koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 6

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

0

Published on februarie 14, 2012 with 32 comentarii

de Julia79

1-4 돌이킬 수 없는 – 이지용


Se Ryung şi Seong Yoo se reîntâlnesc în piaţă, însă deşi amândoi suferă, tânărul preferă să o trateze cu răceală şi să îi ceară să nu se mai vadă vreodată. Cei doi copiii de la templu asistă la scenă şi o privesc cu milă pe tânără, în timp ce în inima fetei se reinstalează tristeţea. Mama ei o ceartă şi Se Ryung izbucneşte incontrolabil în plâns. Starea de sănătate a Regelui se înrăutăţeşte, iar Mare Prinţ Su Yang, sub pretextul respectării tradiţiilor o contrânge pe Prinţesa căsătorită să părăsească palatul pentru că avea o influenţă nefavorabilă asupra fratelui său, viitorul Rege. Su Yang pare de neoprit…

Seong Yoo revine în casa părintească spre surprinderea tatălui său care îl îndeamnă să se gândească mai degrabă la viitorul său. Se Ryung suferă descărcându-şi suferinţa în faţa servitoarei care nu înţelege nimic… Seong Yoo revine la palat şi îşi descarcă furia acumulată într-o luptă de antrenament cu Shin Myun. Însă în ochii lui e femeia pe care a ajuns să o iubescă aproape fără să-şi dea seama. Îl întreabă pe prietenul său dacă nu are deja o iubită şi cine este, însă acesta evită raspunsul.
Se Ryung este trimisă de mama ei să o întâmpine pe Prinţesă la viitoarea casă pentru a arăta lumii că tatăl ei e interesat de soarta familiei regale. Tânăra însă se teme de reacţia fostei prietene, dar acceptă rugămintea mamei.


Prinţesa pleacă din palat lăsându-şi tatăl şi fratele singuri şi neajutoraţi. Chiar dacă îl asigură pe tatăl ei că va avea o căsnicie fericită distanţa dintre ea şi soţul ei este destul de vizibilă. Aşa după cum se aştepta, Se Ryung este întâmpinată cu răceală de Prinţesă care a ajuns să-i urască toată familia din cauza Marelui Prinţ Su Yang. Cu toate acestea, tânăra nu cedează şi intră la Prinţesă pentru a-i lăsa darul ei. Îşi arată îngrijorarea sinceră pentru prietena ei şi îi spune că va reveni să o vadă destul de des orice s-ar întâmpla. Îi lasă lucruri făcute chiar de mâna ei.

Când părăseşte casa Prinţesei este aproape să se întâlnească cu Seung Yoo, însă reuşeşte să se ascundă. Jong le spune prietenilor că e nefericit cu soţia lui şi, în timp ce beau cu toţii le spune că tânăra care s-a dat drept Prinţesă era de fapt fiica lui Su Ryang. Shin Myun care îi ascunsese prietenului său multe până atunci şi care nu vorbise încă despre potenţiala lui căsătorie cu fata e conştient că trebuie să găsească o cale de ieşi cu bine din situaţie şi spune aşa, printre cuvinte, că este posibilă o căsătorie între el şi Se Ryung. Seung Yoo realizează că s-au complicat lucrurile şi când părăseşte palatul o întâlneşte. Încă aşteaptă de la ea să îşi spună adevăratul nume. Kyung Hye însă, îl roagă să o uite pe acea servitoare şi să îi fie loială fratelui său.

Dimineaţa Jong nu îşi găseşte soţia şi pleacă împreună cu Shin Myun să o caute. Se Ryung şi Seung Yoo se reîntâlnesc. Chiar dacă aparent nu şi-ar dori, Seung trebuie să o însoţească spre un loc unde ar putea să o găsească pe Prinţesa dispărută, cum altfel decât împreună călare pe un cal. Călătoria contină pe apă fără a ştii că de fapt Prinţesa făcuse cale întoarsă şi nu avusese curajul să meargă atât de departe. Chiar dacă Seung Yoo încearcă să se poarte cu răceală şi să păstreze distanţa nu face decât să creeze faze comice între cei doi. Locul la care ajung este mormântul fostei regine, mama Prinţesei, unde Seung Yoo realizează că Se Ryung nu îi este nici pe departe un duşman Prinţesei. Este singura ocazie prin care tânăra îi poate cere iertare omului pe care îl iubea în tăcere. Însă vorbele lui prin care încearcă să îi demonstreze că nu simte nimic pentru ea nu fac decât să creeze o stare de confuzie în sufletul ei.

Prinţesa revine acasă unde este aşteptată de soţul grijuliu ce încearcă să se impună în faţa unei femei ce nu vrea să-l accepte. Pentru duşmanii Prinţesei însă sunt motive de bucurie. Kim Jong Seo este următorul vizat pe listă pentru a fi eliminat. La masa Marelui Prinţ îşi face apariţia şi Shin Myun care trebuie să-şi însoţească viitorul socru acasă.
Se Ryung se îndreaptă şi ea spre casa Prinţesei însoţită de omul iubit ce îi conduce în tăcere calul. Îi lasă prin servitoare într-o batistă flori de la mormântul mamei ei pentru a dovedi că a fost acolo să o caute. Drumurile celor doi se despart pentru moment.
Su Yang îi vorbeşte viitorului ginere despre fiica lui şi îl roagă ca pe viitor să aibă grijă de ea. Chiar atunci îşi face apariţia şi „fata cea necioplită”. După o zi atât de grea vestea că va Shin Myun va fi soţul ei o tulbură şi mai mult.

Cu ultimele puteri Regele solicită să îşi viziteze fiica în afara palatului. Sunt momente emoţionante atât pentru fiică, cât şi pentru Rege, mai ales când îşi face apariţia Vicepremierul. Faţă de el Regele se simte vinovat. Mai târziu, Marele Prinţ An Pyeong trimite un mesaj de taină către Kim Jong Seo prin care anunţă înrăutăţirea stării de sănătate a Regelui, dar şi o întâlnire secretă.

Seung Yoo nu poate să şi-o scoată din inimă pe Prinţesa lui şi paşii îl duc spre locurile unde au fost fericiţi. Se Ryung suferă în tăcerea nopţii. Între timp lucrurile se agravează la palat şi Marele Prinţ Su Yang ameninţă deja că oricine va face o mişcare greşită va fi considerat trădător. Toată familia e strânsă la căpătâiul Regelui care îşi trăieşte ultimele clipe, fiecare cu propriile gânduri. Cu falsitatea cunoscută Su Yang nu ezită să arate că i-ar părea rău de fratele său. Regele îl ignoră simţind că îşi lasă copiii în mâinile duşmanului şi moare ţinându-şi fiica de mână.


Prinţul Moştenitor trebuie trebuie să accepte rapid un ordin impus de Su Yang prin care el l-ar ajuta în conducerea ţării, însă atunci apare Marele Prinţ An Pyeong cu un ordin al Regelui. Acesta îl numea pe Kim Jeong Seo ca persoana care va trebui să-l ajute pe viitorul Rege până când aceasta va putea să-şi îndeplinească atribuţiile singur. Bătrânul îşi face apariţia şi primul ordin este ca membrii clanului regal să nu se amestece în treburile ţării. În toiul unei nopţi tulburate, Su Yang se retrage dar nu acceptă înfrângere. La templu, fiul şi fiica celor doi duşmani se reîntâlnesc…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

32 comentarii

There are currently 32 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 6. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. in sfarsit isi marturisesc dragostea…
  ce frumoase sunt momentele pe care le petrec impreuna cei doi… pacat ca nu vor dura prea mult :(

  • of, Carinaaa :(( !!!!!!

   • sorry… daca stiam, te lasam pe tine prima :))

 2. ME FIIIIIIIIIIIIIIIIIRST! :X :X :X

 3. Episodul de azi si cel de maine trebuiesc savurate efectiv, dragele mele… :X :X :X Ce pereche frumoasa fac cei doi…Ador plasa cu care are Se Ryeong prin parul, acele perle albe…minunat :X

  • si mie imi place tare mult. as vrea si eu asa ceva, desi acum nu prea mai am ce sa-mi prind….hahaha

   • =))) si parul meu tot scurt e, dupa ce ca il tund odata pe an :))) Asa ca, trebuie sa l las lung, am zis k anul asta nu ma mai tund decat dupa ce vin de pe santier, in toamna :)))

    • Parul meu era ft lung, dar l-am mai tuns…Dar pt o chestie de aia cu perle, cred ca e suficient de lung :))

    • dar pentru o plasa din aia, mi-as lasa din nou parul sa creasca ;))

   • eu il tund mai des… cam o data la doua luni… asta dupa ce m-am hotarat sa-l tai de tot… hihihi

    • cat de scurt l ai tuns, Carina? :)))) Eu putin mai sus de umeri, l am avut in vara. A fost o schimbare drastica, dupa ce de la 6 ani pana la 21 l am avut lung…nu dimensiuni exagerta de lungi, insa era ok…ca Kim Na Na asa… Insa sunt fan par lung si la fele si la baieti :))))

     Ana, i envy you..poate reusesti sa te coafezi asa odata si ne arati niste poze :D Se Ryeong de Romania :D

     • Daca as avea accesoriul :))

     • Eu l-am avut dintotdeauna lung, poate cand am fost mai mica sa fi fost putin mai scurt…

     • l-am avut pana aproape de bazin, apoi l-am tuns de 3 cm. :))
      Asta a fost schimbare radicala… apoi din cand in cand il mai las sa creasca, dar nu la fel de lung…

 4. Ce frumosi sunt ♥♥♥ Fac un cuplu superb, superbe si pozele alese :) Multumim pt rezumat!

  • Anaaaa…. mi-este dor de tine! :)

   • Haha, dar n-am plecat nicaieri :P Sunt tot aici :)

    • :* :* :* :D

     • :*

 5. Buna! Ce mai faceti? Am inteles ca tvr1 a cumparat un serial coreean contemporan.Serialu se numeste “East of Eden”. E adevarat?

  • Buna! Daca tvr1 va difuza East of Eden atunci pot zice ca au facut o alegere excelenta . E minunat serialul si merita toata atentia noastra. Abia astept sa-l revad.

   • Chiar?? Trece si Tvr-ul la seriale moderne? :) Cred ca East of Eden e interesant, a fost prezentat pe blog de ceva vreme, puteti cauta articolul si puteti sa-l readuceti in actualitate :)

    • Interesant! Oare dupa Return of Iljimae o sa dea East of Eden?

    • mi-ar placea… mi-am propus sa-l urmaresc

 6. Da, perlele alea din par imi amintesc de niste stele si sunt adorabile. Si eu vreau, mai ales ca mi-am lasat parul mai lung. E cam cel mai lung pe care l-am avut pana acum :P.

 7. Da Carina, cei doi nu au cum sa nu dea curs sentimentelor dictate de catre inimile lor, cum ar face-o ? In definitiv, iubirea este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la El, iar cei doi au un singur suflet si stau pe aceeasi aripa.

  Cat despre inteleptul Kim Jeong Seo nici nu stia saracul ca tocmai si-a semnat sentinta la moarte, sau poate ca da………?
  Happy valentines day in continuare.

  • Eu cred ca stia ca nu o sa se lase Marele Print Suyang cu una cu doua si ca, asa cum se spune batalia de abia incepuse…
   Pacat de finalul lui tragic…

   • tot timpul in istorie au existat oameni care se sacrifica…

    • Ai dreptate… Biata printesa… Cred ca o sa sufere mult cand o sa inteleaga ca tatal ei e asa da rau… :(((

 8. azi am reusit sa vad episodul din PM si am fost profund dezamagita de traducere :(

  • Si eu… Cred ca o sa ma uit pe net. Mai ales ca incepe scoala si o sa am cursuri si seara pana la 8…

 9. “Seung Yoo nu poate să şi-o scoată din inimă pe Prinţesa lui “…ce frumos!!!Astept si ep de azi, mai ales ca azi avem …first hug….

Leave a Comment