koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 16

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

154av4j

Published on ianuarie 18, 2012 with Un comentariu

de Ana C.

.

Temptation of An Angel OST – Blue Days 1

La secţia de poliţie, Ah Ran continuă să susţină că Shin Hyun Woo este mort şi cere că, în caz contrar, să fie chemat pentru a o dovedi. Acestea fiind spuse, nu mai există niciun motiv pentru a o reţine, şi pleacă pentru a îşi relua căutările. Mergând la bancă pentru a verifica cine i-a accesat contul, verifică imaginile susprinse de camerele de filmat. Acum nu mai există îndoială – Ahn Jae Sung este Shin Hyun Woo. Inima lui Ah Ran este frântă, dar îşi dă seama că trebuie să fugă, şi stabileşte cu Joo Seung să plece cât mai curând.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Domnul Shin află că investiţia Mung Sung Electronics adusă de Ah Ran este falsă. Primeşte un fax prin care compania îi informează că nu are nicio intenţie să investească şi începe să investigheze toate demersurile făcute de ea.
Ah Ran decide să rupă logodna cu Jae Sung sub pretextul că nu poate trăi cu un bărbat care are o altă femeie în inimă. Nu mai suportă să stea lângă el ştiind că el este de fapt Hyun Woo şi, că în orice moment o poate distruge. Doamna Sin, mergând şi ea la secţia de poliţie, află despre declaraţia pe care a trimis-o. Toţi sunt anunţaţi că Shin Hyun Woo va veni la secţie pentru o confruntare, lucru ce o îngrozeşte cu adevărat pe Ah Ran.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Sung şi-a dat seama că adevărata identitate i-a fost deconspirată. Ştie că trebuie să adopte o nouă abordare şi nu se mai duce la poliţie. Într-o confruntare cu soacra ei, Ah Ran îi cere socoteală pentru ce s-a întâmplat cu Kyung Ran. Acum doamna Shin face legătura şi îşi dă seama că sunt surori. Domnul Shin, care le urmărea pe rudele fostului angajat, începe să fie şi el la curent cu ce se întâmplă, şi anume despre faptul că soţia sa o are pe una dintre fiicele angajatului mort.
Planul lui Jae Sung pare să fi eşuat şi că nu mai există nicio şansă pentru a-şi atinge ţelul, dar Jae Hee îi vine în ajutor. Cu ajutorul unei persoane mascate, ei reuşeşesc să o păcălească pe Ah Ran că Hyun Woo este încă în spital, urmând un tratament. Desigur, prima ei grijă este să se ducă la Jae Sung şi să încerce să repare relaţia cu el. Noul plan pus în scenă este foarte bine realizat astfel, când Ah Ran se duce la apartamentul lui Jae Hee, găseşte articole bărbăteşti, dovadă că fostul ei soţ a fost acolo. Amploarea planului lor este impresionantă. Ei au modificat chiar şi înregistrarea de la bancă pentru a arăta că atât Jae Sung, cât şi Hyun Woo au fost în acelaşi timp acolo.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Acum totul revine pe direcţia iniţială. Se întoarce la Jae Sung şi continuă planurile de căsătorie. Îşi transferă toate proprietăţile pe numele lui.
Doamna Shin decide ca, dacă Ah Ran chiar este fiica angajatului care a murit, trebuie să afle cât de multe ştie despre condiţiile în care lucrurile s-au desfăşurat. Căutând prin camera ei, ea găseşte o veche poză de familie. În acelaşi timp, apare şi Ah Ran. Începe o confruntare în care protagonista dezvăluie motivul pentru care a intrat în familia lor şi pentru care a încercat să-l ucidă pe Hyun Woo. Joo Seung intervine pentru a o împiedica pe doamna Shin să o denunţe pe Ah Ran poliţiei. El o roagă în calitate de fiu al său, care a fost abandonat, să nu îi distrugă şansa la fericire alături de femeia pe care o iubeşte şi îi promite că, în curând fiul ei va apărea.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Sung s-a întors pe ascuns la el acasă şi a pregătit bradul de Crăciun aşa cum numai el putea să o facă, dând familiei speranţă. Domnul Shin, furios că i-au fost luate proprietăţile, creează un mare scandal, iar doamna Shin, îi oferă lui Ah Ran ocazia de a scăpa alături de Joo Seung iar în schimb, ea trebuie să înapoieze magazinul. Oferta este refuzată, însă îi oferă casa, în schimbul sorei sale. Tocmai când era pe cale să cedeze simţind că totul se prăbuşeşte, primeşte un telefon de la Hyun Woo.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

Un comentariu

There are currently Un comentariu on Tentaţia Îngerului – episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. koreafilm

    Ne cerem scuze pentru indisponibilitatea prelungita a site-ului, si inconvenienta lipsei rezumatelor. Toate rezumatele restante din Tentatia Ingerului vor fi publicate :)
    De asemenea, in maxim o ora vor fi postate rezumatele serialului Hwang Jin Yi, difuzate pana acum, iar mai tarziu, si rezumatul episodului care se difuzeaza azi.

Leave a Comment