koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 17

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

0

Published on martie 06, 2012 with 7 comentarii

de Julia79

1-7 바람을 모아 – 이지용 & 이유희


Myun Shin se lasă păcălit de Jo Suk Joo şi trece destul de aproape pe lângă Seung Yoo care este atras după nişte pânze întinse de Se Ryung. Chiar dacă se împotriveşt, tânărul o iubeşte. Cel care fusese trimis să aibă grijă de el o roagă pe tânără să stea o vreme la Bing Ock Kwan, casa de gisaeng. Nu îi ascunde că Seung Yoo o iubeşte chiar dacă nu o arată.
Jo Suk Joo este prins de oamenii ofiţerului. Este interogat de ofiţer, care vrea să afle ce s-a întâplat pe corabie şi cum de este încă în viaţă. Minte că este singurul supravieţuitor şi e lăsat în libertate. Mai mult, este la un pas să-l ucidă pe Gong Chil pentru că l-a folosit în dorinţa lui de răzbunare.

Seung Yoo e surprins să o revadă pe Se Ryung aşteptându-l şi o dă afară cu brutalitate. Domniţa însă îi spune că vrea să-l ducă la familia lui, iar el nu poate refuza. Observă că rana încă îi provoacă durere, ar dori să o atingă şi să-i arate că e alături de ea, dar preferă să se dea jos de pe cal pentru a nu o mai atinge şi îşi continuă drumul.
La Palat, noul Rege este tot mai îngrijorat de ucigaşul care se semnează „Dae Ho”, dar şi de venirea unui sol al Dinastiei Ming, care ar putea realiza că tronul nu a fost preluat prin metode corecte. I se sugerează că după ce i se va recunoaşte domnia să-l detroneze pe fostul Rege. Între timp, Regina îşi face intrarea în Palat alături de copiii ei, dar fără Se Ryung, spre neplăcuta surpriză a Regelui.

Domniţa se apropie de locul unde se afla cumnata şi nepoata lui Seung Yoo. Micuţa Ah Kang îşi întâmpină cu lacrimi unchiul. Reuniunea familiei este extrem de emoţionantă. Tânăra femeie îi spune cât de mult a fost ajutată ea şi copila de domniţă. Se Ryung asistă la tot şi pleacă după ce îi lasă micuţei pantofii cumpăraţi în drum. Le doreşte să uite de toate durerea şi să trăiască fericiţi. Conştient de greşeala sa, Seung Yoo merge să-i mulţumească exprimându-şi însă dorinţa de a nu se mai revedea vreodată.

Ofiţerul Shin o caută pe noua Prinţesă peste tot, inclusiv la Kyeong Hye, care nu îi înţelege acţiunile şi chiar o face neruşinată. Deşi vorbele sunt dure, Se Ryung nu mai este afectată acum. Inima ei a rămas în altă parte. Îi spune că va merge în Palat, va accepta să trăiască acolo şi în curând îi va răspunde la întrebarea dacă este în stare să se opună tatălui ei. Va veghea ca tatăl ei să conducă ţara corect şi nu se va considera niciodată Prinţesa naţiunii.

Seung Yoo şi familia lui sunt în sfârşit împreună chiar dacă vor locui la casa gisaeng. E important că sunt din nou o familie. Deşi cumnata insistă vorbindu-i despre dragostea acelei femei care l-a căutat, el îşi roagă ruda să o uite. Dar ea este în inima lui mai mult decât şi-ar dori.

Prinţesa Se Ryung intră în Palat şi îi promite tatălui său că ea nu se va căsători vreodată. Nici el ca tată nu va mai putea să se joace cu viaţa ei ca până acum. E o promisiune a ei faţă de mama şi tatăl său. Ofiţerul Shin încearcă să o înţeleagă pe tânără, iar aceasta o asigură că îi va rămâne mereu devotată celui ce va fi mereu viu în inima ei. Pas cu pas domniţa încearcă să se obişnuiască cu statutul de prinţesă a ţării, deşi amintirile cu prietena ei sunt încă vii.
Jo Suk Joo are o discuţie cu Jeong Yoo în care îi spune că ştie cine este şi încearcă să-l convingă cât de mult greşeşte faţă de tânăra care l-a ajutat şi l-a salvat. Vrea să îi deschidă „ochii” inimii pentru a vedea sinceritatea ei. Însetat de răzbunare continuă să-i ucidă pe cei care i-au provocat suferinţă. Profesorul îl vizitează după această nouă crimă şi îi cere să i se alăture în încercarea de a-l repune pe tron pe fostul Rege. Pentru moment, Seung Yoo refuză atenţionând că el nu are încredere în nimeni, iar Su Yang nu ar trebui subestimat.

La Palat este pregătită vizita solilor dinastiei Ming, dar cadavrele găsite atârnate cu acelaşi însemn Dae Ho aduc din nou nelinişte printre oameni. Prinţesa Se Ryung începe lecţiile cu profesorul ei. Amintiri vechi îi revin mai proaspete ca oricând. În faţa lui Lee Gae are curajul de a fi sinceră şi de a-şi deschide inima. Şi amândoi ajung să împărtăşească cât de mult ţin la acel vechi profesor ce uitase să-şi şteargă urmele de ruj de pe gât.
Furia Regelui Su Yang creşte aflând că noi oameni au fost ucişi de cel care îşi spune Dae Ho. Vechiul Rege e însă fericit să afle că fiul lordului Kim trăieşte. La reşedinţa lui îşi face apariţia şi noul Rege al ţării care îi invită pe toţi la banchetul în cinstea solilor chinezi, atenţionându-i că ar fi bine să aibă grijă ce vor vorbi cu aceştia.

Seung Yoo se gândeşte la vorbele cumnatei sale şi ale vechiului profesor. Rebeliunea împotriva lui Su Yang e pe cale să înceapă, iar el decide să li se alăture. La Palat apar suspiciuni că Prinţul Consort şi cărturarii ar putea pune ceva la cale în timpul vizitei solilor Ming. Se Ryung vrea să oprească crimele lui Hae Go şi îi cere mamei să-i permită o vizită la Kyeon Hye alături de servitoarea sa. Speră ca Prinţul Consort să-i oprească furia.
Shin Myun îl avertizează pe profesorul Lee Gae că ar fi bine să evite vizitele la casa lui Jong o vreme, însă acesta nu pare prea impresionat de rugăminte. La casa Prinţesei Kyung Hye se strâng toţi prietenii care fac un plan de atac ce nu trebuie să dea greş. Fiecare îşi ştie rolul, însă nimic nu poate fi garantat.

Se Ryung ajunge la finalul întâlnirii şi văzându-i ieşind este surprinsă. Glumele lui Jung nu prea sunt pe placul soţiei sale, care este fericită de întoarcerea vechiului prieten. Seung Yoo afirmă că e gata să-l ucidă pe Su Yang. La fel cum altădată primise greu vestea uciderii lui, acum îi este greu să-şi audă iubitul că vrea să-i ucidă tatăl. În acel moment este anunţată venirea Ofiţerului Shin…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ce frumos se termina episodul acesta ***

 2. prima:)
  e din ce in ce mai palpitanta povestea …

 3. Foarte frumos rezumatul :) Si un episod ft intens, intr-un serial de exceptie :) Am urmarit TPM cu mare drag si lipita de ecran, de la inceput pana la sfarsit. Multumim Julia!

 4. ACEST FILM ARE TOT CE II TREBUIE…. POVESTE,ACTIUNE,IUBIRE,TRADARE,SUSPANS! MULTUMIM PENTRU REZUMAT!

 5. aww :X :X :X :X Se Ryeong is suuuuuch a great woman! :D Ma bucur ca Seung Yoo si-a regasit familia, si ca incepe, vorba lui Jong si a profesorului, sa mai zambeasca :X :X :X In plus, inima sa incepe sa cedeze, tot mai des, in ceea ce priveste dragostea pentru printesa :X :X :X FIGHTING!!!

 6. Multumim Julia ptr. recenzie.

 7. Vreau mai multe drame istorice cu Shi Hoo, clar! Intr-o drama moderna inca nu l-am vazut dar stiu sigur ca cele istorice i se potrivesc. Rolul din Iljimae nu l-a scos atat de mult in evidenta precum acesta, evident, dar si acolo a avut momentele lui de… glorie <3 E fara indoiala un actor care de abia acum incolo incepe sa exceleze, asa ca il vrem mai mult prin drame, nu? si unde poti sa iti arati adevarata valoare daca nu in povestile istorice? :D

  Intr-adevar, inima lui Seung Yoo se vindeca, incepe sa asculte mai mult de ea decat de ratiune si asta e bine. Intram din nou intr-o perioada cu momente frumoase intre cei doi :x:x:x

Leave a Comment