koreafilm

Cine suntem…

Written by koreafilm. Posted in Despre KoreaFilm, Despre noi, Noutati KF, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , ,

AIRC-610x225

Published on martie 13, 2012 with 40 comentarii

În cei peste doi ani de când suntem împreună, aţi reuşit să-i cunoaşteţi pe o parte dintre cei care formează Koreafilm, dar ştiţi mai puţine despre restul echipei AIRC, cei care sunt “în spate” şi desfăşoară activităţi de planificare pentru ca toate proiectele pe care vi le-am prezentat aici să prindă viaţă:

Preşedinte AIRC
Daniela P, stabilită pentru o perioadă în Coreea de Sud, a pus bazele proiectului KoreaFilm spre finalul anului 2009, lansând astfel primul proiect de anvergură dedicat acestei culturi în România, o poartă deschisă tuturor iubitorilor culturii coreene. Pasionată de cultura asiatică încă din 1992, Daniela este vorbitoare fluenta de limba coreeană şi consideră că a ajuns să promoveze Coreea, şi nu Japonia, asa cum intenţiona în urmă cu peste 10 ani, doar prin forţa destinului. Echipele de coordonatori AIRC, KoreaFilm & K-Wave România le consideră o dovadă a faptului că visele pot deveni realitate, prin puterea pasiunii.


(va urma povestea fotografiei, într-un material separat)

Echipa administrativă AIRC:
Din echipa administrativă fac parte 11 persoane, care ocupă poziţii de coordonare a diverselor activităţi ale Asociaţiei, în linie cu strategia agreată de membrii Consiliului şi Preşedinte.
10 noi poziţii au fost înfiinţate în anul 2012, pentru a putea răspunde volumului de activităţi şi planurilor de dezvoltare ale AIRC. Astfel, echipa s-a mărit cu noi coordonatori de evenimente: Anca Barba, Anca Plavu, Dana Ivancea; Asistent PR – Adina L.
Noile poziţii au fost anunţate public şi puse la dispoziţia tuturor celor disponibili pentru a susţine activităţile AIRC – Koreafilm în 2012, în regim de voluntariat.

Începand din 2012 a fost înfiinţată poziţia de trezorier al AIRC, poziţie ocupată de Mihaela C.
Au fost stabilite pozitii de Region Heads, pentru Braşov, Craiova şi Deva, ocupate de membrii AIRC: Ramona J., Julia79, Carina T. şi Ana-Maria Ruse.
Cluburile locale vor organiza în măsura posibilităţilor evienimente pentru fani, care să urmărească şi calendarul de evenimente central (AIRC Bucureşti).

Redacţia K-Wave România
Odată cu apariţia ediţiei speciale a revistei K-Wave s-a înfiinţat şi redacţia ce este formată din redactori şi traducători, selectaţi pe baza CV-urilor trimise către AIRC:
Director al revistei este Daniela P. (Preşedintele AIRC), iar Redactor Şef este Carina T.
Din redacţie fac parte:
- redactori: Ana-Maria Ruse, Claudia Bîrzale, Ramona Jeleriu, Andra Albuşoiu;
- traducători: Maria Bardaş, Georgiana Boboc, Paula Busuioc, Ana Chituc, Diana Cristolţean, Oana Cristolţean, Florina Haret, Oana Mereuţă, Alexandra Moldovan, Anca Nichifor, Diana Ghinea, Andreea Olaru, Anca Plavu, Delia Vintilescu.
O parte dintre ei s-au alăturat şi redacţiei Koreafilm.

Redacţia KoreaFilm:
Vechea redacţie o cunoaşteţi deja, dar haideti să ni-i mai reamintim pe fiecare dintre membrii ei.
Carina T. este Editor coordonator al KoreaFilm.

Carina T. este o persoană căreia ii place să facă lucruri din pasiune, colaborarea cu Koreafilm neavand legătură cu viaţa profesională. Este un hobby. In fiecare dintre recenziile pe care le scrie, lasa o părticică din suflet, astfel oferindu-le tuturor şansa de a o cunoaşte.

“Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele… dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.”

Ana-Maria Ruse, coordonează în continuare recenziile utilizatorilor, are de asemenea rolul de Community Manager pentru KoreaFilm, în relaţia cu fanii.

Ana-Maria Ruse (n.1987) locuieşte în Deva, judeţul Hunedoara. Este in prezent studentă la Facultatea de Inginerie din Hunedoara, din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara.
Printre pasiunile sale se numără lectura, sportul, drumeţiile şi de un an şi ceva, descoperirea tradiţiilor şi istoriei Coreei, pasiune pe care a dobândit-o prin intermediul serialelor istorice coreene vizionate. Îsi doreste ca într-o zi să poata vizita Coreea de Sud şi să descopere toate frumuseţile acestei ţări fascinante.

Ceilalţi redactori s-au specializat în mare parte pe anumite domenii şi au fiecare dintre ei un stil deja format si apreciat:

Mihai Fulger
Mihai Fulger este jurnalist şi critic de film din 2002. A semnat sute de cronici, articole de opinie, studii, eseuri şi interviuri pe teme cinematografice în diverse publicaţii, precum „Observator cultural”, „Cultura”, „Caiete critice”, „Cuvântul”, „Averea”, „Prezent”, „Cotidianul”, „Adevărul” etc., precum şi pe Internet (LiterNet.ro, HotNews.ro, CineMagia.ro, CineTipar.blogspot.com, GingerGroup.ro etc.). Este membru al Asociaţiei Criticilor de Film din cadrul UCIN (Uniunea Cineaştilor din România) şi al FIPRESCI (Federaţia Internaţională a Criticilor de Film). Participă constant la importante festivaluri de film naţionale şi internaţionale (Cannes, Berlin, Veneţia, Rotterdam, Pusan, Varşovia, TIFF Cluj etc.), în calitate de corespondent sau de membru al juriului, şi este implicat în organizarea unor festivaluri din România.


Claudia B.
Claudia B. s-a născut în 1980, în oraşul Constanţa. Licenţiată în Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”, Bucureşti, a participat la diferite workshopuri şi seminarii formative în acest domeniu.
Este o fire sociabilă, îi plac foarte mult călătoriile şi este pasionată de cultura altor ţări. Pasiunea pentru Coreea, ca ţară şi tot ceea ce reprezintă aceasta ca un întreg a venit odată cu serialele difuzate la televizor, fapt care a starnit şi mai mult curiozitatea şi interesul pentru “valul coreean”.
Motto-ul preferat: “Realitatea incepe şi se construieşte întotdeauna cu un simplu vis”.


Andra Albuşoiu
Andra Albuşoiu (n. 1993), elevă la Colegiul Naţional Spiru Haret, este pasionată de limbi şi culturi străine. A făcut cunoştinţă cu civilizaţia şi cultura coreeană în urma cu 2 ani, prin intermediul serialelor difuzate la TVR si a fost dragoste la prima vedere. Apoi, cinematografia coreeană a devenit o obişnuinţă în viaţa ei de zi cu zi. A început să studieze limba coreeană având curiozitatea copilului care descoperă ceva nou şi, curând, a devenit un hobby. Apreciază originalitatea culturii coreene şi istoria ei grandioasă, pe care poporul a ştiut să o conserve şi să o promoveze la adevarata ei valoare, nepreţuită.


Ramona J.
Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov (un oraş cu multă verdeaţă pe timp de vară şi cu brazi împovăraţi de zăpadă în timpul iernii). Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul a fost simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare.


Oana Cristolţean
Oana Cristolţean s-a născut in 1992, în Cluj-Napoca. O ardeleancă adevărată, crede că toate lucrurile se intamplă cu un motiv.
De Coreea s-a indrăgostit acum doi ani, cand o bună prietenă i-a prezentat-o pe Janggeum Seo din “Giuvaierul Palatului”. Incă de la început a fost impresionată de gastronomia coreeană şi de îmbrăcămintea tradiţională. Treptat, a descoperit multe aspecte ale Coreei: istoria, tradiţia, muzica şi patriotismul afişat de nativi. Este în special interesată de Coreea de Nord şi doreste ca aceasta ţară să cunoască în viitorul apropiat ce este democraţia.
“Our lives begin to end the day we become silent about things that matter.” (Martin Luther King, Jr.)


Kim Vladimir
Filolog, a absolvit Universitatea din Bucureşti, secţia limbi străine, poet şi prozator, membru al Uniunii Scriitorilor din România, din 1990.
Jurnalist cultural, transmiţând în Eter acele mesaje din domeniul literaturii, artei şi civilizaţiei, care să-i unească pe oameni şi să le întărească sufletul.
Călător pasionat în spatiul spiritualitătii asiatice, atent la miracolul armoniei dintre yin si yang, reflectat în blândeţea dimineţilor coreene, dar mai ales în codul străvechi, moral, respectat chiar si astăzi, de un popor demn de admiraţia noastră.


Carmen Voinea
Carmen Voinea (n. 1983) a studiat Ştiinţe Politice în cadrul Universităţii Bucureşti (2002-2006). A lucrat pentru o perioada în presă, însă dorinţa de a ieşi puţin din zona de confort a făcut-o să caute programe de voluntariat în Africa, doar pentru a ajunge să lucreze ca profesor asistent de engleza în Coreea de Sud (2008-2009). În prezent se bucură de viaţa corporatistă şi tânjeşte după un chamchi gimbab.


Dorim să mulţumim de asemenea, tuturor celor care de a lungul timpului au contribuit cu pasiunea lor pentru Coreea la echipa KoreaFilm, şi de ale căror recenzii v-aţi putut bucura, şi, sperăm, că, într-o măsură sau alta, şi în viitor, în măsura disponibilităţii fiecăruia.

Viviana Ifrim

Andreea Tudose

Laura Trifan

Începând cu finele anului trecut sau începutul acestui an, pe lângă membrii deja „veterani” ai echipei Koreafilm, ni s-au alăturat persoane noi, unele au devenit deja familiare şi vouă, fiecare împărtăşind cu noi pasiunea comună care ne leagă: Coreea, valul Hallyu. Pentru a îi cunoaşte pe toţi mai bine, i-am rugat să facă o scurtă prezentare personală, prezentările fiecăreia vor fi adăugate la categoria Autorii Koreafilm.

Unii dintre redactori, coordonaţi de Andra Albuşoiu, se ocupă şi de conţinutul paginii de FaceBook a KoreaFilm: Alina D, Florina H., Andreea Neacşu, Raluca V.
Să îi „ascultăm”:

Julia79
“M-am născut în Braşov într-o zi frumoasă de primăvară a anului 1979 şi de-a lungul anilor m-am îndrăgostit iremediabil de oraşul meu, chiar dacă am fost departe de el o vreme. Am trecut prin multe etape ale vieţii şi ale carierei profesionale, mai mult sau mai puţin fericite, dar în final m-am regăsit alături de copilaşul şi soţul meu care sunt centrul universului meu. Acum, de câţiva ani, întorsăturile vieţii mi-au oferit şansa de a face ceea ce visasem de mult timp: să lucrez cu oameni şi pentru oameni, să-i ajut pe cei care trec prin aceeaşi suferinţă cu mine pentru a răzbate mai uşor atunci când nu ştiu ce e de facut ca pacient cu afecţiune cronică destul de complexă şi lucrez într-o organizaţie nonguvernamentală. Am absolvit un liceu agricol pentru că mi-a plăcut să aflu mai multe despre fiecare plantă şi copac aducător de atât de multă sănătate. Am absolvit o facultate de Ştiinţe Juridice şi Administrative pentru a-mi fi mai uşor să dezleg iţele uneori inteligibile ale unor legi. Coreea m-a atras pentru că am descoperit o istorie atât de diferită şi totuşi atât de asemănătoare cu a ţării noastre şi într-o oarecare măsură chiar a locului în care trăiesc. Personajul Jumong şi actorul Song Il Gook m-au făcut să iubesc cu adevărat cinematografia coreeană. Apoi totul a decurs de la sine. Koreafilm îmi dă şansa ca de câte ori pot să mă delectez cu pasiunea de scrie despre ceea ce am început să iubesc: cultura şi cinematografia coreeană.”


Florina H.
Florina H., născută în 1982, este absolventă a Facultăţii de Litere, specializarea Engleză-Franceză, din cadrul Universităţii din Bacău. A devenit pasionată de cultura coreeană datorită serialului „Yi San”, care a făcut-o să-şi dorească să afle cât mai multe despre ţara de unde provenea această creaţie remarcabilă atât prin minuţiozitatea cu care era reconstituită atmosfera unei epoci trecute şi prin interpretarea impecabilă a actorilor, cât şi prin umanitatea exemplară a personajelor.


Oana Mereuţă
Data naşterii: 14.11.1986
“Am terminat masterul in Sisteme Informationale pentru Afaceri din cadrul UAIC ,Iasi si in prezent lucrez ca supervisor in cadrul Institutului de Cercetare de Piata GfK Romania. Pasiunea pentru Coreea a inceput in urma cu 1.5 ani. Prima data am descoperit kpop-ul si am fost surprinsa cat de mult poate sa imi placa – parca nici nu mai exista alt gen de muzica pentru acum; apoi am vazut ca pe o provocare sa incerc sa invat limba si pe urma mi-am dat seama ca e doar inceputul. A fost randul dramelor si filmelor prin intermediul carora am inceput sa descopar cultura – a inceput sa imi placa stilul lor de viata, stilul vestimentar, arta culinara…. Si descopar in fiecare zi cate ceva nou care ma face sa iubesc din ce in ce mai mult acest popor. Ce admir cel mai mult la ei este disciplina – in orice domeniu de activitate, felul in care stiu sa se promoveze in afara granitelor. Din pacate nu este accesibila pentru toata lumea si asta o face misterioasa si parca imi doresc sa ajung acolo si mai mult.”


Anca Plavu
Anca Plavu, născută în Bucureşti, în anul 1989, a absolvit Facultatea de Marketing (ASE). Fiind întotdeauna deschisă la tot ce este nou, a primit în inima ei cultura coreeană o dată cu difuzarea serialelor la TV. Aspectele ce au atras-o cel mai mult la Coreea sunt devotamentul locuitorilor pentru ţara natală, sinceritatea şi respectul pentru cei din jur. Prin cunoştinţele acumulate în timpul facultăţii, îşi doreşte să promoveze cu mare drag valorile şi cultura Coreei pentru a le face cunoscute tuturor românilor şi nu numai.


Raluca Vochescu
Raluca (Vochescu) Pîrvu, născută în Rm. Vâlcea, are 23 de ani şi visează să ajungă în Coreea de Sud, locul pe care îl consideră Raiul pe pământ. S-a îndrăgostit iremediabil de Coreea, datorită serialelor transmise de TvR şi astfel “virusul”, s-a răspândit. Ceea ce o atrage la aceasta ţară est-asiatică este cultura, inocenţa pe care o arată în filme, respectul, drăgălăşenia şi Oamenii.


Andreea Neacşu
”M-am născut în 1984, în Bucureşti, dar sunt mândră de rădăcinile mele olteneşti. De profesie sunt inginer în domeniul auto. Sunt pasionată de muzică, nu mă despart niciodată de căşti. De Coreea m-am îndrăgostit în momentul în care o prietenă mi-a recomandat să mă uit la “Boys over flowers”, şi de atunci am rămas ancorată în cultura coreeană.”


Dana Ivancea
Născută într-o zi splendidă de 8 martie 1975, în Bucureşti, licenţiată în psihologie, şi având ca pasiuni muzica, filmul, călătoriile ,literatura, poezia, peisajele şi culorile, atracţia faţă de cultura şi istoria, gastronomia şi cinematografia, moda şi muzica, sportul si arta coreeană, o am din 2009, odată cu difuzarea primului serial corean la o televiziune romana, şi anume “Giuvaerul palatului”, m-a făcut să-mi doresc, deci încă visez că voi ajunge candva în Coreea de Sud, şi voi cunoaşte staruri care au dat viaţă personajelor care m-au înghenunchiat emotional şi m-au făacut să-mi doresc mai mult să cunosc ţara, natura, arta si oamenii care au contribuit la ceea ce noi numim “valul coreean”.


Anca Barba
Anca Barba, nascută în anul 1994, este în prezent studentă la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai, Bucureşti. A interacţionat pentru prima oară cu cultura coreeană aproximativ acum un an, prin urmărirea – la sugestia unei prietene- a serialului contemporan “You’re Beautiful”. Treptat, a descoperit o sumedenie de lucruri interesante despre Coreea de Sud, dezvoltând o mare pasiune pentru muzică şi seriale. Lucrul pe care îl apreciază cel mai mult la coreeni este puterea lor remarcabilă de a izbuti în orice situaţie şi faptul că par nişte oameni deschişi şi primitori, păstrători de tradiţii străvechi. Speră ca într-o bună zi viaţa să-i “ofere oportunitatea” de a vizita această ţară fascinantă, intre timp ea dorind să descopere cât mai multe lucruri despre această ţară aparte.


Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

40 comentarii

There are currently 40 comentarii on Cine suntem…. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. ?????
  nu e nimeni curios sa le cunoasca pe noile colege?

 2. Chiar asa…

 3. Buna, Koreafilm! Ma bucur foarte mult de aceasta intalnire! Va doresc putere, pasiune si sanatate, ca sa puteti sa ne calauziti in cultura coreeana. Va multumesc din inima pentru ajutorul primit din partea voastra in incercarea de a cunoaste aceasta lume minunata!

 4. Felicitari echipei intregi, multumim pentru articolele variate si interesante, pentru rezumate, pentru kpop si muzica si revistaaaa! :D Faceti o treaba excelenta, ma bucur ca v-am cunoscut! Succes membrilor noi si la cat mai mult articole, si aja aja “veteranilor”. :* :* :* hugs all!

  • hehehe… veterani!
   Fighting!

   multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi :)
   multumim Koreuta ca ne-a ales sa fim si noi o mica parte din ea :)

 5. Incantata de cunostinta Koreuta!

 6. Cu asa staff cetit si cu multa pregatire in domeniu,cum as fi putut eu ,Neculaie muncitorul ,care abia reuseste sa citeasca,sa fac o recenzie? Doamne feri! Eu abia leg doua vorbe,in viu grai ,nu ma pot pune cu acesti talentosi titani in ale scriptelor!

  • offffff… nu fi rea, Livia!
   toata lumea mai are de invatat… nimeni nu s-a nascut asa… trebuie doar putin curaj… eu sunt convinsa ca ai scrie niste recenzii foarte originale… eu promit sa te ajut daca vrei sa incerci :)

   • Nooo! nu risc!

  • multumim pentru cuvintele frumoase dar sa stii ca nu scapi de noi… vezi sa-mi pastrezi macar un piscot din tortul tau aniversar… mi-a soptit o privighetoare ca se apropie ziua ta :))….

 7. Oho! un dragon cu mai multe capete luminate,un dragon bun care nu ne parjoleste cu flacarile lui ,instantaneu ,ci numai asa aputin cate putin ,ne perpeleste la foc mic ,sa ne patrunda aceasta fierbinteala pana-n maduva oaselor si sa ramana acolo pe vecie! Dulce tortura!

 8. Aceste recenzii,a se citi flacari,ne-au contaminat iremediabil ,aici Palatita este la ea acasa,degeaba ni se administreaza pastilute SIG,KNG,LSJ ,Chuno sau mai stiu eu de care,nu ne trece sant dependenta mai ceva ca o mama heroina!

  • cred ca pentru multi a devenit dependenta
   cand deschis calculatorul, prima oara deschid blogul si apoi emailul :))

   • Ai dreptate, Carina şi eu fac la fel!!!!!

 9. felicitari coreuta ai crescut mare ,din ce in ce mai mare si cu multe realizari ,ma bucur pt voi si pt noi totodata si sper sa mergem multi ani impreuna ,felicitari ,,veteranilor ,,pt perseverenta ,carina sa stii ca mie dor de recenziile tale istorice si in general de discutiile de aici ,pupici si sa cresteti ,,mari si frumosi ,,

  • multumesc, Mihaela… deocamdata am vrut sa va mai relaxati plimbandu/v[ pe Insula jeju, dar nu le-am uitat nici pe acelea… sunt pe vine :))

 10. ok ma bucur mult poate asa o sa reusesc si eu sa ajung mai des pe aici ,pupici si bafta

 11. Imi pare bine ca v-am cunoscut, sunteti o adevarata echipa, demna de toata lauda, va felicit pentru intreaga munca depusa si va multumesc ca existati.

 12. In primul rand ma bucur sa va cunosc si va multumesc pentru ca existati! voi sunteti cei care in fiecare zi ne fac sa ne indragostim si mai mult de Coreea. Felicitari tuturor pentru ca sunteti o echipa minunata sau mai bine spus o familie! Kamsahamnida KF!^_^

 13. Ce idee grozava sa prezentati echipa care ne incanta de atita vreme cu articole si recenzii despre Coreea !!! Felicitari Koreafilm! Felicitari tuturor care muncesc pentru ca noi, sa aflam cat mai multe despre cultura coreeana !

 14. O echipă tânără şi puternică!!! O echipă care creşte ca Făt-frumos din poveste…..parcă au trecut 10 ani nu doi de când aţi apărut în viaţa noastră…aşa de bine şi frumos aţi crescut….
  Vă mulţumesc că existaţi şi ne bucuraţi zi de zi cu recenzii minunate…..
  Fighting!!!!!!

 15. Felicitari celor care au intrat in echipa. Am observat ca de ceva vreme articolele publicate sunt mai variate si foarte bine scrise. Felicitari inca o data, si mult mult spor! Multumesc tuturor celor care scriu pentru Koreafilm :)

 16. Va multumim pentru cuvintele frumoase si primirea plina de caldura. :) Ne bucuram ca suntem printre voi!
  P.S. Livia, cred ca tocmai ai gasit un motto numai bun pentru KoreaFilm. :) Noi si familia regala din Joseon cu dragonul :))

 17. multumim mult KoreaFilm ca ne-ati prezentat si ceilalti membrii, toti fac o treaba buna si ne lumineaza zilele prin recenziile si articolele scrise

 18. Mult succes tuturor din echipa si sa ne traiti ca sa ne bucuram de munca voastra si de voi!:)

 19. Ma bucur sa cunosc intreaga echipa ! Succes si multa rabdare si putere de munca ! Va multumim dragilor nostrii gazdari …..sa ne traiti ,multi ani fericiti !

 20. Le urez si eu inca o data bun venit in echipa noilor colege :)

 21. Felicitari intregii echipe!

 22. noi, membrii mai noi ai acestui Palat va multumim ca sunteti alaturi de noi si ne-ati primit cu drag si cu multa caldura,tot ce va rugam in schimb este sa aveti iertare de micile noastre stangacii , si sa ne sprijiniti in continuare ca si pana acum…..”.Lecturari placute in vasta biblioteca a Palatului Regal din Joseon”…….

 23. Livia esti o rautacioasa pentru ca nu este adevarat ce spui, ca nu stii sau nu poti sa scrii, mie imi placi foarte mult, pentru ca antrenezi lumea la dialog, aici pe blog , la comentarii,… si daca vrei sa stii, acest lucru nu-i chiar asa de putin sau insignifiant,…deci, te rog, nu mai spune asta despre tine, eu cred ca tu esti o persoana buna, corecta, sensibila,admirabila, si perseverenta…..deci eu vreau ca tu sa scrii mai mult….si sa intri peste tot pe aici pe unde crezi ca este loc sa lasi un comentariu……sau cateva randuri pentru mine/……Crezi ca se poate?pupici..

  • OK,gata sefa!

 24. toata lumea care intra pe blog pentru mine personal insemnati mult prea mult sa ma pot exprima in cuvinte, este bine ca ne cititi, este bine ca ne vedeti cum scriem, este bine ca scrieti si voi, faceti-o cu placere in continuare si in curand o sa asistam la reusita noastra a tuturor in lupta pentru a fi cei mai buni si maibine informati oameni, …cat despre sensibilitate ..ce sa mai vorbim…toti care intrati si scrieti…sau cititi ..aici pe blog sunteti sensibili..ca altfel nu ati face-o, dar totusi cei care ne scriu cateva randuri, cand pot si cum pot ei…sunt chiar deosebiti….va iubesc pe toti!!!!Fighting!!!!Go on!!!!

  • He ,he ,dragonul nostru creste vazand cu ochii,o soparlita lesinata de spaima luminii,s-a transformat intr-un exemplar de colectie! Ma bucur sa cunosc intreaga echipa +bonusul de ultima ora,dar parca am asa o nostalgie a vrajei imprastiata (nu vrajeala),eu continui sa cultiv aura de mister a Koreutei,de parca nu as sti cine ,ce si cum !

 25. si nu in ultimul rand doresc sa le multumesc celor care ne-au dat oportunitatea de a fi noi insine, de a ne pune in valoare ce ne place cel mai mult, de a scrie, de a impartasi si altora din stiinta noastra, de a va cunoaste, aceasta este vechea echipa careia personal i multumesc nespus, si-i mai multumesc si pentru ajutorul pe care mi-l ofera neconditionat, ….si in mod special doresc sa-i multumesc Carine si Anei-Maria Ruse, ..iar in mod deosebit Danielei Predut-presedinta AIRC

  • Dana, si eu iti multumesc, pt ca te-ai alaturat echipei ^^

  • esti o draguta, Dana
   ma bucur ca faci si tu parte din echipa… bun venit si succes tie si tuturor celor mai noi dintre noi

 26. Multumiri si respect profund pentru aceasta familie minunata numita KOREAFILM.
  Fara voi si fara munca voastra deosebita noi am fi fost mult mai saraci in cunostinte si in trairi sufletesti pentru toate astea eu va multumesc.

 27. Multumim, Flori :)

 28. I-mi plac recenziile voastre ,mereu sant altceva ,se vede ca scrieti din inima ,totul curge natural ,cu cate o greseala minora pe alocuri,care pune o amprenta de neconfundat ,un brend!Se simte munca asiduua printre randuri, scrierea este aerisita si volubila,nu este incarcata de floricele ,mileuri si carpete cu rapirea din serai,pestele din sticla colorata lipseste cu desavarsire! Bravo de aste i-mi placeti atat de mult!

 29. Felicitari KoreaFilm pentru toata truda, bun venit noilor colege si mult succes in viitor.
  Fighting :D

Leave a Comment