koreafilm

Iubitul Prinţesei – episodul 11

Written by koreafilm. Posted in Iubitul Printesei, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

0

Published on februarie 22, 2012 with 16 comentarii

de Julia79

02. 그립다 – 박정민 [SS501]


Seung Yoo o strânge de gât pe Se Ryung care venise să-l vadă. Brusc omul pentru care era pregătită să-şi dea viaţa o ameninţă cu moartea. Toată dragostea se transformase în ură. Tânăra îi spune numele real şi îl roagă să supravieţuiască pentru a putea să-şi ţină cuvântul şi să o ucidă. Ura şi dragostea şi-au dat întâlnire în inima lui Seung Yoo.
Se Ryung, deşi suferă, îl respinge pe Myun Shin. Cuvintele lui Seung Yoo sunt ca o săgeată în inima ei. Casa în care altădată îşi găsea liniştea a devenit un loc oribil pentru ea. Ofiţerul Shin ştie că a pierdut orice şansă de a ajunge la inima ei, dar nu vrea să cedeze. Întoarsă acasă Se Ryung veghează privind spre luna abia răsărită.

Într-o celulă întunecoasă doi vechi prieteni discută. Unul suferă, altul beat şi sincer. Seung Yoo îl roagă pe Shin Myun să îi salveze nepoata şi cumnata în schimbul vieţii lui. Însă dintr-un vechi prieten nu a mai rămas decât un om plin de ură.

Marele Prinţ Su Yang e fericit că va scăpa în sfârşit de orice duşman fără a fi bănuit prea mult. Nu îi pasă că îşi va sacrifica încă un frate. Pune totul la cale cu minuţiozitatea specifică astfel încât nimeni să nu-l bănuiască de vreo crimă în viitor. Închis în cuşcă, Marele Prinţ An Pyeong îşi revede fratele Geum Sung şi pe Prinţesă.
În acelaşi timp, Seung Yoo îşi revede de departe prietenii şi trece fără să observe pe lângă vechea iubită, fosta cumnată şi nepoata sa. Se Ryung îl vizitează pe Ofiţerul Shin cerând îngrijire medical pentru Ah Kang, nepoata lui Seung Yoo. Reuşeşte cu greu să-l convingă şi are grijă personal să fie trataţă bine.

Regele vrea să reinvestigheze care sunt vinovaţii pentru trădare şi lovitura de stat, deşi Marele Prinţ Su Yang insistă să aibă încredere în el. O aşa-zisă scrisoare încriminatoare scrisă de Prinţul An Pyeong îl determină să facă un pas înapoi. Prinţul Consort încearcă să-i facă viaţa frumoasă soţiei sale şi îi amenajează în grădină câteva colivii cu păsări. E o bucurie scurtă pentru că veştile de la palat sunt tot mai rele: oficialii cer otrăvirea Prinţului An Pyeong după scrisoarea care îl incrimina. Petiţiile sosesc în număr tot mai mare, iar regele trebuie să ia o decizie.

Pe mare, se pregăteşte lovitura finală a lui Marele Prinţ Su Yang pentru prizonierii lăsaţi în viaţă. Printre ei sunt şi oameni nevinovaţi exilaţi pentru ca barca să fie completă. Unul dintre aceştia, despre care vom afla că se numeşte Jo Suk Joo, îşi dă seama că mulţi dintre ei vor ajunge hrană la peşti şi vrea să-l salveze pe Seung Yoo care parcă nu vrea să mai trăiască. Începe o luptă între soldaţi şi prizonieri. Între timp se dă semnalul pentru scufundarea navei. În haosul creat prizonierii ajung să se lupte între ei pentru supravieţuire. La palat, Marele Prinţ Su Yang îşi mai ucide un frate. Pe navă, Seung Yoo reuşeşte să se salveze. Se Ryung îi spune cumnatei acestuia că a scăpat de execuţie fără a ştii prin ce trece de fapt acum. În curte îşi înfruntă din nou tatăl care o văzuse pe cine a ajutat. Acesta îi spune că s-a decis ziua căsătoriei ei.

După ce reuşesc să scape de înec, Seung Yoo şi mai mulţi prizonieri trebuie să scape cu viaţă din mâinile criminalilor trimişi de Marele Prinţ Su Yang cu barca urmăritoare care acum îi fugăresc ca pe nişte şobolani. Chiar dacă nu prea are dorinţa de a supravieţui, Seung Yoo este ţinut în viaţă de faptul că era legat cu un lanţ de Jo Suk Joo. Dorinţa de răzbunare şi de a trăi îi revine când îl revede printre urmăritori pe ucigaşul tatălui său. Este cu greu oprit să nu ţipe şi să fie astfel ucis.

Noaptea este un sfetnic bun pentru nafragiaţii rămaşi în viaţă care trebuie acum să îşi unească forţele şi să găsească o cale de a supravieţui şi de a scăpa de pe insulă. Chiar dacă momentele tragice îi revin constant în minte, Seung Yoo trebuie să se dezlege de partenerul său şi să se implice în planul prin care poate supravieţui. Reuşesc să se strecoare în tabăra urmăritorilor amenajată pe malul apei şi să fure câteva arme, dar din greşeală îi trezesc. Începe o luptă aprigă şi inegală. Chiar şi în aceaste condiţii Seung Yoo nu renunţă nici o clipă la dorinţa de răzbunare şi într-o încleştare aprigă înfinge sabia în inima ucigaşului tatălui său dorind parcă să îl facă să simtă aceeaşi durere. E o palidă răzbunare a morţii acestuia…

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

16 comentarii

There are currently 16 comentarii on Iubitul Prinţesei – episodul 11. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. BUNA DIMINEATA! MULTUMIM PENTRU REZUMAT!!!

 2. A doua ^^
  Multumim pt rezumat,Julia ^·^

 3. Un rezumat foarte bun!!!Bravo!!

 4. Mulţumim pentru rezumat, ce rău îmi pare k nul pot urmări, dar mă mulţumesc cu rezumatele!

 5. Kamsahamnida Julia!

 6. http://www.youtube.com/watch?v=NDlaCuDHoig&feature=related Acest cantec se potriveste cu starea sufleteasca a personajelor…

  • f frumoasa piesa, Droy! Puuup! :*

   • Dory*

  • Frumoasa, trista si tulburatoare Dory! Komapso!

   • VA PUUUUP!:*

 7. Ce-mi place partea asta cu urmarirea pe insula si cu corabia…parca in niciun serial n am vazut atata actiune palpitanta si rapida…Ma simteam ca intr un film cu pirati, favoritii mei :) Seung Yoo… mi se pare normal, take time, timpul iti va vindeca ranile. Se Ryeong (imi place mult numele ei), mai rezista, rezista si crede in inima ta, care stie ca dragostea nu piere usor!!!

  Printesa & printul –> FIGHT 4 what you have & for your love! :)

 8. Merci ptr. rezumat Julia, foarte multe evenimente si schimbari intr-un timp relativ scurt, insa maleficul isi ia partea intotdeauna inaintea tuturor si asta cu pretul unor vieti nevinoavate.

 9. Multumimmmm Julia :)

 10. Multumim pt rezumat! De cum am vazut ca e melodia de la SS501, imediat am dat play :)) Foarte frumos!

 11. De acum episoadele vor avea un alt farmec: Seung Yoo capata infatisarea care ne va innebuni pe noi fetele pana la sfarsit :p , Shin Myeon ne va face sa-l compatimim din ce in ce mai mult, Printul si Printesa se vor iubi mai fatis, apar personaje noi si colorate… :D

 12. In seara asta am revazut asa pe sarite episodul. Imi este mila de Se Ryung care deja se maturizeaza mai mult decat si-ar fi imaginat. Dar parca tocmai nebunia tatalui dornic de putere o face si mai curajoasa.
  Seung Yoo e traumatizat de drama familiei sale si incapabil sa mai vada dincolo de aceasta. Tot ce tine de numele dusmanului sau e dusman. E la stadiul in care vrea dinte pentru dinte.
  Imi pare rau Myun Shin care practic se lasa dus dupa tatal sau, dus de valul familiei sale devine alt om. Uneori are un pic de constiinta, dar aceasta piere in fata geloziei care se acumuleaza. Acum deja o vrea pe Se Ryung si de aici remuscarile parca se sting.
  Printesa traieste insa cred eu marea drama. A fost acolo sus, dar acum cauta solutii macar pentru fratele ei. Ce noroc cu Printul Consort. Cat de mult poate insemna un sot bun ca el in astfel de momente…

Leave a Comment