koreafilm

Întoarcerea lui Iljimae – episodul 21

Written by koreafilm. Posted in Ȋntoarcerea lui Iljimae, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

Lf7jkvvatU

Published on martie 15, 2012 with 9 comentarii

de Dana Ivancea

The Return of Iljimae OST -Your song – B.T

După amorţeala în care căzuse datorită medicamentelor – narcotice administrate de Yang Po şi spionul Wang, iată că în sfârşit fusese salvat de cineva, care a vrut să facă o faptă bună, şi pe care cu această ocazie, o făcuse. Însă privind intens în jur, Iljimae îl descoperă pe salvatorul lui, dar în loc să-i mulţumească el se aruncă asupra lui crezând că l-a dus în pădure să-i facă ceva rău, şi astfel lupta se încinge şi deodată Sung Kae, căci acesta este numele salvatorului, cade într-o râpă nu prea adâcă, dar ce-i mai rău este că se loveşte la cap şi rămâne ţintuit acolo.

Bântuind prin păduri mai mult timp, Iljimae de oboseală şi din cauză că era rănit datorită exploziei, cade prăbuşit la pământ, iar după un timp se trezeşte în casa lui Baek-Mae, care-l îngrijeşte. Trebuie să reamintim că aceştia doi nu se cunoşteau între ei ca mama şi fiu, dar după cum observăm providenţa lucrează pentru toată lumea, iar chemarea sângelui este mai puternică decât orice pe pământ. În timpul unor discuţii între cei doi, ei îşi amintesc că s-au văzut la casa de gisaeng, unde Baek-Mae lucra iar Iljimae era găzduit acolo.

La plecare, ca drept răsplată, Iljimae îi dă mamei lui celebra crenguţă de aur ca mulţumire că a avut grijă de el.

Tot stând şi aşteptându-l pe Iljimae, Wol-He este luată ostatică pentru a doua oară de către oamenii lordului Kim, deoarece acesta aflase de la clarvăzătoare slabiciunea lui Iljimae, aceea că la auzul tobelor el leşină, şi mai aflase ce se întâmplase u ani în urmă cu Dal-Yi, drept pentru care pusese la cale un plan să-l prindă pe Iljimae, atacându-l cu propriile lui arme, şi anume slăbiciunea lui.

Însă, Iljimae ajunge în cele din urmă la locul secret şi-l întâlneşte doar pe cerşetor care-i povesteşte ce se întâmplase. Aceştia vor merge acasă la eruditul Seon-Dal pentru a solicita din nou ajutor să o salveze pe Wol-He. Merge să-l întrebe şi pe lordul Kim unde este fata, dar acesta îi spune că dacă-i va returna aurul şi banii furaţi o să-i dea fata nevătămată.

Cei patru tot calculau şi încercau să-şi dea seama cam de unde ar putea începe să-o caute pe fată, însă cel care refuza să stea să se gândească mai mult decât terbuie era micuţul Cha-Dol, care pentru a afla câte ceva, adunase niste copii cărora le-a dat de mâncare şi i-a rugat să meargă care încotro să afle despre oamenii-mercenari.

Iljimae află într-un târziu unde este ţinută ascunsă Wol-He şi porneşte la punerea în aplicare a planului de salvare a fetei. De data aceasta el ştie că misiunea de salvare nu va fi uşoară, ba chiar gândeşte că poate fi foarte dificilă, însă îşi asumă riscul.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Întoarcerea lui Iljimae – episodul 21. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumim Dana! Se precipita lucrurile din ce in ce mai mult, se simte ca ne apropiem cu pasi repezi de final…sper sa fie unul frumos.

 2. Ce mă bucur k o săl revăd pe ,,Yi San” şi pe ,,Yesoya” şi pe mulţi actori cunoscuţi în noul serial ce începe după Iljimae pe TVR1. Nici mie numi convine k a schimbat ora de difuzare Tvr-ul dar nu avem ce face. Interesant episod mulţumim pentru rezumat:)

 3. foarte interesant….

 4. ce incepe dupa iljimae

  • Gyebaek :)

 5. ???

 6. Urmaresc demult aceste filme….dar nu imi place ca au schimbat ora! Off!

 7. eu va multumesc pentru interesul vostru de a citi rezumatul meu la acest serial….sincer…va pot spune ca la inceput am cam regretat ca am ales sa fac rezumatul acestui serial…nu mi s-a parut asa palpitant de interesant ca ltele…dar pe parcurs m-am indragostit de el!!!!!……….de ILJIMAE!!!!!!!ce-ati crezut?????hahhhahahah….si m-ai m-am indragostit de cineva…….de ofiterul Gu Ja-Myeung…foarte expresiv tipu’……..si joaca extraordinar…..de bine……

  • Dana, multumesc pentru rezumate! Astazi ai reusit sa pastrezi suspansul…ma refer la sfarsitul episodului. A fost un episod plin de actiune, micutul Cha-dol a fost fenomenal ca dublura lui Iljimae, dar nici eroul principal nu a fost mai prejos!

Leave a Comment