koreafilm

Întoarcerea lui Iljimae – episodul 13

Written by koreafilm. Posted in Ȋntoarcerea lui Iljimae, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

o9ALhGBApx

Published on martie 05, 2012 with 8 comentarii

de Dana Ivancea

The Return of Iljimae OST – Waiting – Ye In


Nobilul Sohn Seok-Joo se trezeşte cu cuferele golite, deşi casa era păzită de o mulţime de oameni. Fiica prietenului lui pe care şi-o dorise de soţie va fi salvată şi ea şi tatăl ei, toate acestea fiind opera lui Iljimae.

Intr-o seară Iljimae o roagă pe Wol-He să-i cânte la instrumentul cu corzi, iar a doua zi când fata răpită şi tatăl acesteia aveau să plece, surpriza devine şi mai mare , mai ales pentru Wol-He când află că aceasta s-a îndrăgostit de Iljimae şi ar dori să rămână cu el, să-l împartă cu Wol-He, ceea ce nu-i pică deloc bine sărmanei Wol-He, pentru că în egosimul şi răsfăţul ei această fată o răneşte atât de rău pe Wol-He prin cuvintele ei nesăbuite încât aceasta devine tot mai amărâtă şi mai nesigură de iubirea lui Iljimae pentru ea.

În ultimul timp, însă, Iljimae începe să aibe tot mai multe şi tot mai dese coşmaruri legate de execuţia lui Dal-Yi. De asemeni, ofiţerul Gu Ja-Myeong devine tot mai suspicios în privinţa lui Seon-Dal şi a micuţului Cha-Dol pe care îi pune sub urmărire căci avea el certitudinea că ei ştiau cum să-l găsească pe Iljimae, ceea ce ştim prea bine de ce ofiţerul dorea să-l prindă pe Iljimae, pentru că se apropia momentul să il prezinte lui Baek-Mae, mama lui biologică.

Iljimae merge într-o zi la bătrânul călugăr şi-i spune că ar dori să-l pedepsească pe nobilul corupt prin a-l ucide, dar călugărul nu este de acord cu această decizie a tânărului nostru şi-i propune să se gândească mai bine, încercând prin tot felul de argumente să-l convingă să se răzgândească. Şi Wol-He încearcă să-l convingă pe Iljimae că nu este bine ce face şi-i spune să nu pună în aplicare planul său, deoarece ea ştie de ce el doreşte acest lucru care este din cauza lui Dal-Yi, dar să se oprească aici sau să găsească alte metode de a-l pedepsi pe nobil.

Wol-He îl va aştepta toată noaptea pe Iljimae, dar când aude poarta şi simte că el este în apropiere stinge şi lumânarea pentru a-i da de înţeles că a adormit, ceea ce Iljimae simte şi el că nu este adevărat şi începe să-i spună lui Wol-He că nu ştie de ce , dar nu l-a ucis pe nobil. Iar dacă tot erau la ora destăinuirilor începe să-i spună povestea vieţii lui de când s-a născut până în prezent.

Acum să mai spun câte ceva şi despre Seon-Dal şi Cha-Dol, care din dorinţa de senzaţional încep să escaladeze gardurile pentru a-l surprinde pe Iljimae în timpul acţiunii,uitându-se la lupta dintre un specialist al suliţei şi tânărul nostru precum şi la cum Iljimae incendiază casa nobilului, dar omit că ofiţerul Gu a pus pe urmele lor oameni ca să-i urmărească, şi într-un final ajung să petreacă o noapte la biroul gardienilor alături de ofiţerul Gu, caruia i se aduce la cunoştinţă de către eruditul Seon-Dal că a promis să le spună povestea vietii lui Iljimae, ceea ce nu mai poate da inapoi ofiţerul şi se va conforma. În timpul acesta Baek-Mae revine în Hanyang dar aude doi oameni vorbind despre Iljimae şi se opreşte să-i întrebe ce anume făcuse tânărul.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Întoarcerea lui Iljimae – episodul 13. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima ^^
  Scuzati ca n-am mai intrat,dar am avut probleme la scoala :((

 2. A doua. O să fie un episod interesant. Cam toate fetele sfârşesc a se îndrăgosti de frumuşelul nostru Iljimae, are el ceva anume de atrage fetele :) mulţumim pentru rezumat

 3. Buna dimineata, o sa fie interesant azi episodul, firul povestii e tare interesant imi lace de cei doi urmaritori sunt tare hasli.sper ca mama lui sa nu se razgandeasca si sa nu doreasca sa-l vada.

 4. Multumim pentru rezumat. Da, toate fetele sunt gramada pe el :). Mie, dimpotriva, nu-mi prea plac secventele cu cei doi urmaritori, adica eruditul si Cha-Dol, de cele mai multe ori sunt mult prea lungi si ma plictisesc…

 5. din 15 martie tvr a programat serialul de la 17.40! se va suprapune cu cel de pe euforia!

  • Nuuuu :((( – daca e asa intr-adevar atunci e o veste foarte proasta pentru mine, pentru ca n-o sa-l mai prind, eu ajung acasa mai tarziu…

 6. Cam lent episodul din seara aceasta, multa naratiune si prea putina actiune, lucru care nu prea e pe placul meu, dar sper sa se indrepte lucrurile in episoadele urmatoare.

 7. sa nu schimbe ora !! cand mai invat!!!

Leave a Comment