koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 19

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

6gluf6

Published on ianuarie 18, 2012 with Un comentariu

de Ana C.

Din cauza căzăturii, Jae Hee este transportată imediat la spital. Ah Ran, trecând peste conflictele pe care le-au avut în trecut, nu-şi doreşte decât ca aceasta să îşi revină, nemaiavând pe nimeni pe lume, decât pe sora sa.
Jae Sung nu renunţă la luptă şi încearcă să-i facă probleme lui Hyun Woo. Identitatea cuiva a fost furată şi el întenţionează să folosească acest lucru împotriva lui, găsindu-l pe adevăratul Ahn Jae Sung.
Jae Hee refuză să creadă că Ah Ran este sora ei, bănuind că nu este decât un nou complot. Hyun Woo o asigură că, dacă fosta lui soţie chiar îi este soră, el va continua să îi stea alături. Discuţia între cele două surori este foarte rece şi tristă. Ah Ran încearcă să o câştige de partea ei povestindu-i ce s-a întâmplat cu adevărat cu părinţii lor, cum au fost ucişi, însă în zadar. În final, ea ajunge să îşi renege sora, aflând despre căsătoria celor doi. Dezamăgirea apare în ambele părţi, niciuna dintre ele găsind familia pe care şi-o imaginau.

Image and video hosting by TinyPic

Revenind la Hyun Min şi Yun Jin, aceştia trec peste problemele lor şi decid să se căsătorească.
Fiecare dintre surori încearcă să facă faţă realităţii în propriul ei fel. Jae Hee vrea să fugă, neputându-se căsători cu soţul sorei sale – dar Hyun Woo o opreşte la timp – iar Ah Ran se duce într-un bar pentru a-şi înneca amarul. Jae Sung reuşeşte să dea de adevăratul Ahn Jae Sung şi intenţionează să îl reclame pe Hyun Woo pentru fraudă.

Image and video hosting by TinyPic

Soul Furniture începe să aibă probleme tot mai mari iar falimentul pare inevitabil din cauza afacerilor întreprinse de Ah Ran. Julie Jung decide că este timpul să plece şi încearcă să îi dea pensiunea lui Hyun Woo, care o refuză. Domana Shin se întâlneşte cu Jae Hee şi o roagă să renunţe la Hyun Woo. Este hotărâtă să nu îşi lase fiul să fi fost căsătorit cu două surori.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Sung o contactează pe Jae Hee şi o roagă să intervină pe lângă Hyun Woo pentru a renunţa la acuzaţiile împotriva lui Ah Ran. Răspunsul fiind negativ, el decide să îşi pună planul în aplicare şi să pornească demersurile împotriva lui Hyun Woo. Vrea să îşi recupereze autorizaţia de a practica medicina şi să iasă din problema cu incendiul tocmai întorcând minciunile lui Hyun Woo împotriva lui. Deşi argumentele lor sunt cam trase de păr, ei tot nu vor să renunţe.

Image and video hosting by TinyPic

Domnul Shin încă nu ştie ce se întâmplă şi sugerează ca logodna fiului său să aibă loc cât mai curând pentru ca Ah Ran să nu mai poată interveni. Ceremonia de logodnă este sortită eşecului. Doamna Shin a aranjat ca rudele lui Kyung Ran să intervină pentru a opri totul, însă Jae Hee reuşeşte să scape şi să ajungă la ceremonie. Din păcate, totul este întrerupt de Ah Ran şi de Joo Seung care aduc un martor al accidentului din urmă cu 25 de ani, dezvăluind crima ce a avut loc. Acum domnul Shin află că Jae Hee este sora lui Ah Ran şi începe să se opună acestei căsătorii. Apare o nouă lovitură pentru familia Shin. Soseşte un colet trimis de Ah Ran care conţine fotografii cu domna Shin, Joo Seung când era mic şi tatăl lui; încă un secret este dezvăluit.

Image and video hosting by TinyPic

Acum Jae Hee începe să regrete acţiunile pe care le-a făcut împotriva sorei sale. Ştiri despre crima comisă de domnul Shin apar peste tot în presă şi se pare că Joo Kyung Ran este cea din spatele acestora. În plus, falimentul este iminent pentru Soul Furniture.
Doamna Shin îi dezvăluie soţului său tot ce s-a întâmplat şi decide că nu mai poate suporta să fie alături de el. Ea fuge în stradă dar, cum era pe cale să fie lovită de o maşină, domnul Shin intervine, o împinge din calea pericolului şi este lovit în locul ei.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Un comentariu

There are currently Un comentariu on Tentaţia Îngerului – episodul 19. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. koreafilm

    Ne cerem scuze pentru indisponibilitatea prelungita a site-ului, si inconvenienta lipsei rezumatelor. Toate rezumatele restante din Tentatia Ingerului vor fi publicate :)
    De asemenea, in maxim o ora vor fi postate rezumatele serialului Hwang Jin Yi, difuzate pana acum, iar mai tarziu, si rezumatul episodului care se difuzeaza azi.

Leave a Comment