koreafilm

Întoarcerea lui Iljimae – episodul 20

Written by koreafilm. Posted in Ȋntoarcerea lui Iljimae, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

FdzwbCgSSl

Published on martie 14, 2012 with 10 comentarii

de Dana Ivancea

The Return of Iljimae OST – Last hero – Shin Min Chul

Ajunşi la locul ascuns din munţi unde trebuia fabricat tunul cu explozibilul aferent, cei patru, Wol-He, cerşetorul, micuţul Cha-Dol şi eruditul Seon-Dal fac cunoştinţă cu un expert din Ţările de Jos, pe nume Weltevree, care este adus de ministrul Choi, special că era priceput în aşa ceva. Se muncea aproape zi şi noapte pentru reuşita acestui tun. Însă într-o zi în timp ce era la un râu să spele rufele, Wol-He este agresată de doi indivizi trimişi de lordul Kim pentru afla ce se petrece în interiorul locului care era păzit de gardieni, dar datorită intervenţiei lui Iljimae, fata scapă şi fuge înăuntru pentru a anunţa gardienii despre cele întâmplate. De asemeni, lordul Kim este ameninţat printr-un mesaj de Iljimae să nu cumva să se apropie de locul secret , că va divulga totul despre conspiraţia lui împotriva ţării.

În acest timp, ofiţerul Gu Ja-Myeong merge acasă la ministrul Choi pentru a-l întreba de relaţia lui cu Iljimae, dar acesta îi spune că este secret conform unui ordin al regelui, şi nu poate divulga despre ce este vorba, dar dacă le reuşeşte, Iljimae va putea fi numit erou naţional şi-i vor fi iertate toate crimele din trecut. Wol-He primeşte un mesaj scris de la lordul Kim, printr-o domnişoară, ca să-i dea lui Iljimae scrisoarea sigilată dinăuntrul plicului pe care-l primise ea. Însă nu este nevoie să-şi facă griji pentru că Iljimae vine în timpul nopţii şi ia el scrisoarea sigilată, dar la rugăminţile neînduplecate ale fetei rămâne puţin peste noapte, deoarece aceasta este foarte supărată pe el că tot timpul este plecat şi-i departe de ea.

Referitor la mesajul din scrisoare putem spune că lordul voia să se întâlnească cu Iljimae să vadă dacă are scrisoarea secretă luată de la ministrul Gwon, şi cât timp vor sta ei de vorbă să-şi trimtă oamenii de încredere să vadă ce se întâmplă în interiorul locului secret. Însă, va fi foarte uimit când va afla ce pune la cale ministrul Choi, la ordinul regelui, sub paza lui Iljimae, şi va hotărâ să dea foc depozitului cu explozibil.

Stând în preajma locului secret, Iljimae vede oameni că se apropie de locul secret şi merge să o anunţe pe Wol-He, că sunt oameni angajaţi de lordul Kim care vin să distrugă depozitul de explozibil, şi să le spună gardienilor să meragă să golească depozitul şi să păzească locul. Pe când depozitul era gata să explodeze, sunetul tobei care anunţa alarma, aproape că-l paralizează, punându-l la pământ, deoarece devenise sensibil la acest sunet din momentul în care fosta sa iubită Dal-Yi fusese executată. A vrut să meargă să mai salveze ce se poate însă este prea târziu deoarece datorită exploziei care are loc este aruncat departe. Căzut la pământ şi aproape inert, Iljimae este recuperat de misteriosul luptător, Yang Po şi spionul Wang Hweung-Bo, care-l urmăreau demult, şi care-i dau un medicament – narcotic, să-l amorţească pentru a-l putea transporta în Qing, la fosta lui logodnică Mo-Ran. Ceea ce deocamdată nu vor reuşi, pentru că în ajutorul lui vine o cunoştinţă mai veche a acestuia, pe care o pedepsise la acea vreme, datorită unei crime.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Întoarcerea lui Iljimae – episodul 20. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima? Multumesc pentru rezumate, Dana!

 2. A doua! mulţumim pentru rezumat Dana

 3. Multumim Dana! Uite ca si asta se apropie de sfarsit, de saptamana viitoare iar ne schimbam perioada istorica!

 4. Care va fi urmatorul serial?

 5. Danutza ma bucur tare mult ca te-am regasit..Felicitari pentru munca depusa zi de zi aici…

 6. Daca tot incepe Gyebaek dupa Iljimae, va las aici linkul de la articolul pe care l-am scris despre serial: http://koreafilm.ro/blog/2011/07/gyebaek-%E2%80%93-upcoming-mbc-sageuk/

  • Am citit, ana. Kamsa. Multi actori cunoscuti si multe personaje interesante. Multe commenturi (se pare ca lumea e interesata :)).

   Dupa ce am revazut Secretele de la Palat, acum o sa-l vad pe Yu Shin asa cum era privit din perspectiva Baekje.

   Pe langa asta, e cred al doilea film despre Baekje. Chiar ma intrebam la un moment dat daca o sa apara filme si din acest regat :).

 7. Abia astept sa vad cum se va termina Iljimae si sunt foarte incantata ca inceva Gyebaek. :). Abia azi am aflat vestea cea mare.

 8. Ma “bucur” ENORM ca si TVRu’ s-a decis sa schimbe ora de difuzare a serialului. Se pare ca si ei si Euforia fac tot posibilul ca lumea sa nu mai poata urmari nimic…. Si pentru ce? Pentru ca a revenit Mircea Radu la “marea si prima dragoste” si avea nevoie de o ora sau mai multe de maxima audienta… Mi se pare o aiureala totala.. si mai erau decat 4 episoade :(

  Ma bucur ca incepe Gyebaek, e cel cu Lee Seo Jin si Song Ji Hyo? Pacat ca eu una n-o sa-l pot urmari…

  • Da, cu Lee Seo Jin si Song Ji Hyo….si mie imi pare ft rau ca au schimbat ora :((

Leave a Comment