koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 23

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

0

Published on martie 15, 2012 with 14 comentarii

de Julia79

01. 오늘도 사랑해


Departe de ochii lumii, purtând în suflet tristeţea, Seung Yoo şi Se Ryung decid să devină soţ şi soţie. Să fie ca o umbră unul pentru celălalt. E noaptea în care au decis să se îndepărteze pentru o vreme, dar acum să fie doar ei, uniţi într-o singură fiinţă. În zorii zilei se despart Prinţesa mergând să-şi vadă fratele bolnav. Acesta observă inelul de pe degetul surorii lui şi realizează cât de puternică este legătura dintre Seung Yoo şi ea. Vestea reîntoarcerii Prinţesei la reşedinţa familiei îl trezeşte parcă pe Myun Shin din amorţeală. Văzând inelul de pe degetul domniţei este extrem de înfuriat. Vorbele ei curajoase îl fac să vadă în Prinţesă un duşman pentru care nu mai are decât dorinţa de posesie. Discuţia dintre cei doi este întreruptă doar de apariţia Prinţului Moştenitor. Regina îşi imploră soţul să uite de ura pentru Kim Seung Yoo pentru a-şi proteja măcar fiul. Dar Su Yang este de neînduplecat!

Pregătirile de plecare sunt gata. Kyung Hye refuză să meargă împreună cu Seung Yoo pentru a rămâne aproape de mormântul soţului său, de spiritul acestuia. Ştie că Se Ryung va rămâne la fel de neajutorată ca ea. Regele îşi vizitează fiul şi are o nouă discuţie dură cu fiica lui. Prinţul Moştenitor moare sub privirile întregii familii care asistă disperată la această pierdere. Se Ryung primeşte o nouă lovitură din partea tatălui său care o consideră vinovată de moartea fratelui său: se ordonă scoaterea ei din toate înregistrările istorice.

Kyung Hye dă naştere unui băieţel căruia îi pun numele Jeong Mi Su aşa cum îşi dorise soţul ei. Se Ryung are un moment de linişte în afara Palatului, dar ofiţerul Shin o urmăreşte cu atenţie. Departe de ea, Seung Yoo îşi întăreşte puterea militară eliberând o parte a provinciei Hamgil-Do de sub puterea lui Su Yang. Noi cupluri se formează în tabără. Sub „privirile” nopţii, inimile celor doi îndrăgostiţi se întâlnesc uniţi de puterea jurământului dat.

Vestea rebeliunii care a avut loc în provincia Hamgil-Do îl înfuriază pe Regele Su Yang care îi dă comanda armatei regiunii ofiţerului Shin, acordându-i încrederea pentru ultima dată. Cel puţin oficial! Pentru că în realitate îi cere Secretarului Şef Regal să fie pregătit cu o armată în spatele lui, să-l urmeze şi la nevoie să-l sacrifice. Tatăl ofiţerului Shin îşi avertizează fiul că situaţia a devenit complicată pentru el. Se Ryung aude discuţia şi ştie că soţul ei este în pericol. Myun Shin o forţează pe Se Ryung să meargă cu el în provincia unde se află Hamgil-Do. Acum vrea să termine totul!

Su Yang se retrage în băutură şi nu-i pasă de lacrimile soţiei sale care nu mai este dispusă să-şi piardă încă un copil. Sentimentele materne sunt acum primordiale în faţa soţului ei şi a dorinţei acestuia de răzbunare. Deşi suferă de pierderea fiului, Regele este încă extrem de orgolios. Regina o vizitează pe Kyung Hye şi îi cere acesteia să revină în Palat sau să se stabilească la templu. De dragul copilului trebuie să accepte să fie scoasă din sclavie. Îi face acest favor pentru că se teme deja că o va pierde pe Se Ryung. Cele două prietene se revăd după multă vreme şi îşi împart tristeţea şi bucuriile. Fiecăreia îi e dor de omul iubit, dar Kyung Hye nu il mai poate revedea vreodată.

Seung Yoo se pregăteşte de zor de lupta cu noul comandat de divizie. Când află că se va înfrunta cu o armată condusă de Shin Myun realizează că va urma o lupta grea. Cele două părţi se organizează rapid şi îşi pun la cale strategia fiecare urmărindu-şi atent mişcările. Ofiţerul o avertizează pe domniţă că în curând va asista la moartea soţului ei. Aflăm că de fapt familia lui So Sub Joo fusese salvată de la sclavie de Generalul Kim Jong Seo şi astfel el acum nu făcea cât să-i fie loial urmaşului acestuia. Se Ryung se simte tot mai rău neştiind ce se întâmplă cu ea. Secretarul Regal îl sfătuieşte pe Ofiţerul Shin să se folosească de Se Ryung pentru a-l atrage în capcană pe Seung Yoo. Aflând toate acestea domniţa decide să rişte totul şi să-şi anunţe soţul despre planul atacatorilor. Slujnica ei este acuzată că a ajutat-o şi scapă cu greu de furia ofiţerului Shin.

Riscând totul, Se Ryung ajunge în pădure şi îi roagă pe rebeli să o ducă la Seung Yoo. Aceştia însă nu au încredere în ea şi vor să o ucidă. Auzind că o sclavă a lui Myun Shin a venit călare pănă aproape de ei, Seung Yoo simte că nu poate fi decât soţia lui şi merge după colegii săi care erau decişi să o ucidă pentru că era o iscoadă. Ajunge la timp pentru a o salva. Legată la ochi fără a ştii că el este deja lângă ea domniţa îi cere salvatorului să o ducă neapărat la Seung Yoo. O primă atingere şi Se Ryung înţelege că omul iubit e lângă ea….

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 23. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. :( mai e doar un ep si gata… pacat

 2. Minunat serial, de la primul episod a devenit favoritul meu.

 3. Foarte mult mi-a placut serialul acesta.
  Nu am mai avut rabdare si am vazut si ultimul episod.
  Imi pare rau ca se termina.Imi vine sa-l reiau de la primul episod.

 4. imi pare rau ca se termina…un serial frumos!!!
  multumim Julia pt.rezumate,efortul tau a fost deosebit …
  iar muzica…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. …si mie mi-a placut foarte mult serialul…pacat ca s-a terminat asa……minunat ca cei doi au ramas impreuna, pacat insa ca unul din ei a ramas orb…..fara a mai vedea vreodata fata persoanei iubite……eu imi imaginam altfel finalul….dar este bine si asa….se vede…..pentru inca o data..ca iubirea este nemarginita in sacrificii…..///……..dar dupa acest serial stiti cumva ce va fi difuzat….

  • De maine va incepe la aceeasi ora serialul ”Promisiunea”
   (”A Thousand Days’ Promise”).

 6. Cam tarziu a realizat cataratoarea pe putere ca este mama in primul rand,Marea javra nu se desminte,Iar Mayoneza o face de oaie ,se taie de tot,urat personaj! Julia multumesc pentru rezumate,daca stiam ca va apare la TV, asteptam !

 7. O noapte tainica cu multa dragoste… o iubire pecetluita de juraminte si de daruire… inelele ca simbol a ceea ce va dura o eternitate, chiar si dincolo de moarte… priviri care emana emotie cu fiecare raza de lumina ce ii face sa sclipeasca.. :x

  ah… si aspectul “cel mai” barbatesc al lui Seung Yoo… :D

 8. Ce episod frumos! Si ma bucur ca e unul dintre putinele din a doua parte pe care l-am vazut. A fost superb. Pacat ca se termina…

 9. Mi-a placut episodul de azi. Mai ales sfarsitul.

  • Pacat ca mai avem doar episodul de maine. Sunt curioasa ce vor difuza cei de la Euforia de saptamana viitoare.

   • Euforia o sa difuzeze Scandalul de saptamana viitoare…

    • Multumesc pt informatie,Mirela. L-am mai vazut odata, insa am mai si pierdut anumite episoade, ar fi bine sa reusesc sa il vad din nou.

 10. A fost un episod foarte frumos, păcat că se termină azi, aş fi vrut să fie mai lung dar asta e. Mulţumim pentru informaţie Mirela, am văzut serialul dar am pierdut primele episoade şi sper să reuşesc să îl văd din nou :)

Leave a Comment