koreafilm

Gye Baek – episodul 24

Written by koreafilm. Posted in Gye Baek, K-drama, Povestea

Tagged: ,

7

Published on aprilie 23, 2012 with 81 comentarii

de Julia 79În noaptea pe care ar fi trebuit să o petreacă alături de Concubina Regală Uija se retrage în băutură şi inevitabil este ţinta ironiilor Prinţesei Moştenitoare care îi atrage atenţia că fericirea noii soţii este de scurtă durată. Tristă şi parcă având regrete târzii, Eun Go părăseşte camera şi îl vizitează pe Gye Baek. Prinţul observă dispariţia soţiei sale. Noua concubină îşi petrece noaptea alături de omul pe care îl iubea realizând că de fapt acesta suferea mai mult decât îşi închipuia. Îi transmite acestuia mesajul că deşi acum l-a lăsat pentru Baekje va veni o zi când drumurile lor se vor reîntâlni. Pentru acea zi trebuie să aibă răbdare. După o noapte în care dragostea s-a împlinit în sfârşit, dimineaţa îi aduce pe amândoi în cruda realitate, despărţiţi şi începând o nouă viaţă. Eun Go revine alături de Uija şi va trebui să continue să fie tare şi mai ales fidelă. Încă o dată, Prinţesa Moştenitoare veghează la uşa soţului ei ascultând.Gye Baek revine în satul unde speră să-şi găsească liniştea, dar după două luni îl găsim parcă blocat în durere, incapabil să-şi continue viaţa. Este greu şi pentru fraţii lui de sânge care speră să-şi revină cât mai repede pentru că ţara are nevoie de un luptător. Între timp, pentru Eun Go reîncep problemele.Prinţesa află că domniţa era des vizitată de soţul ei şi în plus lua leacuri pentru a rămâne însărcinată. Îi transmite asta Regelui şi medicul care a anunţat sarcina este supus unui interogatoriu dur. Acesta spune că vinovat este chiar Uija şi Eun Go ajunge din nou în închisoare. Prinţul Moştenitor îi cere tatălui său să îşi piardă statutul, dar să-i dea posibilitatea domniţei să trăiască. Din nou îi reproşează pierderea mamei sale. Este momentul în care Regele enervat face o nouă criză şi starea lui de sănătate se înrăutăţeşte. Nu îşi mai înţelege fiul care este gata să-şi abandoneze ţara pentru o femeie.Blocat în suferinţă, Gye Baek primeşte o nouă lovitură şi revine în Palat decis să o elibereze pe Eun Go. Generalul o revede şi nu poate să-şi ascundă nici de data asta sentimentele, chiar dacă Uija asistă la tot. Însă domniţa e puternică şi încearcă să-l îndepărteze de ea pentru că este acum soţia Prinţului. Îi cere să o uite, să o lase, dar Gye Baek e decis să plece cu ea orice s-ar întâmpla şi Eun Go pare să-şi asculte inima. Însă Uija îi promite că va găsi o cale de a o salva. Domniţa leşină şi medicul regal anunţă o sarcină reală spre surprinderea lui Uija şi mai ales a lui Gye Baek care înţelege că este momentul să plece departe de palat. Îşi lasă în urmă prietenii şi femeia iubită având în suflet propria fericire.

Anii trec şi îl regăsim pe Mok Gae pregătit să omoare soldaţi adverşi chiar dacă aceştia doresc să se predea. Gye Baek este însă Generalul cel respectat care îşi ţine întotdeauna cuvântul şi nu este de acord cu uciderea unor oameni ce i-ar putea fi de folos. Alături de el sunt Dae Su, Young Su şi fosta servitoare a domniţei. Pe Uija îl regăsim pierzându-şi timpul la pescuit alături de servitorul său. Este acum Rege şi pentru prima dată după mulţi ani îl aşteaptă pe Gye Baek. Cu o promisiune însă, doar el este stăpânul de drept al Baekje. De pe scaunul său de Rege este nevoit să asculte faptele măreţe ale Generalului care a cucerit 39 de oraşe în doar cinci zile. Dar în dorinţa de putere nu reuşeşte să vadă realizările supusului său. Până şi între Heung Su şi Cheung Seung apar discuţii pentru că amândoi sunt conştienţi de gelozia regelui şi de problemele pe care le poate avea Generalul, dar amândoi şi-ar dori ca acesta să fie protejat. Heung Su este nemulţumit că reformele pe care şi le-au propus nu sunt puse în practică. Aflăm că au trecut şapte ani şi Gye Baek este deja respectat de duşmanii din ţările vecine. Până şi Eun Go se teme că Generalul va avea de suferit din cauza soţului său.


Regina şi Concubina Regală se întâlnesc în drum spre Palatul Regelui Uija, amândouă având lângă ele fii iubiţi, dar care nu sunt lăsaţi să fie prieteni. Sentimentele de ură dintre cele două se pot observa uşor din atitudinea şi vorbele pe care şi le spun. Eun Go e încrezătoare şi la fel de dură cum era cândva Sa Taek Bi. Pentru a-i putea face viaţa uşoară lui Gye Baek, în faţa geloziei tot mai evidente a lui Uija, cei doi fraţi de sânge şi Eun Go îl conving pe rege să meargă personal pentru a-l felicita şi să conducă el personal războiul împotriva celui de-al patruzecelea oraş. Astfel, gloria ar fi a lui, iar duşmanii şi poporul l-ar aprecia pe el. Între timp, Gye Baek îşi petrece încă o zi plănuind cu grijă un atac. Află despre vizita Regelui şi trebuie să amâne planul. Pentru prima dată i se închină ca unui Rege lui şi femeii pe care a iubit-o atât de mult. Au trecut şapte ani grei, în care s-au îndepărtat unii de alţii, fiecare având alt drum. Regele se aşează la masă, dar ofiţerii nu iau loc până ce generalul nu o face primul. Mai mult Dae Su şi Yeong Su refuză vinul regelui pentru a-şi ţine promisiunea în faţa şefului. Regele Uija este surprins de disciplina soldaţilor şi de devotamentul pe care îl au faţă de Gye Baek, dar şi mai gelos. Este ironic când spune că este impresionat de asta, în timp de Generalul continuă să nu schiţeze nici un gest.

Într-o amintire a actualului Rege, îl regăsim pe tatăl său tăcut şi bolnav spunându-i adevăruri valabile acum. Regele Mu îi evidenţiase că îşi dă seama că Gye Baek nu mai este ca un frate pentru el, că ştie că i-a furat iubita, dar şi despre sentimentele sale reale de vină şi invidie pe care le nutrea pentru vfratele de sânge. Văzuse deja în Gye Baek un potenţial rege, iar Mu îi sugerase lui Uija să rezolve problema supremaţiei lui într-un mod rapid, cum numai un adevărat monarh o poate face. Fusese de fapt ultima discuţie a regelui cu fiul şi succesorul său. Şi momentul în care Uija ar fi trebuit să decidă cine este adevăratul stăpân.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

81 comentarii

There are currently 81 comentarii on Gye Baek – episodul 24. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. multumim ptr. rezumat julia .actiunea episodului e impresionanta.e posibil ca EUN GO sa fie insarcinata cu GYE BAEK?la prima vedere asa pare sau cel putin asa ma duce pe mine gandul!!!!

 2. wwaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!ptr. prima data sunt prima si eu aici pe blog cu un comentariu!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Cu siguranta ca fiul lui Eun-go este copilul lui Gyebaek, din moment ce el a fost cel cu care a petrecut acea noapte, si nu sotul ei…Intradevar se pare ca Eun-go devine ca fosta regina Sa Taek Bi, si probabil va face totul pt fiul ei, in lupta cu adversara sa.
  Multumim pt rezumat Julia, chiar am asteptat cu nerabdare rezumatul de azi, sa vad ce se mai intampla. Abia astept si ora 17:40 :) E bine ca au mai trecut anii si Gyebaek a devenit generalul temut si respectat de toti.

  • asa m-am gandit si eu…ca iubire intre Eun Go si print nu exista decat din partea unuia doar……

 4. Si eu m-am gandit ca trebuie sa fie fiul lui Gyebaek……mai ales ca asa cum spunea Iulia in rezumat: “Gye Baek care înţelege că este momentul să plece departe de palat. Îşi lasă în urmă prietenii şi femeia iubită având în suflet propria fericire. ”
  Ce trist !!!

 5. Multumesc pentru rezumat, Julia. Incepe sa fie din ce in ce mai trist. Nu cred ca este copilul lui Gye Baek, din moment ce dupa acea prima – si singura noapte, de altfel – n-a mai vizitat-o decat Uija, deseori, si mai lua si leacuri.

  • Eu tind sa cred ca ar putea fi fiul lui Gyebaek, dar vom afla noi :)

   • Nici eu nu cred ca este copilul lui Gye baek……sunt de aceeasi parere cu Negrisor…..

  • Pai trebuia sa ia leacurile, sa ramana insarcinata cat mai repede, ca sa nu fie deconspirati, dar eu tot cred ca e copilul lui Gyebaek. Sa speram ca vom afla ceva in privinta asta, sunt ft curioasa.

 6. Super rezumatul, Julia. Intru pe blog dupa ce vad fiecare episod in parte si imi place la nebunie sa vad parerile de aici, dar e prima oara cand comentez.
  Momentan eu cred ca paternitatea copilului lui Eun-go nu poate ramane decat sub semnul intrebarii. Nu cred ca poate exista vreo dovada ca este al lui Gye Baek sau al lui Uija… In rest.. filmul ma intristeaza din ce in ce mai tare.. Aveam asteptari mult mai mari din partea lui Eun-go. Dar consider ca nici nu ar fi avut ce sa faca.. cred ca era si ea constienta ca si daca ar fi vrut nu ar fi putut sa fuga pur si simplu cu Gye Baek. Furia lui Uija i-ar fi urmarit pe amandoi pana in panzele albe.
  Prea trist :(… nu-l mai suport pe Uija

 7. Buna ziua tuturor!
  Vreau sa va multumesc din inima pentru ca prin comentariile voastre sunteti alaturi de personajele acestui film. Va multumesc pentru apreciere si sustinere si sincer imi cer scuze ca intru atat de rar aici. Sunt cu unima alaturi de voi.
  Ii multumesc in mod special Carinei fara de care nu as fi putut sa duc acest proiect la final. Sper ca reusesc sa va fac sa priviti filmul, sa cititi printre randuri cat de mult imi place acest serial care are un farmec aparte, la fel ca multe seriale istorice coreene care ma atrag. Va rog sa priviti fiecare personaj pana la final pentru ca atunci ar merita unele comentarii. Fiecare personaj se contureaza de fapt episod cu episod pana in ultima clipa a filmului. Poate ca unele ne plac la un moment dat, dar ne displac altadata. Dar sunt de fapt atat de aproape de realitatea actuala. Desi imi este greu sa compar, uneori imi aduc aminte de secvente din Jumong. Cat de usor ca ne putem schimba. Ce mic e pasul de la dragostea puternica la ura. Si cam atat pe moment.

  Va doresc o zi cat mai buna si la multi ani sarbatoritilor de azi!

  • Buna Julia, multumim pt munca depusa in a ne oferi aceste rezumate, si Carinei pt ca te ajuta :) O zi buna si tie!

  • Si eu inca ma intreb acest lucru,chiar daca deja l-am vazut!

  • Ai perfecta dreptate ,fiecare personaj este conturat distinct,dar impreuna fac un tot unitar in care discrepanta nu-si are locul!

  • Julia, multumesc pt toate rezumatele, si ai dreptate personajele acestea sunt ca si oameni, te schimbi, uneori, fara sa-ti dai seama.

  • Multumim, Julia. Se vede ca pui suflet in rezumate. Ai mare dreptate. Personajele au evoluat incet si natural, ca si omanenii in viata reala. Si da, intre iubire si ura e un singur pas. Si acela mic.

 8. Lumeeeeeeeeee???!!!!! Mai lume,unde esti?

 9. Ehhh, acum, dupa ce au trecut acesti 7 ani, e pt prima oara cand imi place Gyebaek :) Pana acum nu mi-a placut deloc, exceptand momentele in care a fost adolescent, dar acum imi place, e hotarat, e darz si nu mai lasa durerea sa puna stapanire pe el. Imi place ce razbunare si-a ales, sa devina cel mai mare erou al regatului, si sa-i faca pe Uija si Eun-go sa regrete decizia luata.
  Eu sunt convinsa ca fiul lui Eun-go e si al lui Gyebaek, atunci cand el a parasit cetatea, iar ea a venit sa-si ia ramas bun, am avut senzatia ca ea i-a transmis, fara vorbe, ca poarta copilul lui, iar el parca a aprobat. Vazandu-l pe Uija acum, parca si el pare sa creada la fel, desi isi spune lui insusi, si lui Gyebaek, ca Eun-go a ramas insarcinata cu el. Evident ca Uija era constient ca Eun-go a petrecut acea noapte alaturi de Gyebaek.
  Legat de ce se intampla la palat, desi Tae-yeon este regina, ca si o regina se poarta Eun-go, chiar si modul in care a patruns in incaperea regelui mi-a amintit de Sa Taek Bi care intra tot asa ca o furtuna in camera regelui Mu.
  M-am distrat vazand ce carlige moderne avea Uija la pescuit :)) Si cat a imbatranit Mu in cei 7 ani, parca ar fi trecut vreo 20 peste el.
  Sunt ft curioasa sa vad mai departe, cum isi pune Gyebaek planul in aplicare si cum va reactiona Uija, care e evident ca pune ceva la cale impotriva maretului general.

  • Si mie a inceput sa imi placa mult mai mult de Gye Baek odata cu trecerea celor 7 ani, arata asa cum ar trebui, s-a maturizat, este ferm, stie sa se impuna si sa se comporte ca un general, de-acum are si el ceva experienta in spate :)

  • Nu ai cum sa nu-ti placa LSJ intr-un film,chiar daca este mai tarziu,altfel gaseau ei pe altcineva !

   • Da, abia acum imi place cu adevarat, pana acum nu pot spune ca m-a impresionat; recunosc ca ca este primul serial cu LSJ pe care il vad.

    • Mie doar acum imi place cum isi joaca rolul, pana acum a fost mult prea soft. Parerea mea…

    • Da, exact, soft e cuvantul potrivit, imi venea altul in cap, dar nu era atat de elegant :))

     • Da. Si mie imi place razbunarea lui si cum a devenit. Da, inainte parca era prea soft, dar semana foarte bine cu Mujin deci eu cred ca asa trebuia sa isi joace rolul. Si tatal lui a fost un om extrem de bland(exceptand lupta cu sabia). Si cand era beat, era trist si nu violent.

  • Ana, nu stiu cat o fi imbatranit Mu in 7 ani, dar stiu cat am imbatranit eu in doar unul cand m-am imbolnavit. Inainte n-aveam un fir carunt, apoi am incetat sa le mai numar, aici n-au gresit, o boala, mai ales una de plamani, te topeste ca o lumanare. Am mai vazut si prieteni care de la un an la altul, erau de nerecunoscut si nici macar nu era vorba de vreo boala, doar de griji si suparare, par alb si riduri cat cuprinde. In rest inclin sa cred ca regizorul impinge povestea spre explicatia cum ca Baekje a cazut din cauza conducatorului orbit de gelozie si avid de putere absoluta. El nu vrea sa imparta nimic cu nimeni si la sfarsit nu va mai avea nimic ce imparti. Istoria oricum ii face dreptate lui Gye Baek, locul sau neputand fi umbrit de nimic, ca a oricarei stele.

   • Stiu ca o boala de plamani te imbatraneste extrem de mult, tatal meu a murit anul trecut tot de boala de plamani, avea 63 de ani dar arata mult mai batran de atat, asa ca stiu ca poate fi real, dar in Gyebaek pur si simplu mi s-a parut putin cam exagerat…pt ca trecusera doar 7 ani, sau si mai putin, pt ca Mu a murit putin inainte.

    • Imi pare rau Ana pentru tatal tau, stiu ca orice as spune n-o sa-ti stearga durerea unei astfel de pierderi, tot ce pot sa-ti spun – din propria experienta – este faptul ca durerea n-o sa treaca niciodata insa cu timpul te obisnuiesti si iti este mai usor.

 10. ce tare deci chiar e fiul lui gye baek????
  eu sper ca da !!!!!
  saracu gye baek,saraca eun go cate au indurat din cauza regelui ala

 11. Multumesc Iulia pentru rezumate !! Si Carinei !
  Luna aprilie nu am putut urmari nici un episod la televizor si m-am bucurat foarte mult sa le citesc aici pe site in fiecare zi !!!
  Cel putin sunt la zi cu actiunea!

 12. Buna seara! Ce imi place cand vad cum s-a incins discutia in legatura cu copilul lui Eun go, al cui o fi oare?? :)) Inca putina rabdare ;) Evident mi-am pus si eu aceeasi intrebare la momentul respectiv, dar apoi m-am gandit ca mai bine n-ar fi al lui Gye Baek la cum a ajuns Eun-go, mai mult rau i-ar face bietului general la cat de acerba e lupta pentru putere la palat, apoi vesnica lupta pentru titlul de print mostenitor si tot asa.

 13. He,he eu v-am aruncat manusa acum cateva zile ,acum vad ca e bataie pe ea!hi hi hi ,ce-mi place!

  • Da, si mie! Dar cum nu pot spune mai multe, urmaresc sa vad in ce parte inclina balanta :D

  • :))) Cum ziceam, eu inclin spre Gyebaek, ca e fiul lui. E posibil sa ma insel, desigur :)

   • am senzatia ca cei mai multi inclina tot spre Gyebaek, poate asa ar fi frumos…

    • Eu vad ca unele persoane nu inclina spre el…chiar nu mai pot de curiozitate…dar sa nu dezvaluiti nimic ;)

     • Nuuu, stai linistita, nicio sansa, nu-mi place sa stric surpriza, ca si mie mi-a placut sa aflu singurica :)

  • Oare cum o sa se stabileasca… Nu erau teste ADN pe atunci :))

 14. Azi este 23 Aprilie si sant o gramada de evenimente,in primul rand urez tuturor Gigeilor si Gigelinelor La multi ani cu ocazia zilei onomastice! Apoi ,azi s-a desfasurat evenimentul hOT de la Craiova ,cu Visul unei nopti de vara in varianta K,iar Carina ne lasa sa murim de curiozitate!

 15. Asa este, La multi ani tuturor care isi serbeaza astazi onomastica!
  Si asteptam vesti din partea Carinei.

 16. Da, da, la multi ani sarbatoritilor de azi :)

 17. Eun-go a ajuns-o rapid din urma pe regina Tae-yeon, desi e doar concubina a stiut sa dea din coate si sa-si faca loc, a profitat si de iubirea regelui pentru ea si iata ca a ajuns destul de sus – metodele nu mai conteaza! E leita Sa Taek Bi, nu degeaba erau “surori”, si-a insusit bine lectiile :))

  • Cred ca totul a decurs natural pentru ea. E un lider innascut, la fel ca Sataek Bi.

 18. Ce zambet avea Uija cand s-a inchinat Gyebaek in fata lui. Cred ca a fost secunda lui de jubilare. Se simtea stapanul lumii. Era mai satisfacut decat cand se uita la palat si isi zicea ce mare si tare e el.
  Foarte urat din partea lui. Acea frumoasa fratie s-a rupt si acum toti incearca sa ii gadile orgoliul doar doar nu o sa sara la gatul lui Gyebaek…

 19. Carina?????

 20. Nu-l mai suport pe print/rege :O :(( Il ador dn ce in ce mai mult pe Jang Hee Jae, care, spre deosebire de celalalt coleg, a ramas 100% de partea lui Gyebaek :D

  • Aici nu ai cum sa nu-l iubesti pe fratelo,este absolut adorabil in comparatie cu rolul din DY !

   • =))) fratelo, Livia, haha, geniala porecla! :D

 21. Acum ca am citit si comentariile de mai sus, eu sunt convinsa ca cel mic este al lui Gyebaek :D :)) intuitie :D Apropo – in sear asta termin SungkyunKwan Scandal – CEAAAA MAI BUNA DRAMA/COMEDIE ISTORICA!!!! NU STIU….e GENIALA pur si simplu…. Tare as vrea sa o difuzeze si Tvr ul :X :X :X :X Chiar avem nevoie si la tvr de ceva comic si HAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPYYYYYYY!!!! :D

 22. Da Lori ,intradevar un film foarte bun! Pe care desigur l-am vazut!

  • Deci l-am terminat…:X :X :X Mai fericit de-atat n-am vazut serial :X :X HAPPY ENDING pentru toti :D Si sunt plina de dorinte pozitive, de idealuri, bunatate si dragoste fata de oameni :)) MERITA de 100000 de ori!

 23. superb filmul nu ii ador pe eun go si pe gye baek

 24. eu nu mai inteleg…acesta este episodul care se difuzeaza astazi,marti? ca eu am vazut pe net ep 24 care trebuia sa fie luni si nu era asa… trecuse 7 ani,Eun go avea un copil,Euja era rege…

 25. of,scuzati-ma am gresit eu..

 26. Pai episodul asta a fost ieri…nu stiu ce s-a intamplat azi de nu a aparut rezumatul. Probabil s-a intamplat ceva.

  • Oricum episodul de azi a fost frumos si interesant, pt GB a zambit atat de frumoooos cu gropitele lui. Si imi place cum arata acuma, e matur si tanar. Mi-a placut scena dintre Euja si Gb, dar si scena dintre Gb si CC, chia la final.

   • Eu l-am pierdut azi :( Sper sa prind maine reluarea…

    • Si-a aratat o dulceata de gropita exact in scena finala… Mai mare dragul… :)

    • Si eu Ana :( Mai vorbim maine dupa reluare?

     • Da, daca reusesc sa intru pe site vorbim :)

 27. Il urasc pe print! TOTAL :(

 28. ana pot sa te intreb ceva?

 29. Ce se intampla cu rezumatele ? Vreau rezumatu’, va rog frumos !!! ca eu nu ajung la timp sa vad prima parte. Va rooooog !

 30. Julia, eşti bine?… sper că nu s-a întâmplat nimic rău….ne lipsesc rezumatele tale….te aşteptăm….

 31. Pai cum sa mai scrie saraca fata daca nu are pentru cine,nu vedeti ca ne imputinam pe zi ce trece?Am reusit sa -mi pun curtenii in cap? am reusit!hi hi hi! De ce sa credem ca apatit ceva ,poate nu a avut timp sau nu ii merge netul!

 32. Pana la rezumate ,eu sant nerabdatoare sa vad si sa stiu ce a facut Carina la teatru!

  • Si eu Livia! Dar si Carina a disparut, poate-poate a plecat cu trupa in Coreea? Sau e atat de coplesita de spectacol, ca nu gaseste cuvinte ca sa scrie o recenzie…

 33. Buna! Julia, esti bine? Stiu ca tu esti o persoana care nu abandona nicio cauza fara un motiv bine intemeiat! Nu cred ca te-ai suparat pe noi cum spune Livia, stiu ca glumeste, de aceea ne gandim imediat la starea ta de sanatate…

 34. Vizionare placuta Ana si tuturor care se uita la reluare impreuna cu mine!

 35. Pauza publicitara :) Mi-a placut foarte mult Cho-youn la inceputul episodului, nu a aratat deloc respect lui Eungo. Iar Chun-chu e foarte antipatic cu toata viclenia lui. Si nu-mi place ca Heungso e prins in plasa reginei impotriva consoartei.

 36. Regele Uija prezinta toate simptomele unui psihopat si cred ca va muri in ciroza hepatica: bea vin fara masura, ba nu, se poate masura cu sticle, nu cu pahare! Si nu acum a inceput, cred ca are si un pic de atrofie cerebrala

 37. ,,Bunicul” lui Eungo a fost tare astazi! A sapat adanc, dar a adus la suprafata adevarul! Daca as fi in locul lui Uija, as fi mai atenta la vorbele Consoartei Regale!

 38. Am urmarit si eu reluarea. Mi-a placut episodul, si ma bucur ca Eun-go a aflat in sfarsit ce plan diabolic a pus la cale Uija cu 7 ani in urma, doar pt a o avea, acum stie si ea care e adevarata fata a regelui, care imi e din ce in ce mai antipatic.

 39. Dragi iubitori de Gye Baek,

  Va rog din suflet sa imi acordati intelegere pentru absenta rezumatelor de pe site. Dupa cum va spuneam este o munca in echipa si uneori parca tot programul nostru se umple. Va asigur ca nu voi abandona niciodata un proiect decat daca nu voi gasi nici o solutie de rezolvare a problemei. Nu am de ce sa fiu suparata daca se comenteaza sau nu. Nu este pentru mine un motiv sa abandonez ceva pentru ca eu fac totul din placere, la fel ca si ceilalti de pe acest blog.
  Va asigur ca in curand problema se va rezolva si o sa ajungem la zi cu rezumatele pe site.
  Pana atunci va rog sa urmariti serialul, iar de indata ce rezumatele vor fi aici sa comentati si acolo. Si eu si Carina va multumim de intelegere si ca urmariti acest minunat serial.
  O zi placuta tuturor!

  • Julia, multumim pentru tot ceea ce faci si nu suntem deloc nerabdatoare, dar am facut griji pentru tine, ca nu cumva ai patit ceva. Serialul mie personal imi place foarte mult!

 40. ee ok, intelegem..

 41. Multumim!!!

 42. Buna tuturor de la palat, ce mai faceti , e bine sa te reintorci din concediu, am urmarit in reluare episoadele e tare interesant serialul dar e tras un pic parca la extreme anumite secvente din serial. Episoadele de saptamana asta au fost cam dure in sensul in care simpatizezi pe domnita si pe general.
  In legatura cu rezumatele trebuie sa intelegem ca toti suntem destul de ocupati si de multe ori nu avem timp chiar de toate.

 43. Julia. Nici o problema. Sper sa nu fie ceva serios sau macar nu medical care sa te retina…

 44. Cred ca au taiat o bucata buna din film azi, ceva discutii intre Gyebaek, Eungo si Uija….

Leave a Comment