koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 20

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

0

Published on martie 12, 2012 with 19 comentarii

de Julia79

1-10 갈 수 없는 사랑 – 이지용 & 최재우


Se Ryung îşi taie părul în semn de rupere a oricărei legături cu tatăl său pe care nu a reuşit să-l oprească şi anunţă că va trăi în afara Palatului. Prima vizită o face la prietena sa căreia îi povesteşte tot şi faptul că va trăi la templul Seung Beop. Soarta lor este mult mai asemănătoare decât pare. Kyeung Hye se pregăteşte de exil ştiind că astfel o să fie departe de fratele ei şi de mulţi prieteni dragi. Pe drumul spre singurătate împreună cu soţul ei, îl reîntâlnesc ă pe Seung Yoo căruia îi dau vestea că Prinţesa lui a părăsit Palatul pentru a trăi la templu. După mult timp tânărul revine în locul unde a fost atât de fericit şi îşi atinge iubita. O roagă să se întoarcă la Palat pentru că e periculos tot cea ce face, însă ea nici nu vrea să audă. Venirea ofiţerului Shin le întrerupe discuţia celor doi. Înfuriat şi gelos acesta încearcă să o ia cu forţa în Palat. O ameninţă că în afara Palatului nu o va mai trata niciodată ca pe o Prinţesă şi nu va mai fi responsabil pentru faptele sale.

După ce asistă la aceste scene, în ochii lui Seung Yoo dragostea pentru femeia iubită revine mai puternică ca niciodată. Decide să-şi ia iubita lângă el la casa de gisaeng. În sfârşit e alături de toţi oamenii pe care îi iubeşte. E decis să părăsească locul alături de ea în curând după ce îi va găsi pe cei fideli tatălui său. Cei doi îndrăgostiţi sunt fericiţi că se află sub acelaşi acoperiş. Ofiţerul Shin află de plecarea ei de la templu şi porneşte căutarea. Seung Yoo caută persoana alături de care ar putea mobiliza unitatea Chong Tong Wi care beneficiază de artilerie. Pentru asta trebuie să dea de ofiţerul Park Heung So, dar acesta e recunoscut ca un beţiv.

Dintr-o scăpare se află că femeia adusă la casa gisaeng de Seung Yoo era fiica lui Su Yang. Este un şoc pentru toate fetele, dar mai ales pentru cumnata „profesorului” care ştie că atâta timp a fost prietenă cu fiica ucigaşului soţului ei. Cele două discută şi îşi dau seama că amândouă au parte de o soartă crudă.
La Palat, blestemele par că se întorc asupra Regelui Su Yang care află că fiul său este grav bolnav. Se Ryung încearcă să trăiască ca o femeie simplă atături de Seung Yoo chiar dacă trecerea de la Prinţesă la servitoare nu este prea simplă. Aflaţi singuri, tânărul îi mărturiseşte că o vreme nu a avut încredere în nimeni şi de acea a dormit cu sabia în mână aşteptând să găsească pe cineva de încredere. Sunt momente frumoase de tandreţe între cei doi. Pentru prima dată după mult timp Seung Yoo îşi găseşte somnul liniştit cu capul pe umărul femeii iubite. Între timp, prinţesa este căutată la locul de exil al fostei prinţese şi Jeong Jong. Din exil, cei doi nu renunţă la ideea de a organiza un nou atac asupra lui Su Yang. Marele Prinţ Geum Sung îşi reorganizează forţele şi Prinţul Consort se alătură ca lider al acţiunii. Soţia lui însă se teme că-l va pierde. În aceste momente atât de grele cei doi au ajuns să se iubească mai mult ca niciodată.

Regele Su Yang nu îşi mai ascunde furia faţă de dispariţia fiicei lui şi cere să fie adusă urgent la Palat împreună cu Seung Yoo. Regina realizează că de fapt fiica cea mare seamănă atât de mult soţului ei şi mai ales că Regele a neglijat chiar familia lui în tot acest timp. Gong Chil Goo îşi dă seama că Prinţesa ar putea fi tocmai servitoarea de la Palat pe care o văzuse în ultimul timp la casa gisaeng unde se afla rivalul său.
Seung Yoo îl găseşte pe domnul Park ofiţerul care îi fusese loial tatălui său cândva şi îi cere ajutor în timp ce prietenul lui Je Suk Joo, beat, se scapă şi îi spune lui Gong Chil Goo că servitoarea de la han este Prinţesa. Când se trezeşte din beţie îşi dă seama de greşeala făcută, dar e prea târziu.

Myun Shin e gata să atace şi să întrerupă liniştea celor doi îndrăgostiţi. Plin de ură, ofiţerul e pregătit să distrugă hanul până când o va găsi pe ea şi pe Seung Yoo. Se Ryung decide să oprească acest jaf şi să se arate pentru a nu provoca noi pagube. Promite că se va reîntoarce la omul iubit într-o zi la omul iubit dar până atunci el trebuie să-şi continue misiunea. Myun Shin devine tot mai dur şi în dorinţa lui de răzbunare seamănă tot mai mult cu Su Yang.

Simţind că va muri în curând, fratele tinerei îşi roagă tatăl să găsească o cale de împăcare cu sora lui. Se Ryung îşi revede mama şi tatăl care de data asta nu o mai poate ierta. Seung Yoo e surprins că nu-şi mai găseşte iubita la han şi toată fericirea se transformă în durere. La Palat, Prinţesa devine servitoarea celui care ar fi trebuit să-i fie soţ, după ce refuză să-i spună tatălui unde se află omul iubit.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

19 comentarii

There are currently 19 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 20. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima?

  • Multumesc pentru rezumate Julia si mii de multumiri pentru muzica minunata. Le-am descarcat pe toate si am ascultat prin telefon si in spital (am pus telefonul sub perna ca sa nu deranjez pe celelalte bolnave, dar i-a placut tuturor, si am vindecat mai repede)

 2. Mulţumim pentru rezumat, chiar dak nu am putut să văd toate episoadele am citit rezumatele. E super acest serial :)

 3. 1. Yeeeeyyyy….LSR & KSY in sfarsit impreuna :X :X :X haha, amuzanta pustoaica de la Bin Ok-Wan care comenteaza suparata: “Se comporta ca si cand ar fi sot si sotie” :P :))

  • ma bucur atat de mult pentru acele scene in care sunt atat de tandrii unul cu celalalt :)

 4. 2. MAINE ESTE ZIUA LUI KIM NAM GILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :X :X :X

 5. http://www.youtube.com/watch?v=wuKU8iQpTJE

  - una dintre piesele mele favorite, si un clip superb editat + versuri! :) AJA AJA Princess Man lovers! :D

  • Volaaaaa :x Se potriveste atat de bine cu orice moment din serial care ii aduce impreuna pe Seung Yoo si Se Ryung. Iar in final e epica… fara cuvinte! :x

 6. http://www.youtube.com/watch?v=3Y9m-oRtLPY&feature=related

  Ca sa nu mai spun de piesa DESTINO, poate sunt eu fana a limbii italiene, o ador nespus, dar se potriveste perfect serialului :X :X :X Ma simt chiar in Romeo & Julieta! :P

  • si mie imi place nespus melodia :)

 7. Superb cuplul format de cei doi :) Multumim Julia pt rezumat!

 8. si mie imi plac melodiile de la acest film,de altfel am spus asta de cand a scris ana primul articol ,anul trecut …frumoasa scena cu cei doi ,desi mi-au dat lacrimile …
  Multumim Julia de rezumate…e mai bine ca apar dupa ce serialul se va desfasura…
  avem parte de mai multa emotie si placere…parerea mea…

 9. ” Incearca sa inchizi ochii… incearca doar, si inchide ochii, uita totul. Gandurile epuizante… gandurile triste… cat si toata durerea ta, sterge-le, si atunci vei reusi sa te odihnesti. Pana atunci… voi fi alaturi de tine. ”

  ” Ce ciudat… am crezut ca somnul e un vechi prieten care nu se va mai intoarce niciodata.”

  ” Sper ca vei avea un somn dulce… ”

  … and he felt asleep on her shoulder while her hand was touching his face with all the love she was capable of :x

  • awww aww :X :X :X PERFECTION!

 10. ce incepe dupa ce se termina acest serial ?

 11. Pe euforia, s-a difuzat astazi episodul 21, vineri a fost difuzat ep 20 iar rezumatul este la episodul 20.

  • asa este, azi a fost ep.21. Nu are rezumat acest ep?

 12. Whooa! Ce episod plin de tandrete si durere!De-abia astept!!!

 13. Abia aştept să văd episodul acesta, e atât de frumos şi romantic…

Leave a Comment