koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 14

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

Published on ianuarie 02, 2012 with 8 comentarii

de Ana C.

Temptation of An Angel OST – Immortal beloved

Joo Seung este pe punctul de a confirma că Jae Sung este de fapt Shin Hyun Woo dar, exact în momentul critic, apare Ah Ran, oferindu-i explicaţia perfectă. Se pare că Jae Sung suferă de complicaţii de pe urma accidentului şi a operaţiei estetice, lucru ce se adaugă la lista lungă de motive pentru răzbunare.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Hee, ratând întâlnirea cu rudele sale, îşi continuă investigaţia. Astfel, ea află că doamna Shin este cea care a lăsat-o la orfelinat. Joo Seung nu renunţă în încercarea de a dovedi adevărata identitate a lui Jae Sung. O abordează pe Jae Hee dar nici de acestă dată nu reuşeşte să obţină informaţii. Întâlnindu-se cu Jae Sung, ea încearcă să afle despre trecutul ei dar, nici acesta nu îi poate da un răspuns.
Domnul Shin, aflând de eliberarea rudelor angajatului mort cu 25 de ani în urmă, pune ca aceştia să fie urmăriţi. Ah Ran se întâlneşte cu ei pentru a-i preveni că, dacă o dau de gol, şi ei vor avea de suferit, nemaiprimind niciun ban. Cu această ocazie ea află şi despre evoluţia căutării sorei sale. Jae Hee o contactează pe doamna Shin pentru a-şi găsi familia dar, aceasta refuză să îi spună adevărul. Pretinde că doar a vrut să ajute un orfan şi că nu are nicio informaţie despre părinţii ei. Înainte de a pleca, Jae Hee decide să îi dezvăluie că, în timp ce era în grija ei, Hyun Woo şi-a revenit dar că Ah Ran a împiedicat-o să spună cuiva. Suspiciunile cu privire la moartea fiului ei sunt mai mari ca niciodată.

Image and video hosting by TinyPic

Joo Seung ajunge tot mai aproape de adevăr. Angajând pe cineva să îl urmărească, el află despre colaborarea lui Jae Sung cu Julie Jung, preşedinta SM Furniture. Doamna Shin îl contacteză din nou. El este furios pentru felul în care a fost tratat şi abandonat. Trecând peste durerea pe care o simte ca o mamă ce a fost nevoită să îşi abandoneze copilul, ea dezvăluie adevăratul motiv pentru care a venit la el. Îi cere să explice ce s-a întâmplat în ziua incendiului şi de ce Ah Ran pleca de acolo după izbucnirea focului. Nu reuşeşte să obţină nicio nouă informaţie, dar îi spune că nu va renunţa niciodată la căutarea adevărului cu privire la moartea fiului său.

Image and video hosting by TinyPic

Ah Ran se duce să o confrunte pe Julie Jung. Ea susţine că designurile lui Sang Mo i-au fost date de bună voie şi că nu a făcut nimic greşit; în plus, îi mai şi propune ca Soul Furniture să preia SM Furniture. Mai târziu, întâlnindu-se cu Joo Seung, află despre legăturile lui Jae Sung cu Jae Hee şi Julie Jung. Nu îi vine să creadă că el şi Hyun Woo sunt una şi aceeaşi persoană – înfăţişarea, personalitatea, interesele, gusturile, toate sunt diferite. Pentru a verifica, ea decide să îl testeze şi să profite de frica de înălţimi, atât de puternică pentru Hyun Woo.
De data aceasta, situaţia pare să se complice pentru Jae Sung. În timp ce era în casa lui Julie Jung, Ah Ran îl găseşte acolo, şi astfel află despre relaţia dintre ei. Cuvintele lui Joo Seung par să fie adevărate; îşi dă seama că situaţia ar putea fi mult mai complicată decât credea. Înapoi la magazinul de mobilă, ea se întâlneste cu rudele sale, de la care primeşte numărul de telefon al femeii care a dus-o pe sora ei la orfelinat. Imediat îşi dă seama că este vorba despre soacra ei şi că orfelinatul în cauză este cel pe care îl sponsoriza. Deşi la orfelinat nu reuşeşte să afle nimic, ea ştie că doamna Shin este implicată.

Image and video hosting by TinyPic

Jae Sung devine neglijent. Deşi ştia că este suspectat, el se duce la un atelier pentru confecţionarea figurinelor din hârtie. Acolo este descoperit de Ah Ran care, strigându-l pe numele lui adevărat, primeşte confirmarea de care avea nevoie, el răspunzând instictiv. În plus, figurina pe care tocmai o termina, era făcută chiar în stilul lui Hyun Woo. Îl duce într-un loc de unde se poate face bungee jumping pentru a-i teste frica de înălţime. Încolţit, pentru a-şi păstra secretul, printr-un extraordinar efort de voinţă, sare.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Suspiciunile lui Ah Ran sunt înlăturate. Atitudinea ei ostilă este dată la o parte pentru a continua să se agaţe de el, pentru a-i obţine dragostea şi sprijinul. Îi cere să renunţe la inelul de cuplu pe care îl trimite lui Jae Hee cu mesajul că sentimentele lui Jae Sung nu mai există şi că ar trebui să nu îl mai deranjeze. Jae Hee se duce chiar la apartamentul lui pentru a-i cere o explicaţie dar, cum Ah Ran era acolo, este nevoit să o respingă într-un mod foarte crud.
În finalul episodului, Jae Sung îi prezintă lui Ah Ran un inel de logodnă şi o cere în căsătorie.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 14. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Primaa!!!!!! :))

  2. a doua!

  3. iarr o cere in casatorie??:((

  4. Eu nu am avut timp sa-l urmaresc de cateva episoade asa ca am renuntat la el. Ma multumesc sa citesc rezumatele.
    Azi incepe si “City Hunter”, vor fi rezumate pentru serial?

  5. tot pe euforia vor da HWANG JIN YI de la ora 16.00! nu-mi vine sa cred, dar cred ca deja sunt prea multe si ne depasesc-oricum aceasta ora pentru mine e imposibila-ajung acasa in jur de ora 17.00! chiar imi pare rau!

  6. Asistenta Yoon e chiar prostuta, off, ce ma enerveaza. Chiar nu stie de ce face Jae Sung toate astea? De fiecare data se indoieste de el, e prea tematoare si ma tem ca-i va strica toate planurile de razbunare…

  7. Aşa e sunt ca multe şi nu ne permite timpul sa le vedem pe toate la TV.

  8. Cine imi poate spune cum se numeste melodia pe care o are Ah ran ca ton de apel?

Leave a Comment