koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 18

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

16atj82

Published on ianuarie 18, 2012 with Un comentariu

de Ana C.

Toţi martorii sunt şocaţi la aflarea veştii. Ah Ran nu vrea să accepte că bărbatul pe care îl iubeşte a înşelat-o la fel cum i-a făcut ea lui Hyun Woo. Acum îşi dă seama de consecinţele faptelor sale şi cum ura şi dorinţa de răzbunare pot schimba un om. Ah Ran, în ciuda faptului că hotelul este înconjurat de reprezentanţi ai presei şi de poliţie, reuşeşte să scape, deghizându-se. Este hotărâtă să nu plătească pentru ceea ce a făcut şi, cu ajutorul lui Joo Seung, fuge, însă nu ajunge prea departe. Jae Hee, care a fost prevăzătoare încât să-i ia paşaportul şi biletul de avion, o împiedică să scape. Ah Ran este acum în custodia poliţiei.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Hee, încă odată ratează întâlnirea cu rudele sale. Ah Ran, profitând de ultimele clipe de libertate, încearcă să se sinucidă, însă Joo Seung intervine chiar la timp. El încă nu renunţă la ea, încă o iubeşte şi vrea să îi rămână alături.

Image and video hosting by TinyPic

Familia Shin este încântată că Hyun Woo s-a întors. Ei acum sunt puşi la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat dar şi cu restul planurilor pe care le are. Hyun Woo o cere încă odată în căsătorie pe Jae Hee.
Ah Ran pare să fie la capătul puterilor. La secţia de poliţie, ea nu renunţă la minciuni. Continuă să declare că nu este vinovată de nimic; în plus, mai şi cere redeschiderea anchetei în cazul morţii părinţilor ei. Acum Hyun Woo este cel pus în dificultate. Deşi adevărul pare să îi tot iasă în cale, îi este greu să accepte că părinţii săi au fost capabili de aşa ceva. Joo Seung decide că este timpul să dezvăluie că Jae Hee este sora lui Ah Ran pentru a-l pune pe Hyun Woo în dificultate. Astfel, el o contactează pe Jae Hee şi îi propune să se întâlnească pentru a-i da informaţii despre sora sa.

Image and video hosting by TinyPic

Hyun Woo începe să îşi intebe tatăl despre accidentul ce a avut loc cu 25 de ani în urmă. El îi dezvăluie că Ah Ran este fiica celor care au murit în acea zi şi că ea intenţionează să redeschidă ancheta. Domnul Shin susţine cu tărie că totul nu a fost decât un accident.
Hyun Woo îşi pune părinţii la curent în ceea ce priveşte întenţia sa de a se căsători cu Jae Hee. Aici, reacţiile celor doi sunt diferite. Pe când tatăl este de acord, considerând-o ca pe o decizie bună, având în vedere prin ce au trecut, reacţia mamei sale arată că nu este tocmai încântată, ştiind că Jae Hee este sora lui Ah Ran şi fiica angajatului mort.
Relaţia dintre Hyun Min şi Yun Jin a evoluat foarte mult. Hyun Min o aduce la casa părinţilor săi pentru a le-o prezenta, însă ea refuză, dezvăluindu-i că este văduvă şi că de aceea, părinţii lui nu vor fi de acord. Se pare că, deşi fără documente legale, ea a fost căsătorită. În acest timp, doamna Shin încearcă să-şi convingă fiul să se despartă de Jae Hee. Chiar în momentul în care era pe cale să-i şi explice de ce nu este de acord cu ea, Hyun Min îi întrerupe.

Image and video hosting by TinyPic

Ah Ran decide că nu poate renunţa la Jae Sung. Chiar dacă el o urăşte, ea îl iubeşte şi pleacă imediat după el. Îl convinge să o asculte pentru a-i explica de ce a făcut toate aceste lucruri. Aflând că el se va căsători cu Jae Hee, Ah Ran încearcă să cauzeze un alt accident de maşină în care să moară amândoi. Hyun Woo reuşeşte să oprească maşina şi, deşi implorat să o accepte din nou, o refuză, fiindu-i imposibil să o mai iubească din nou.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Hee este răpită de doi bărbaţi. Hyun Woo, observându-i lipsa, pleacă în căutarea ei, mergând chiar în locul unde trebuia să îşi întâlnească sora. Acum Joo Seung le spune celor doi că Jae Hee este de fapt, Kyung Ran. Pentru amândoi acesta este un lucru foarte greu de acceptat. Pentru Ah Ran, sora pe care o căuta s-a dovedit a îi fi rivală iar pentru Hyun Woo, femeia pe care o iubeşte este sora celei pe care o urăşte cel mai mult pe lume.
Hyun Woo demarează procedurile legale împotriva lui Joo Seung care, nemaiavând de ales începe să acţioneze împotriva lui. Se pare că Ah Ran a fost cea care a ordonat răpirea lui Jae Hee. Ajungând la locul în care o ţinea, ea o surprinde chiar în momentul în care era pe cale să scape. Acum Ah Ran îi spune că sunt surori. Din cauza şocului, Jae Hee se dezechilibrează şi cade, spre groaza celor doi martori.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Un comentariu

There are currently Un comentariu on Tentaţia Îngerului – episodul 18. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. koreafilm

    Ne cerem scuze pentru indisponibilitatea prelungita a site-ului, si inconvenienta lipsei rezumatelor. Toate rezumatele restante din Tentatia Ingerului vor fi publicate :)
    De asemenea, in maxim o ora vor fi postate rezumatele serialului Hwang Jin Yi, difuzate pana acum, iar mai tarziu, si rezumatul episodului care se difuzeaza azi.

Leave a Comment