vad si in Spring Waltz, insa sunt atat de multe seriale si filme pe lista de asteptare….

 11. La multi ani si multe roluri frumoase!

 12. La multi ani si sarbatori fericite tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. Claudia B. [KF]

  La multi ani!Ieri l-am felicitat la postarea de pe FB si am uitat sa trec si pe aici ^^

 14. pe aici nu mai scrie nimeni…..nu v-a placut actorul?eu cred ca merita vazuta intreaga lui ascensiune…mai mult ca sigur o sa fie unul din urmatorii actori favoriti de pe listele fanilor din intreaga lume…..

 15. Cand am vazut imaginile nu-mi dadeam seama de unde il cunosc…si dintr-odata mi-am amintit.
  E Regizorul din “Pasarea Spin”.Mi-a placut mult personajul lui:a stiut sa se retraga la timp dintr-un triunghi amoros si sa ramana in acelasi timp un prieten fidel.

 16. Ii urez “La Multi Ani !!” si o cariera stralucitoare !
  L-am vazut in Sea God si Thorn Bird si mi-au placut personajele interpretate de el.

 17. L-am remarcat sub forma de garda personala,unde era un luptacios plin de talent! Dar acum privind cu atentie aceste minunate fotografii ,mintea mea a luat-o la sanatoasa pe coclauri si nu mai pot vedea decat un LSJ in varianta tanara ,cred ca as jura lucrul asta daca as avea doua foto ,a celor doi actori!

 18. In sfarsit am aflat cine e frumuselul din Sea God! :P
  La multi ani! Cred ca o sa aiba o cariera frumoasa, asa ca el.

 19. La multi ani SEO DO-YEONG si mult succes in cariera! L-am vazut prima data in Spring Waltz mi-a placut enorm ,am incercat sa revad serialul dar nu l-am mai gasit cu sub nincaieri .Au urmat apoi Yaksha, Thorn Bird si sunt sigura ca vor mai urma …..
  multumim

 20. Imi place prezentarea ,Dana. Actorul…..cat despre el…da,da,ai mare dreptate in tot ce ai spus despre el.L-am vazut doar in “The Thorn Birds”, insa imi doresc sa mai apara in seriale noi.
  Intr-adevar, e un actor cu suflet mare, un actor ce ,sunt sigura ca, va marca cinematografia Coreei de Sud. Bravo,Danutza!!!!

 21. HAPPY BIRTHDAY,Seo Do Yeong!!!!

Leave a Comment