koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 17

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

20shcwo

Published on ianuarie 18, 2012 with Un comentariu

de Ana C.

Sunându-şi mama, Jae Sung nu spune mai multe, decât că este bine şi că, în curând va reveni. El află că de fapt nu a intrat în posesia tuturor proprietăţilor deţinute de Ah Ran, ci că aceasta i-a dat casa părintească lui Joo Seung, lucru pe care vrea să îl corecteze.
Joo Seung este orbit de dragostea pe care o simte pentru Ah Ran. El îşi face planuri despre viaţa pe care o vor avea în State, pe când Ah Ran nu se gândeşte decât cum să scape mai repede de el.
Jae Hee află că sora ei o caută şi este încântată la gândul că o va întâlni în curând.
Deşi, pe de o parte, lucrurile par să meargă bine pentru familia Shin, Hyun Woo fiind pe cale să se întoarcă, pe de altă parte, toate celelalte lucruri merg tot mai prost. Toţi acţionarii se întorc împotriva domnului Shin, compania fiind ruinată, magazinul le-a fost luat şi pe deasupra, mai sunt şi daţi afară din casă într-un mod cât se poate de brutal. Ah Ran îi goneşte din orice adăpost unde s-ar putea duce şi, în final, nu le mai rămâne decât casa lui Yun Jin, care se oferă să-i primească.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Sung îşi duce la îndeplinire şi răzbunarea împotriva lui Joo Seung. Îl acuză de malpractice pentru a-l deposeda de afacerea sa. Ah Ran, forţându-i mâna doamnei Shin, reuşeşte să o convingă să i-o aducă pe sora sa. Joo Seung, mergând în apartamentul lui Jae Hee, îşi dă seama că ea este de fapt Kyung Ran. Deşi află adevărul, el decide să nu-l spună niciuneia, având în vedere relaţia dintre ele.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ah Ran chiar îl iubeşte pe Jae Sung şi, împreună cu el, petrece o seară minunată. Ziua cea mare a sosit iar pregătirile sunt în toi. Surprizele sau, mai bine zis, şocurile, încep să apară. Actorii angajaţi să joace rolul familiei lui Ah Ran sunt aceiaşi ca cei prezenţi la prima ei nuntă. Fostul ei şef apare şi el, fiind invitat de Jae Sung. El îşi contacează din nou familia şi le spune să vină la hotelul unde va avea loc ceremonia.

Image and video hosting by TinyPic

Joo Seung încearcă să impiedice întâlnirea dintre cele două surori. Încercând să o contacteze pe Ah Ran, el află că este pe cale să se căsătorească, aşa că fuge imediat pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Înapoi la hotel, ceremonia începe. Toate detaliile au fost potrivite să îi aducă aminte de prima ei nuntă; îl vede chiar pe Hyun Woo în public. Ajunşi la hotel, membrii familiei Shin află ce se întâmplă. După intrarea lor în sală, Jae Hee o informează că familia lui a ajuns. Este pregătită chiar şi o prezentare video, care conţine imagini cu prima ei căsătorie şi cu filmuleţe de când lucra ca damă de companie şi chiar imagini în care ea este împreună cu ceilalţi bărbaţipentru care şi-a declarat iubirea. Atunci apar toţi complicii ei care îi dezvăluie toate faptele – cum a angajat pe cineva să păzească vila şi să se asigure că nimeni nu iese de acolo, cum a adus pe cineva să se dea drept medic al lui Hyun Woo, apar chiar şi martori care declară ca ea a fost ca care a declanşat incendiul.

Image and video hosting by TinyPic

Joo Seung apare şi el în sală şi îi ia apărarea lui Ah Ran. Julie Jung intervine şi o acuză din nou pentru moartea fratelui său, aducând ca dovadă o înregistrarea a sa. Ca probă finală, este adusă şi înregistrarea din noaptea accidentului recuperată din cutia neagră a maşinii , care dovedeşte că ea a fost cea care l-a cauzat. Apare şi Jae Hee care dezvăluie tot ce i-a făcut lui Hyun Woo în timp ce se credea că încă era în comă. Ah Ran este disperată şi tot ce poate face este să nege totul pentru a nu-l pierde pe Jae Sung. Acum ea află că el este cu adevărat, Shin Hyun Woo.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Un comentariu

There are currently Un comentariu on Tentaţia Îngerului – episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. koreafilm

    Ne cerem scuze pentru indisponibilitatea prelungita a site-ului, si inconvenienta lipsei rezumatelor. Toate rezumatele restante din Tentatia Ingerului vor fi publicate :)
    De asemenea, in maxim o ora vor fi postate si rezumatele serialului Hwang Jin Yi, difuzate pana acum, iar mai tarziu, si rezumatul episodului care se difuzeaza azi.

Leave a Comment