koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 20

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

x22k46

Published on ianuarie 18, 2012 with 2 comentarii

de Ana C.

În urma accidentului, starea domnului Shin nu este bună deloc. Acum este paralizat de la mijloc în jos. Întreaga familie pare să fie distrusă, iar copiii se întorc împotriva mamei lor. Domnul Shin dezvăluie soţiei sale că ştia de mult că Jae Sung este fiul ei şi o roagă să nu îl părăsească, mai ales în starea în care e acum.

Image and video hosting by TinyPic

Ah Ran este pe fugă. Este conştientă că nu poate scăpa de acuzaţiile care îi sunt aduse şi că va trebui să plătescă pentru ce a făcut. Tot ce poate face este încerce să-i distragă atenţia lui Hyun Woo, creându-i şi lui probleme. Jae Hee se întâlneşte cu ea pentru a o ruga să renunţe la răzbunare. Întreaga familie a plătit destul prin tot ce a trecut.
Hyun Woo preia conducerea afacerii pentru a o salva şi a atrage noi investiţii. Planurile lui Ah Ran şi Joo Seung încep să aibă efect. Poliţia îl contactează în legătură cu furtul de identitate. Cu toate acestea, este hotărât să nu renunţe la acuzaţiile împotriva lor – vrea să îi facă să plătească pentru faptele lor.

Image and video hosting by TinyPic

Ah Ran îşi vizitează socrul în spital pentru a-i face şi mai mult rău. Profită de faptul că nimeni nu îl informase că a rămas paralizat şi îi spune ea, lucru ce îl face să-şi dorească să fi murit. Jae Sung are şi el încă o ocazie pentru a-şi răni mama, spunându-i că şi-a primit pedeapsa, fiind condamnată să-i împingă scaunul cu rotile pentru tot restul vieţii. Certându-se, Ah Ran îi oferă lui Jae Sung ocazia de a distruge el însuşi Soul Furniture dar Hyun Woo nu se lasă mai prejos şi se hotărăşte să predea poliţiei toate dovezile împotriva lor.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Hee nu mai poate suporta situaţia în care se află şi se hotărăşte să plece. Ah Ran, aflând de plecarea lui Kyung Ran, care era ultima ei speranţă, decide să-şi joace ultima carte împotriva Soul Furniture. Doamna Shin încearcă şi ea să salveze afacerea. Îl roagă pe Joo Seung să nu meargă mai departe cu planul lui. Văzând că nu reuşeşte să-l convingă, ea îi mărturiseşte că nu soţul ei a fost cel care i-a ucis pe părinţii lui Ah Ran, ci ea a fost cea care a cauzat accidentul. Se pare că tatăl lui Ah Ran aflase despre relaţia ei cu secretarul soţului ei şi despre copilul pe care îl aveau împreună şi o ameninţase că va divulga totul. Joo Seung este şocat la aflarea acestui lucru şi este sigur că Ah Ran va începe să-l urască pe el, fiind fiul celor care i-au ucis părinţii şi decide să nu-i spună adevărul.

Image and video hosting by TinyPic

Doamna Shin îi spune adevărul şi lui Hyun Woo. Acum el ştie că Ah Ran a fost îndreptăţită să îi urască familia. Îşi dă seama că a renunţat la întreaga lui viaţă în van. Ajuns la poliţie cu intenţia de a-i distruge pe cei doi, el îşi dă seama că nu îi mai poate face asta lui Ah Ran.
Domnul Shin îi spune lui Joo Seung că ştia de la început că este fiul soţiei sale şi îi propune să îl recunoască ca fiul său dar, în schimb, trebuie să se despartă de Ah Ran. Îi dă şi titlul de proprietate al unui teren, dovedindu-i că întotdeauna l-a considerat ca fiul al său.
Jae Hee, află despre situaţia companiei şi despre faptul că adevăratul Ahn Jae Sung va veni pentru a depune plângere împotriva lui Hyun Woo. Intervenţia ei are succes. Jae Sung vine de partea lor şi cooperează pentru a-l ajuta să scape de acuzaţia de furt de identitate. Ah Ran, într-o ultimă încercare de a-şi recupera sora, o duce la locul unde a depus cenuşa păriţilor săi şi încearcă să o facă să înţelegă toată suferinţa prin care a trecut.

Image and video hosting by TinyPic

Joo Seung, într-o ultimă încercare de a crea suferinţă, îi dezvăluie domnului Shin că soţia lui a fost cea care a cauzat accidentul în care au murit părinţii lui Ah Ran. În aceeaşi clipă, Ah Ran apare şi ea şi află totul.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 20. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. a aparut!!!!!ce bine!!!

  2. koreafilm

    Ne cerem scuze pentru indisponibilitatea prelungita a site-ului, si inconvenienta lipsei rezumatelor. Toate rezumatele restante din Tentatia Ingerului vor fi publicate :)
    De asemenea, in maxim o ora vor fi postate rezumatele serialului Hwang Jin Yi, difuzate pana acum, iar mai tarziu, si rezumatul episodului care se difuzeaza azi.

Leave a Comment