koreafilm

Parfum de femeie – episoadele 7-11

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Parfum de femeie, Povestea

Tagged: , ,

0

Published on februarie 20, 2012 with 13 comentarii

de Anca Plavu

03. 유앤아이 – 엠블랙(MBLAQ)

Episodul 7
Yeon-Jae găseşte fotografia lui Wilson într-o revistă, văzând că el încă avea pe deget preţiosul inel şi încearcă să-i afle datele de contact. Ji-Wook îi cere asistentului său să investigheze mai mult despre scandalul Wilson.
La spital, Eun-Sook este nevoit să participe la un show de talente cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea spitalului, surprinzându-i pe toţi. Tratamentul lui Yeon-Jae dă roade. Ji-Wook renunţă la cursurile de dans, în schimb Eun-sook acceptă să înveţe câţiva paşi de tango, descurcându-se chiar de la prima încercare.

Între timp, Yeon-Jae primeşte o altă scrisoare de la tribunal prin care i se cere să vină la o întâlnire pentru a media conflictul cu firma lui Sae-Kyung. Yeon-Jae vorbeşte la telefon cu managerul lui Wilson, dar el îi spune că, de fapt, inelul a fost refăcut după acelaşi model ca al primului, nerecunoscând adevărul. Ji-Wook vede şi el inelul lui Wilson şi îl sună; Wilson tot susţine că e alt inel realizat de un celebru designer, dar Ji-Wook îi spune că acesta a murit cu un an în urmă, prinzându-l cu minciuna. La întâlnirea de mediere, apare Wilson care spune tot adevărul şi îi mărturiseşte lui Yeon-Jae că Ji-Wook a fost cel care l-a convins să facă acest pas, venind tocmai până în Sydney, Australia.

Yeon-Jae se duce la biroul lui Sae-Kyung, preferând să ia banii decât să-i accepte scuzele; totodată, ea afirmă că se va răzbuna cândva, spunând: „Cine ştie de ce pot fi capabilă?”. Wilson îi dă un inel cadou lui Ji-Wook pentru a i-l oferi lui Yeon-Jae. Ji-Wook află de la Sae-Kyung de banii primiţi de Yeon-Jae. În schimb, aceasta donează plicul cu bani spitalului. Doctorul Eun-Sook îi cere lui Yeon-Jae să-i fie parteneră de dans la show-ul de talente. Ji-Wook află că Yeon-Jae a mai venit cu un bărbat la cursurile de dans („Schweitzer”), bănuind că ar putea fi Eun-Sook.

Yeon-Jae o duce pe mama ei la o întâlnire „pe nevăzute” cu un coleg al lui Eun-Sook, în aceeaşi locaţie fiind şi Ji-Wook; el îi reproşează lui Yeon-Jae faptul că acceptat banii de la Sae-Kyung. În afara hotelului, Eun-Sook o întreabă dacă îl iubeşte pe Ji-Wook. Yeon-Jae răspunde că n-a vrut să se întâmple, dar îl iubeşte enorm, Ji-Wook auzind dialogul celor doi.

Episodul 8

Mama lui Yeon-Jae se înţelege bine cu colegul lui Eun-Sook, dar ea se ridică imediat de la masă, după ce acesta a trebuit s-o ajute din cauza înecării cu o bucată mare de peşte, fiind ruşinată faţă de el. Ji-Wook se răzgândeşte în privinţa planului pentru pachetul turistic de toamnă, utilizând în cele din urmă propunerea lui Yeon-Jae privind insula Wando. Yeon-Jae refuză propunerea lui Ji-Wook de a se întoarce la agenţie, făcându-l pe acesta chiar s-o implore şi spunându-i că ştie că îi este dor de el. În birou intră şi tatăl lui Ji-Wook, întrebându-l când are de gând să cumpere cadourile de nuntă; Yeon-Jae pleacă imediat la auzul acestei veşti.

Eun-Sook îi reproşează lui Yeon-Jae că s-a îndrăgostit de un bărbat pe cale să se căsătorească, arătând patetic în ochii lui. Ji-Wook ezită să cumpere cadourile cu Sae-Kyung şi se duce la şcoala de dans, unde o găseşte pe Yeon-Jae şi dansează împreună tango; el îi şopteşte: „Cum să-ţi opreşti sentimentele, când eşti aşa de pasională?”. Totodată, el îi propune lui Sae-Kyung să anuleze căsătoria.

A doua zi, Ji-Wook îi oferă lui Yeon-Jae cadoul din partea lui Wilson, ei ducându-se într-un parc de distracţii; ea vrea să-şi caute „prima iubire” pentru a-i cere scuze că l-a refuzat mai demult. Profitând de ocazie, Ji-Wook şi Yeon-Jae se distrează în parc, ca şi cum ar fi la o întâlnire. Acolo se întâmplă să fie şi Hye-Won care îi vede şi pleacă dezamăgită.

Sae-Kyung şi Ji-Wook se întâlnesc cu fostul iubit al acesteia, pe care ea l-a plăcut foarte mult, dar tatăl său i-a despărţit pentru că îl şantaja cu bani în schimbul unor fotografii compromiţătoare. Auzind că Hye-Won vrea să pună capăt prieteniei lor, Yeon-Jae o anunţă că are cancer şi vrea să iubească pe cineva înainte să moară. La întâlnirea cu părinţii, Ji-Wook anunţă că va renunţa la căsătorie, motivând că Sae-Kyung are nevoie de cineva mai bun alături de ea. Yeon-Jae şi Ji-Wook se văd în faţa casei lui, unde ea îi propune să meargă amândoi la o întâlnire, ca un cuplu adevărat.

Episodul 9

Tatălui lui Sae-Kyung (Directorul Im) i se face rău şi este dus la spital. Ji-Wook o anunţă pe Yeon-Jae că a anulat căsătoria, vrând să-şi trăiască propria viaţă, şi îi acceptă propunerea de a ieşi împreună. Ajunge şi el la spital, unde stă cu Sae-Kyung până când tatăl ei se trezeşte; Ji-Wook îi mărturiseşte lui Sae-Kyung că toată viaţa a trăit sub aripa tatălui său, simţindu-se sufocat.

La agenţie, se primesc telefoane ale „clienţilor” care vor să-şi anuleze toate rezervările, aceasta fiind o sperietură din partea directorului Im. Eun-Sook este pus să aibă grijă de tatăl lui Sae-Kyung şi îi descoperă o mică tumoră la esofag, dar are şanse de vindecare. Ji-Wook îi cere tatălui său să-i lase un răgaz pentru a rezolva conflictul cu directorul Im.
El pleacă pe insula Wando pentru a pune în aplicare ideea lui Yeon Jae, iar aceasta îi cere lui Eun-Sook să amâne a doua fază a tratamentului pentru două zile.

Ji-Wook vizitează locaţiile insulei Wando, fiind plăcut surprins s-o găsească şi pe Yeon-Jae acolo; cei doi experimentează prinderea scoicilor şi camping-ul, o altă activitate specifică locului. Stând amândoi în liniştea nopţii, Ji-Wook îi mărturiseşte lui Yeon-Jae că, datorită ei, a putut reveni la viaţa de dinainte ca tatăl lui să-l ia sub îngrijire. Din cauza unui gândăcel nevinovat, Ji-Wook a fost nevoit să intre în cortul lui Yeon-Jae, astfel ajungând să aibă primul lor sărut.
Pe drumul spre casă, lui Yeon-Jae i se face din nou rău. Sae-Kyung îi vede când ei ajung la casa lui Yeon-Jae. După ce pleacă Ji-Wook, Sae-Kyung o întreabă pe Yeon-Jae dacă aceasta este răzbunarea despre care vorbea: seducerea lui Ji-Wook şi ruperea logodnei.

Episodul 10

Din cauza amânării tratamentului, lui Yeon-Jae îi este tot mai rău, Eun-Sook aducând-o la spital. La investigaţii, se află că tumora a crescut în dimesiune, iar vezica biliară s-a inflamat. Ji-Wook o sună pe Yeon-Jae, dar îi răspunde doctorul, spunându-i că nu poate vorbi, punându-l pe gânduri. Yeon-Jae îl minte pe Ji-Wook, spunându-i că mama ei a fost spitalizată şi să nu-şi facă griji.

Ji-Wook are succes cu prezentarea insulei Wando şi o invită pe Yeon-Jae la el acasă; de asemenea, el îi spune că, pe insulă, a vrut să caute un copac sub care el şi mama lui au ascuns câteva lucruri. Cei doi sunt prinşi împreună de către tatăl lui, dar Ji-Wook îi spune verde-n faţă că are de gând să rămână cu ea. Yeon-Jae îi dăruieşte o floare lui Ji-Wook, el cerându-i iertare pentru că trebuie să treacă prin această situaţie grea.

Yeon-Jae reuşeşte să găsească locul căutat de Ji-Wook, acesta fiind tare emoţionat când îl vede; el găseşte o scrisoare îngropată de mama lui în care îi spune să-l iubească pe tatăl său deoarece el se sacrifică pentru fericirea familiei. Astfel, aflăm povestea lui Ji-Wook care a trebuit să trăiască o viaţa săracă până ca tatăl lui să-l ia sub îngrijire, mama sa murind într-un accident de maşină şi nemaivrând să mai simtă încă o dată sentimentul abandonului. Totodată, Ji-Wook îi descoperă carneţelul lui Yeon-Jae cu lista celor 20 de lucruri.

Yeon-Jae se simte vinovată că, dacă ar muri, l-ar lăsa singur pe Ji-Wook şi îi cere disperată lui Eun-Sook să o salveze, pentru că vrea să trăiască. Ea îl invită pe Ji-Wook la o întâlnire, tot încercând să-i spună adevărul, dar el găseşte mereu ocazii de a o suprinde, ca un sincer îndrăgostit. De asemenea, o cere în căsătorie, dar Yeon-Jae refuză, simţindu-se insultată pentru că el îi mărturisise că a rupt logodna pentru a nu fi îngrădit.
Yeon-Jae se duce la spital şi îi spune doctorului Eun-Sook că se urăşte că nu poate iubi pe nimeni din cauza cancerului, leşinând. Ji-Wook o caută disperat şi la ea acasă, verificând şi la firmă, dându-şi seama că ceva nu e în regulă. El o urmăreşte pe Hye-Won până la spital, aflând de la Eun-Sook că Yeon-Jae este internată pentru tratarea cancerului.

Episodul 11
Ji-Wook este foarte îngrijorat, Eun-Sook rugându-l să plece dacă nu are puterea să accepte situaţia. Yeon-Jae şi Ji-Wook se întâlnesc în curtea spitalului, el cerându-i să-i spună totul pe-ndelete. Ji-Wook îi reproşează că a fost prea crudă cu el, dând vina pe sine că o iubeşte atât de mult. Directorul Im îi spune lui Sae-Kyung că-l va lăsa în pace pe Ji-Wook.

Doctorul Eun-Sook se întâlneşte din nou cu Ji-Wook, spunându-i că Yeon-Jae credea că el va rămâne alături de ea chiar şi-n astfel de momente. Ji-Wook îi mărturiseşte că nu crede că are curajul să fie lângă o femeie aflată pe moarte şi, în schimb, Eun-Sook are atât calitatea de doctor, cât şi cea de bărbat care o iubeşte pe Yeon-Jae. Eun-Sook şi Yeon-Jae se întorc la cursurile de dans, ca şi când totul ar fi normal, învăţând şi o nouă coregrafie pentru ceremonia aniversării spitalului. El o duce la şcoala unde au învăţat împreună, mulţumindu-i că l-a ajutat în incidentul cu „pantalonii”.

Ji-Wook o cheamă pe Yeon-Jae şi îi spune că, indiferent cât timp i-a mai rămas de trăit, vrea să fie cu ea; Yeon-Jae îl refuză, nedorindu-şi să o vadă cum devine tot mai slabă şi bolnavă. În acest moment, Ji-Wook îşi mărturiseşte iubirea; „Saranghe!”, dar Yeon-Jae crede că această iubire este mai mult o povară. El îi trimite un mesaj prin care îi transmite că a îngropat inelul lor de logodnă sub acelaşi copac de pe deal, spunând că va aştepta chiar şi 100 de ani şi îl va scoate atunci când ea îl va accepta.

Sae-Kyung se întâlneşte cu Yeon-Jae, aceasta din urmă anunţând-o că renunţă la luptă şi să aibă grijă de Ji-Wook, pentru că ei se potrivesc. Vedem şi că atitudinea lui Eun-Sook faţă de pacienţi se schimbă radical, el fiind chiar prins dansând pe holul spitalului. Ji-Wook se refugiază în muncă, noul pachet turistic având succes, iar Sae-Kyung îi spune că Yeon-Jae a fost cea care a anunţat-o de despărţirea lor. Ji-Wook se duce direct la spital unde îi vede pe Eun-Sook şi Yeon-Jae dansând. El o întreabă, pentru ultima oară, dacă chiar îşi doreşte s-o părăsească definitiv, ea aprobând. Ji-Wook spune că îi va îndeplini dorinţa, lăsând-o pe Yeon-Jae în lacrimi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on Parfum de femeie – episoadele 7-11. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. multumim pt rezumat
    urmeaza niste episoade f interesante
    eu astept sa revad episodul 8, cel de maine :)

  2. imi place tare mult si melodia interpretata de MBLAQ, despre care veti citi miercuri mai multe :-p

  3. Multumim, Anca! Frumoase rezumate :)

  4. Multumesc, fetelor! Scena de tango din ep8 e preferata mea <3

  5. Nu am citit inca rezumatul astept sa vad mai intai episoadele. Foarte dragute si melodia si imaginile alese pt rezumat.

  6. Şi eu încerc să mă abţin de la a citi în avans,mă mulţumesc cu pozele,care promit mult;) Iar melodia îmi inspiră puţin din starea de voie bună a cuplului Yeon-Ji în timpul vacanţei din Japonia^^

  7. Mai sa fie ,unde e toata lumea,te pomenesti ca s-au apucat de tangouri celebre! hi hi hi!

  8. Ancuta, multam pentru rezumate,eu am vazut deja filmul,dar le citesc!

  9. Cu placere, Livia! >:D<

  10. Mersi de rezumat. Imi plac atat de mult pozele, le privesc cu drag, amintindu-mi de sentimentele pe care le-am trait cand am urmarit serialul.

  11. multumim ca existati! cate episoade sunt???

  12. a fost amuzanta scena cu cortul,din ep 9, m-am uitat cu mama si chiar i-a placut si ei acest episod

  13. sfarsitul episodului 11 a fost destul de trist….Lee Dong Wook,fighting!!!!♥♥♥

Leave a Comment