koreafilm

Întoarcerea lui Iljimae – episodul 8

Written by koreafilm. Posted in Ȋntoarcerea lui Iljimae, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

25191555epsQH8VF3

Published on februarie 27, 2012 with 11 comentarii

de Dana Ivancea

The Return of Iljimae OST – Waiting (kids ver.)


Episodul acesta nu abunda in atat de multe evenimente fata de episoadele trecute, asa dupa cum am fost obisnuiti, insa, asa putine cum au loc, ele sunt concentrate toate pe lupta acerba dintre cele doua tabere care s-au format in Hanyang, si anume, bandele de hoti au coalizat cu inalti demnitari corupti, in dorinta lor pentru putere, marire si averi fabuloase obtinute din contrabanda cu ginsaeng si alte produse care la vremea aceea erau considerate ilegale.

Aceasta lupta fiind inegala ca forte, deoarece una din bande il aveau pe monstrul Bulgasari, care terorizase cetatenii capitalei, guvernantii s-au gandit sa-l readuca in Hanyang, pe ofiterul-sef Gu Ja-Myeon pentru a-i veni de hac acestui gigant, ceea ce se si intampla. Insa, chiar inainte de venirea ofiterului, acest lucru ajunge la urechile spionului Wang Hweng-Bo, care impreuna cu alti puscariasi, evadeaza.

In timpul acesta, in piata se intalneste Wol-He cu Cha-Dol care discuta despre Iljimae, fata fiind foarte hotarata in a-l gasi pe tanarul nostru, caz in care apeleaza si la ajutorul micutului Cha-Dol.

Cum isi facuse un obicei din a povesti despre faptele lui Iljimae, Cha-Dol se afla in piata, in mijlocul unei multimi de oameni care ascultau la ce spunea baiatul despre ce actiuni a mai intreprins tanarul Iljimae.Insa, deodata, in acea multime, baiatul zareste o figura cunoscuta, care putem spune ca era chiar Iljimae ce asculta si el cu interes despre propriile lui fapte, dar surpriza consta in faptul ca era deghizat in gisaeng. Asa imbracat pentru a nu da de banuit cine este cu adevarat, el merge la casa de gisaeng unde fusese si mama lui pentru a se angaja, ca sa afle ce s-a mai intamplat in cei trei ani de absenta, si sa afle cum era cea care i-a dat viata. Reusind sa se faca placut, se stie ca datorita chipului sau atractiv si feminin, afla repede destul de multe despre contrabanda cu aur.

Tocmai cand se astepta mai putin, Wol-He se trezeste cu Iljimae la poarta casei sale, care o privea cu mult interes. Ceea ce se naste intre cei doi o putem numi o dragoste adanca si sincera, dar si o dragoste la care visa in intimitate fiecare dintre ei asteptand momentul propice.

Ofiterul-sef Gu Ja-Myeong impreuna cu Damo Su-Ryeon vin acasa la eruditul Seon-Dal sa-i multumeasca deoarece considera ca datorita ajutorului lui a putut sa-si recapete postul si sa revina langa oamenii dragi. Discutia insa continua cum este de asteptat, personajul principal al acestora fiind Iljimae, pe care ofiterul il banuieste ca ar fi omul mascat. Problema se pune insa prin prisma faptului ca el nu foloseste o sabie din Joseon ci o sabie ninja, astfel cei prezenti fac tot felul de presupuneri, emit supozitii sau isi dau cu parerea cum de are el o asemenea sabie si mai grav, se intreaba daca nu cumva chiar stie arta ninja, si de unde?

Dupa bataia intre bande pentru un transport cu aur, Iljimae este cel din urma care va prelua acest aur, dupa ce-i bate la randul lui pe cei care credeau ca au reusit. El ia aurul si-l ascunde la Wol-He acasa. In timpul acesta incearca si topeste aur ca sa-i confectioneze lui Wol-He un ac de par care reprezenta o crenguta de flori de prun.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Întoarcerea lui Iljimae – episodul 8. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima ^^
  Buna dimineata tuturor :)
  Acest episod se anunta a fi destul de interesant ^·^
  Ce pot sa zic,ii statea bine lui Iljimae imbracat in gisaeng :)):))

  Multumim foarte mult pentru rezumat,Dana ^^

 2. Buna, multumim pentru rezumat, azi va fi un episod al reitalnirilor si incepe adevarata actiune a personajului nostur, ii sa bine in faine de femeie.

 3. Cee? SooRyeon e Damo sau ce? :D ahm e fata mea favorita din acest serial ^^ defapt…cred ca e favorita mea dintre toate personajele :)

 4. da, y-lee…..pe fata asa o cheama…DAMO SU-RYEON….si este si frumoasa…..cred …si mai mult ca sigur ca-l iubeste pe ofiterul Gu….o sa mai vedem…..

  • Ah…mersi de explicatie ^^ nu stiu de ce m-am gandit la Cronicile frumoasei luptatoare :) Hmm da, si eu m-am gandit la asta dar el nu pe ea :| asa ca ar fi mai bine sa nu :D

   • Pt ca si Chae-ok din Cronicile frumoasei luptatoare era tot Damo :) Adica femeie-ofiter :)

    • Exact, acum imi amintesc :O asta insemna Damo ^^ mersi mult ca mi-ati amintit si explicat! :D

     • Cu placere :)

 5. Iljimae şi Wol Hee ce se mai potrives şi ce frumoşi sunt amândoi împreună. Iljimae are un zâmbet tare frumos, şi muzica… superbă!

  • zambetul lui e tare tare fain si ei chiar se potrivesc de minunee

 6. scuze , da’ nu erau flori de cais ?

Leave a Comment