koreafilm

Gye Baek – episodul 8

Written by koreafilm. Posted in Gye Baek, K-drama, Povestea

Tagged: ,

0

Published on martie 30, 2012 with 125 comentarii

Julia 79


Gye Baek pierde lupta şi lui Kim Yu Shin i se ia însemnul de general. Anii au trecut şi peste Prinţul Uija care sare deseori gardul la femei. Eun Go este acum o domnişoară respectabilă care însă îl protejează în secret. La Palat este pusă la cale o alianţă între clanul Sa Taek prin Gyo Gi şi clanul Yeon Si prin fiica lui Yeom Mun Jin, Yeom Tae Yeom. Uija îi spune domniţei că ar trebui împiedicată această căsătorie pentru a nu exista noi probleme pe viitor. Eun Go este conştientă de multiplele calităţi ale nobilului, un om fără duşmani, deschis spre opinii diverse, un bun diplomat, dar şi o persoană care prezintă credibilitate în ochii miniştrilor Tang. Domniţa îi spune că acum, pentru a putea supravieţui ar trebui să-l aibă de partea lui pe nobilul Yeom Mujin, iar o căsătorie cu fiica acestuia ar fi cea mai bună soluţie. Însă Uija nu prea este de acord cu această soluţie şi se teme de reacţia fratele său. Eun Go are un plan şi ar dori ca Prinţul să nu uite că pentru sacrificiul lui Mu Jin şi Gye Baek şi el trebuie să fie tare şi să nu se abată de la drumul său.

Aflăm că Eun Go este slujitoarea Reginei, chiar sfătuitoarea de care Sa Taek Bi pare să tină cont. Din această poziţie, ea îi spune care ar fi dezavantajele pe care le-ar avea familia Reginei prin această căsătorie. Chiar dacă anii au trecut peste Regină a rămas la fel de vicleană şi deja se gândeşte cum să stabilească o temelie solidă pentru clanul său, chiar şi peste ani. Îi povesteşte slujitoarei sale ce va face astfel încât fiul ei să nu aibă probleme pe viitor şi să nu-şi piardă puterea în faţa clanului Yeon Si. Sa Taek Bi crede că Eun Go ar fi o soţie bună pentru Gyo Gi, dar tânăra nu crede că îl merită. Îl întrebă şi despre Uija, dar domniţa dă de înţeles că sub nici o formă nu şi-ar dori o căsătorie cu el. Ca urmare a acestei reacţii, Regina îi cere să îi fie aproape prinţului şi să-i raporteze mişcările lui.

Între timp, la o tablă de joc, Regele discută despre căsătoria dintre lui Gyo Gi chiar cu tatăl acestuia. Mu nu o agrează, dar nobilul nu are de gând să-şi schimbe decizia mai ales că există deja un acord al aristrocaţiei. Primul Ministru îşi face apariţia anunţând Regele despre noua aventură a prinţului Uija. Tocmai cu concubina Secretarului Regal. Uija nu recunoaşte acuzaţiile aduse considerând că nu este altceva decât încă un plan al Primului Ministru. Însă demnitarul e convins că mărturia concubinei îl va invinui. Între timp, problema se rezolvă în secret în favoarea Prinţului.


Regele nu mai înţelege nimic din purtarea fiului său, iar o discuţie particulară este motiv pentru a se deschide răni ce păreau închise. Uija îi reproşează tatălui său că nu a fost în stare să-i protejeze mama şi nici pe Mu Jin. Îl urăşte pentru toate compromisurile făcute şi pentru prima dată îi spune că ultimele cuvinte ale mamei sale au fost să nu aibă încredere în nimeni, nici măcar în el, Regele. Sunt vorbe greu de acceptat pentru Mu care suferă. La fel şi Uija care îşi găseşte liniştea în faţa plăcii comemorative a fostei Regine Seonhwa sub atenta supraveghere a domniţei Eun Go.


În Silla, Kim Yu Shin îşi face griji că armata sa va rămâne fără provizii. Sclavii, parte a armatei, ştiu şi ei că asta poate fi o situaţie dificilă. Sclavii refuză hrana urmând exemplul liderului lor, Lupul Singuratic. Acesta stă retras şi lucrează la o strategie de luptă pe care Yu Shin este surprins să o vadă. Îşi dă seama că este destul de bună şi realizează de ce întreaga trupă refuza hrana.


În Baekje, la sugestia domniţei, Uija îi trimite o solicitare de căsătorie nobilului Yeom Mujin, pentru fiica lui. Aceeaşi dorită şi de Gyo Gi. Nobilul realizează că va trebui să fie extrem de diplomat. Curând la casa familiei îşi face apariţia Uija în persoană. După politeţurile de rigoare, la un pahar de vin, prinţul sugerează că el şi Yeom Tae Yeom au deja o relaţie veche şi se cunosc destul de bine. Mai mult spune pe şleau că a sărit gardul de multe ori pentru ea. Faţă în faţă, tânăra îi spune tatălui că este nevinovată, dar prinţul avertizează că deja multă lume ştie despre relaţia lor. La fel ca tatăl său cândva, şi el împrăştiase un cântecel în rândul oamenilor şi al copiilor care îl cântau pe străzi. Totul era de fapt un plan atent supravegheat de Eun Go. Uija recunoaşte totul şi îi cere în genunchi nobilului să nu refuze cererea lui. E un moment dificil pentru amândoi pentru că toţi se tem de reacţia Reginei Sa Taek Bi.

Şi întradevăr aceasta este enervată de veste. Prinţul şi Yeom Mujin cer acordul Regelui pentru căsătorie. Chiar dacă nu înţelege poziţia fiului său, Regele trebuie să ia o decizie. Între timp îşi face apariţia şi Regina revoltată. Uija îşi cere iertare spăşit spunând că înainte de această realaţie nu ştia nimic despre internţiile fratelui său. Yeom Mujin se simte vinovat de tot, iar Regina vrea cu orice preţ anularea unui potenţial mariaj. Căsătoria va avea loc, dar în afara Palatului, la casa tatălui fetei, iar viitoarea soţie şi copiii rezultaţi nu vor putea intra vreodată în Palat. Ura dintre cei doi fraţi iese din nou la iveală în urma acestui mare incident. Regina şi tatăl său simt însă că Uija este acum ajutat de cineva din afară, dar nu ştiu cine. Se tem şi de modul în care va folosi prinţul această alianţă.


În Silla, la fortăreaţa Nangbi, trupele Goguryeo au blocat drumul pe care ar fi trebuit să ajungă proviziile necesare oamenilor lui Yu Shin. Acesta le propune şefilor săi un plan care seamănă la prima vedere cu un ajutor dat duşmanilor, dar este mai degrabă un mod de a-i înconjura. Urmând cu atenţie tactica lui Gye Baek, şi apreciind astfel calităţile lui, Yu Shin reuşeşte să obţină o victorie neaşteptată în faţa armatei Goguryeo.


Îl vedem pe Gye Baek dând dovadă de o îndemânare extraordinară, dar şi de sânge rece. În rândul sclavilor Lupul Singuratic este deja un simbol şi toţi se bucură de beneficiile pe care le au datorită lui. Yu Shin ar dori să-l aibă drept subordonat şi îl roagă să i se alăture oferindu-i în schimb libertatea. Însă tânărul continuă să tacă lăsând faptele sale să vorbească pentru el. Îl jigneşte refuzându-i oferta şi gândurile lui zboară spre femeia care i-a oferit în urmă cu mulţi ani medalionul norocos.

Vestea victoriei Silla asupra Goguryeo are implicaţii şi asupra Baekje, iar situaţia este discutată la întrunirea Sfatului. Pentru Baekje miza este acum oraşul Gajamseong aflat acum în mâna armatei Silla. La propunerea lui Gyo Gi cei doi Prinţi vor conduce armata în acest război. Regele acceptă şi propune şi o miză serioasă: funcţia de Choheogwan (un pas spre recunoaşterea ca Prinţ Moştenitor) pentru prinţul care se va distinge în luptă. Prinţul cel mic speră să se răzbune astfel pentru umilinţa produsă de pierderea tinerei ce îi fusese iniţial promisă de soţie şi să-l ucidă pe Uija.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

125 comentarii

There are currently 125 comentarii on Gye Baek – episodul 8. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima ? Yes ! Imi place serialul, nu inteleg de ce a avut rating scazut la ei…

 2. Foarte frumos, multumim Julia! Ce luptator neinfricat a devenit Gye Baek, probabil are in sange spiritul acesta, desi nu mi-e clar de unde are si tehnica ca Mujin nu a apucat sa-l invete mare lucru.
  Pentru cine vrea sa vada/revada Chuno incepe din nou pe N24 Plus de maine, speram sa vina si ei cu ceva nou…

  • Ohh, e buna vestea, ca vor redifuza Chuno. Imi poti spun te rog in ce zile si de la ce ora? Sper sa fie mai buna calitatea pe N24 Plus decat pe National Tv.

   • Sambata si duminica de la 20:15. Da, sa speram ca va fi calitatea mai buna, desi ori National ori N24 tot una e…

    • Da, stiu ca apartin aceluiasi trust/companie, ce-o fi….dar la mine cel putin, pe National se vede mai prost decat pe N24…Mersi!

     • Cu placere!

 3. Mama, ce tuciuriu l-au facut pe LSJ pt rolul asta :)) Parca nu e el…mie deocamdata nu prea imi place de el, dar nici de Uija nu-mi place…lucrurile iau intorsaturi complicate. Gyo-gi se infurie la culme ca pierde mariajul cu fata nobilului, in favoarea fratelui pe care il uraste atat. Pe actorul din rolul lui Gyo-gi vi-l amintiti? A jucat in Temptation of an Angel rolul doctorului, amantul lui Jo Ah Ran. Gyo-gi e cam prostut el….
  Tactica lui Uija a fost geniala, cum a lansat stirea falsa a relatiei vechi dintre el si tanara fata de nobil, printr-un cantec, asa cum a facut si tatal lui, regele Mu, atunci cand a cucerit-o pe Seon-hwa in Shilla. Ce frumos ne este aratata povestea asta in serialul Seo Dong Yo, si cantecelul cantat de copiii :)

  • Da, si mie mi s-a parut anormal de tuciuriu, poate vor sa zica ca fiind sclav e si el mai nespalat :D, poate l-or mai albi mai tarziu :))

   • Da :))) mai tarziu banuiesc ca va fi mai alburiu, dar acum cand deschide gura si i se vad dintii de un alb puternic, e asa mare contrastul :))

   • cred ca sclav fiind statea mai mult in soare :D

    • Asta explica bronzul lui :))

 4. aseara ati disparut si m-ati lasat singura prin Palat.
  ce faceti? cum sunteti?

  • Ahh, pai era tarziu, cel putin pt mine =)) Acum ma pregatesc sa vad reluarea de ieri, ca n-am fost acasa…

  • Da, imi pare rau, eu oricum nu prea stau mai tarziu de ora 10 in fata calculatorului, iar aseara m-am delectat cu patinajul artistic ;)

 5. poate reusim sa ne intalnim mai multi in seara asta :)

 6. inca ii mai ziceti palat????? ce vremuri….. eu am denumit pagina,, palat”…

 7. Nu ii zicem, ci este palatul sufletelor noastre! Aici gasim relaxare,un zimbet ,ceva frumos,ceva nou,ceva interesant si palpitant. Este o adevarata aventura sa te plimbi prin toate camerele si gradinile palatului ! Asa cred ca va ramane ,mostenire pentru noii hwarangi!

 8. Nu-l avantajeaza deloc postura de suparat pe viata ! Abia astept sa rasara soarele in gropitele lui!

  • Livia ! din suflet un calduros si sincer …La multi ani !!!!!!!!!!!!!! sa fii sanatoasa , mereu cu zambetul pe buze …te iubesc pui <3 <3 <3 te pupacesc de nu te vezi :) :) :)

   • Daca as fi stiut cum ti-as fi facut o recenzie cu program de pomina , ai fi meritat din plin ,dar…….din pacate nu stiu :( ti-am lasat ceva pe FB atat m-am priceput :(
    sper sa citesti mesajul ….. te pupic !!!!

    • Oltito multumesc din suflet pentru gandurile tale bune,nu conteaza , un gand bun poate valora insutit si inmiit mai mult decat o fapta rea!

 9. Eu astept sa vad episodul cand se intoarce acasa, ca trebuie sa se intoarca o data, dat fiind faptul ca era un general vestit in regat. Si nu imi place actorul care-l joaca pe print Uija.

  • Eu tot nu reusesc sa inteleg de ce au ales in rolul lui Uija un actor de 46 de ani ca sa joace rolul unui tanar!

   • Atatia ani are? Nu e de mirare ca nu imi place! Nu ii se potriveste rolul! Of!

    • Da, nici mie nu imi place…

 10. Vizionare placuta! Multumesc pentru rezumat Julia!

 11. Buna!
  Stie cineva unde pot gasi episodul 7 online? :)

 12. Eu iar n-am fost acasa la ora serialului :( Va trebui sa-l prind luni in reluare. Se pare ca nimanui nu-i place Uija adult. Personajul se vrea a fi tanar, dar arata mult mai in varsta, cum de altfel e actorul :(

  • Da Ana, nu i se potriveste rolul. Cand arata cu barba, la inceput, mai merge, poate cand personajul va ajunge mai batran, si el va fi mai credibil. Cam astfel mi s-a parut si actorul care a jucat pe Yeogu in King Geunchogo.

   • Exact, la fel am simtit si eu in cazul personajului Yeogu din King Geunchogo….

  • In zadar se vrea, ca nu se reuseste.
   Ce mi-a placut din episod a fost scena cu zambetul lui Gye Baek, in sfarsit zambeste:P. E asa de ciudat serialul asta, zic asta din cauza ca mie, una, mi se pare ca femeile conduc de fapt, folosindu-se de marionetele “barbati”. E cazul regelui si al printului Uija. In spatele regelui e regina si in spatele printului e domnita.

   • Exact asa era si in QSD! Mai intai a condus Mishil in locul regilor, apoi Deokman, ca regina. Si era aceeasi era! (actiunea de-acum se desfasoara spre sfarsitul domniei lui Mishil, daca am socotit bine…) Este era femeilor puternice!

    • Cu siguranta! Femeile aveau mai multa putere atunci, decat aveau sa aiba mai tarziu.

   • :)) v-am spus ca ca va zambi cand va fi cazul… chiar credeati ca o sa-si tina ascunse gropitele :))

 13. Am vazut astazi un zambet! E adevarat ca a fost unul cam slabut, cu gropite nu prea adanci, dar daca ne e oferit numai atat…momentan!

  • macar cand isi aminteste de Eun Go sa zambeasca si el! I-am remarcat si eu zambetul firav, e totusi un inceput :)

 14. Eu nu ma dau in vant dupa personajul pe care il face LSJ in serialul asta. Parca nu e chiar genul lui, sau e modul in care l-au aranjat, machiat etc, cert e ca nu prea imi place. Nici nu se compara cu rolurile lui din Yi San si Damo…

  • Ai dreptate! Dar poate personajul e conceput astfel de catre scenaristi. Si daca stau bine sa analizez pana si LSJ pare tanar in comparatie cu actorul lui Uija. Oricum ambii sunt cam in varsta pt roluri, eu asa simt. Dar cu toate acestea serialul nu e asa de rau, precum l-au facut sa arete in ratinguri coreeni. Ori suntem noi avizi dupa seriale coreene istorice, ori coreeni vreau alt nivel din aceste seriale. :)

   • Printul Uija e cu 10 ani mai in varsta ca Gyebaek, daca socotim ca ultimul e in jur de 20…ma mira faptul ca primul nu s-a casatorit inca!

   • Cu siguranta ca asa au dorit sa creioneze personajul sau, dar cert e ca mie nu-mi place, poate mai tarziu ma va convinge si pe mine :) Nu stiu cam cati ani au trecut de cand erau adolescenti si pana acum, dar par cam imbatraniti, pe cand regina parca intinereste =)) Asta e dezavantajul serialelor…n-avem ce face. Da, serialul e bun, si eu ma intreb de ce coreeni nu l-au urmarit.

    • Intrebarea asta ne macina pe toate sau pe toti. Nu vad cum am putea afla raspunsul. Pur si simplu nu le-a placut, poate nu a fost suficient de promovat sau alte motive.

     • Am cautat sa vad cu ce seriale de pe celelalte posturi a concurat, si am aflat ca pe KBS, sper sa nu gresesc, in acelasi interval se difuza Myung-wol the Spy, care, din cate stiu, a fost o dezamagire…nu stiu insa pe SBS ce a fost. Poate ne putem explica, daca, cumva pe SBS a fost un serial cu mai mult succes.

     • Myung-wol? Are cumva legătură cu Hwang Jin Yi?

     • Nu, nu are legatura cu Hwang Jin Yi :)

     • Poate si din cauza ca era in perioada de vara. Stiu ca “M-w The Spy” a fost o mega dejamagire. Ideea e ca din cate imi aduc eu aminte GB a inceput sa scada incetul cu incetul in ratinguri. In fine, eu ma bucur de el la tv, chiar e ora de relaxare sau nu stiu cum sa o numesc. Si voi rezista eroic sa nu-l urmaresc pe net. Daca nu imi mai va placea, atunci nu ma mai uit la tv.

     • Am aflat…..pe Sbs a fost Warrior Baek Dong Soo, iar acesta a avut rating mai mare decat Gyebaek.

     • Aaaa, cum am putut sa uit de Warrior? Si eu m-am uitat la el, in detrimentul lui Gb. Acuma imi aduc aminte ca la GB traducerea aparea tare, tare greu, in timp ce la Warrior aparea repede si subiectul m-a prins, atunci, mai repede decat la GB. Cu toate ca si Warrior spre sf lui si-a mai pierdut din stralucire.

     • Eu nu l-am vazut, de asta nu-mi aminteam ce serial ar fi putut sa fie atunci :))

     • Pe langa toate acestea Warrior a fost mult mai mult promovat, chiar si pe Hancinema si pe Soompi si alte siteuri fata de GB. Pacat. Si plecarea reginei a fost o lovitura sub centura. Nu abandonezi nava, numai ca se scufunda, cand tu esti antagonista!

     • Categoric…cred ca multe lucruri i-au dezamagit probabil pe spectatori, iar plecarea actritei a fost lovitura de gratie.

     • imi amintesc ca si in QSD, dupa iesirea din scena a lui Mishil, serialul a scazut in ratinguri

     • Da, dar ea a iesit asa, intr-un mod firesc, si totusi pe finalul serialului…

     • Da, Carina, iesirea lui Mishil a scazut din farmecul serialului, dar personajul trebuia sa iasa din scena, pt a pune in prim-plan pe Deokman ca si regina. Oricum regina din GB e minunata in planuri, dar Mishil e maestra. :P

 15. Annyeong!
  Haha,l-am remarcat din prima pe “tatăl adoptiv al lui Janggeum”,care a dat un plus de farmec episodului^^ Îmi place mult serialul,mai ales că-mi aminteşte de QSD:) Iar LSJ joacă foarte bine,chiar şi aşa tuciuriu;) e un fel de Bi-dam:)) Deşi trebuie să recunosc că şi mie mi-e dor de adolescentul Gye Baek…În fine, aţi văzut cum a reacţionat când a auzit de Euja? Sigur va vrea să se răzbune, cel puţin la început.Sper ca regina să nu afle că Eun-go îl ajută pe prinţ,altfel se duce totul de râpă!

  • Il putem asemenea cu Bidam, de asemenea si eu m-am bucurat sa-l vad pe simpaticul actor din Janggeum si indiferent de ura lui GB contra printului, bine ca a vorbit pt prima data in serialul. Era tanarul GB era tare fermecator si simpactic actorul. Bine ca mai avem flashbackuri din trecut.

  • Buna, Bianca! Da, Gyebaek e suparat rau pe print! Pana nu a auzit de el, nu a scos niciun cuvant… Si mie mi-e dor de pustiul, care a jucat pe Gyebaek tanar, am descoperit ieri ca are o poza in revista KWawe!

  • Annyeonghaseyo Bianca ^^ Long time no see :D Cu toate suntem nostalgice dupa micul Gyebaek, dar eu sunt si dupa Mujin :(

   • Da, si eu! Macar la inceput, cand arata personajele, mai ne arata!

   • Yeee,şi mie îmi plăcea de Mujin:D înţeleg obsesia reginei pentru el^^

   • Da, nostalgia cea mai mare o avem clar dupa Mujin :)

 16. Eu nu pot sa fac comparatie intre rolurile jucate de LSJ, acesta e primul serial in care il vad si nu ma pot pronunta deocamdata daca i se potriveste sau nu, oricum din ce am vazut pana acum (si eu sunt un pic mai inainte cu serialul) nu m-a impresionat extraordinar de mult, astept sa vad mai mult.

  • In Yi San a jucat foarte bine, rolul i s-a potrivit ca o a doua piele, si mi-a placut foarte mult si in Damo, dar cu asa o partenera nici nu se putea altfel! De ce nu au pus langa ei regizorii si in GB pe Ha Ji Won?

   • Alaturi de HJW orice actor pare un superstar, nu? :)) Nu stiu daca Gyaebaek ar fi fost un serial potrivit pt ea, dar eu doresc din suflet sa o revad intr-o drama istorica. Intre timp, sper sa accepte rolul propus intr-un film istoric, ma multumesc si cu un film la o adica, dar vreau atat de mult un serial istoric cu ea….

   • Mie mi-ar placea sa-i vad din nou jucand impreuna, chiar daca nu ca si cuplu, dar sunt prea putine filme/seriale in care Ha Ji Won sa fi jucat cu un actor de 2X, exceptand Sex is Zero si Miracle on the Street (sper sa nu fi gresit a doilea titlul).

    • Miracle on 1st Street :) Acelasi actor, asa e…

    • Era cat pe-aci sa joaca din nou cu Jo In Sung, dar n-a fost sa fie :(

    • Si cu Kim Jae Won a jucat de doua ori :) In Hwang Jin Yi si in 100 Days with Mr Arrogant.

     • Exact, am uitat de el! Dar vroiam sa cu Jo In Sung, dar pt moment nu a fost sa fie.

 17. unde il pot vedea online ??? nu conteaza daca este in engleza

 18. Vreau sa va spun ceva: eu ma bucur enorm sa vad ca lumea comenteaza din nou rezumatele serialelor si scene din serial.
  Eu am fost dezamagita ca Hwang Jin Yi nu a reusit sa stranga lumea, cu toate ca serialul este extrem de bun, poate printre cele mai bune facute in Coreea.
  Dar e bine sa vad lumea pe blog. Se pare ca Tvr reuseste din nou sa ne atraga atentia. Sper sa ia si DTR tot ei si sa nu ajunga pe Euforia sau pe altceva ca ma omoara publicitatea.

  • Si eu am cam fost dezamagita ca Hwang Jin Yi nu a strans lumea, si din pacate si din cauza ca l-a difuzat Euforia :(

  • Oricum, chiar daca nu au avut multa trecere, eu am scris cu drag rezumatele la Hwang Jin Yi, am incercat sa o fac cat mai bine, am facut capturi frumoase, zic eu, la care am “pierdut” mult timp :) E serialul meu preferat, alaturi de Chuno :)

   • Pacat ca si Chuno nu a fost difuzat de Tvr, dar probabil a fost prea sangeros pt ora de difuzare, cred ca si aceasta poate fi un motiv. Insa eu speram ca Hwang Jin Yi sa fie difuzat de ei, nu a fost, dar ma bucur de GB.
    Eu va las. Ies. Noapte buna si weekend placut sa aveti!

    • Asa e, meritau sa fie pe Tvr…dar nu totul iese cum ne dorim noi :( Noapte buna! Weekend placut si tie :)

    • din cate stiu eu, cu doua exceptii (the kingdom of the winds/kbs2 si king geunchogo/kbs1) toate serialele difuzate au avut in coreea canalul de difuzare mbc, inclusiv cel in curs, gye baek. poate ca au o intelelegere cu mbc, poate nu, dar e clar ca tvr prefera sa dea de la mbc, si prea putin sau deloc de la kbs, sbs sau alte canale coreene

     • Asa e, au fost de la MBC toate serialele, cu exceptia acestor doua, dar Hwang JIn Yi si Chuno au fost tot KBS, Tvr-ul ar fi trebuit sa le preia :D

 19. De mult nu s-au mai strans atatea comentarii la rezumate :) Si eu ma bucur pt asta!

 20. eee… parca suntem in vremurile bune… pe toti ne-a cuprins nostalgia :)

 21. Mai sunteti? Mi-a cazut netul, poate din cauza ca a inceput sa ninga, dar acum s-a oprit.

 22. Multe comm-uri nu sant ,dar intr-un fel ma bucur, intr-un fel i-mi pare rau ca pagina Jumong a ajuns un fel de Secrete,sant constienta ca este camera de suflet a palatului,dar mai trebuiesc facute comentarii si in alte camere!

  • Buna Livia, iti promit ca de-acum inainte voi fi cuminte, si incerc sa comentez mai mult si la GB :) Oricum, eu la Jumong de obicei dau zilnic cate un comentariu, de salutare.

   • Livia…sincera sa fiu acolo ma simt ca acasa…Eu nu am trait perioada QSD la intensitate maxima ,dar nu imi place comparatia…Jumong nu va deveni niciodata ca Secretele…

    In ceea ce priveste comentatul la alta pagina ,in cazul Gye Baek,eu una de ieri am inceput sa vad filmul si am ajuns la ep 13 …Amk trecut mai repede prin episoade pentru ca eu nu mai am timp de urmarit filme…
    Chiar va intrebasem pe blog daca pot descarca filmul..dar nimeni nu mi-a raspuns…

 23. Julia ,ma unge pe suflet ca tu ii spui Lupul Singuratic!

 24. Zambetul lui din acest episod ,pare mai mult un rictus sau grimasa ,nu este relevant pentru starea lui de spirit!

  • A adus aminte de domnita, dar intr-adevar, abia se poate numi zambet!

 25. Livia, LA MULTI ANI! inca o data! Si daca e ziua ta, de ce speli tu vasele? Lasa-l pe altcineva!

  • LA MULTI ANI LIVIA!

 26. Nu imi place Uija deloc…..
  Are ceva ce ma nelinisteste…

  • Lil,Lov multumesc de urari! Lil si daca nu eu atunci cine?

   • Livia…grea intrebare! Daca lasi pana maine, e si mai rau, iar daca fac barbatii, deobicei trebuie respalat totul :)

    • vin eu .:D

 27. Nu stiu de ce, dar nici mie nu-mi place, adica parca nu-mi transmite mai nimic, poate fiindca vrea sa nu se stie ce gandeste de fapt, a crescut ascunzandu-si adevaratele sentimente.

 28. In seara aceasta sarbatorim ziua Liviei,initiatoarea nickname-urilor de pe koreafilm… TANTI JENI<FRUMUSELUL etc…

  HAPPY BIRTHDAY!!!

 29. Cand desfacem sampania ????:D
  Am din plinb pentru toata lumea…:D

 30. Multumesc Lov esti o draguta!

  • Cu placere!:d

 31. Abia astept sa intre Carina si sa ne povesteasca cum a fost la reuniunea KF de la Craiova !

 32. buna fetelor

 33. ce mai faceti?

 34. livia de ce nu ai venit si tu la intalnirea noastra?a fost superb zic eu.

 35. am venit :)

 36. si eu m-am simtit grozav

 37. am incarcat deja pozele pe FB sa vedeti ce-am facut

 38. Deja le-am vazut cand am scris ca abia te astept!Ce scria pe tabla aia? mi-au placut margelele tale asortate cu cerceii! A fost si Celine ,care este ea?

  • sunt doua foto cu ea in picioare… statea langa mine

 39. Cred ca este cea cu aparatul foto in mana ,aveam de ales intre ea si doamna cu poncho franjurat,la ele m-am gandit cand am vazut prima data pozele!

  • ai ghicit bine

   • V-am gasit si eu! A fost frumoasa intalnirea?

 40. Ce zice la tabela despre inghetata? a-ti papat si voi?

  • acolo este povestea cafelei…. e foarte dragut

  • inghetata?… ce bine suna… insa din pacate deja mi-a pierdut vocea daca ma mai dau pe inghetata s-ar putea sa ma doara mainile de atata vorbit :)

 41. noi am papat prajituri, ca pentru inghetata e cam frig :)

  • Si cafele cu stacana,am vazut io!

 42. Daca astia de la TVR continua cu IRI am s-o numesc pe Eun Go,Hormonica,ce m-ie Pink,ce mi-e ierburi si ceaiuri aromate,iar la urma urmei nu l-a parasit pe IRI pentru un chinez? Suna atat de bine Lupul Singuratic si chiar i se potriveste!

  • :))
   Esti totala cu Hormonica :))

   • Daca facem abstractie de varsta si inaltimea lui ,se cam potriveste totul!

 43. In poza in care este amenintat cu sabia de Yu Shin ,i-mi place maxim atitudinea si mimica lui,parca ar spune ,, si tu ce mai vrei ma doare-n motul de la basca de autoritatea ta ” !

  • Am ajuns la episodul 17…si Gyebaek ma surprinde din ce in ce mai mult….

   • hehehe… o sa mai fie surprize :)

   • Si eu tot acolo sunt, astept surprizele :)

 44. Vezi ? si inca nu ai vazut totul!

 45. Sper sa il vad pe tot….

 46. Azi e ziua actorului din rolul adolescentului Uija :) La multi ani! Si ziua actritei Park Ye Jin :)

  • La multi Ani!

Leave a Comment