koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 21 (ultimul episod)

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

cnx5

Published on ianuarie 18, 2012 with 2 comentarii

de Ana C.

Doamna Shin îşi recunoaşte vina în ceea ce priveşte moartea părinţilor lui Ah Ran care, auzind totul, nu-i poate dori decât moartea.
Hyun Woo, deşi Soul Furniture este în pragul falimentului, nu disperă, ci este dispus să renunţe la el, ştiind că încă mai are SM Furniture şi că poate continua cu această afacere. Jae Hee încă este în stare de şoc aflând că cea care a sponsorizat-o şi a avut grijă de ea încă de când era mică este, de fapt, cea care i-a ucis părinţii.
Ah Ran a dus-o pe doamna Shin în locul unde se află cenuşa părinţilor săi, pentru a-i arăta prin tot ce a trecut, tot ce a avut de suferit. Toţi sunt îngrijoraţi pentru ele, şi pleacă în căutarea lor. Ah Ran îşi duce soacra în casa unde o închisese pe Jae Hee, când a răpit-o, pentru a-i cere să se sinucidă acolo şi să plătească pentru tot ce i-a făcut. Doamna Shin îşi acceptă soarta. Toarnă benzină pe ea dar, chiar în momentul în care Ah Ran este pe cale de a porni focul, ajung Hyun Woo şi Jae Hee care, într-un final, reuşesc să o convingă să renunţe iar cele două surori se împacă.

Image and video hosting by TinyPic

Hyun Ji, văzând că fratele său începe să renunţe la dorinţa de a o face pe Ah Ran să plătească, decide să ia lucrurile în propriile mâini şi ia stick-ul de memorie pe care se aflau dovezile care o incriminau pe Ah Ran, cu intenţia de a le prezenta ea însăşi poliţiei. Doamna Shin decide şi ea că este timpul să se revanşeze faţă de Joo Seung şî îl duce la mormântul tatălui lui pentru a-şi cere iertare însă el încă nu poate trece peste faptul că a fost abandonat şi nu o poate accepta ca mamă. Între timp, Hyun Ji predă dovezile poliţiei iar poliţia pleacă încăutarea lui Ah Ran în numele lui Hyun Woo (care de fapt, nu ştia nimic despre aceasta). Cele două surori sunt despărţite încă odată, Ah Ran fiind nevoită să fugă pentru a se ascunde de poliţie. Hyun Woo încearcă să îndrepte situaţia dar este prea târziu. Chiar dacă îsi va retrage acuzaţia, nu se va schimba nimic.

Image and video hosting by TinyPic

Pe un alt plan, Hyun Min şi Yun Jin se duc în faţa părinţilor şi le cer acordul pentru a se putea căsători. Deşi la început ei sunt împotrivă, până la urmă acceptă relaţia dintre cei doi. Între timp, Joo Seung şi Hyun Woo se aliază pentru a o ajuta pe Ah Ran, care se ascunde în orfelinatul în care a crescut sora sa. Revenind la situaţia lui Hyun Min, deşi la început familia sa a fost împotrivă, ei se răzgândesc şi decid să ofere şansa fiului lor de a avea o viaţă fericită.

Image and video hosting by TinyPic

Se pare că Ah Ran nu a renunţat la planul său de răzbunare împotriva doamnei Shin. Ea a tăiat frânele maşinii iar, doamna Shin, conducând-o, a avut un accident care s-a dovedit a-i fi fatal. A fost o lovitură foarte dură pentru întreaga familie, în special pentru Joo Seung care nu vrea să renunţe la mama pe care a regăsit-o în sfârşit.

Image and video hosting by TinyPic

Poliţia intervine iar Ah Ran este principalul suspect. Joo Seung nu poate accepta ceea ce tocmai s-a întâmplat şi pleacă în căutarea lui Ah Ran, conducându-i şi pe poliţişti în locul unde se afla. Ea fuge şi, ajungând pe marginea unei stânci, cade în apă.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

După moartea lui Ah Ran, Hyun Woo află că de fapt, nu ea a fost cea care l-a cauzat, ci chiar doamna Shin a fost cea care a tăiat frânele dorind să se sinucidă. Ea chiar pregătise o scrisoare pentru Joo Seung în caire îi spunea cât de mult l-a iubit. Joo Seung este acum distrus. A pierdut totul – tatăl, mama, iar acum pe Ah Ran, a cărei moarte a cauzat-o conducând poliţia spre locul unde se afla.
Un an mai târziu, vedem că vieţile tuturor au luat-o pe propriul drum (Hyun Woo şi Jae Hee nu sfârşesc împreună).

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 21 (ultimul episod). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. koreafilm

    Ne cerem scuze pentru indisponibilitatea prelungita a site-ului, si inconvenienta lipsei rezumatelor. Toate rezumatele restante din Tentatia Ingerului vor fi publicate :)
    De asemenea, in maxim o ora vor fi postate rezumatele serialului Hwang Jin Yi, difuzate pana acum, iar mai tarziu, si rezumatul episodului care se difuzeaza azi.

  2. imi puteti spune cine canta piesa din coloana sonora a acestui film?

Leave a Comment