koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 4

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

0

Published on februarie 09, 2012 with 20 comentarii

de Julia79

1-3 Destino (운명) – 이지용


Adevărata Prinţesă îşi dezvăluie identitatea spre stupoarea lui Seung Yoo. Acesta acceptă cu greu adevărul şi că tot ceea ce s-a întâmplat până atunci a fost o mare farsă. Prinţesa îl avertizează că ea îi va deveni soţie şi îi interzice să o caute pe servitoarea care i-a ţinut locul pentru că deja i s-a interzis să mai intre în palat. O furtună se declanşează în sufletul tânărului, dar şi a tinerei Se Ryung care auzise tot. Este şi mai surprinsă când află de la cea pe care o credea prietenă că de fapt totul este din cauza tatălui său. Nu vrea să creadă că Prinţul Su Yang ar face rău urmaşilor Regelui.

În drum spre casă se opreşte la locul unde a petrecut clipe frumoase alături de omul iubit şi îl întâlneşte cu Shin Myun – cel propus de tatăl ei ca viitor soţ, fapt despre care nu ştie încă. Pe acesta îl roagă să nu îi spună nimic din ceea ce ştie prietenului său şi îşi cere iertare că nu a avut încă posibilitatea de a-i spune adevărul. Acesta o însoţeşte acasă. Seung Yoo îşi varsă durerea în băutură la casa de plăceri şi fetele nu înţeleg de ce a devenit aşa, dar bănuiesc că e din cauza Prinţesei ce apăruse cu el în urmă cu câteva zile.

Su Yang primeşte informaţia că Seung Yoo a fost împreună cu Prinţesa în ultimele sale plimbări şi decide să găsească o cale de a se folosi de asta pentru a duce la sfârşitul tânărului. Su Ryang are o discuţie cu tatăl său din care ar dori să ştie care sunt intenţiile acestuia cu privire la tron, dar nu reuşeşte să afle prea multe. Ea încă nu crede că propriul tată este un om mârşav.

Pentru prima dată, Seung Yoo apare foarte beat în faţa tatălui său recunoscând sincer că nu se mai recunoaşte. Familia Kim se pregăteşte pentru a o primi pe noua noră. Seung Yoo se pregăteşte să meargă la palat unde ar trebui să fie numit Prinţ Consort. Se Ryung se îndreaptă spre şcoală, dar înainte află de la mama ei că tatăl s-a gândit deja la un nou candidat. Brusc, în drum spre palat, Seung Yoo vrea să afle cine i-a ţinut locul Prinţesei. Când află de la servitoarea sa, Prinţesa Kyung Hye o trimite să o avertizeze că nu trebuie să se mai apropie cu nici un preţ de palat. Seung Yoo o urmăreşte pe servitoare, dar nu reuşeşte să-şi ducă planul până la capăt. Decide că meargă la intrarea în palat pentru a încerca să afle ceva de la paznic. În timp ce se pregăteşte să plece este anunţat palachinul fiicei Prinţului Su Yang care mergea spre şcoala regală. Tânăra îl vede, dar nu este observată.

În timp ce Regele şi vicepremierul au o discutţie ca între viitoare rude, Prinţul On Yeong cere o audienţă urgentă. Regele este invitat în sala de consiliu unde era aşteptat de Marele Prinţ Su Yang şi An Pyeong care au ceva de comunicat înainte de anunţul final al selectării Prinţului Consort. Sunt anunţate previziunile privind armonia conjugală. Conform acestora, deja falsificate, Seung Yoo va aduce nenorocire asupra casei regale, fiind văzut ca un incendiu ce pârjoleşte totul. Astrologul traduce asta ca însemnând că dacă Seung Yoo va fi ales Prinţ Consort va face rău atât Prinţesei cât şi Prinţului Moştenitor. După mai multe dezbateri pro şi contra Regele decide să se ia o decizie în selecţia finală, dar află că Seung Yoo era deja anchetat. O gisaeng îl reclamase că mersese la casa de plăceri cu Prinţesa. Vicepremierul ascultă resemnat ce se întâmplă în timp ce Regele este şocat, iar sfatul cere moartea tânărului.

Marele Prinţ Su Yang îl avertizează cu satisfacţie pe vicepremier că deja îşi pune planurile în aplicare. Seong Yoo este dus la interogatoriu şi în drum o zăreşte pe cea despre care crezuse multă vreme că este Prinţesă. Regele e pregătit să-l judece el însuşi. Se Ryung alergă disperată la Prinţesă pentru a găsi o cale să-şi salveze bărbatul iubit. La interogatoriu, Seung Yoo spune că nu a fost la casa de plăceri cu Prinţesa, însă nu vrea să-i dezvăluie identitatea femeii alături de care a fost acolo. Cere doar să fie crezut că şi el şi Prinţesa sunt nevinovaţi. Se Ryung e decisă să-şi dea viaţa pentru profesorul ei şi îi cere Prinţesei să îi permită să dezvăluie adevărul. Ca un argument al faptelor necungetate, scrisoarea pe care Seung Yoo o scrisese Prinţesei lui ajunge la Rege şi pare că nimic nu mai poate fi schimbat în bine.

Toţi cer pedeapsa cu moartea pentru tânăr, iar Regele este la un pas de a da sentinţa finală. Însă îşi face apariţia Prinţesa care declară că a ieşit de bunăvoie din palat pentru că se simţea închisă ca într-o colivie. Cere să fie scoasă din palat pentru faptele sale, dar tatăl său îi cere să plece din faţa lui şi să se căiască pentru faptele sale neonorabile. Solicită ca Oficialul Kim Seung Yoo este exclus de pe lista candidaţilor la Prinţ Consort şi să fie uitat totul, însă petiţiile miniştrilor cer moartea pentru insultarea familiei regale. Pentru Rege este greu să ia o astfel de decizie, în timp ce Su Yang este satisfăcut.


Seung Yoo este închis în timp ce petiţiile pentru pedeapsa lui cu moartea ajung în număr tot mai mare la Rege. Se Ryung îl vizitează pe omul iubit ajutată de o servitoare care îl cunoştea pe şeful închisorii. Îi cere să spună anchetatorilor adevărul, dar discuţia lor este surprinsă chiar de tatăl tinerei…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

20 comentarii

There are currently 20 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 4. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. prima….

 2. ce-mi place melodia…

 3. putem spune ca de aici incepe tragedia…

  • subscriu Carinei :P

 4. Fighting Se Ryeong! :* :*

 5. au fost tare dragute scenele dintre cei doi tineri,ca o raza de soare care sfideaza tragediile din filmele coreene…dar sa avem rabdare…

 6. Da, de aici incepe suferinta….multumim, Julia :)

 7. si melodia este superba…o vad pe Hwang Jin Yi cu gratia ei ,executand un dans al inimii…

 8. Incep sa se complice lucrurile. Sper totusi ca vor mai fi momente fericite intre cei doi pe parcurs, nu doar tragedie.

 9. Gata s-a dus cu gluma,uite asa un joc nevinovat devine catalizatorul unei drame!

 10. Printesul nostru este prins in mrejele iubirii irevocabil! Dar si ce fata si-a gasit! Trup si suflet pentru el,mai mult suflet si CARACTER!

 11. Se Ryung din acest episod sufera o mare schimbare. Acea copila rasfatata, care nu cunostea cu adevarat realitatea, cunoaste durere si devine o fire mult mai puternica. De aici actinuea se intensifica, totul devine palpitant. Nu ai cum sa nu devii dependent de aceasta drama.

 12. Gata cu binele :(. Ce rau imi pare cand stiu ca o sa sufere cei doi, desi nu cunosc amanuntele…

 13. despre the princess’s man (ma enerveaza limba engleza cu genitivul tembel si pronuntia la fel de tembela) nu pot sa vorbesc decat la superlativ (mi-a placut cel mai mult dupa chuno, alaturi de iljimae). dar am vazut ca astia de la tvr s-au smintit si baga dupa geunchogo return of iljimae. o alegere nefericita, o aiureala. va fi cea mai mediocra drama istorica difuzata de tvr, o plictiseala, o adormeala. daca nu e vorba de buget mic inseamna ca e sminteala si sper sa fie doar temporara si nu cronica

  • De ce spui asa,nu este o drama mediocra,este ecranizarea unei legende ,a unui erou coreean,care este iubit de popor!Chiar daca subiectul este mai facil pentru unii,el este foarte bine realizat si are o distributie de exceptie ,eu am doi ani de cand am vazut acest film si chiar mi-a placut.In acest film te familiarizezi cu obiceiurile si traditiile coreene,cu istoria si cu tot ce vrei tu!

   • eu am vorbit de iljimae(foarte bun), nu de return of iljimae(foarte mediocru). si nici nu cred ca un singur serial defineste chintesenta unei culturi. return of iljimae e mediocru. in afara de niste exercitii pentru abdomene, nu are nimic interesant

 14. multumim pentru rezumat iar melodia este superba :), deja se agraveaza situatia

 15. Incepe actiunea!!!!!!!!!!!!

 16. Multumesc si pt acest rezumat,Julia!
  Un episod cu ceva rasturnari de situatie….iar sfarsitul ma va tine in suspans pana data viitoare…

 17. Episodul acesta l-am pierdut, dar citind rezumatul am înţeles ce s-a întâmplat, bietul Seung Yoo are multe de îndurat la fel şi Se Ryung şi totul din vina lui Su Yang care e atât de avid de putere… Abia aştept să văd episodul următor :)

Leave a Comment