koreafilm

La mulţi ani, Kim Nam Gil oppa!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

CR4CdiKkKs

Published on martie 13, 2012 with 121 comentarii

de Dana Ivancea

Kim Nam Gil – Can’t I Love You (Queen Seondeok OST)


Întotdeauna l-am admirat foarte mult, l-am elogiat destul şi l-am iubit enorm, dar un lucru a rămas neexplicat, de ce nu am putut scrie ceva pe măsura talentului său pentru a-i putea aniversa ziua de naştere cum se cuvine unui “STAR”. Când m-am hotărât să scriu despre KIM NAM-GIL am avut senzaţia că voi şti ce am de făcut…..dar nu a fost aşa…..pentru că în mintea mea gândurile s-au bulucit nervoase şi nerăbdătoare pentru a-mi ajuta mâna să aştearnă câteva rânduri pe o hârtie albă, imaculată, şi să poată aranja ca-ntr-un potpuriu tot ce aveam în suflet pentru OMUL şi ACTORUL – KIM NAM-GIL, să aştern idei şi păreri demne de un personaj de basm.

După zile de visare şi răzgândiri multiple, mi-am întrebat inima dacă mă poate ajuta, aceasta a fost de acord cu mine…..însă până la un punct, deoarece ea a vrut să transmită sentimente pe care niciodată nu le trăise, dar nu a putut, că ele s-au învârtit în cerc ca-ntr-un carusel până s-au decis să nu se arate……….şi de fapt, inima se hotărâse, că este ziua în care dacă nu o să se deschidă, şi nu o să arate ce are pe dinăuntru, nu are s-o mai facă niciodată……..şi totuşi ……..de ce nu pot scrie?……..totul a rămas incert. Ce voi face?

Într-o zi mi-am întrebat fratele, ce aş putea scrie despre ziua de 13 martie 1981, ziua când KIM NAM-GIL, idolul meu se născuse, ……..iar el s-a blocat privindu-ma, pentru că ştia cât de multe cunosc despre acest minunat om şi actor, şi nu înţelegea ce se întâmplase cu mine……iar cum era aşa de uimit …mi-a replicat ferm:
–Cum, nu ştii?….scrii ce ştii, ce simţi….caracterizezi omul şi actorul KIM NAM-GIL, aşa cum îl vezi tu, aşa cum ţi-l imaginezi tu, aşa cum ai citit tu despre el……scrii aşa cum vi-l doriţi voi, fanii lui să fie….scrii simplu, doar aşa poţi transmite tot ce simţi tu şi celorlalţi fani ai lui….
Şi din ziua aceea, am hotărât să scriu câteva rânduri care să îl reprezinte şi să fie cât mai expresive, referitoare la idolul meu,…. la idolul nostru,…. la KIM NAM-GIL.

Fiecare persoană s-a născut cu o misiune specială de a învăţa şi de a evolua. Fiecare dintre noi alege o temă pentru viaţă, şi va lucra asupra unor lecţii de viaţă cum ar fi răbdarea, iertarea sau compasiunea. Dar îngerii pământeni, aşa cum îl consider eu pe KIM NAM-GIL, mai aleg o misiune globală pe lângă misiunea personală……această misiune globală este să ofere un serviciu lumii. Acest om cu daruri divine, aşa cum l-au numit părinţii săi – este KIM NAM-GIL, care înzestrat cu pasiune şi talent pentru a vindeca inimile, sensibil şi spiritual pentru a vindeca sufletele, frumos şi carismatic pentru a vindeca ochii, noi, fanii săi – l-am numit Bidam sau Gun Wook ( după celebrele sale roluri pe care le-a susţinut cu măiestrie în “Queen Seon-Deok” şi “Bad Guy”). Deşi s-a născut într-o zi de 13 nu putem spune că este o persoană ghinionistă, ci chiar că el a înfruntat Universul şi a jucat totul pe o carte, înlocuind ce a fost rău în viaţa lui cu ceea ce se numeşte NOROC şi FAIMĂ, FRUMUSEŢE şi TALENT, CARISMĂ şi SENSIBILITATE, BUNĂTATE şi NOBLEŢE. Acum despre el se scriu foarte multe, despre ce a făcut bine şi rău, util şi plăcut, frumos şi urât, în viaţa şi cariera lui, dar niciodată nu realizăm că pentru a ajunge aici, drumul său nu a fost deloc uşor, ci mai degrabă unul sinuos şi dur, alambicat şi neliniştit, spinos şi obositor, punând chiar în dificultate starea sa de sănătate, însă, contrar tuturor obstacolelor, putem spune că A REUŞIT.

În timp am constat că deja, omul – KIM NAM-GIL a fost înlocuit de diferite personaje celebre pe care le-a interpretat cu multă pasiune şi naturaleţe, au fost personaje puternice, volubile, iubitoare, luptătoare , neînfricate, diverse şi colorate din punct de vedere al tiparelor, şi modului de abordare libertin.

Sweet Buns | Danpat bbang (MBC / 2004-2005) – Hong Hye-Jan’s lover
Don’t Look Back | Nae cheongchun-ege goham (2006) – Suk-Woo
Goodbye, Solo | Keutbai Solro (KBS2 / 2006) – Yu Ji-Ahn
No Regret | Huhwihaji anha (2006) – Song Jae-Min
Lovers | Yeonin (SBS / 2006-2007) – Tae-San
When Spring Comes | KKotPineun Bomi Omyeon (KBS2 / 2007) – Kim Joon-Ki
Several Questions That Make Us Happy (KBS2 / 2007) – Seok-Ju
Portrait of a Beauty | Miindo (2008) – Kang-Mu
Public Enemy Returns | Kang Cheol-joong: Public Enemy 1-1 (2008) – Moon-Soo
Modern Boy | Modeonboi (2008) – Hidaka Shinsuke
Handphone (2009) – Jang Yun-Ho
The Great Queen Seondeok | Seondeok Yeowang (MBC / 2009) – Bi-Dam
Lovers Vanished | Pokpungjoenya (2010) – Soo-In
Tears of the Amazon | Amajonui Nunmool (2010) – narrator
Bad Guy | Nabbeun Namja (SBS / 2010) – Gun-Wook

Însă, pe lângă toate aceste atribute ale lui KIM NAM-GIL trebuie să luăm în considerare şi talentul lui de cântăreţ( vocal şi la flaut), sportiv(taekwondo, ski nautic), narator, dar şi un desăvârşit om caritabil şi susţinător al cauzelor nobile, precum – Center for the Pacific Asian Family – ajută femeile care sunt victimele violenţei de orice fel (în ţări din Asia şi Coreea de Sud), susţine organizaţia de copii care suferă de diferite forme de handicap (în Coreea de Sud), acestea din cunoştinţele noastre sigure. Toate aceste trăsături de caracter ne-au atras la acest tânăr şi extraordinar actor sud-coreean, KIM NAM-GIL, şi dacă ar fi să-mi spun părerea şi să-mi impun voinţa, aş vrea ca ziua de 13 martie, să fie numită ZIUA KIM NAM-GIL OPPA.

Acesta este KIM NAM-GIL, veşnic un copil mai mare între copii, iubeşte jocul şi să se joace, este prietenul tuturor, mai ales al copiilor, un incurabil îndrăgostit de frumos, de artă şi de tot ce reprezintă umanitatea în toată splendoarea ei, de natură cu fauna şi flora ei (aici amintesc calitatea lui de narator din “Tears of Amazon”),şi astfel, totul fiindu-i propice, nu ne rămâne decât să sperăm că va continua toate activităţile începute, şi să se ridice la standardele cele mai înalte care să-i aducă recunoaştere nu numai naţională, ci şi internaţională. Aşteptăm cu nerăbdare să revină din armată şi să uimească întreaga suflare a lumii artistice, precum şi să ne uimească pe noi, admiratorii săi fideli.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

121 comentarii

There are currently 121 comentarii on La mulţi ani, Kim Nam Gil oppa!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Frumos articol, Dana! Felicitari! Daca as putea mi-as dori sa pot imparti cu KNG astazi tortul meu :D Iti pot spune cu siguranta ca 13 martie ca poate fi pentru cei nascuti la aceasta data o zi norocoasa! 생일 축하합니다 Oppa! :D ^_^

  • La Multi Ani, Gianella! Cred ca tie iti ofera KNG tortul din ultima fotografie!

 2. Saengil chukahamnida! Ma uit la QSD din nou si acum remarc la a doua vizionare cat de bine joaca rolul lui Bidam. Fenomenal! Sa ne incanti cu cat mai multe roluri asemanatoare! HAI LIBERARE!

  • eu ma uit din nou la QSD numai pentru al vedea pe Bi-dam:D si daca la prima vizionare am fost cucerita de personaj, acum observ cu placere fiecare detaliu sau grimasa pe care KNG o face pentru a crea un personaj atat de perfect…

 3. IMPRESIONANT ARTICOL, SCRIS DIN INIMA…..MA BUCUR CA ACTORUL, ACEST MAGICIAN IN JOCUL ACTORICESC, INCA ESTE IUBIT, DESI EL NU MAI ARE ACTIVITATE, DE APROX. DOI ANI.
  ….
  Saengil chukahamnida KIM NAM GIL !

 4. La multi ani! Felicitari pt articol, Dana ^^

 5. La multi ani si buni Kimisor !!!!!!!!!! te asteptam cu o revenire in forta incununata cu succese .
  Felicitari pentru articol !
  La multi ani gianella !!! inchide ochii si imagineaza-ti ca servesti deliciosul tort alaturi de Bidamutz !!!!!!! v-a fi cadoul din partea lui :) daca o sa simti o adiere pe obrazul tau

 6. ii urez un calduros LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! si de-abia astept sa se intoarca din armata pentru a ne incanta in continuare cu roluri atat de complexe….

  Dana este superb ce ai scris tu!!!!!! imi pare enorm de bine ca mai sunt persoane care-si aduc aminte cu drag de el….

  din nefericire nu pot sa mai vizitez prea des site-ul…..

 7. La multi ani iubitul nostru Kim Nam Gil!
  Acum 2 ani ne-ai intrebat daca te vom astepta?
  Ei da te-am asteptat,nu te-am uitat si revenirea ta va fi pentru noi o mare sarbatoare.

  Felicitari Dana,minunat articol ,de suflet .Aceeasi senzatie am avut si eu anul trecut cand am indraznit sa scriu cateva randuri despre inegalabilul KNG.

 8. In acest articol e scris tot ce era d zis,iar eu nu pot dekat sai urez si eu LA MULTI ANI !!!!KIM NAM GIL din toata inima si tot sufletul.

 9. La multi ani !!!! si o revenire spectaculoasa

  felicitari KoreaFilm

 10. Il iubim vad mult de tot! Si merita!
  Ma alatur voua cu urari de La multi ani si multa sanatate! Am vazut intr-un interviu ca nu prea se simte bine si sunt probleme de sanatate! Asadar multa multa sanatate si il asteptam!

 11. Dintre toti actorii (nu numai coreeni) el imi este si imi va fi mereu cel mai drag,
  Prestatia lui din Bad Guy si The day before m-au convins ca este cel mai bun. Are o expresivitate nemaintalnita, o carisma numai a lui si mai e si OM.
  Il admir si il iubesc din tot sufletul si admiratia mea a trecut de mult de aspectul fizic.
  La multi ani oppa! Te asteptam in vara cu un nou serial excelent (altfel nu poate fi.).

 12. LA MULTI ANI!

 13. la multi ani!

 14. Asteptam cu mare nerabdare aceasta zi. 13 martie!. Si pentru mine ca si pentru voi toti cei care-l IUBITI pe Kim Nam Gil, Bidam, Bidamut, etc.ziua asta este o zi de bucurie. Am citit minunata prezentare a Danei, ca si toate celelalte insemnari. Cu toate sunt de acord si subscriu intru totul. ma gandeam ce as mai putea scrie eu.Voi ati spus totul. Cat de bun actor este, cat de carismatic poate fi, ce OM minuat este. Il iubesc odata in plus pentru ca este de aceeasi varsta cufiul meu. Asta ca o paranteza. Lui KNG ii datorez pasiunea pentru filmele coreene. Cu el am descpoerit o lume despre care nu stiam aproape nimic. iar Coreea a devenit o a doua patrie, de suflet pentru mine. Lui Oppa ii doresc SANATATE, sa vina cat mai repede din armata sa se apuce de treaba! Noi nu l-am uitat si sperca nici el pe noi . LA MULTI ANI!

 15. TOATE POZELE SUNT MINUNATE! DAR CEA CU BIBERONUL ESTE MORTALA. SA-L MANANCI, NU ALTA!

 16. La multi ani!

 17. LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE ,DUMNEZEU SA TE APERE DE TOT CE ESTE RAU.

 18. E ziua ta si in aceasta zi frumoasa vreau sa iti urez tot ceea ce e mai frumos si minunat in aceasta viata,deoarece esti o persoana foarte speciala,care ne-a atins inimile si ne-a incalzit sufletul cu gingasiile si frumusetile tale,de asemenea vreau sa stii cat de mult te apreciez si te admir ca persoana si ca actor esti extraordinar de talentat si de minunat in tot ceea ce faci
  La multi ani!!!!!!!!Toate dorintele tale sa-si gaseasca implinirea

 19. LA MULTI ANI!!!!KIM NAM-GIL OPPA!sanatate si toate cele bune!!!!sa ti se implineasca toate visele si dorintele, sa ramai asa cum te stim noi, minunat si sigur pe tine, impunator si delicios de dragut,si mai presus de toate sa talentul tau sa ne dovedeasca pe fiecare zi cat de mult te iubim!LA MULTI ANI si tie GIANELLA!!!!!as vrea sa-ti daruiesc din inima si tie un tort frumos……dar deocamdata iti trimit un gand senin purtat de vant care ma va ajuta sa-ti spun cat de mult te pretuiesc.Va multumesc tuturor ca nu l-ati uitat pe KIM NAM-GIL OPPA!si ca avem ocazia sa transmitem gandurile noastre de bine la el sa se poata bucura de admiratia si sinceritatea noastra. De asemeni va multumesc tuturor pentru ca ati binevoit sa cititi cranpeie de ganduri alese cu grija de inima mea referitoare la idolul meu si nu numai , si primesc cu calde emotii felicitarile voastre referitoare la cuvintele asternute pentru Kim nam gil. cu ocazia zilei de 13 martie, ziua sa de nastere.Va multumesc!si continuati…..sa cititi cat puteti de mult, veti deveni mai buni, mai tineri si mai frumosi.Va iubesc!

 20. Haha, gwenchana Oppa, nu te ingrijora, iubita ta a ajuns in sfarsit la petrecere! Stii doar, am fost ocupata azi cu facultatea, insa ti -am promis ca sarbatorim diseara! :)

  SAENGIL CHUKHAE MY BELOVED, i NO MO NO MO NO MO NO MOOOOOOOOOOOOOOOO LOVE YOU, nu se poate descrie in cuvinte! :D

  Stiu ca n-ai putut sa ti iei liber azi nici tu, suntem doua persoane cu datorie catre societate :)) lasa, avem destul timp sa stam impreuna peste 3 luni. No mo bogoshipossoyo! :(

 21. Raze de soare sclipesc in acel vid de negru de nepatruns,
  Si simt cum ma pierd incercand sa cuprind in palme noaptea
  Am vorbe nerostite ce nu-si pot gasi materializarea-n cuvinte
  Si doruri ce parca cu fiecare zi se-aprind tot mai tare.
  Mi-esti inger si demon, de fapt mai mult demon decat inger
  Si tot mai des simt timpul topindu-se fara remuscari,
  Mi-am oprit secundele in ani, si-astept, cuminte
  Sa vii, sa vii, sa vii!
  Dintre toate clipele, parca acum sufletu-mi plange de dor,
  Acest dor ce-mi consuma fiinta complicata,
  Si se bucura la fiecare zambet al tau, memorat deja pe derost de-o mie de ori.
  Mi-esti tare drag, si m-as pierde-n privirea ta, fara urma,
  Doar tu si eu, sau eu si tu,
  Niciun intermediar, nici o poveste,
  Doar doi straini alaturati de capriciile destinului.
  Mi-esti inger si demon, sa stii, in seara asta parca,
  Realizez ca intotdeauna ai fost dintre toate, mai mult…INGER!

 22. Sunt melancolica-n seara asta, Nam Gil, si parca mi-e dor de tine, un dor asa de plin de emotii, ca se intensifica cu fiecare zi ce te apropie mai mult de intoarcerea acasa! :D

  Unde-s toate feteleeeeee?! :X Ma bucur sa intalnesc utilizatori noi care i au urat Happy B day iubitului nostru! :D ( poate nu i cunosteam eu, oricum ar fi, ma bucur nespus ) :D

  • Suntem, Lorena, suntem, dar am decis sa-ti lasam tie sarbatoritul in aceasta seara :)

   • AWWWWWWWWW :O :O :O OMO :)) multumeeeeeeeeeeeesc :D :D :D

 23. La multi ani !!!!!

  si sper ca KNG sa se intoarca sanatos si cu pofta de a face seriale/filme

 24. La multi ani KIM NAM GIL !
  Mi e atat de dor de tine!
  Oppa iti urez sa ai parte de tot ce e mai bun in viata !
  Esti cel mai perfect barbat .Te iubesc atat de mult !

 25. Saengil chuka Hamnida! a sosit in sfarsit si aceasta zi in care ma pot bucura din toata inima. Multumesc foarte foarte mult pentru recenzie Dana fiindca mi-a trezit multe sentimente frumoase, iar cuvintele sunt deja de prisos pt. a descrie ce simt. Cel mai bun actor care va ramane mereu primul pentru mine. Kamsahamnida si pupici tuturor! sa ne bucuram alaturi de el in continuare^_^

 26. Saengil chukahamnida!
  Sunt asa de fericita ca atata lume si-a amintit de dragul de Bidam si a venit aici sa il felicite :).

  Este un actor minunat si un om deosebit. Si asa cum mai spunea cineva, el este cel care m-a facut sa ma indragostesc de Coreea si de atunci o noua lume s-a deschis pentru mine.
  Imi pare rau ca nu am putut scrie mai repede, dar am fost ocupata cu facultatea. Oricum, ziua inca nu e gata si sunt aici pentru petrecerea de seara.

  La multi ani, scumpul meu Kim Nam Gil si multa fericire, sanantate si cat mai multe filme de exceptie!

 27. felicitari, Sana pt recenzie… foarte originala :)
  La multi ani si armata usoara lui KNG :)

 28. Frunoasă recenzie de ziua lui Kim Nam Gil!!!
  La mulţi ani!!!! şi aştept cu nerăbdare noile filme şi seriale…sigur vor fi un mare succes…
  Lorena îmi era dor de poeziile tale!!!!
  Dar unde este Crib?

 29. La multi ani Bidami! dar nu o vad pe Cri sa-si felicite febletea ,Nustiu ce a suparat-o atat de rau pe Viviana daca nu vrea macar sa-i ureze un simplu La multi ani!

 30. La multi ani si din partea mea, sa fie sanatos, fericit si sa ne incante cu talentul sau. Vazand aici atat entuziasm si dragoste pentru KNG, am decis sa ii urez si eu toate cele bune, dar stati linistite fetelor, nu intentionez sa intru in “lupta” pentru el, locul este ocupat deja de altcineva :D :D

 31. Saengil chuckha-hamnida, Kim Nam-Gil! La mulţi ani! Ne-ai cucerit începând cu rolul lui Bi-dam şi vei rămâne mereu în inimile noastre.
  Mulţumim pentru articol,Dana…foarte frumos scris,cuvinte într-adevăr izvorâte din suflet…Eroul nostru ar fi mândru:)

 32. *chukha^^

 33. SUBSCRIU – CRIB, donde estas?! :(( De ce nu esti aici?

 34. LA MULTI ANI KIM ,f frumoasa recenzia ,la inceput am crezut ca e a lui viv dar felicitari dana vad ca ti-ai pus o bucatica din sufletul tau aici ,Kim ar trebui sa fie fericit ca are asa fani ca voi ca tine sau viv ,pupici fetelor

 35. La multi ani!…. si AMR usor… :)

 36. Hehehehe!…..Credeati ca o sa pot sta deoparte in aceasta zi speciala fara sa las si eu un comentariu pentru FEBLETEA MEA?!…. Va inselati amarnic dragelor….Crib este aici…inca de dimineata m-am “chinuit” sa citesc acest articol absolut minunat….scris din inima…cum numai o adevarata fana o poate face….am plans in hohote….atat de tare m-a emotionat….ma bucur din tot sufletul ca nu am fost eu cea care sa-i faca si in acest an recenzia aniversara pt ca nu cred ca ar fi iesit la fel de MINUNATA…..TE FELICIT DRAGA MEA DANA PT CUVINTELE TALE FRUMOASE,PLINE DE EMOTIE SI DRAGOSTE SPUSE DIN INIMA pentru dragul nostru Kim Nam Gil!

  De asemenea vreau sa-i spun si eu, dragului meu Pestisor de Aur, ca imi este enorm de dor de el si ca il astept cu nerabdare sa se intoarca sanatos din armata (oribila armata ce ni l-a rapit pt 2 ani)…sa ne incante cu roluri exceptionale….asa cum numai el stie….ii doresc mult succes in cariera, sa fie iubit si fericit!…..생일 축하합니다 김 남 길!

 37. SI O DEDICATIE VIDEO DIN PARTE UNUI FAN INFOCAT….KIM NAM GIL I LOVE YOU!

  HAPPY BIRTHDAY KIM NAM GIL! – YOUR TRIP AROUD THE SUN

  I wishing you the happiest of birthdays
  I wishing you a rewarding year of fun
  I wishing you good health and wealth and always….
  Joy and love and laughter…

  Now, turn your wishes into plans,
  to make your dreams come true.
  Help make the world a better place
  with everything you do.
  Just lend your hand to help someone
  And share your smile with anyone
  And find kind words for everyone …
  Then make your dreams come true !

  http://www.youtube.com/watch?v=aeWGrig0SRI

  • FINALLLLLLLLLLLLY :X :X :X :X :X

   • Ma bucur ca ati venit pe aici. De fapt va asteptam :P. Din pacate nici eu nu am ajuns prea devreme ca am avut o zi plina :).

 38. SI totodata un videoclip oferit sarbatoritului nostru de astazi din partea fanelor din Romania, cu toata dragostea si admiratia: HAPPY BIRTHDAY KIM NAM GIL!

  http://www.youtube.com/watch?v=CdE9USyHuxQ

  • ROMANIAAAAAAAAAAAAAAA LOVES YOUUUUUUUUUUUU!!! :X :X :X

 39. Dana, te felicit pentru recenzia ta scrisa cu sinceritate. Si pozele sunt superbe. Ai ales poze care il prezinta in special in ipostaze caritabile, asa cum ii sta cel mai bine si cum e el, dincolo de orice rol si imi place alegerea ta :).

 40. Felicitări pentru recenzie. Nu am cuvinte…..
  Aştept şi eu, cu nerăbdare, întoarcerea lui KNG. Mi-e dor de el şi mă macină faptul că nu mai sunt ştiri noi despre el. Avea probleme de sănătate, oare şi-a revenit?
  La mulţi ani!!!! şi să treacă cât mai repede timpul până în iulie.

 41. La Multi ani Kim Nam Gil !!!
  Felicitari pentru recenzie, Dana !!!

 42. AMR=122 zile….Mi-e dor de tine pestisorul meu…..m

  • Ma bucur ca ai revenit!

 43. Abia astept sa revina si mai ales sa apara informatii noi despre el. Sper ca s-a refacut si ca o sa aiba puterea sa realizeze noi proiecte interesante. Multa sanatate dragului de KNG!

 44. Mi-ar fi placut sa fie mai multa voie buna aici , iar Dana sa fie prezenta , sa interactioneze cu noi….asa cum era pe vremuri…probabil ca politica blogului este alta acum…:D

  In fine, eu vroiam sa-i mai fac o dedicatie lui Bidamutz pentru cele 122 de zile ramase pana la terminarea serviciului militar….HAI LIBERARE!

  http://www.youtube.com/watch?v=vLssweDc2JU

  • HAI LIBERARE! ! Cat de mult imi place aceasta expresie :) Era foarte des folosita de noi acum 15-20 ani :)

   • da….acum nu se mai poarta pt ca nu mai sunt soldati …:D

    • De ce ii spui pestisor de aur?

 45. Explicatie pt Livia: De ce ii spune Crib lui Kim Nam Gil Pestisorul de Aur….?!

  Pentru ca KNG este nascut pe 13.03.1981…iar in zodiacul european aceasta data se afla sub semnul PESTI….deci KNG = Pestisor….:D

  De ce de aur, probabil te intrebi?!
  Ei bine, pentru ca numele sau de familie Kim inseamna Aur….deci KNG = Pestisorul de Aur….Multumita?!…Lamurita?!

  • Aaaaa, CRIB, nu stiam explicatia asta :)) Credeam ca e o porecla data de tine. Waaaaa….cata insemnatate are numele lui…O sa i spun si eu de-acum, Pestisorul de aur :X :X :X

   • Lore el este si Albasteaua sau “Floarea de nu ma uita”(zodiacul floral) sau Cocosul (zodiacul chinezesc) …dar mai presus de toate astea el este IDOLUL meu pe care il ador si-l respect….:X

 46. Da ,pe deplin,desi ma gandeam eu la zodia pestilor!

 47. Kim inseamna aur?!? Nu stiam asta. Kamsa pentru informatie, Crib!

  • cu placere Cristinuta…te pup…

   • Si eu te pup. :*

 48. Abia astept sa se intoarcaaaa :X :X parca nu mai trec zilele astea odata. O sa vina exact cand imi voi da licenta, sper sa mi poarte noroc :X :X :X :D Nici nu doresc sa se inscrie intr-un serial sau film imediat, insa il vreau acasa :( Sa stiu ca e bine, ca doarme in patul sau si ca ISI VA LASA PARUL SA CREASCA DIN NOU =))))))) :P

  • Deja are parul lung…nu l-ai vazut in ultimele aparitii din luna februarie la nunta acelui fotbalist?…avea codita, ca atunci cand a fost premiat pt rolul Bidam…:X

 49. ehei!!!!pe mine pe unde m-ati lasat?….frumoase urari din partea voastra pentru idolul nostru …si eu in numele lui va multumesc nespus……cat priveste ce spune CRIB……despre faptul ca nu prea interactionez cu voi……da!!!!! ma face cam vinovata….dar as vrea sa va spun adevarul, trebuie sa fac rezumatul si la Intoarcerea lui Iljimae…si daca o sa ma urmariti …fac si eu ce pot…intru cand acolo, cand aici…daaaarrrrrr sa nu aveti impresia ca sunteti singuri, aici,….. Dana este tot timpul langa voi, doar ca nu o vedeti…..va utmaresc , citesc ce scrieti fiecare nu numai la recenziile mele ci si la colegele mele, vreau sa stiu cam ce va doriti….este cam greu sa fii perfect!!!!sa urmaresti chiar totul,…….eu.incerc sa mai si citesc in plus, bineinteles depre tot ce e corean, fata de ce stiti voi, ca atunci cand scriu despre ceva sa fie informatie sigura si corecta….si daca se poate si noua ar fi perfect…….eu nu pot decat sa va doresc si voua chiar daca nu este ziua voastra o primavara frumoasa si cele mai alese ganduri……..eu va dau intalnire …aici…mereu ..la orice ora puteti…….cu mult drag…si chiar daca am sa va astept, ….mult sau putin…..voi fi fericita ca existati si sunteti alaturi de mine, sa ma ajutati in munca pe care am ales s-o fac cu pasiune si mult drag…….va iubesc !!!!!pe toti!!!!

 50. nu am fost acasa de ziua lui, dar ii urez acum un la multi ani! Mi-e dor de tine, kim nam gil. Imi vine sa plang. Cat as vrea sa il intalnesc intr-o zi pe acest geniu si om care mi-a rapit noptile si zilele prin Bidam. kim nam gil, fii fericit!

Leave a Comment