koreafilm

Întoarcerea lui Iljimae – episodul 14

Written by koreafilm. Posted in Ȋntoarcerea lui Iljimae, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

19AaSHBI2z

Published on martie 06, 2012 with 5 comentarii

de Dana Ivancea

The Return of Iljimae OST – I’m Il Jae Mae (Classic Ver.) (Feat. B.T.) – H2O

Iljimae încearcă s-o abordeze pe Wol-He, dar aceasta îi spune calm să uite de căsătoria ei cu el, deoarece ea nu poate trăi cu un bărbat care are în inima lui o altă femeie, fiind conştientă că în inima lui Iljimae este Dal-Yi. În mod ciudat însă, vestea îl întristează pe Iljimae, şi cerşetorul îşi dă seama că ceva nu este în ordine, dar totuşi îi face o invitaţie la adunat de lemne, ceea ce şi fac împreună.

În acest timp, războinicul necunoscut pe nume Yang Po, ce apare în calea lui Iljimae în momentele cele mai ciudate, anunţă gardienii că ştie unde este casa lui Iljimae şi îi conduce la locuinţa lui Wol-He, unde gardienii o găsesc pe fată singură, dar descoperă matriţa cu care Iljimae făcuse crenguţele de aur, şi le confiscă ca probe.

Pe drumul spre închisoare, Wol-He reuşeşte să-i strecoare un mesaj micuţului Cha-Dol prin care îl previne pe Iljimae , dar ajunge curând în faţa ofiţerului Gu Ja-Myeong care o roagă pe fată să-i spună unde se află Iljimae, că el pune la cale intâlnirea lui Iljimae cu mama lui.

Fata nu se lasă înduplecată de nimic, nici chiar în faţa celor care voiau s-o tortureze pentru a afla informaţii despre Iljimae. Ofiţerul Gu o confundă pe Wol-He cu Dal-Yi iar aceasta îi spune că ea este Wol-He şi nimeni altcineva, deşi ofiţerului nu-i vinbe să creadă, realizând într-un final că Dal-Yi fusese executată. Între timp micuţul Cha-Dol îl previne la timp pe Iljimae şi ajutat de către acesta să nu cadă în mainile gardienilor, salvându-se în munţi împreună cu bătrânul cerşetor. El nu ştie că deşi împotriva lui nimeni nu a depus nicio plângere, însuşi regele a dat ordin să fie prins, la îndemnul lordului Kim şi a celorlalţi nobili corupţi, permiţând interogarea lui Wol-He şi mutarea ei la un sediu de interogare aparţinând gardienilor regali. Ofiţerul Gu care a încercat să o protejeze discret pe fată e iar pus în faţa unei dileme uriaşe, deoarece ea trebuia luată sub jurisdicţia gardienilor regali, el ştia că Iljimae nu o să stea cu mâinile în sân şi va face orice să o salveze pe fata nevinovată. Astfel, ascuns în peşteră alături de cerşetor, Iljimae pune la cale un plan de a o salva pe Wol-He, plan ce-i va reuşi până la un punct, după ce reuşeşete să o scape pe Wol-H, la auzul tobelor de alarmare se prăbuşeşte la pământ luptându-se cu amintirea execuţiei lui Dal-Yi.

Iljimae va fi salvat însă, de războinicul necunoscut, Yang Po, care-l duce departe de Hanyang şi-i sub ameninţarea sabiei lui Iljimae care dorea să ştie cine e acesta îi spune povestea vieţii lui. Dorind să afle ce se întâmplă în Hanyang, Iljimae se întâlneşte inopinant cu mama sa, Baek-Mae, care-i spune să nu mai meargă aşa ascuns dacă ştie că nu-i vinovat de ceva, că va da de banuit, şi-l vor ridica gardienii, dar acesta nu realizează că acea femeie este cea care i-a dat viaţă şi merge mai departe.

Sy-Ryen o însoţeşte pe Baek-Mae acasă la ofiţerul Gu,şi îi povesteşte că ofiţerul, mai fericit ca niciodată a făcut schimbari în toată casa, pentru a o primi pe ea, ca totul să fie nou şi curat.Astfel, Baek-Mae îl aşteaptă o perioadă de timp până când hotărăşte să-i pregătească masa, iar când ofiţerul Gu, profund emoţionat ajunge acasă constată că Baek-Mae a plecat. O caută dar în zadar, aceasta este de negăsit.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Întoarcerea lui Iljimae – episodul 14. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumim pentru rezumat! Un episod mai palpitant din cate se pare, abia astept sa-l urmaresc diseara.

 2. A doua^^
  Oau,episodul asta e foarte interesant
  Deabia astept sa il vad
  Multumim pt rezumat,Dana ^^

 3. Buna dimineata, multumim pentru rezumat, ce episod trist pacat de Wol-he ca trebuie sa lupte cu o amintire din trecut pentru dragostea ei si ajunge sa fie prinsa , ce trist sa-ti vezi copilul dupa atatia ani si sa nu poti sa-l imbratisezi .

 4. Ce mă bucur k Iljimae se întâlneşte cu mama lui, păcat k nuşi dă seama de asta. Mulţumim pentru rezumat abia aştept săl văd diseară :)

 5. Multumim pt rezumat!

Leave a Comment