koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 14

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

11

Published on februarie 28, 2012 with 34 comentarii

de Julia79

01 Bak Wan Gyu – One Day Love


Seung Yoo reuşeşte să se strecoare în camera viitoarei mirese şi să o răpească chiar înainte de oficierea ceremoniei de nuntă. Inima fetei era oricum la el în această zi nefericită pentru ea. În timp ce mirele îşi aşteaptă mireasa aceasta este târâtă în afara casei. Deja mama îşi face griji când vede că nu mai apare. Domniţa este de negăsit, iar un servitor aduce vestea că a văzut pe cineva ieşind cu o persoană într-un sac. Toţi sunt speriaţi, iar mirele pleacă enervat de la propria nuntă pentru a-şi găsi mireasa. Mult aşteptatul eveniment este anulat, la fel ca şi planurile de ucidere a lui Su Yang. În faţa acestei situaţii cele două părţi se regrupează. Su Yang încearcă să găsească scuza că fiica sa se simte foarte rău şi nunta va fi reprogramată.

Seung Yoo ajunge cu prizoniera în ascunzătoare şi o scoate din sac, însă continuă să o ţină bine legată. Le cere gazdelor sale hârtie şi cerneală pentru ca ulterior să o folosească pentru a scrie un mesaj Marelui Prinţ Su Yang. Acesta e derutat şi bănuieşte că duşmanii lui i-au răpit fiica. Neliniştea creşte în rândul tuturor, mai ales al Prinţesei Kyeong Hye care nu înţelege cum a dispărut Se Ryung. Prinţul Consort nu îşi poate scoate din minte imaginea unui servitor care a trecut pe lângă el şi semăna cu Seung Yoo. Dar i se pare imposibil să fi fost el.

Ofiţerul Shin îşi caută mireasa peste tot şi într-un final descoperă nişte urme care l-ar duc undeva. Su Yang este decis ca indiferent de cine este vinovat de dispariţia fiicei lui, Marele Prinţ Geum Seong să fie cel învinovăţit pentru a mai scăpa e un adversar. Încă un eşec pentru prinţesă care speră să găsescă un sprijin la rege pentru a fi eliberat. Acesta nu ezită să-şi arate nemulţumirea pentru acţiunile necugetate ale lui Su Yang. În aceste condiţii, Prinţul Consort îi spune adevărul despre rebeliunea pusă la cale şi că e posibil ca unchiul lor să le fi aflat planurile.

Se Ryung îşi revine după ce stătuse mai mult timp inconştientă acolo unde fusese închisă şi reuşeşte să se dezlege. În inima lui Seung Yoo se duce o luptă între sentimentele de iubire şi răzbunare. Vrea să se apere împotriva celui care o răpise, dar se opreşte când vede cine este. Are atâtea întrebări să-i pună profesorului ei, dar aceasta îi dă răspunsul dorit de el. Acel Kim Seung Yoo pe care ea îl cunoştea nu mai există. S-a întors însă pentru a-i respecta ultima rugămite ei, fiica duşmanului său de moarte, de a o ucide cu propriile lui mâini. Orbit de ură, Seung Yoo nu mai are puterea să o privescă pe femeia pe care o iubise cândva decât cu o nesfârşită ură. Drama tinerei capătă acum noi forme. Seung Yoo este urmărit de Jo Suk Joo, dar acesta nu intervine.

Între timp, Shin Myun ajunge la casa gisaeng unde bănuia că ar putea să-şi găsească şi mireasa. Fetele îl invită să se bucure de un pahar, dar ofiţerul pare de neoprit şi ordonă să fie căutată o persoană care ar putea crea probleme. Seung Yoo îl vede pe ofiţer şi ştie că trebuie să se ascundă cât mai bine pentru a nu fi găsit. Domniţa vede că este căutată, dar nu ştie ce să facă. Seung Yoo încearcă să plece cu ea, dar este văzut de Jo Suk Joo care o duce într-o cameră curată. Acesta îl ceartă pe tânăr pentru modul în care a ales să se răzbune şi nu consideră că aşa l-ar face mândru pe tatăl lui. Prietenul lui nu îl poate suporta pentru acţiunile sale, dar nici nu intervine prea mult.

Seung Yoo o obligă pe domniţă să-şi schimbe hainele de mireasă cu unele obişnuite, astfel o va ucide. Tânăra nu reacţionează şi enervat încearcă să îi schimbe el hainele. Atunci îi cad inelele pe care le purta ca un talisman. În tăcere Se Ryung le strânge, chiar dacă Seung Yoo continuă să o trateze cu duritate. Realizează că de fapt el a urmărit-o în ultimul timp şi îi spune că profesorul ei i-a fost mereu în inimă. Ea e fericită că trăieşte, el e de neînduplecat. Ofiţerul Shin continuă să o caute şi domniţa îi demnstrează răpitorului ei că nu va face nimic pentru a fi găsită. Însă el pare să aibă inima într-o continuă ceaţă şi o poartă după el legată până când fata alunecă şi e nevoit să o lase să meargă liberă.

O închide într-o nouă locaţie unde o anunţă că de fapt cel pe care doreşte să-l ucidă cu adevărat este tatăl ei. E înfuriat chiar şi de privirea ei inocentă pe care nu o mai crede. Acum pentru el, tatăl şi fiica sunt la fel de răi şi merită să moară în cel mai crud mod posibil. Chiar dacă el e plin de ură, ea îl îmbrăţişează plină de dragoste înţelegându-i toată suferinţa.
Ofiţerul Shin se întoarce la Su Yang şi anunţă că nu l-a găsit încă pe răpitor dar dă asigurări că nu va mai dura mult până când situaţia va fi rezolvată. Totuşi, nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat cu adevărat la nuntă. Mama fetei e îngrijorată, dar are încredere în ea că va rezista. Atunci soseşte mesajul răpitorului anonim care îl anunţă pe Su Yang că fiica este în mâna lui şi trebuie să vină singur să şi-o ia. Toată lumea e agitată, dar Marele Prinţ e decis să meargă să-şi vadă fiica şi mai ales să afle cine este răpitorul.

Se Ryung îşi roagă răpitorul să o ucidă doar pe ea şi să nu devină şi el un om la fel cum este tatăl său. Nici un gest de bunătate al fetei nu îl impresionează. Îi spune că tatăl ei e mult mai vinovat decât ştie pentru că el a dorit să-i înece pe toţi prizonierii plecaţi pe vas spre exil. De data asta Se Ryung e şocată şi fără cuvinte de apărare.

Su Yang merge să-şi recupereze fiica însoţit de o armată care va acţiona în secret. Shin Myun vrea cu orice preţ să acţioneze fără a ţine cont de nimeni. În drum spre locul răzbunării, Se Ryung îi spune Profesorului că trebuie să fie precaut pentru a trăi, mai ales că o parte a familiei lui trăieşte, dar tânărului parcă nu îi vine să creadă. O aduce la locul stabilit şi îşi pregăteşte săgeata ucigaşă fără a întâmpina nici o urmă de rezistenţă din partea fetei. Su Yang e pregătit să-şi ia fiica acasă în timp ce săgeata răzbunării e pregătită să-l atingă. O alta e pregătită să-l ucidă pe Seung Yoo, dar Se Ryung e pregătită să moară pentru a-şi salva iubitul…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

34 comentarii

There are currently 34 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 14. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. vai ce dur si trist va fi episodul de azi…
  nici nu-mi pot imagina cata durere e in sufletul celor doi protagonisti :(

 2. Impresionant sacrificiul lui Se Ryung, desi cel iubit a folosit-o pt razbunare tot se arunca in fata sagetii pt a il salva.

 3. Super acest episod!Cand l-am vazut pe net am inceput sa plang!!

 4. Ce moment….cand ea se arunca in fata sagetii, si ce durere in privirea lui Seung Yoo….

 5. Asta da furatul miresei… :P.
  Pacat ca e atata durere. Sacrificiul ei e impresionant… :((

  • Şi la noi se fură mireasa,dar ca sa o recupereze mirele:))
   Chiar daca citesc rezumatele numai , tot imi vine sa plang :((
   De la QSD incoace acesta e singurul serial care mi-a rupt inima la propriu.Imi tot răscoleşte amintirile…

 6. Deci… nu stiu care moment e mai frumos :x cand Se Ryung il vede pe Seung Yoo prima data si ramane uimita iar el cu o privire rece incearca sa ramana distant… cand ea il ia in brate in incercarea de a-i alina durerea si disperarea… cand mangaie umbra chipului lui… sau cand se arunca in fata sagetii… e unul dintre cele mai emotionante episoade :x:x:x

  ” Cat de greu a fost? Cum ai putut trece peste durerea de neimaginat?… ” T_T

  • ai mare dreptate… greu de ales… greu de spus…

 7. Cat de brutal e el in gesturi si cu ce ochi plini de dragoste il priveste ea.. cata grija ii poarta chiar si acum, in aceste momente… :(:x

 8. … abia acum, cand crede ca o va pierde, in privirea lui Seung Yu se poate vedea iubire si parere de rau :x

 9. Ce episod…ce episod…ce episod…!!!

 10. supeeeeeeeeeeeeeeeeerb :X :X :X

 11. Am savurat toate privirile lui Seung Yoo….reuseste omul asta sa exprime atatea: si durere si ura si iubire si dorinta de razbunare…toate intr un negru al ochilor, usor umed de lacrimi ce nu stiu daca sa izbucneasca sau nu… :X :X :X

 12. si OST ul OST ul de mii de ori OST ul, masterpiece…concureaza la cele mai bune, alaturi de cele din QSD si CHUNO :X si cel din city hunter mi a placut mult, acesta insa intra la contemporane, unde concureasta cu ost ul din Winter Sonata si Secret Garden D:

 13. O scena ,mai emotionanta ca alta ,nu sti la care sa te opresti,vrei sa vezi totul dintr-o rasuflare. prietenul Mayoneza i-si face de cap,el inca nu a aflat ca dragoste cu sila nu se poate?marea javra nu se desminte,trebuie sa pangareasca totul,nimic nu poate ramane pur datorita atingerii lui malefice!

  • =)))))) esti ceva de groaza, Livia :)))) Mayoneza auzi :))) eu ii spun Myonica :)))

 14. Myoneza, Mayonica… oricum o fi… asa diabolic, trebuie sa recunoastem ca se descurca bine in rol
  iar de cei doi iubitei ce sa mai zicem…

 15. Va fi un episod atât de trist şi emoţionant, abia aştept să îl văd…

  • Intr-adevar….trist,dar emotionant….de-abia astept!!!!

 16. OST-UL e MINUNAT….Imi place atat de mult!!!Si se potriveste cu acest episod, etaleaza un amalgan de sentimente,de la iubire la ura,si de la iertare la o apriga dorinta de razbunare….

  • Aşa e, Ost-ul e superb, de mult nu mi-a mai plăcut un Ost atât de mult ca la acesta şi se potriveşte ca o mănuşă cu acţiunea…

   • De acord cu voi. E un OST minunat :).

 17. Whoa…ce episod! Mi-a placut mult, chiar daca a fost emotionant, si cel mai mult mi-a placut la sfarsit cand Se Ryung s-a sacrificat ca sa il protejeze pe Seung Yoo…iar despre Seung Yoo pot sa spun ca e o incarnare a iubirii, dorintei de iertare si razbunare..imi place personajul, dar imi este dor si de vechiul SY cu acel killer smile

  • Sper ca ,dupa fapta pe care a facut-o Se Ryung,lui Seung Yoo sa i se mai atenueze din ura,desi…m-a impresionat atunci cand a cazut Se Ryung,caci el dorea sa o ajute,dar parca orgoliul il obliga sa nu o faca,dar iubirea….a tronat in sufletul lui….e un personaj greu de inteles:iubeste si uraste in acelasi timp….

   • In inimile ambilor indragostiti e o lupta foarte mare intre loialitate fata de familie si iubire. Amandoi sufera foarte mult… :(

  • Nu cred ca o sa-si lepede killer smile-ul prea curand. Razbunarea lui nu s-a implinit inca. :)

   • Asa este…oricum, imi e dor de zambetul acela…..iar acum ca e trist, nu prea mai avem sanse sa-il admiram….

    • Sper ca o sa avem si sanse sa il vedem fericit…

     • da, me too…

    • In legatura ca ce am vorbit ieri, ma bucur ca nu esti racita si mult succes la olimpiada. La ce materie mergi? (si eu ma ocupam de “sportul” asta in liceu :)))

     • la latina….Multumesc pt incurajari!

  • A fost un episod foarte emoţionant şi trist în acelaşi timp… Mi-a plăcut mult, scenele dintre cei doi sunt atât de emoţionante, mi se rupea sufletul când când o vedeam pe Se Ryeong cât suferă, şi el suferă la fel de mult. Cele mai frumoase momente au fost atunci când ea îl îmbrăţişează cu atâta dragoste şi atunci când ea s-a sacrificat pentru el…

 18. Şi mie mi-e dor de zâmbetul lui atât de frumos şi sper să avem şansa să îl vedem zâmbind din nou :)

Leave a Comment