koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 5

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

0

Published on februarie 13, 2012 with 12 comentarii

de Julia79

1-2 그대에게 가 닿으리 – 이지용


Se Ryung îl vizitează pe Seung Yoo vizibil îngrijorată de starea lui. Îi spune că e pregătită să moară în locul lui şi vrea să-i dezvăluie cine este, dar apare Prinţul Su Yang. Fără a-şi recunoaşte fiica de faţă cu soldaţii prezenţi, le cere tuturor să uite că au văzut-o şi separat vrea să afle de unde îl cunoaşte fata pe oficial. Se Ryung îi mărturiseşte adevărul şi îi spune că a făcut totul pentru a-l cunoaşte pe omul despre care ştia că ar putea să îi fie soţ. Marele Prinţ Su Yang e conştient că dacă nu găseşte o soluţie toată familia lui ar avea de suferit. Tânăra îl roagă în genunchi să-l salveze şi îi promite tatălui ei că nu îl va mai vedea vreodată dacă îl va salva pe tânăr. Fiica este trimisă în secret acasă…
În acest timp, Prinţesa îşi face griji şi se teme pentru viitorul ei. Vrea să meargă la tatăl ei şi să-i spună tot adevărul, dar atunci îşi anunţă vizita Su Yang. Acesta demonstrează că deja ştie povestea, însă Prinţesa îi spune că tocmai Se Ryung ar trebui să plătească. Marele Prinţ o avertizează că dacă fiica lui ar fi ucisă va simţi pe pielea ei ce înseamnă durerea unui tată şi puterea lui.


Jeong Jong şi Shin Myun încearcă să-şi viziteze prietenul însă nu sunt lăsaţi. Soarta lui Seung Yoo încă se discută, iar Prinţul Su Yang, deşi îşi aduce aminte de rugămintea fiicei lui, decide să îşi dea acordul pentru continuarea anchetei. Kim Jeon Seo merge să-şi viziteze fiul sperând să afle cine a fost persoana pe care o protejează. Însă nu primeşte prea multe răspunsuri şi merge la rivalul său pentru a negocia viaţa fiului. Constrâns, îşi prezintă demisia din funcţia de vicepremier. Regele înţelege jocul fratelui său şi este nevoit să o accepte. Seung Yoo este salvat, dar îşi pierde funcţia. Se Ryung îl vizitează pe Shin Myun şi află că profesorul va fi salvat şi eliberat.

La casa de plăceri este sărbătorit succesul Prinţului Su Yang şi tâlharii îşi împart banii cu tinerele gisaeng. Marele Prinţ vrea să grăbească căsătoria fiicei sale în timp ce Regele suferă pentru că a fost nevoit să accepte îndepărtarea unui bun prieten şi slujitor.
Seung Yoo este eliberat în timp ce Se Ryung îl priveşte de la distanţă amintindu-şi promisiunea făcută tatălui său, dar şi clipele frumoase petrecute împreună. Toată familia îl aşteaptă pe Seung Yoo, dar tatăl său, deşi îl primeşte cu răceală îl îndeamnă să fie pregătit pentru lupta cu Su Yang.


Vechii prieteni sunt îndepărtaţi pentru că multe lucruri au rămas nespuse. Shin Myun află că tatăl său a trecut de partea lui Su Yang pentru a avansa în carieră. Furia îi umple sufletul, iar vorbele tatălui şi lacrimile tinerei Se Ryung îi sunt întipărite în minte. Seung Yoo părăseşte pentru o vreme casa părintească lăsând în urmă un tată trist. Înainte de a pleca mai departe se revede cu Shin Myun pe care îl roagă să-l ajute să o revadă pe fata care era Prinţesa lui.

La Palat sunt prezentaţi cei doi candidaţi pentru a deveni Prinţ Consort, Jeong Jong fiul lui Jeong Joo Kyeong şi Hwang Ki Jung fiul lui Hwang Min Dal. Regele acceptă dorinţa lui Su Yang şi îl numeşte Prinţ Consort pe Jeong Jong. Visul lui, ce părea doar o glumă, se împlineşte. Prinţesa acceptă totul cu resemnare şi decide ca după căsătorie să părăsească palatul. Regele încalcă tradiţia şi îşi căsătoreşte fiica în interiorul palatului.

Se Ryung revine la palat pentru a fi alături de prietena care se pregătea de căsătorie. Kyung Hye se pregăteşte de nuntă ca pentru o înmormântare. Se Ryung o vizitează liniştită, dar este întâmpinată cu ostilitate şi reproşuri. Prinţesa nu o mai poate privi ca pe o prietenă pentru fapte de care tânăra este în mare parte nevinovată. În sufletul plin de ură al Prinţesei nu mai era loc pentru a vedea realitatea şi nici măcar vorbele blânde ale tinerei care o apreciază sincer nu par să îi îndepărteze ura, deşi faţa i se umple de lacrimi. Se căsătoreşte doar pentru a-şi proteja fratele, viitorul Rege.Se Ryung se se întâlneşte cu Shin Myun şi îi spune sincer ce simte în acel moment, inclusiv faptul că pentru ea o eventuală căsătorie e ceva ce se va întâmpla oricum. E tristă că a provocat multă durere unor oameni dragi, dar încearcă să se împace cu propriul destin. Crede că toţi o urăsc pentru asta şi crede în prietenia lui sinceră.

Nunta regală are în sfârşit loc. Prinţesa încearcă să fie zâmbitoare de dragul tatălui său şi e surprinsă când vede cine i-a devenit soţ. Cu greu se abţine să nu reacţioneze. Starea de sănătate a Regelui se agravează şi chiar la nuntă sunt semne pe care nu mai poate să le ascundă. Tatăl vrea să fie puternic pentru fiica lui, dar în final adevărul nu mai poate fi ascuns. Starea tot mai gravă de sănătate a acestuia iese la iveală şi Seung Yoo este nevoit să revină alături de tatăl său. Su Yang încearcă să pară bun şi loial faţă de urmaşii Regelui, dar Prinţesa nu crede nimic in ceea ce spune.

Femeile familiei Kim merg la templu să se roage, iar copiii de acolo o roagă pe Se Ryung să îi ducă în piaţă să se plimbe. Tânăra le face pe plac şi astfel ajunge încă o dată în locul unde petrecuse cândva clipe minunate alături de Seung Yoo. Amintirile o cuprind, in timp ce profesorul ajunge şi el în acelaşi loc, având în minte aceleaşi imagini. Chiar dacă Se Ryung se fereşte să-l revadă, soarta a decis altfel…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 5. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Amintirile ma rascolesc…,iar ma apuca cantatul dar renunt! De acuma sa vezi drama si lupte interioare ,ca de exterioare nu ducem lipsa. Fatuca asta are deja propriul ei razboi impotriva lumii,a parintilor si a iubitului!

 2. Chiar sant prima? ,ce onoare!

 3. ce m-a enervat Printesa cand si-a aratat rautatea
  apoi am ajuns sa-mi para rau de ea… a avut un destin trist

 4. La inceput si pe mine ma deranjat aroganta printesei dar pe parcurs am vazut o schimbare majora de conduita!

 5. Intr-o vreme cand toata lumea ar fi in stare sa ucida pe oricine pentru un statut inalt in societate,Se Ryung,are puterea sa renunte la tot pentru dragostea ei,frumos si impresionant!

  • offf… sa nu spunem mai mult… toate la randul lor

 6. Complicata treaba si poveste, dar atat de frumoasa :) Kamsa pt rezumat, Julia!

 7. :X :X :X :X Hehe, sa nu va ingrijoreze casatoria aparent neplacuta dintre Printesa si prietenul lui Seung Yoo… In fapt, ador acest personaj secundar, si acest cuplu. Sunt superbi :X :X

  - pentru Seung Yoo abia acum incep problemele…off… FIGHTING ALL!!!

  • Si eu cred ca vor fi un cuplu interesant. Mai ales el e foarte incantat si stiu ca o sa-o protejeze cum poate mai bine pe printesa… adica sotia lui. Iar ea o sa ajunga sa-l placa in timp.
   NU am vazut filmul, e doar parerea mea. :P

   • serialul este pe Euforia , sambata si duminica

 8. Off…îmi pare aşa de rău că se strică prietenia dintre cei trei şi asta din cauza unor ambiţii de mărire ale tatălui lui Myeon….

 9. Mi-a placut episodul de ieri, imi pare bine ca Kyung Hee s a casatorit cu Jong, caci e un om bun…..ce bine ca s-au intalnit si cei doi….astept ep de azi…..

Leave a Comment