koreafilm

Întoarcerea lui Iljimae – episodul 16

Written by koreafilm. Posted in Ȋntoarcerea lui Iljimae, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

bLJlBVaqDU

Published on martie 08, 2012 with 5 comentarii

de Dana Ivancea

The Return of Iljimae OSt – I am Il Ji Mae – H20


În căsuţa de pe munte pe care bătrânul călugăr o pusese la dispoziţia lui Iljimae pentru a sta o perioadă Wol-He şi cerşetorul, aceştia se necăjesc foarte tare că au fost iar părăsiţi de Iljimae. Mai ales fata, care era sigură că nu se va mai despărţi niciodată de iubitul ei şi că vor trăi fericiţi acolo, este disperată şi hotărâtă să plece după el, oriunde ar fi. Degeaba încearcă cerşetorul să o consoleze, nu reuşeşte şi fata porneşte în căutarea lui Iljimae.

Acesta plecase la locul unde bandiţii în frunte cu spionul Wang Hweng-Bo vroiau să atace convoiul cu daruri destinate regelui, şi pentru a-l găsi pe cel care i-a furat identitatea când au evadat bandiţii din închisoare. Dar tot acolo plecase şi ofiţerul Gu Ja-Myeung să-i prindă pe bandiţii evadaţi deoarece acesta ştia că Iljimae fusese în casa lui când cineva a pretins că este Iljimae. Acolo, însă se vor da lupte, hotărâţi cu toţii să-l omoare pe Iljimae, mai ales lordul Kim. Toată lumea este pregătită să dea ochii cu Iljimae, dar el nu ştia că i se organizase o aşa primire „călduroasă”.

De aceea e uimit că în drumul lui dă iar peste misteriosul războinic care se pare că este mereu pe urmele lui. Wol-He este copleşită de tristeţe din cauza plecării lui Iljimae şi a faptului că nu-l găsea, dar acesta nu se lasă mult aşteptat şi surpriza vine imediat, deoarece Iljimae o găseşte el.

Dar această reîntâlnire nu este aşa cum s-ar fi aşteptat toată lumea, ci tânărul nostru îi reproşează fetei o grămadă de lucruri, şi chiar ridică vocea la ea spunându-i că este o pacoste pentru el, că nu o iubeşte şi să plece din calea lui că el are de făcut multe lucruri. Deodată, Wol-He se ridică de lângă Iljimae, îi spune ADIO!şi se aruncă în râpa care se vedea din camera unde stătea, iar la locul unde cade îşi face apariţia misteriosul luptător, care se pare că o ia pe fată, deoarece Iljimae căutând-o cu disperare, nu o mai găseşte, şi presupune că a murit. Unde este?asta rămâne de văzut.

În durearea lui că a pierdut-o şi pe Wol-He, retrăieşte amintirile pe care i le-a lăsat fata. În timpul acesta Seon-Dal şi Cha-Dol sunt pe urmele lui Iljimae, dar se pare că s-au pierdut prin pădure deoarece constată că se învârt în cerc, însă totuşi norocul le surâde şi în faţa ochilor lor este chiar Iljimae care se luptă cu doi spadasini cunoscuţi ca „Yin Yang două săbii”, pe care în tristeţea lui datorită pierderii suferite îi omoară. Întorcându-se în Hanyang , află că la biroul gardienilor a fost adus un trup fără cap, nu se dă bătut şi află cine era persoana căreia i-a fost retezat capul şi ce este mai interesant cine a făcut-o.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Întoarcerea lui Iljimae – episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Prima! O să fie un episod interesant. Biata Wol hee ce mult suferă k a fost părăsită, mie milă de ea Mulţumim pentru rezumat

  2. LA MULTI ANI FETELOR,VA DORESC SA AVETI PARTE DE MULTA FERICIRE SI SANATATE,NUMAI IMPLINIRI SI MULT NOROC SI O PRIMAVARA FRUMOASA.VA PUP DULCE PE TOATE si ptr. KOREAFILM

    CU DRAG celine_blue2000

    http://www.youtube.com/watch?v=ZVHPKBlw4-0&feature=related

  3. Mulţumim celine. LA MULŢI ANI fetelor vă spun şi eu să fiţi iubite şi fericite, multă sănătate şi să aveţi o primăvară frumoasă :)

  4. Buna dimineata. La mutli ani tuturor domnisoarelor si doamnelor sa aiba parte de multe surprize placute si sa fie fericite, o primavara frumosa sa aveti.

  5. Si eu urez tuturor femeilor La multi ani ! ……..o primavara frumoasa si azi o zi speciala , senina si vesela !

Leave a Comment